En dag i limpan.

Japp mamma kom hem prick 13 och 13.10 satt vi i bilen med siktet inställt på Linköping. Stannad först till vid Biltema (skrotaffär) och inhandlade en sak åt mors arbetskamrat och några krukor till våran kommande plantering, vidare till Coop Bygg och köpte fasadflagga, tvättvinda och ett jordankare. Sista stoppet på IKEA där vi luktade oss genom dofljusavdelningen och bestämmde oss efter många om och men för ett par med diskret citrondoft. Sen var vi klara för gökärtsigen, där väntade syster med hembakt, haha 7 sorters kakor, typ. Vrålhungrig så gick  allt ner och ett par mackor på det. Hjälpte till att plocka ner en garderob och lagade sen mat. Mamma skulle gå och handla, ny ort, nya vägar = Mamma går vilse.Turen hon skulle gå var drygt 1 kilometer vad jag förstod tur och retur, men hon gick nog det tredubbla. Haha. Pilla och jag skruvade ihop hennes drivhus undertiden, raketforskarna.

Dagen har varit super tervlig, fick mig ett skrattanfall på mammas bekostnad när hon rekomenderade pilla att gå till Classe och köpa några äggkoppar som fanns där som morsan tyckte var fasligt snygga och skulle passa till Pillas tallrickar. Där brast det för mig, ni som vet hur det blir när jag brister ser senariot. Att pilla sen breder på det hela med att äggkoppar kanske inte passar till hennes middagstallrickar blev ju inte bättre, " Jo här på middag serveras kyklingfile och i äggkoppen ett litet kokt ägg" Jag höll på att dö.

Mamma och jag rockade schlager på vägen hem på alldels för högvolym och skrek åt varandra, och för än gång skull utan irretation i rösten.


Nu blir det lite skönhetsömn och imorgon väntar en dag på Classe.

Dröm sött allesammans, och du som tänder lampor hemma hos syster mitt i nätterna, gör som hon säger, Sluta med det, hon tycker det är läskigt ; )

Underbart.

Kvällen avslutades på ett sätt som bara kan beskrivas med ett ord, Kärlek! Prinsen kom över vid halv tio, fikade lite i köket, och drog oss sedan tillbaka en trappa ner. Mitt teretorium i huset=) ´Bastade, myste, lyssnade på Tim Schalhan..Allt var underbart...Tack älskling för en underbar kväll.

Mamma ringde precis, jag ska vara färdig och klar att åka klockan 13, en timme och 3 minuter kvar i detta nu, vad ska hinnas med? Jag ska plocka ur diskmaskinen, sminka mig lite grann..Och lägga in låtar på mammas mp3. Borde inte bli någon stress. Ska åka och hälsa på syster yster i linköping, och ska tydligen en sväng förbi biltema också.

Fick ju en önskan av Edward att drömma vidare om hans och Nathalies bröllop. Så blev det inte men jag kan väl ta i lite mer detaljerade form hur drömmen jag drömmde var. Edward och Nathlaie gifte sig i en liten mysig kyrka. Deras son var liten, vilket inte betyder att det är så långt borta, men han gick/ sprang, om än inte på säkra ben. Det var sommar ute, så jag skulle väl chansa att detta var sommaren 2010 ; ) Edward var klädd i en enkel kostym som han såg fruktansvärt bra ut i, Nathalie hade en enkel knälång vit bröllpsklänning och hon såg ut som en ängel med sitt långa hår som var fyllt med korkskruvar. Eftersom jag inte är bekant med deras vänskapskrets utanför Classe bestod gästerna av ett gäng jag känner igen, Johan pär, richard, fia, cecilia Jag såklart ; )De är namnen jag får upp direkt men självklart var det bra många fler som var med. Bröllopsvalsen hoppades över och brudparet hade övat in en riktigt bra discodans i stället som de showade med. Mottagningen var i en mindre men inte liten lokal, även den lite avsides, och ganska mörk men stora fönster, skulle gissa i något äldre hus. Enkel middag men sen kom efterätten...eller ska jag säga kakbuffén Edward, haha, precis som jag kan tänka mig att du önskar.

Kvällen fortsatte med dans, jag vet att jag buggade med Johan, sen måste jag ha vaknat. Så det är i stora drag hur erat bröllop kommer att se ut haha ; ) Jag ställer självklart upp med tårtbakning om du så önskar ; )


Ett smakprov på hur bröllopsdansen kan komma att se ut ; )

Edward & NathalieHa en underbar dag allesammans!!

Puss & Kram

Han ringde.

Det finns inget underbarare att höra att "älskade ängel" av lill Babbs börjar ringa i handväskan. Då vet man, han lever och tillägnar mig en tanke. Haha Han kommer i alla fall ikväll, sent, bryr mig inte abra han kommer är jag nöjd. Min prins, min jobbiga skrothög idioten som jag håller så kär. Haha

Är helt farsinerad av alla dessa bloggar, man kan fan få reda på allt om alla via detta. Har suttit och glott i en timme nu, länkat mig vidare-vidare-vidare.. Alla har ju blogg. Förståeligt i jo för sig. SÅ skönt att få skriva av sig lite ibland, även om det är om helt oviktiga saker som för andra ej är intressant. Bättre att ta det här än att tvinga någon lyssna när man tjatar om det, här är det ju frivilligt i alla fall.

Kvällen är räddad, det blir svensk kriminaldarma och prinsen, Tack gode gud ; )

Jävliga söndag.

Usch, att jobba söndagar borde egentligen vara drömmen, i alla fall för en butiksanställd. Du får dubbelt betalt från det du börjar till det du slutar, och för oss som arbetar i fackhandeln i Nyköping är dagarna inte längre än 4½ timme. Men ändå känns dagen lång och seg, det händer inte särskillt mycket. Usch, tur är att man har alla underbara arbetskamrater, att man lyckats rekrytera sin bästa vän är ju inte fel för än egens del sånna här dagar, även om det kanske inte är till butikens bästa, att man sen funnit en väldigt bra vän sen man började arbeta där som man gärna pratar några extra ord med när man får tillfälle...Jaja det är söndag, och det är ju egentligen Vilodagen...Eller hur gud?

Nej idag har jag ingen lust..allt är bara blä..till och med prinsen är blä idag, han har tydligen glömt bort både tid och hur man använder en mobiltelefon...Ovanligt, nej, men just idag har jag inget tålamod...Egentligen ska man bara skita i sånna här dagar..gräva ner sig i sängen med en bok eller film...Men men man kan ju inte vara på topp jämnt heller.

Imorgon är jag ledig, planer, nej, promenad, sovmorgon och ladda batterierna för en ny arbetsvecka.

 Nej nu ska jag ta mig en dusch..eller kanske ett bad? Någon som har en bag in box att bjuda på? Saknar min kära vän..

Saknar Prinsen också, hade varit mysigt att ha honom här nu, men men arbete och annat måste ju självklart gå före.


Hoppas ni har en roligare söndag än jag.

Puss & Kram

Några timmar på jobbet och lite till=)

och nu hemma. Jobbade mellan 10-14 idag, halvbra tid, man får betalt för 6 timmar, plus. Men dagen känns ändå lite bortkastad. Men men pengar i alla fall. Massa kunder som kom och fråga om sladdar till datorer, förstärkare och annat, jag lika med nollad. Stackars Marcus hade nog fullt upp hela dagen, men är man ljudtekniker så får man fan ställa upp! Hihi

Jobbigaste EVER nu på jobbet är alla gnidna snåla jävlar som ska ha rese-ersättning så fort det är något. Helt sjukt. 9 fall av 10, så sant som jag säger är det handahavande fel när vi får reklamationer, vi ler, nickar håller med och skriver ut ett kvitto, kunden får en ny eller pengarna tillbaka. Kunden är ändå inte nöjd. Nej då har den åk hela vägen, hela långa vägen från typ Oxelösund, 1 mil enkelresa, då ska den ha milersättnign från oss, dvs 18 kronor milen. Hallå, hur snål får man vara, det är inte vårat fel att det är fel eller saknas en grej i en förpackning du köpt, ring black and decker om de har packat fel och klaga eller haffa alla snattare som snor saker ur förpackningar så de inte blir kompletta. Vi kan inte invetra alla förpackningar varje dag, någon förståelse måste ju finnas!?

