på väg gem, och som jag längtar!

Sitter på pendeln hem, ska vara framme i gnesta vid 14 och då kommer prinsen och hämtar mig, han lät inte så pigg på det, men efter en bra taktik som gick till ungefär så här så kommer han och hämtar mig.

Jag: Kommer du och hämtar mig 14 i gnesta?(som vi sa) det tar typ en haltvimme från Nyköping
Kenny: HALVTIMME? går det ingen buss då, jag måste bla bla bla...
Tessan: tystnad....mer tystnad
Kenny: Ja men jag har ju lite grejer jag ska göra typ klippa mig.
tessan: JA MEN JAG TAR VÄL BUSSEN DÅ...tystnad
Kenny:Nej men jag kan hämta dig, vilken tid?
Tessan: (tjurig som en 3 åring) det har jag sagt.
Kenny: ja men då hämtar jag dig vid två så får du väl kolla på när jag klipper mig.

Perfa, hinner jag ett varv på stan när kenny klipper sig!

Första tentan idag, en del små missar, men det blir nog godkännt, jo det blir det inga problem.
Bara projektet kvar då, men det blir easypeacy som en viss person sa.

Helgen ska bli lugn, har något skit i halsen, näsan rinner. Vill bara ha myshelg, lite god mat,många pussar från prinsen och ett bad. ledig till tisdag, med undantag för söndagen då jag ska jobba ett par timmar. skulle gärna vilja ut och plocka lite svamp, så himmla skönt att bara ströva runt i mossan och leta efter kantareller och annat, avkopplande!

Så nej jag tänkte i vanlig ordning inte festa som en galen, vara bakfull och ångra att gårdagen var ett faktum. 
Not my cup of te.
Jag tänkte nog vara en sådan där riktigt tråkmåns som bara jag kan vara, fredagkväll med idol, älskling, ett glas rött,
upp runt 09 på lördagen för att se vad dagen har att erbjuda, kvällen hoppas jag spenderas i tomta då mina föräldrar ska bort, spendera tid utomhus, mysa, göra lite nyttiga saker i from av plugg, städningen, tvätttning, laga en god middag, fira att vi är lyckliga=) haha Mysigt värre. Vi är riktiga fredagsmysmänniskor!

Men däremot måste brudarna samlas snart så det blir lite partypartajj! Det skulle vara rusktigt kul, då urartar det alltid!

Min underbara prins, han är för go, förutom när han vill att jag åker ännu mer kollektivt än vad jag gör, nu när han är borta och jobbar dyker det helt plötsligt upp sms lite då och då, och han ringer nog i alla fall 2 gånger per dag, det är han som ringer,  inte jag, haha det hör inte till vanligheterna=) varje gång vi ska avsluta samtalen blir det liksom lite pinsamt, som när man liksom ska säga puss puss, saknar dig hej då, dröm sött haha första gången, det är gullgit det värmer, höra prinsen lägga på sig sin obekväma röst bara för att han tycker det är lite pinsamt att vara så där puttinuttig, men han vill säga det, så då får obekväma rösten åka på=)

Kenny is the one, jag vet, han är underbar, han får mig att ta fram mina bästa sidor, han gör mig lycklig, nästan jämnt. och när han gör mig förbannad är han ingen mes, när jag gapar skriker får damp och kastar saker på han gör han antingen lika dant eller skrattar åt mig, vilket gör mig ännu mer förbannad, tills det går över i att jag inte kan vara arg på någon som är så vacker när man ler..Hade jag haft en mes som vek sig, och gjorde allt vad jag ville, då..då hade nog saker och ting sett annourlunda ut.

Jag är Fröken Impuls och Kenny Herr Tänka efter före, vilket ger en fin balans, perfect match, det tror jag i alla fall.
Och jag tänker inte sluta ha den åsikten för än någon har bevisat mig motsattsen.

