katterna


Conrad





Ceasar





Pojkarna


 



Igår frågade jag Prinsen om han var lycklig, fick till svar,
"Jag har en flickvän som jag älskar över allt annat som älskar mig, en fin lägenhet, ett roligt jobb, en skjyst bil, båge och två små barn(katterna), och snart min blaser (gevär) det kan nog inte bli så mycket bättre!"

Haha Love you baby, du är underbar.


Hemma

Det börjar verkligen kännas så nu. En vecka i lägenheten, katterna är hemma, storhandalatt på Ö&B, Coop extra och Ica kvantum, fattas bara IKEA sen är vi nog helt klara. Skönt!!
Kenny har jobbat hela veckan och jag har varit hemma och donat. Älsklingen kom hem efter mycket om och men då väglaget varit riktigt skit.

mamma och jag var och hämtade katterna i snöstormen i onsdags. Hallunda till Järna körde vi i 40 km/h , vindrutetorkaren på föraarsidan frös sönder så jag höll utkik åt höder och mamma åt vänster så höll vi koll på väggräcket, riktigt  läskigt men det gick bra.

Första natten var ett hellvette, coonrad kissade i sängen, ceasar spydde i kökeet och hallen, sen skrek ceasar konstant fram till 08 då han blev tyst och gick och lade sig, sen har allt gått som en dans. Imorse vaknade jag med två små missar i mitt ansikte och det var så mysigt. nu sitter de och trycker de sig mot mig tvättar varandra och bara myser.

Mina fina bebisar.

Kenny och jag samlar vuxenpoeng som inga andra just nu, katter storhandlar you name it haha men det är mysigt.

Vi är verkligen kungar på att expresshandla, förra veckan dök vi in på Ö&B 16.55, de stänger 17.00, vi hann få ihop en kundvagn med städgrejjer och lite till, allt som var på listan, 900 kronor,, på 5 minuter! Igår när vi var på ica kvantum hade vi lite mer än en A4 sida med varor, dax att fylla upp frys, kyl och skafferi, vi ramla in 21.40, 22.00 var allt i vagnen och visst en hel del till, typ 2 lax, och det ända vi glömde var en flaska real lemon, brukar inte det finnas vid citronerna??

Nu är alla skåp fulla och det kännas skönt, nu behöver jag inte leva på mackor mer:)

Kenny är iväg nu, kommer förhoppningsvis hem om ett par timmar, ikväll kommer min familj och vi ska bjuda på lite mat, ska bli trevigt, varken min bror eller syster har varit här.

Igår var hela cirkusen här för att titta på katterna det blec succe, katterna älskade uppmärksamheten så det var skönt att  de inte var några blygisar.

Nu ska jag hoppa in i duschen, rensa kattlådan och börja fixa med en potatisgrateng.


Ha det fint allesammans, ska försöka få in lite bilder på monsterna och leggan.




Kenny var

Nyköpings John travolta/casanova KUNG helt enkelt när jag hämtade honom efter krogen igår, haha, imorse när han vakna var han inte lika kaxig. Hihihi

Nu är det min tur att göra stan osäker, party dressen på så kör vi!!

Clas Ohlson i Nypan kan festa som inga andra!!!!!!! Bilden nedan speglar en lugn hemma kväll i våramått mätt ; )


Parrty-parrtajj

e prinsen på hemma sitter jag och försöker hålla ögonen öppna eftersom jag ska hämta honom om ett par timmar, snark! De har samlat ihop jobbet på lite gocart-spa-äta-dricka för mycket kväll, kul för dem!

Imorgon är det min tur, har shoppat en liten ny outfit, riktigt nöjd, lite för svart men men, det är vinter, ser galet ut, tycker jag, att klä sig i värsta tokfärgerna, dock, kan det också se tråkigt att använda höstens/julens färger, brun, mörjröd och grön, finns mycket sånt, men nej jag valde all black.

Väntar ffr på ett svar från de nuvarande hyrestagarna om ett exakt datum då vi får flytta in, håller tummar och tår att det blir den 13anars blir det galet stressigt med tanke på hur mycket både kenny och jag jobbar fram till jul.

Kenny kom ju även på att vi skulle ha nyårs fest hemma hos oss, börjar lugna ner mig lite nu, men när han kläckte nyheten blev jag galen poch knäpp, jag vet ju vad kenny kommer göra på sin lediga tid, och itne är det att stapla tallrickar och glas in i skåpten, eller akut åka till Ikea och köpa ne ny bokhylla, eftersom vår nuvarande ser ut som den har brunnit och någon försökt släcka den med en brandyxa...
Men det känns super kul och vi fick veta igår att herr W hade bjudit in Tilla och Zibbe också, riktigt trevligt!

Men man kan ju ha fel, igår var min underbara prins alldeles underbar, fick en röd ros och världens gulligaste fjatingaste kort i sann tessan still där det stog "min gullesnuttipluttplutt" eller liknanade och på insidan, "du är världens bästa tjej, älskar dig. Pusspuss <3 Då blir man glad och rörd.

jag kan inte kolla på film, då vet jag att jag somnar, vad sjutton ska jag göra tills jag ska köra min lilla prins hem??

hade det inte varit så halt hade jag kunnat åkt ut på safari, köpte en strålkastar ficklampa till kenny som han ska ha när han jagar, man ser tokmycket med den så nu när mörkret lagt sig kan man se både det ena och det andra ute på åkrarna.

Kenny och jag var och vittjade hans "vak-kamera" igår, en kamera som filmar en snutt om något går förbi, och nu hade det varit vildsvin där så vi matade och tjärade in träd så nu ska han väl ut i skogen och se om han kan skjuta något. Det är också man kan göra tillsammans, kliva ut på åkrarna sent på kvällarna och kasta majs och pensla träd när man väl har tid för varandra hahah.

Det har varit fullt upp, kenny har sin jakt och jag har skolan och jobbet, kenny är borta mån-tors, sen är det ofta jakt eller "viltvård" i alla fall 2 av 3 dagar då han är ledig.  Jag är ofta i skolan fredagen. Sen jobbar jag väldigt ofta på helgerna, senaste tiden har jag kört lör-sön nästan varje helg, klirr i kassan, helt klart värt det, med tanke på att vi ska vara tillsammans resten av våra liv så gäller det att inte tröttna på varandra redan ; )

Jag kom igår att nästa gång kenny fyller han år så fyller han 24...TJUGOFYRA hur fan gick det till, när vi blev tillsammans var han typ ett par år yngre än mig och helt plötsligt är han 4 år äldre, japp för jag har varit 20 ända sedan 2005. Jag har absolut ingen koll på hur gammal jag är så om någon frågar svarar jag alltid av reflex 20, sen brukar de jag då umgås med kolla på mig konstigt och säga, du är ju 22?  Dock kan jag ju ibland se ut som en 12 åring så det är nog ingen som reagerar , blir värre när jag blir 40 och ffr svarar 20.

nu blir det bara en massa blajj, måste hitta på något,...men vad??

have a nice night everybody, och om vi ses imorgon kväll, ta mig med en gnutta salt ; )

RSS 2.0