Och självklart är det så att vi gärna säljer trasiga saker, vi älskar när saker inte håller måttet...Det måste väl kunden förstå att det är lika tråkigt för oss när de kommer in och reklamerar en vara, det är väl inge kul att vi sålt en sak som det var något fel på. Vi bråkar aldrig med en kund om en reklamation, kunden får till 99% som den önskar, men ändå ska de bråka. Har ni inte bättre för er. Vad tjänar ni på att gå till personliga angrepp, skrika gorma, skämma ut er själva och när ni är riktigt elaka inte ge er för än personer i fråga ni attackerar nästan gråter? 

Och till alla er som anser att butiksarbetare inte är mer värt än en påse skit, tack detsamma, är så trött på alla er som kommer in och tror att ni har rätt att klanka ner på personalen, vad är det hela om?! Och vi roterar mellan arbetsplatserna i butiken, jag sitter inte i kassan hela dagen för er som tror det, jag har även andra meningsfulla uppgifter att sköta i butiken. Det är som om att de anser att en kassör/kassörska får sitta där för att den inte klarar av någon annat eller helt enkelt bara är pantad och den fått den lotten i livet.  Nej jag tycker att vissa personer ska se över hur ni beter er mot andra.

Exempel på saker som händer på vårat jobb.

Jag och tex Edward står vid orderdisken, en kund kommer fram och undrar om något tekniskt, så enkelt som en skrivare eller mobil. Jag hälsar, kunden vänder sig till Edward  (som gärna står och är upptagen med något annat ) och frågar frågan till honom istället, han är ju karl, teknisk fråga=fråga en kille. Edward som inte är ett dugg intresserad av sådana saker, bollar över frågan till mig, kunden kan ibland bli lite förvånad, allra helst om det är en äldre man, och köpa läget, eller typ grinig för att min kolega inte har så kallad produktvetenskap, snälla vem kan 15 000 artiklar? Vem begär att man ska kunna allt?

Och till alla, det här kan nästan alla ta åt sig av,jag har lärt mig det sen jag började arbeta i butik. "En snabb fråga" finns det inget som heter. Avbryt inte personalen när den står med kund. Det är respektlöst, framförallt mot kunden som stått och väntat på sin tur, vi kan inte avbryta och släppa allt vi har i händerna bara för att ni har "en liten fråga som går jätte snabbt!" Tänk på det allesammans. Vi har kösystem och jorden går inte under om man får vänta 1 minut.

Men det värsta är väl ändå när man svarar i telfonen och man kan få höra "hej jag skulle vilja med en kille som kan lite om tex skrivare" Jaha så då duger man inte. Sen är ofta frågan så lätt att man skulle kunna ställt den till en sexårng och den svarat utan att ens fått frågan ordentligt förklarat för sig.

Sen har vi förstås alla underbara kunder som har tålamod som stål, ett leende på läpparna och gladeligen väntar på att expideras, och de är dem som gör det roligt att arbeta i butik. Skulle chansa att cirka 99% av alla kunder är kanonbra, när de frågar något, så är det för att de själva inte vet, de har förståelse för att man inte direkt på rak arm kan klämma fram svaret, men de uppsakttar att vi gör allt vi kan för att få fram den produkt som just denne önskar. De blir inte arga om vi inte har en produkt, inte heller om det är slut i hyllan, de tackar för sig och säger att de återkommer. De hälsar i kassan, småpratar och säger hej då när de går. Ni är fantastiska!

Jag älskar mitt arbete, helt ärligt, men jag blir så trött, arg och förbannad när den där sista procenten ska förstöra för alla andra i sin omgivning. Man kan se hur folk kokar när de kommer in i butiken, en del lägger ner direkt eftersom de ser att vi uppriktigt beklagar och ställer allt till rätta inom loppet av en minut. Men för andra ´duger det inte, man ska aldrig mer handla här, alla som jobbar här är idioter, inkompetanta och inte värdiga att expidera en så högt vördad person som just den kunden, helst ska den sätta en hel butik i arbete, det ska hämtas vatten, stolar, milersättningar och kompensationer sen ska vi nästa kyssa hans/hennes hand när han lämnar butiken efter allt han gått igenom med den här rullen avfallspåsar för 12 kronor, det stod att det skulle vara 100 st men han höll minsann räkningen och det var bara 99 på rullen.

Nu har jag fått lätta mitt hjärta och jag hoppas vid gud min chef inte läser detta för det skulle väl anses som dålig reklam.
Men man måste få tömma ibland.

Idag hade farmor ringt till mamma, inget roligt samtal i sig, men om man känner min farmor kan man inte låta bli att skratta. Hon ringde för att berätta hur hon ville ha det på sin begravning röda klänningen, inte så mycket blommor(fanns bättre saker att lägga pengarna på), förgätmig ej på kistan. Hur makabert och hemskt det än låter så fick jag ett leende på läpparna, hon är härlig farmor. Man lever inte för evigt, och hon spelar nog på sina sista strängar, tycker det är starkt, bra och helt rätt att ringa och berätta hur man vill ha det. Min farmor och farfar är otroligt jordnära personer, döden är för dem en naturlig del av vardagen, de har väl nästan inga i sin ålder kvar, inte som är något att umgås med i alla fall. Men farmor och farfar är ska väl säga relativt klara i huvudet båda två, bor själva och klarar sig fint och nu närmar sig båda två 90 sträcket, det är inte illa tycker jag. Ska pallra mig upp dit något helg. Nu är det ett år sedan igen.

Ikväll blir det Bettna. Prinsen och Robin har varit runt och kollat på bil idag. Får se om de kommer hem med något vrålåk.
Igår eller när det var hade tydligen prinsens ex hört av sig igen, my favourite, NOT. Hon hade faktiskt en sak av värde att berätta, eller ringde hon för att hon hitta en anledning att skylla på? Hur visste hon förresten att vi var hemma? Vem rapporterar, i sådant fall sluta med det ; )
Usch man kan nog säga att jag är allergisk mot henne. Kenny hävdar att om vi skulle känna varandra på annat sätt så skulle vi nog typ vara polare..svårt att tro..Men jag känner ju inte henne.. Tänker inte lägga ner någon tid på att lära känna henne heller, Får räcka med de gånger hon sitter hemma i deras kök och fikar. Men mina vänner har egenskaper som inte stämmer särskilt bra på henne av det info jag har fått så är tveksam till att prinsens teori stämmer.. Usch fy och blä. Ska förklara för alla som tror att detta är något svartsjukedrama att så är inte fallet. Min personliga åsikt är att jag är smartare, snyggare snällare och ärligare än vad hon är. Så nej jag tror inte Kenny skulle byta bort mig mot henne. Och skulle han göra det, jaha, inget jag kan göra något åt. Jag tycker bara att man kanske kan leta efter en ny kille på sin fritid istället för typ 4 år senare lägga sin lediga tid på sitt ex...i alla fall när inte exet lägger ner särskillt mycket tid på än själv...men det är bara min åsikt.

Kan väl lägga till att jag inte är i bråk eller ute efter att skapa bråk med denna person, vi funkar inte ihop helt enkelt.
Jag fattar inte hennes dusch-skämt som hon skickade till Kenny, och hon fattar inte att jag vill veta det roliga med "duschskämtet" när jag ringer upp henne senare, så hon skiter i att svara helt enkelt. Elakt, om hon hade förklarat skämtet för mig hade jag kanske också skrattat... 


Har jag fått ventilera det också. Skönt! Vem vet hon kanske har hittat hit, skulle ju vara roligt värre.