När man slutar tro på ett förhållande, delar upp saker i mitt och ditt och allmänt har separata liv, där man inte släpper in den andre, då tror jag det skiter sig. Och blanda in pengar i ett förhållande är nog det sämsta man kan göra, och det gäller nog alla förhållande. Nu pluggar jag, Kenny jobbar, dvs att han kommer mer eller mindre försörja mig 2 år frammåt, vi är inga personer som vill leva livet snålt, spendera, investera, ha kul. När han får ut en bra lön så ska jag leva på 7800 varje månad och så ska vi dela jämnt på alla gemensamma utgifter slutar det med att jag står med en femma och en fimp medans kenny kan glassa vidare, det känns inte rättvist. I mitt huvud har vi ett konto, och vi lever tillsammans, vi jobbar och kämpar tillsammans, vi delar jämnt för det är rättvisa, jag skulle göra samma sak för Kenny.

Så har det varit så här långt och det har aldrig skitit sig, jag vet att det är en del som haft åsikter om detta, men det är upp till dem. Om vi väljer att göra på vårat sätt så vi är lyckliga och har ett fantastiskt förhållande tycker jag helt klart att det är värt det.

För övrigt så bokade jag biljetter till rammstein 20/2 2010! Kenny har alltid sagt att om de spelar igen i Sverige så skulle han dit, kosta vad det kosta vill, vad gör man inte som flickvän? Ringer hans bästa kompis, frågar om han ska med, bokar 4 biljetter på a-parkett och överraskar prinsen min. Så det blir Jag prinsen, Herr W och någon klas, Kul!


gud vad jag hade att ventilera idag då haha. så går det när man har tråkigt. Nu sitter det en ful liten fjortis brud, eller sitter hon ligger och tar typ upp 4 platser på tåget så jag måste baklänges till gnesta, irreterande värre.

men ha en underbar helg allesammans!!

Puss & Kram!!

Se upp köping!!

För nästa vecka intar Sveriges sexigaste snickare er stad i 1 ½ månad, yepp, kenny har fått jobb ytterligare en och en halv månad vilket gör att allt ser strålande ut nu när konjuturen är som den är, han kommer få fast, det är jag säker på, och ingen är lyckligare än vi, nu rullar det!

han ringde och var så glad så jag kunde inget annat än le, till råga på allt är ju även arbetsledaren jaktgalen så det kommer bli en del jakt när han är borta. Åh vad jag älskar när alla är glada och nöjda.

Igår fick jag min lönespec också, inte så tokigt, lite tråkigt att jag tjänar så bra bara eftersom jag inte får tjäna mer än en viss summa eftersom  ja´g har csn. På tal om det måste jag ringa ekonomiavdelningen, måste få mina lönespecar en gång till, de har försvunnit.

Åh jag är så happy, visst betyder det att min kära prins blir en så kallad trakatments arbetare, sover borta, men vad gör väl det? Jag måste ju plugga och pendla och allt annat så tiden räcker ändå inte till som det är just nu. Blir perfekt att vi har helgerna för varandra.

Happy days, hoppas bara han inte behöver jobba till 21 ikväll igen, stackaren har jobbat 07-21 hela veckan.

Skulle vilja se flickan som lekte med elden imorgon, ska göra med prinsen om han inte har lust att bjuda mig, för fram till den 25 är jag PANK.

nehe lite moralkakor i form av sjunde himlen.

ha en underbar helg!

Puss

fick en pik

Att det var dax att uppdatera här, så jag får väl göra det då.

Inga heta  nyheter tyvär, jag går i skolan, nivån för tillfället är extremt låg så ska jag vara ärlig känns det rätt onödigt att gå dit, men det är bara att bita i tills utmaningarna kommer igen.

Älskling har börjat på sitt nya jobb, ingen är gladare än vi. Kenny verkar trivas som fisken i vattnet, jobbar som en galen ooch är glad när han kommer hem efter 12 timmars arbetsdag. 