Det här var nog världens längsta inlägg, nu ska jag åka hem till pojkvännen min och mysa!!

Ha en underbar lördagskväll allesammans!

Puss & kram

Det var länge sedan,

Ni trodde att jag kanske råkat ut för något hemskt av Flens Farliga eller E-tuna skins eftersom jag inte synts till här?? Men så är icke fallet. Jag har arbetat och så mycket har väl i sanningens namn inte hänt.

Som tidigare nämnts var vi på "fest" i Eskilstuna hemma hos, läs noga nu ;), kennys bästa kompis storasyster som hade fyllt år. Jätte trevligta människor. Jag körde och pojkarna festade, stannade till sent och dror ner på city i coola E-tuna och satte oss på kebab palatzet eller vad det hette.

Som alla mina nära och kära vet är jag absolut inget fan av Flen, samhället som gud glömde, sen visade det sig att alla som bor i Flen flyttar ju till E-tuna. Eskilstuna ligger väl näst längst ner på ställen jag skulle överväga att flytta till, kanppt åka och shoppa i. I ärlighetens namn skulle jag hellre bosätta mig i en öken eller hos en stam i Afrika än i Flen eller Eskilstuna. Jag har fler ställen men det blir väl lite långrandigt om jag ska börja radda upp ställen jag inte kan tänka mig bo på, usch hemska ställen. Inte för att nyköping är det hetaste stället i Sverige men får duga, en stund till i alla fall.

Veckan som gått har spenderats till större delen på arbetet, då jag är lite ur fas så att säga är jag väldigt trött när arbetsdagen är slut, men snart är man väl back on track igen och orkar göra något även efter jobbet.
Jobbet är ju lika underbart som alltid, känns alltid bra att komma dit. Ni är underbara!

Igår var det Våfflor hemma hos Janni gumman och Fredrik, riktigt trevligt. Middag och en himmla massa prat från min sida, att deras öron inte ramlade av är ett mysterium. De chockade även med att bjuda på Cherry-Coke, my favourite, finns tydligen på City Gross.

Dagen innan det var det lite nostalgi, Hade påbörjat en promenad till min mammas arbete då det ringde i telefonen och en välbekant röst sa "Va gör du rå. ute o går elle?" Jonas, min kära vän. Han plockade upp mig och skjutsade mig till tomta där vi stannade och fikade hemma hos hans föräldrar, precis som på gymnasietiden. Det fanns perioder då jag och Jonas umgicks dagligen, direkt efter skolan tills det var dax att gå de 300 meterna hem och lägga sig och sova. Ska jag vara ärlig saknar jag det. Jonas är fantastisk på det sättet att man inte behöver bry sig om någonting i hans sällskap, han tar än för vad man är. Att han stod ut med mitt tjat om Kenny också i över ett halvår är ju också ett under. Jonas erbjöd sig flera gånger att ge mig hans nummer msn mm, men jag tvärvägrade och fortsatte mala på om hur underbar han var.  Men vi två slöisar ska ju börja på gymmet igen, eller hur=)?! Haha stå och snacka på crosstrainern, trendigt värre ; )

Prinsen var förbi en kväll också och vi skrev lite på hans ansökan till skolan. Den bär bra nu, Riktigt bra! Håller alla tummar och tår att han ska komma in!

Till helgen blir det mer arbete, dock inte fulla dagar. Fredagskvällen ska garanterat spenderas framför let´s dance!! Hejja Laila!! Gillar Magnus också om jag ska vara ärlig, men bäst borde faktiskt vinna.

Lördagen har jag inga planer för än, blir nog lungt. Söndagen lika så. Shit jag ska "mest ta det lungt", haha vart känner jag igen det ifrån ; )

Min vecka har väl varit lika intressant som ett paket fil så därför är uppdateringen dålig. Får se om jag kan få till något händelserikt i helgen! Man kan ju alltid hoppas.

Jag och Jonas!Ha en underbar helg allesammans!

Puss och kram

På Väg.

Japp i kväll är det fest i eskilstuna, så nu måste jag lägga i ett kol så jag kommer iväg någon gång.

JObbet idag alltid lika trevligt, alltid lika dött efter klockan 15...skir trist men men..

Ses snar tigen!! Ha en underbar lördagkväll!!


Pussar

Det går bra nu!

Jajjemen, har haft jobb hela veckan, mån-ons fre och lördag, perfekt!!  Nästa vecka blir det likadant, är så glad, skönt att ha något att göra och pengarna är en riktigt bra motivering!!

Gårdagen spenderades på jobbet och vid sex kom prinsen och hämtade mig, vidare till Bettna, där vi var så när på ensamma hemma, bara Sebbe som satt klistrad framför tv´n hela kvällen.
Vi tog oss ett bubbelbad, och då kom familjen hem. Ett skrik om att vi tagit allt varmvatten, en som var misnöjd med sin solosång och en minsting som var trötter, klockan var så sen som 21,00=)! Sen satte vi på en film. Guradian,?! stavas det så, Ashton Kutcher i alla fall som yträddare, riktigt bra!

Vaknade i morse till det underbara vädret, Kenny och Jag började bygga grunden till gäststugan, jag har faktiskt varit riktigt duktig idag, så nu kan jag, bygga form som man gjuter en torpargrund i, använda en laser, singla mark, armera hm var det något mer? Tror inte det, har nog spenderat runt 7 timmar utomhus idag och det har varit riktigt skönt! Därmeot blit jag impad av allt min käresta kan, jag fatar inte ett dugg ibland när han mäter, fixar och donar..Till råga på allt kan han köra traktor visade det sig idag, haha min lilla bonde!

Länge sedan, känns att man andats frisk luft. Härligt! Bilder på dagens arbete kommer senare=)

Har även fått ett helt eget arbetställ, byxor, jacka och knäckydd, känner mig som ett riktigt proffs=)

Nu är det dax att krypa i bingen ska infinna mig på jobbet 07,00 så blir det arbete till 16! Härligt, den tiden en fredag är det bästa som finns, slutar man efter sex känns det som halva kvällen gått innan man ens hunnit komma hem.

Imorgon blir det Let´s Dance och mys tror jag, jobb igen på lördag. Resten av helgen tänkte jag nog försöka hjälpa till lite här hemma och i Bettna, håller tummarna att vädret håller i sig!!

Ha en underbar helg allesammans!!

Puss & Kram

Härligt!

Ännu en dag på jobbet, kan erkänna att jag känner mig rätt nollad i mellan åt men det kommer väl med tiden. Fått massor av tider nästa vecka, det betyder så mycket! Tack för att ni tar mig tillbaka=) så nästa vecka kommer jag nog vara helt slut, har ju inte lyft ett finger på månader=)

Träffade Sofia idag också på jobbet riktigt kul, länge sedan=) Gammla barndsomvänne, och Sebbe kom glidande förbi kassan, inte igår det heller!

Jag trodde prinsen skulle vara här ni vi kom hem men så var icke fallet, håller tummarna att han dyker upp...Hade som lockbete att han skulle få veta om lägenheten...men nu har ju hans syster Helene  läst förra inlägget så hon har väl redan skvallrat kan jag tro..

Imorgon blir det jobb igen, heldag, härligt!! Hoppas jag tillför något nu i alla fall, men om ett par veckor ska jag vara tillbaka på banan igen hoppas jag, det beror ju på hur många tider jag får fram tills dess i jo för sig *blink blink*

Ikväll blir det lungt, se om det är något skojj på tvapparaten...Och hjälpa mamma litegrann som jag lovat, ställde faktiskt in en fika med cicci för det. Men det får vi ta igen snart!

Det var nog allt för idag, inte så mycket som hänt!

Nu ska jag vänta på att prinsen i alla fall hör av sig, kanske lite för mycket att hoppas på...det är väl det han nästan är sämst på skulle jag tro..

Ha det gott allesammans!!


Puss & Kram

Gjort olika tester på facebook

Resultat:
Sex and the city karaktär:  Carrie Bradshaw!, helt okey med mig, tyvär är ju Prinsen hemligt förälskad i Charlotte..men men

Disney Prinssessa!

I'm Mulan
You are the self-made princess and the epitome of the modern woman. Beautiful and refined, you are capable of saving any situation, be it your family or your country. You don't need a prince to save your ass. The damsel in distress situation does not apply to you. Your true love is whoever is strong enough to match your intellect. In other words your prince doesn't pick you, you pick him. You're Mulan!


Hur elak är jag?!

 Good  
You aren't evil, but you can have fun sometimes! You pay your dues to society and recycle when you can. You don't enjoy seeing people or animals in pain, but hey, what's wrong with being a carnivore?


Your heart color is Purple
A person with a Purple Heart has a multi - faceted personality. Such people are usually full of desire and normally indulge in controlled passion. They make gentle drivers and show concern for others over self.

 

Min vuxenpoeng landar på, 30,6 år omöjligt? deltidsjobb, hyrlägenhet och har inga barn..måste blivit någon miss..

Mammatestet klarade jag galant, skulle tydligen bli en ypperlig mamma! De ni!!


Vilken sorts svensk jag var: Pippi Långstrump

Sånt här kan man göra en kväll när man har tråkigt...Nu Spårlöst!!


Den är vår om vi vill!!!

Kenny och jag har ju sagt upp vår lägenhet..i sökan efter annat, och vi har vetat vad vi velat ha, vi har alltid liknat den vi vill ha, med en viss lägenhet så ligger på Lundbyvägen...Och "Snart" är den på lundbyvägen ledig och vi får den om vi vill!!! ÅHHH jag är så glad, Och det är Prinsen också, vilken dröm...Jag är så lycklig!! Vilket också betyder att festerna på lunbyvägen kan hållas vid liv!! Wiihii!!

Jobbat idag. Underbart, synd att vi är så lite personal, jag har så mycket prat att ta igen!! Prata prata prata, länge sedan! Lärde mig också nya kassasystemet och det mesta annat  jag missat, Great succes!! Trodde det skulle ta längre tid! Ska inte ropa hej än men jag tror jag fått kläm på det.
Åh, mitt kära Classe gäng, jag hjärtar er!! Imorgon blir det jobb igen så vila öronen!!

Ikväll blir det att försöka få upp kroppsvärmen till en rimlig nivå och spårlöst, känner att jag måste rensa tårkanalerna, länge sen jag grät, och hur underbart är inte det?

Kunde inte sova igår för att jag frös, två täcken och en katt men ändå skakade jag som ett asplöv, var även rädd för att försova mig till första dagen på jobbet. Sen vaknade jag med huvudvärk..varför? Den ligger där i bakgrunden hela tiden, men idag har jag varit så lycklig och road av allt på jobbet så jag har kunnat trycka bort den...men nu är den tillbaka, om jag nu ska bli sjuk, bryt ut någon gång för tusan...

Ska boka tid hos fotdoktorn snart också, sen ska jag begära en operation, annars tänker jag vända mig till en privatläkare, så här kan man fan inte ha det, en dag på jobbet iklädd, halva dan tofflor andra halvan skor, och fötterna känns som om de ska explodera. Men men det är inget att bry sig om nu, förhoppningsvis kan man tjata till sig en operation till hösten, vill inte gå gipsad i sommar. Skulle vara perfekt att operera nu när man har det jobb man har, kan man sitta i kassan hela dagarna!

Las Prinsas sitter i Bettna och skruvar Ikea-möbler, har ingen tid för mig alls, men men that´s life...hoppas det saknas skruvar...Mohaha!

Dax för att tacka för mig! Ha en tervlligt kväll!!

Puss & Kram

Helgen är över, och Beck har redan börjat?!

Slut på friden, jajjemen, idag ringde telefonen och på displayen stod : Clas Ohlson. Wiihii imorgon ska jag jobba! Längtat så!!  Lyckligare än lyckligast!

Idag har jag varit i Linköping och hälsat på systeryster i hennes nya fina hus, som blev än lite finare då hee-man(läs pappa) och Prinsen tog tag i lite saker i badrummet. En vända till K-rauta, varuhuset för hela huset, och coop bygg. Skönaste grejen på de två affärena var att syrran prutade 400 kronor på ett duschsett på K-rauta eftersom coop bygg hade nedsatt pris på det och vi inte orkade åka dit igen. Syster har lärt sig att man faktiskt kan pruta på allt, ska jag också börja med! Vidare hem till henne och jag drog igång Lotta På Bråkmakargatan, kanonfilm!

Hem från Limpan, och skjutsade Prinsen till Bettna, blev en fika och sen hem till tomta. Kvällen har varit lugn, middag, badkar och nu var tanken att jag skulle kolla på Beck men hela filmen har ju typ gått, och jag har sett den ett par gånger.

För övrigt börjar det kännas som om jag är född med ett fyrklöver i fickan, jag får alltid som jag vill känns det som. Nu har vi en ny plan, ingen större egentligen, men om det blir så blir jag överlycklig, och prinsen också för den delen.

Jag är nog fan så lycklig en människa kan bli.         

Nu är det bara att ta tag i sig själv, hoppas på timmar på Classes, jag vill ju inte byta jobb, jag älskar det..Kommer aldrig släppa mina helger tror jag, när man är färdigutbildad vad det nu blir så kan jag presentera mig som, " Hm jo jag arbetar ju som anläggningingenjör, så arbetar jag timmar på clas ohlson" haha låter vettigt=) Så nu ska jag leta utbildningar, har helt plötsligt tappat intresset för den där i Småland..hm velig virrpanna är vad jag är.

Tack prinsen för att du hjälpte min kära syster idag, Superduper snällt!
Tack också för att du är den du är, det är du som gör vardagen till något extra.

Nej nu ska jag ner och ladda inför morgondagen!! Classe here i Come!!
Jag ska lära mig allt jag har missat, inte schabbla till det i kassan och sprida mitt glada humör till alla andra nere i bunkern=) Och kanske börja lämna små fina meddelanden i schemaboken...hihi

Dröm söta drömmar allesammans!!

Livet är underbart, inget kan stoppa mig nu!!

Lördagkväll och melodifestivalen!

Gårdagen spenderades med cirkus Ahlström, dvs min kära pojkväns familj. Cirkus är rätta ordet, Svärmor frågade till och med om hon fick flytta hem till mig och mamma en stund. Haha, mer än 2...kanske 3 barn blir det i alla fall inte. Cirkusen fortsatte imorse så jag och prinsen begav oss snabbt därifrån.

Gårdagen spenderades i soffan framför Let´s dance, hjälp och avsultade med Zohan, Adam Sandlers sämsta film ever, Men fick mig ett par goda skratt. Gick och lade oss, jag kunde inte sova, prinsen somnade som en sten. När jag legat och vridit och vänt på mig i cirka 3 timmar kom förklaringen, madrassen vi sov på läckte så jag var nästan nere i golv nivå, flyttade till soffan där Isak låg och trynade.  Somnade efter en stund men väktes av att Isak, bet och rev i min fot som en galen, Isak är för övrigt en katt..

Vaknade med huvudvärk igen och flydde snabbt som ögat fältet, Bettna. In till stora staden och bytte madrassen, och åkte en sväng in till mitt älskade jobb. Årets nyhet som jag missat, min lilla Nasser ska bli pappa, hur har ingen kunnat skvallra om det, Fia Jag är besivken på dig ; ) På jobbet var allt som vanligt alla lika snälla och rara, fick även veta att det stog en julklapp till mig i personalrummet. Eftersom alla våra julklappar hittils har bestått av mat så var jag lite skeptisk, 3 månader efter jul kan jag tänka mig att även mögelosten var lite för möglig för min smak. Chockad till tusen blev jag dock när paketet innehöll en vinkaraff från Eva Solo, I LOVE! Tack Classe!