Denna vecka jobbar kenny i sthm så vi bor i hans mormor o morfars lägenhet då de är på landet, vi åker hem på lördag. Igår var jag och hälsade på lilla familjen, jagade Lilla M och skrek nu tar jag dig tills både hon och jag kiknade av skratt, mysunge!! fantastiskt hur mycket jag och N har att prata om varje gång vi ses, haha inte en tyst minut.

Annars så ska vi väl börja ta tag i saker, hem, bil mm mm kan ju inte dra runt som värsta tattarna länge till men tills vi hittar något vi vill ha så bor vi hos min mamma och pappa.
Skönt att jag har föräldrar som ställer upp hela tiden, betyder massor!! 

Grattis till www.marjetta.blogg.se som fick se att det var en bebis och inte massa bullar i magen här om dagen ; ) hihi, längtar till nästa promenix och kaffe, tyvär lär det dröjja. Nästa vecka är det 4 hela dagar i skolan plus att jag jobbar helgen..kuljul.

Nu är det höst och höstdepp, för lite resp för mycket kläder på sig förkylningar och orken börjar tryta i tackt med att solen försvinner, sen kommer december och allt blir bra igen.

Jag har haft ensamma kvällar här framför tv´n, men det gör inte så mycket, är så stolt över min prins som jobbar hårt.


ne gudars jag har inget att skriva. återkommer när jag har något vettigt att säga.

                                                                     


                                                                     puss & kram 

 


Jag önskar idag inte fanns..

Mår som en hög med skrot, det är den tiden på månaden, jag är i vanliga fall befriad från värk och sånt, men denna månad ville "DET" göra sig påmind...jag tror jag dör, men men..
Prinsen hade feber igår kväll, har pratat i sömnen en hel del i natt och yrat.
Tacka gud attjag tackade nej till jobb idag.
Fikat med Elin måste dock ställas inte och det känns itne roligt, hoppas hon förlåter mig..
Prinsen ska och arbeta sin första arbetsdag på nya jobbet på måndag, hoppas det går bra och att de har massor av jobb till honom framöver.

Nu sk ajag gå och decka i soffan eller nått.

Have A Nice day.-

snörvel och host

Så låter min lilla prins just nu, han är övertygad om svininfluensan jag hävdar förkylning, ni alla vet hur pojkar blir när de är sjuka.

Annars rullar allt på, vi har haft en riktig mysdag idag, inte fått mycket gjort men det känns att sånna dagar behövs ibland också.

Helgen blir det full rulle igen, kul! Kräftskiva och jobb, hoppas vädret är kanoners på lördag!!

Ha en bra helg allesammans!

Puss och kram

kungen av kollektivtrafik

japp det är jag.

pendel till södertäljecentral?! skulle tydligen hoppat av i södertälje hamn, pendeln till gnesta därifrån och nu på bussen till nupan, och allt detta tar typ inte mer än 3 timmar haha. Men men snart hemma hos min prins och det gör det så himla värt det!!


Ledig från och med nu till måndag från skolan helgen vankas,
jobb, fika och kräftskiva i helgen, och en massa myyyyyys!!

En natt med Poe.

Ännu en natt utan prinsen avklarad, men vaknade och upptäckte att jag haft en polare is sängen..
Han kan prata också, vaknade till att någon skrek "åhhhh ahhhh"

lägger upp en bild på det röda lilla monstret.




Idag börjar skolan klockan 13, kan tänka mig att upslutningen blir sådär, samt att läraren kommer typ säga " jag föreläser en timme så har ni eget arbete sen" så att det egentligenvar rätt onödigt att åka, men men, jag märks ju om jag är borta, varför? jo för jag sitter alltid längst fram, pluggit va?

Sitter och kollar på Grease med en kopp te, ska hoppa in i duschen och sen plocka ihop mina grejjer.

Have A Nice Day!

Vad ska det kosta att vara lycklig, egentligen?

Ska det överhuvudtaget kosta att vara lycklig?

De senaste veckorna har självklart diskussionen om utbildning varit på tal, jag och kenny har bollat ämnet mellan oss för att komma fram till någonting vettigt.