Kvällen har varit lugn, jag har lagat mat, potatis,lök,morötter, vitlök i ugn med viltfärsbiffar och hemma gjord champinjonsås på färska champinjoner, great succes allt tog slut!

Middag framför Schlagern och måste säga, rätt låt vann, Sarah Dawn Finder var en personlig favorit men är supernöjd. Så länge inte Af Ugglas vann är jag nöjd.

Nu fikas det i köket och sen blir det väl att ta sig en trappa ner till "mitt rum", som kenny för övrigt förstört idag, mitt älskade lilla rum, ska visa en bild, om jag vågar, så kommer ni förstå min sorg..

Blivande pappa Nasser!! Grattis!!Det blir en myskväll..

Typ, känner mig inte så mysigt, men har i alla fall gjort mitt bästa. Lång dusch med lux, palmoliv och min venus breezer, hatar att ha orkade ben, vet inte varför, förut var det inget jag brydde mig om, inte på vinterhalvåret i alla fall.

Kenny skickade ett sms nyss, han är för rolig. Han skulle komma hit var tanken och ta hand om mig, men smset löd,
"Tja Gullet. ska vi ta bettna idag och Tomta imorgon? Blir mycket smarrigt här ikväll till tvn. Puss"
Haha höll på att garva ihjäl.

Så nu blir det fillt, te och "smarrigt" hos svärmor och svärfar.

Ska ordna något för brudarna det lovar jag, my chickas, Sofi som fyller 22 år idag!! Grattis!! Sara den evigt pluggande ekonomen, Sanna, postiljonen, Janni, pluggande och kär classe kamrat, Maria den lilla indien som tog flykten till örebro...och så jag då, den deltidsanställde arbetsökaren:D

Maria!
Sanna med assistans av Janni, Toga !Jag och Janni på värsanSara och Sofi, på väg ut!?Jag och Janni, Värsan here we come!Jag har de snyggaste brudarna i alla fall, no doubt!

Inget gott tecken, alla bilder är daterade 2007, senast!
Måste träffas snart igen brudar! Och då ska kameran med!

Nehe dax att packa mysbyxor, fårtofflor och andra nödvändiga ting.

Till brudarna ikväll, tänk på att det är en dag imorgon också, och gör absolut inget jag inte skulle ha gjort, hoppa även över vissa saker jag skulle kunnas tänkas göra så får ni en helkväll!! ; )

Grattis sofie en än gång!!

Skit morgon.

Usch, vaknade med världens huvudvärk och frossa...förkyld, har väntat på detta ända sen vi kom hem, har frysit 24-7. har nog en aning feber också för har drömt de sjukaste drömmarna i natt. Jag var en sjöjungfru som var ovän med en muräna, en stor jävkel. Hamnade i jordens bråk och jag kvävde den nästan till döds innan jag ångrade mig och sa att jag älskade den..Kenny köpte två kanariefåglar och kanin, Kennys gammla klasskompis Zibbe var barnvakt åt Kennys syskon..en liten kort tid var jag inte sjöjungfru, då var jag förföljd ut av en man som ville göra  hemska saker med mig...

Kan någon tyda denna dröm vore jag tacksam, tror dock att det är febern som spökar.

Får vänta några timmar men det känns inte som om att jag kommer orka mig in till stan ikväll. Så jävla trist, inte ofta alla brudar är samlade, igår kväll var jag verkligen laddad inför detta. Men jag får väl ta på mig att fixa något istället!

Pappa och jag skulle åka in till Nyköping en sväng också, men jag pallar inte...ska gräva ner mig i soffan och bara dö...
Huvudvärk är nog det värsta som finns..

Nehe en alvedon, kopp te och disneychanel? Allt vad min hjärna orkar ta in just nu...


Hoppas ni får en underbar fredag!!

Ingen myskväll imorgon..

men istälelt blir det födelsedagsfika hos Sofie med alla brudar! Wihi vad kul det ska bli, så länge sedan jag träffade dem!!

Jag är bara tvungen..inte gjort detta sen lunar tiden=)

10 favoriter:

 • Färg: Rosa
 • Mat: Vegetariskt och vilt. 
 • Band: ...Rihana
 • Film: Sex and the city 
 • Sport:  Fotboll
 • Årstid: Sommar
 • Veckodag: Fredag
 • Glassmak: Choklad
 • Tid på dygnet: Tidig kväll
9 för tillfället:
 • Humör: På topp
 • Smak: frukt
 • Kläder: Svart
 • Nagellack: rosa
 • Tid: 19,51
 • Omgivning: "Datarummet"
 • Irritationsobjekt: Att Word händer sig när jag kopierar recept 
8 första:
 • Bästa vän: Janni
 • Husdjur: Sniffen
 • Piercing: Tungan
 • Förälskelse: Robin Mellberg 
 • Musik: GylleneTider
 • Bil:  Rostig Toyta Starlet från 86
 • Kyss: Oscar bladin..6 bast..han hade tydligen sett att man gjorde så på tv..
7 senaste:
 • Cigarett: Sista dagen i Thailand...1½ vecka sen?
 • Mat: Broccoli & Fetost paj. 
 • Dryck: Lättdryck lingon 
 • Biltur: Till Tomta med prinsen. 
 • Kyss: Imorse med prinsen 
 • Spelad låt: The Show must go on
 • TV-program: Unga mödrar
6 har du någonsin:
 • Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej
 • Brutit mot lagen:  Lite kanske 
 • Blivit arresterad: Så klantig är jag ej 
 • Badat naken: jajjemen
 • Varit med på TV: Jumbotron i leksand ishall! haha
 • Kysst någon du inte känner: Det kan nog ha hänt..
5 nej tack:
 • Kläder: Ja det finns en del som jag inte diggar..
 • Mat: Falukorv..
 • Musik: Tung hiphop..dödsmetall..
 • Dryck: Allt  över 20% alkohol är gift..
 • Personlighetsdrag: Kontrollbehov..
4 saker:
 • Du gjorde igår kväll: kolla på film, drack baileys, pussades..., kolla i miokatalogen
 • Du kan höra just nu: Tv:n
 • Du inte kan leva utan: Prinsen, familjen och vännerna.
 • Du gör när du har tråkigt: Försöker komma på något roligt..

 • 3 personer:
 • Du kan berätta allt för: Kenny, Pontus, Edward
 • Du tycker om: Ingen nämnd ingen klämd 
 • Du inte gillar: Hitler, gubben sombråkade med mig i kassan på jobbet, det finns nog en hel del men orkar inte skapa tjaffs...
2 val:
 • Kaffe eller te: Te
 • Vår eller höst: Vår.
1 önskan:
 • En kappsäck full med guldpengar.

Dagen mot sitt slut.

Det blev ingen bakning, fastnade i receptens underbara värld, det finnns så himmla mycket roligt man kan göra. Har nog skrivit ut ett 50-tal recept idag i allt från tårta till grytor, här ska det lagas mat!

Idag blir det feta och broccolipaj, lite rödlök och vitlök, står i ugnen nu så väntar med spänning.

Får se om man kanske kan få äran att baka lite till Cindys student, skulle vara kul.

Nu börjar det kännas konstigt att jag är tillbaka hemma i mitt barndomshem, och ska bo här ett par månader i alla fall, börja prata om mitt rum, jag ska hem, dvs hem till mina föräldrar. Ångrar inte att vi sade upp lägenheten, men det kommer väl ta ett tag att anpassa sig vid att vara inneboende=) Snart 22 år och bor hos mammsen och pappsen, om än bara för ett tag. Det trodde jag aldrig.


Sovrummet i vår nu f.d lägenhet.Vardagsrummet..Fin var den i allafall, vår lilla vindsvåning..

Nej nu ska jag kika till pajjen!

kram

Flyttstädning, Mys och Baileys.

På måndagskvällen precis när jag somnat ringde det i min lilla telefon, det var prinsen som undrade om jag kunde komma ut till dem och hjälpa kära svärmor o svärfar att flyttstäda sitt hus, svärmor var i vanlig ordning hyperstressad och önskade all hjälp som hon kunde få. Javisst sa jag, när hämtar du mig? 08,00..?! Jag lyckades skjuta fram det till 08,30. en sväng in till vindsförrådet i stan och hittade prinsens jobbarskor, min Nokia!! och en flaska baileys. Tillbaka till Bettna och det var dax att dra igång, för att beskriva min kära pojkväns familjs föredetta hus, Slott..300 kvm, riktigt gammalt hus med hur många rum, skrymslen och vrår som helst. Vi var 2-5 personer som konstant städa huset hela dagen, när klockan närmade sig 19 och det började bli riktigt mörkt eftersom alla lampor typ är bortkopplade så gav vi upp, hade inte så mycket kvar men ändå, fatta hur mycket det fanns att städa. Prinsen konstatera att han aldrig städat så mycket i hela sitt liv, jag höll med om det, vi har trotts allt bott i hop nästan ett år haha, han konstatera också att städbranschen inte var något för honom.

Efter städningen begav vi oss alla upp till det nya fina huset och åt Pizza, Stigtotma pizzeria blir nog lika chockade varje gång fam Ahlström ringer och beställer mellan 8-10 pizzor. Gott var det i alla fall, riktigt gott. Sen invigde jag och prinsen Jacuzzin, så himmla skönt, bubbelbad, belysning i karet, varmt vatten och mys, kan det bli bättre? Jag ska ha ett sådant badkar när jag blir stor, bättre hemmalyx finns inte. Kaffe i köket som alltid hos fam Ahlström och sen blev det sängen.

Vaknade vid 10 och begav oss direkt upp till huset där stackars svärmor putsade fönster i snöovädret, haha. Sen var det bara och städa städa städa tills allt var klart. Skönt för dem, de ska lämna nycklarna till huset imorgon och har bara lite små plock kvar. Skickade med kamera med Prinsen så han kan ta lite fina bilder av huset nu när det är snö och allt=)

Käkade middag i Bettna och begav oss hem till tomta där Patrik 1.5 väntade, riktigt bra film, får än att må bra. Att Torkel Pettersson och Gustav Skarsgård spelar så bra är helt otroligt, man kan verkligen tro att de älskar varandra passionerat.
Till filmen rotade jag fram Baileysen och Prinsen en Whisky, sen satt vi där och bara hade det bra..så mysigt.

Vi har bestämmt att imorgon ska vi ha en sån där riktigt myskväll, hela kittet, mysbyxor, världens största godisskål, let´s dance, allt som gör en myskväll perfekt=)

Nu måste jag aktivera mig själv, jobbet verkar inte direkt ha någon personalbrist, trist, tur att jag har kunnat hjälpa till med städningen och så annars hade jag krypit på väggarna. Skickat iväg lite ansökningar, men det har väl resten av Sveriges alla arbetslösa också gjort så man får inte hoppas på för mycket. Men ett jobb måste jag ha i alla fall, eller ett till jobb, jag har faktiskt ett, och det är nog det bästa jobb man kan ha i hela världen. Love you my Classe-gang!

Nu ska jag baka, kommer inte bli uppskattat av min mor, men något roligt måste jag sysselsätta mig med. Min kära mor älskar också att baka, men tyvär är det så att ingen i vår familj någonsin äter det vi bakar, så det ligger i frysen och sen matar vi fåglarna med det när det blivit gammalt..men men roligt är det ju!

Nehe dax att ta tag i lite saker, prinsen var ju här en snabbvisit igår så nu är det stökigt på  mitt rum igen=)


Ha en bra dag allesammans!!

Puss & KramTack tack tack!!

Jag vill tacka världens bästa Tilla för att hon gjort världens finaste blogg till mig, helt fria händer och se så snyggt det blev!! Super nöjd!! Nu ska jag bara lära mig länka på ett snyggt vis så jag inte behöver skriva hela adressen!! HIHI

www.tillat.blogg.se


Nu ska jag och prinsen kolla på Patrik 1.5, myspys!


Puss & Kram

Jag behöver ingen bultsax!

Duktig som man har varit idag så har hela resan packats upp och rummet har städats. Skönt! blev en del rensande, till skillnad från min mor är jag ingen samlare, utan slängare. Det kan ibland resultera i, vart har jag lagt den där....Jo just det på tippen...jaja bara att köpa nytt. Något som grämer mig är att min f.d mobiltelefon är borta, Nokia limited idition släpptes bara 10-20 ex i sverige eller något, kostade många kronor..Putsväck. Men men den kan ju finnas i vindsförrådet, som jag mitt i städningen hittade nyckel till!! Yipee! Jag hittade även ett uppladningsbart batteri till min kära pojkes jaktradio, han kommer bli överlycklig när jag berättar detta.

Nu ska jag börja laga lite mat till mig och mamma, får se vad för spännande saker jag kan hitta i frysen/kylen. Här kan man faktiskt nästan hitta vad som helst.


Min pojkes lillebror Sebbe hade en hamster en gång i tiden som gick bort under tiden vi var på resa, han ligger nu inbäddad i en liten låda i frysen i väntan på att kälen ska släppa. Vi frågade honom om det inte var dax att gräva ner kalle nu, men han menade på att det var för kallt, Kalle skulle frysa...Vi kunde inte hålla oss och började fnittra hysteriskt och fråga vad han då gjorde i frysen. Han är kul Sebbe.

Nej nu ska jag sätta igång, mamma kommer hem om en timme och då vill jag inte att det ska se ut som ett krig här hemma.

Får se om det blir att besöka prinsen ikväll.

Puss & Kram!

Vi hör ihop.

Det är nog ren fakta mer än en dröm. Jag och Kenny har spenderat 4 månader 24 timmar om dygnet tillsammans med varandra, utan bråk eller andra tråkigheter, självklart har vi varit oense, men inte mer än så, och de gånger går nog att räkna på en hand. Det får än att tänka, är det för bra för att vara sant? Självklart är det så att vi haft våra stunder, bråket om fotoalbumet och om att man ska låsa dörren när man går hemifran är ju två exempel som har slutat i fullständiga krig=) Men eftersom jag vann så är det förflutet=) Jag har börjat kolla utbildningar, och för att beskriva hur bekväm jag är i min relation har jag börjat kolla på alla orter runt om i Sverige, även om det känns hemskt, och som min kära prins sa igår när jag berättade det för honom, "Ska inte vi bo ihop  i vår lägenhet då?" Med ett ledset uttryck, så vet jag att vi skulle klara ett år eller två, med ett så kallat helgförhållande, vi bor på varsit ställe och kommer kunna träffas på helgerna.
Det är en kick att få den insikten, att känna sig så älskad av den människa som man själv älskar vilkorslöst. Endorfinerna leker hela havet stormar i hjärtat och det känns så bra. Nu är det faktiskt så att några av de utbildningar jag funderar på att söka är belägna i Sthlm, där prinsen ska studera, men den jag önskar mest att komma in på är belägen betydlig längre bort, småland. Men vi får se, nu ska jag lägga tid och kraft på ansökningar till skolor och arbete, så får vi se vad jag kommer bli när jag blir stor.


Gårdagen spenderades i det nya huset som mina svärföräldrar byggt, himmelsk, längtar efter att få krypa ner i vad jag kallar poolen men som de kallar badkar, gigantiskt bubbel/massage badkar med belysning...måste nog köpa mig en flaska vin tills det är dax=) Efter lunch kom den lilla familjen, bebis M var inte direkt på strålande humör men lyckades bjuda mig på 20 minuter av hennes tid utan gråt, några små flin blev det nog ocksa. Sen kom tårarna och då fick mamma Nathalie rycka in. Bebisar och småbarn är nog det underbaraste som finns, förutom när de gråter och man inte förstår varför...