Kenny sa två saker som jag reagera starkt på, det han sa är verkligen sant, och riktigt synd.

Det ena var att det är som om man blir en bättre människa bara för att man pluggar, man kan liksom berätta att man pluggat X antal år till ditten eller datten och alla lyssnar noga, blir farsinerade och tycker man är en ytterst sofistikerad människa som är värd att ägna några extra minuter på. Sen om man pluggat raketforskning eller hamsteruppfödning spelar liksom ingen roll, har man ett lån på Csn tillhör man den gruppen mäniskor som i dagens samhälle är Väl Godkända.

Det andra är att man tjänar så mycket bättre när man pluggar, det kan väl vara sant, om man lägger ner en jävla massa tid och energi eller helt enkellt är en naturbegåvning på det man gör. Som ingångslön på både anläggning och byggnadsingenjör tjänar man cirka 22 000 brutto, har man tidigare erfarenhet så är det några tusenlappar till, det gör ingen till miljonär. Om man då ser till vad en vanlig helyllesnickare som är fullbetald tjänar per timme, i Nyköping ligger de på cirka 170-180 kronor timmen, ta det gånger 160 så hamnar du på ca 27-29 000 brutto. Och som säkert alla vet är väl kanske inte hantverkare så noga med kanske tider och liknande, avdrag på saker som kanske inte alltid är tillåtna, vem ser inte firmabilar dra runt överallt efter klockan 17? personligen tycker jag man kan se det som förmåner, likväl som den personen som är på kontoret äter gratislunch eftersom han är på  möte, håller en öl-provning på någon trevlig kvarterskrog eftersom de kinesiskaaffärsmännen behöver roas.

Det som också stör mig personligen är väl att det inte är någon som ser vad den "lillepersonen" gör för oss andra i samhället, snickaren, rörmokaren, hon på McD som ser till att du och dina barn inte behöver gå hungriga eftersom du gett all kraft du har på ditt jobb och inte orkar utfodra din familj med nyttig mat, som kanske tillhör en del av moder/faderskapet. Jag har ju själv stått i ett gatukök och upptäckt hur jag ursäktade mig för varför jag arbetade där för bekanta, jag trivdes där, arbetsuppgifterna,tiderna och lönen var absolut inget att hurra för, men arbetskamraterna och ansvaret man fick, det har andra arbetsplatser svårt att mäta sig med.

Så vem ska man utbilda sig för, sin egen, din, min? Det finns självklart tusen anledningar som förespråkar att man pluggar, men om det skulle vara i allas intresse, ja då skulle vi ha byggnadsingenjörer på McD, ekonomer på äldreboenden och jursiter på dagis, det låter väl inte riktigt hundra?

Jag har intresset just nu att plugga, jag älskar att insupa en kunskap som jag sen faktiskt kommer att ha användning för, varje dag lär jag mig något nytt, och bara för att du som vän/bekant totalt utomstående inte kan förstå hur man kan tycka det är roligt att lära sig allt om pålning i undergrund, ja vad ska jag bry mig om det för?
Jag har nog aldrig lyssnat på någon annan, förutom när jag vakde gymnasieprogram, och alla vet väl hur det gick, och jag känner att jag har nog lyckats so far.

Oj gud vad jag skriver och jag är långt från klar, haha

Så lycka, vad är det? För mig kan jag nog lista upp det i två kolumner, tänk om vi haft excel här på bloggen, kunde jag ha använt mina nya kunskaper, men jag väljer att dela upp dem i två grupper, 1 och 2.

Grupp 1, är en grupp som man helt enkelt inte kan styra själv, och det spelar ingen roll hur mycket pengar du har eller hur fin utbildning och jobb du har, det är naturens gång.

Jag vill helt enkelt ha en frisk familj och vänner, det är vad sóm betyder något.

Jag vill att den jag älskar mig älskar mig lika passionerat som jag älskar honom, att han är mig trogen och står vid min sida i vått och torrt.