Åkte över till Robin och hans far och visade våra semesterbilder, Kenny tyckte i vanlig ordning att jag pratade för mycket, och menade på att Robin och hans far var nog inte så intresserade av att min mamma trodde att en person på en bild jag tagit hade scoulios, helt felstavat jag vet, men ett medfött ryggproblem i alla fall, Sant?! Antagligen.
Eftersom alla våra nära har läst bloggen när vi varit borta känns det ibland som man har så lite att berätta om, alla vet ju redan vad vi har gjort, skönt men samtidigt tråkigt.
Kvällen avslutades hemma hos mig i Tomta tillsammans med min mor,far och Martin Beck. Gårdagens film får det att krypa i mig, jag blir så illa till mods, det händer hela tiden, och jag kan ge mig fan på att det finns idioter där ute som ser våldtäckt som en sport. Usch, håller med i gårdagens film, inför kastrering.

Jag hade en diskussion om just våldtäckter med inriktning gruppvåldtäckter, med min mormor vill jag minnas att det var, missförstå mig rätt när jag säger att jag kan förstå att det finns våldtäcktsmän, psykiska sjukdommar och andra medecinska förklaringar som ger upphov till just detta. Men vad är det som lockar fram en gruppvåldtäckt? Hur kan ett gäng kompisar ge sig på en ensam individ utan att någon,

1. Reagerar och drar sig ur .
2. Faktiskt inser vad som kommer eller hålla på att hända och hjälper det stackars offret?

Ingen kan skylla på grupptryck, någon spärr måste man själv ha för att inse att man kan inte ge sig på en annan mäniska och förstöra dennes liv för att en idiot föreslår saken i fråga.

Jag blir så förbannad varje gång jag läser om en våltäckt, vilket betyder att jag är nog nästan förbannad en gång om dagen. Hur sjukt är inte det?
Jag vill kunna gå hem själv utan att vara rädd, jag vill att mina vänner ska kunna gå hem själva en sen kväll utan att man ska vara rädd att det händer dem något. Det är inte rätt att man inte ska kunna ta ett glas vin i goda vänners lag bara för att man inte vågar gå hem utan måste ta bilen. Ingen annan mäniska ska begränsa dig och styra hur du ska leva ditt liv, allra helst inte en människa som du inte ens vet om den finns. Jag tycker att det är en skam att man inte ska kunna gå utanför sin dörr utan att höra efter sig, "Du kan vill höra av dig när du kommit fram så vi vet att allt är bra!"

Jag vill se en sattsning i kampen mot våldtäckter, det är allt för vanligt, och hur många som sker i de svenska hemmen varje dag som inte uppmärksammas vill jag inte ens tänka på.

Nej nu är det dax att försöka tänka på något positivt igen. Jag tänkte ta en runda i huset och göra lite fint tills min mamma kommer hem, så hon inte suckar det första hon gör och börjar kladda upp en lista med saker som måste hinnas göras innan hon ska krypa ner i sängen.

Idag är första dagen på över 4 månader jag är ensam, märklig känsla, ett långt inlägg här är nog ett tecken på att jag försöker vara social med mig själv. Jag tackade nej till att följa med prinsen hem, dels för att jag har lite saker jag faktiskt måste göra, och dels för att det nog är nyttigt att få vara lite själv.


Så nu ska jag plocka ur diskmaskinen, städa och leta efter vår nyckel till vindsförådet till vår numera f.d lägenhet..Prinsen hade den sist och nu är den spårlöst försvunnen, han sa att jag kunde väl knippsa upp låset med en bultsax om jag inte hittade nyckel, javisst, jag tar en av min agamla bultsaxar, vad får honom att tro att jag äger en bultsax? Och får honom att tro att jag skulle orka knippsa upp ett hänglås? Det där blir hans bekymmer om nyckeln inte kommer fram.

Nej dax för mig att ta mig i kragen!!

Ha en bra allesammans!

Puss och kram!

Utmanad!

Jo just det jag blev utmanad av www.tillat.blogg.se när vi var ute och reste, kommer inte riktigt ihåg allt men tror jag skulle ladda upp en bild ur mapp nummer sex och ta bild nummer 6 och skriva några rader, får se vad det blir, spännande!

kan tänka mig att det kommer komma en del komentarer på denna bild av en viss blondin på bilden!
På bilden finner vi från vänster, Sebbe,Helene,Kim och till sist Fanny. Dvs min kära pojkväns syskon plus Kim, pojkvän till Helene. Bilden är tagen hemma hos mina svärföräldrar i deras numera gamla hus, den är tagen kort innan vi åkte ut och reste och som ni ser är det bara Fanny som var beredd på detta.resan i bilder,Lite Smått & GottPrinsen på campingen i Queensland Zya Zeeland
Jag på min coole bike jag hyrde i Queenstown
Kenny på sin
Starbucks, I Love

Vidderna i Nya Zeeland

Nya Zeeland

Trött pojkvän i vår campervan

Campervan By Night!

Nya Zeeland

Nya Zeeland

Nya Zeeland

Nya Zeeland

Snabbt, billigt gott och enkelt, allt vad en backpacker önskar!


Nya Zeeland


Kenny kommer döda mig, Kenny i sin första ansiktsmask, len som en bebis!! Hihi


McLean Falls Nya Zeeland


Me, Kenny And the beach

Nya Zeeland

Australien!


Fidji!


Dykningen, mina egna bilder.


Det får bli allt för idag, helt slut hihi. Ska upp tidigt och åka till Syster imorogn!!

Ha det gott allesammans så ses vi på andra sidan kasetten!


Puss & Kram!

Jag måste bara säga det....Kenny, jag Hjärtar dig mer än allt annat på denna jord!!
Dagen D

Japp det var idag, har nu insett att livet återgått till det vanliga helt och hållet. Nu blir det jobb sökning och så många timmar jag bara kan få på Classe. Är inne på tredje dagen hemma, har redan hunnit vara på jobbet 3 gånger, haha jag älskar det.

Vaknade vid 09,00 och 10,00 kom Janni och Ulla, fikade och pratade i 2 timmar sen var det dax för dem att bege sig, bestämmde att vi skulle träffas snart igen!!

Idag har jag rensat bland korten som jag råkade kopier från min externa hårddisk, till min externa hårdisk, ett par 15 gb, tack Niclas för tipset om ctrl knappen, utan det hade jag suttit tills håret blivit grått. Åkte till bror och fikade en sväng och sen hem igen för att sortera ut de bästa dykbilderna, blir ganska lätt ointressant att titta på eftersom det kanske är 10-20% av alla de kort jag tagit under vattnet som är riktigt bra.

Nu ska vi äta, mamma gör sin speciallite, lax i ugn med skagen, potatismos och citron, Syndigt gott. Ikväll åker jag en sväng till bettna för att se hur dem har det. Imorgon blir det linköping,ikea, bio och träffa systeryster, ska bli grymt roligt. På kvällen blir det bettna, kanske ska sova över om det finns någon plats för lilla mig?! Sen på söndag kommer lilla familjen, hoppas lillan är på strålande bushumör, då ska vi röjja!

Hittat en utbildning nu, ska söka, men den verkar extremt populär, och jag har ingen erfarenhet inom ämnet, bara ett stort intresse, hm, kommer bli ledsen när man får ett nej tack till svar, men ska i alla fall söka.

Ska knacka ihop en ansökan så fort som möjligt, har ett jobb i sikte som jag kan ha rätt  bra utsikter för.

Kan bara konstatera att jag nog aldrig frusit så mycket i hela mitt liv heller, ylletofflorna åker på så man inte får förfrysningsskador...brr...

Prinsen kom förbi igår kväll och hämta och lämna lite saker här, första gången på väldigt länge han faktiskt dröjde sig kvar lite, tror han faktiskt saknar mig lite i alla fall, hihi. Fick ett sms på kvällen, tidigare hade jag skrivit och frågat att bilresan hem gick bra, mycket djur på vägarna och så, det löd =

" Hemma och säker?...bla bla puss ouss"

Fick till svar:

"hemma och hel, men inte lika hel som med dig....pusspuss"

-Tror ni tessan blev chockad, lilla prinsen...Me love!

Nehe om man ska hitta på något?!

Hjälpa mamma lite, eller rättare sagt försöka, man är ju mest ivägen som hon brukar säga=)

Puss & Kram Skumbanan!
 

Härliga Morgon!

Vaknade klockan 07,00, det var inte riktigt tanken, men det fick gå. Satte mig upp i sängen sträckte mig efter min laptop och började gå igenom alla bilder som jag igår förde över fran våra minneskort. 2 timmar med slösurfande och foton och sen var det dax att kliva upp. Smög ner till badrummet där golvvärmen stod på cirka 25 grader, klev in i duschen och bara njöt, det kom nästan en tår, första gången på över 1½ månad som jag  står i en dusch med tryck i slangen och jag kan själv reglera graderna, vilken lyx. Nyinköpta palmoliv granatäpple och lux tvål som dofta underbart, shit jag har inte känns mig så här ren på hur länge som helst. Nytvättade kläder ocksa, och så har jag på mig strumpor för första gången sen vi lämnade Nya Zeeland.

Ska låta håret självtorka och sen gå lös med både lock och platttång, ansiktet ska på och sen är jag redo för stan=) Ska in och handla lite mat inför helgen bara, men men skönt att känna sig fräsch.

Första dagen jag och min prins är ifrån varandra, kändes tomt igår när jag skulle sova. Från att ha haft fri tillgång och bara behövt på sin höjd höjja rösten en smula för att få kontakt med honom så är han nu borta.. Bettna rättare sagt, och hans mobil ligger här, inte bra. Han måste hämta sin mobil idag. Vi har än ingen bil heller så de här 1.5 milen ar som en oöndlig väg, och den lokala kollektivtrafiken är inte direkt att hurra för. För min del kommer det kännas tungt ett tag, men prinsen tycker nog att det är skönt att få lite svängrum och pyssla med sina saker.

Åkte in en sväng till jobbet igar, som min mamma sade, jag förstår att du vill jobba kvar, alla är ju så himmla rara. Och det är dem, helt fantastiska, längtar efter att få dra på mig classe tröjjan igen. Tyvär blir det väl inte så mycket vad jag förstår. Sparkvrav sparkrav, men men jag har i alla fall ett jobb och de har alltid ställt upp och ringt förut när de behöver personal, så jag tror att jag kommer klara mig=)

Fick även träffa den lilla Familjen, Edward, Nathalie och deras Axel, vilken söt unge. Blev dit bjudna på fika och det tackar jag och Kenny för. Imorgon kommer Janni och Ulla och fikar här i stigtomta, ska bli trevligt har saknat de både otroligt mycket, Janni my friend for life, och hennes mor som alltid finns där, bättre människa får man leta efter, lycka till till er som försöker.  Även www.stengeltjejen.blogg.se ville ta en fika någon dag, och det tackar man inte nej till, ska bli skönt att få skratta och höra om allt. Pontus ville fika, mycket fika blir det, och jag som tänkt gå på diet nu ett tag, men men det finns mycket att ta igen. På lördag ska jag åka hem till min kära syster och kolla på hennes hus som hon köpt, ska bli spänande, har bara sett det på hemnet än så länge. Så blir det Män som hatar Kvinnor, Vi är tre Stieg Larsson fan jag mor och min syster. Så där blir det väl lite fika ocksa kan jag tro.

Ikväll kommer pappa hem från jobbet, träffade bara honom som hastigast igår på hans jobb, och då var han i vanlig ordning så skitig att han inte gick att krama ordentligt, men ikväll ska han få en bamsekram=)

Så nu har vi landar, varit hemma i kära Sverige i ett dygn, blanade känslor måste jag säga men kan konstatera att vi slutade när vi var på topp. Allt vi gjort har varit undebrart, roligt och helt fantastiskt.   Resan i vårt liv, nu är den över, bara att ta tag i sig själv igen och slänga sig vidare i livet, vad ska man se fram emot nu då? Vad blir nästa äventyr? Blir det något mer äventyr? Eller blir det bara falla in i ledet och inse att vi har haft The time of our Life?

Nej så är det verkligen inte, nu är det bara att börja planera inför sommaren och hösten, Prinsen ska börja plugga och jag får se vad jag ska ta mig till, men söka lite utbildningar blir det nog med största sanolikhet! Nu gäller det att spara pengar, få balans så vi kan börja göra allt det där vi vill, som vi pratat om på resans gång.


Hoppas lilla familjen från segeltorp kommer på besök snart också, och att de tar med sig U & A från Huddinge, ska lbi kul att träffa er igen.


Ja, då är det bara för mig att inse att nu är det över, vill inte riktigt, önskar att det är en dröm att jag sitter här, när jag slår upp ögonen så väntar en dag med dykning, strand eller bara vara..men icke..

Jag vill tacka min kära Prins som gjorde det här med mig, att han gjorde att min drömresa blev sann, att han stod ut med mig och till 99% sken som en sol under resans gång.Kenny, du är den vackraste person jag träffat,
Det finns inget jag inte skulle göra för dig.
Det finns inget jag skulle missunna dig.

Du gör mig lycklig

Du & Jag tillsammans genom allt.

Jag Älskar dig min Prins.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu ska jag gå och äta lite svensk frukost tror jag, känner mig riktigt sugen på havregrynsgröt med hallonsylt och ett glas mjölk. Får se om jag har något mer att tillföra denna blogg på ett tag, kanske snarare bor framför datorn i brist på annat att göra.


Puss & Kram Skumnbanan!

hejsan hallå!

Jaha vad har man att sÄga?? Allt Är vÄl bra.

hahaha

Fick ni nÅgot att klura pÅ!


Puss & Kram Skumbanan!

hejsan hoppsan!

Sa sitter man har igen=) blir kortfattat for det ar brors sista kvall med oss, han aker hem i morgon eftermiddag sa blir det bara Kenny och jag igen. Men det gor inte sa mycket, ska bli skont att fa avsulta det har tillsammans, bara vi, tva veckor kvar tillsammans, sen tillbaka till verkligheten, det svider lite i hjartat, hur kan 4 manader ga sa fort??

Men men vi har fatt nya grannar och de verkar lika trevliga som de forra vi hade sa det  blir val samtal pa balkongen igen pa kvallarna sa helt solo ar vi inte. Funderar pa att dra ut pa en dykning till med Vischan varldens basta divemaster, skulle inte vara fel. Nu har de ju sett valhaj vid tva tillfallen sa chansen kanske okar nagot i alla fall. En annan grej som ar skont ar att det borjar sina bland turisterna, har aldrig varit med om att det varit sa lungt har i thailand forut, det ar till och med sa lite folk att standen i basarena borjar stanga for sesongen.

Men men har ska njutas in i det sista, 16 mars gar planet hem och vi landar pa morgonen, ska bli sa sjukt spannade att aka och fika i svarforeldrarnas nya hus, lite synd dock att vi inte hinner se deras gamla gard innan de lamnar det, men men man far rakna med lite missar nar man ar borta sa lange. Ar aven sjukt nyfikna pa lilla Mathilda, hon verkar vara en riktig liten skrutt!!

Sa imorgon blir det val lungt, bror aker till flygplatsen nagon gang pa eftermiddagen sa det blir val hang i lagenheten hela dagen, sen galler det att battra pa brannen for resten=)

Sa onskelistan tills vi kommer hem ar lite lingongrova och palssons tunnaskivor med kalkon, och mjolk sa klart=)

Nehe nu ska vi spela lite biljard med de sexiga ladyboysen och ge bror min en sista helkvall i Thailand!!


ha det gott allesammans!! Hor av oss igen nar vi har nagot vettigt att skriva!!


Puss & Kram skumbanan!
RSS 2.0