Jag vill genomgå 2 fantastiska graviditeter utan störrre komplikationer och med en naturlig födsel som avslutning.


Grupp 2. är mer en grupp om önskemål och mål jag har i mitt liv, den innefattar allt som jag tror kommer göra att jag vaknar med ett leende på läpparna och ser fram mot den kommande dagen, veckan, månaden, åren jag har framför mig.

Jag vill ha ett fint hus vid vattnet, som jag omsorgsfullt inrett precis med det jag vill ha, vill jag ha en lampa för 10 000 ja då ska jag köpa en lampa för 10 000, inte en snikmodell på IKEA, jag är inte den som inreder efter pris, utan det jag vill ha, älskar IKEA så jag kan tänka mig att mycket kommer komma därifrån i vilket fall, men ni fattar vad jag menar.

Jag vill kunna resa, en skidsemseter ( varannat  år alperna andra året sveriges), en solsemester, en weekend i någon mysig stad med shopping och god mat, och sen en enkel semseter på sommaren, vem skulle säga nej till att bila i Europa? Att få resa är en passion, för ett lyckligt liv är det ett måste.

Jag vill känna att jag kan resa säkert, jag vill kunna köpa en ny bil, min och min familjs säkerhet ska inte hänga på en prislapp, utan ett val.

Vill jag ha en båt, ska jag ha en båt, vill jag ha en motorcykel, ska jag ha en motorcykel, vill jag köpa en till kamera fast än jag har fyra, ja då ska jag köpa en kamera.

Jag vill inte begränsa mitt levande efter vad någon sätter för prislapp på vad mitt arbete är värt.

Så hur binder man ihop detta? Ja jag är beroende av saker, jag tror att till en viss mån kan pengar och saker göra mig till en lyckligare mäniska, men om man går till botten med det hela är hälsa och kärlek det som gör mig lycklig.


Jag är en arbetsmyra, jag älskar att jobba och jag är villig att kämpa hårt för vad jag vill, men jag tänker aldrig låta någon annan än mig själv bestämma över mitt liv och min levnadsstandard.

Men ingen ska någonsin sätta en stämpel på mig för att jag läst det jag inte läst, eller valt att göra med mitt liv.

Priset på att vara lycklig enligt mig är summan av den lyckan du känner av det du åstakommit i livet.

Vi har alla olika mål, och jag kan säga att efter se de jag kallar "lilla familjen" har jag insett vad lycka i sin renaste form enligt mig är. Att se sin avkomma växa upp, utvecklas och bara få vara där för den nya mäniskan som ska skolas in i vårat samhälle, och en dag sitta med samma problem som man själv haft genom livet, och finnas där.

Kärlek utan gränser, det är lycka för mig.

Och tack vare min familj, älskade pojkvän och vänner, kan jag redan känna mig som en av de lyckligaste i hela världen.

Jag fick kanske inte min lägenhet i stockholm, men jag har en pojkvän som älskar mig villkorslöst och alltid är där för mig, en familj som ställer upp så fort jag ber dem, och vänner som lyssnar när jag konstant pratar om viktiga och extremt oviktiga saker, vad mer kan man begära? Egentligen

Tack alla ni som finns i mitt liv, utan er vore livet inte värt att leva..


saker som får livet att gå ihop.


Mitt hjärta, super hjärtar dig!





Utan Denna i mitt liv vore jag förlorad




mamseBamsen


det är väl dags för ett inlägg

Mycket har hänt senaste veckan, har varit rätt tungt måste jag säga, men nu känns det som om jag/vi är tillbaka på banan.

Skolan började bra för min del, Kenny kände direkt att det inte var något för honom, så efter en vecka så valde min prins att hoppa av. Vilket förde oss lite tillbaka på ruta ett.
Vi hade lägenhet på G i Huddinge, allt verkade för bra för att vara sant, allt flöt, kenny klarade sitt mc-kort, han fick skjuta sin bock på premiären, kenny klätrade från en reservplats 65 till att komma in på utbildningen han tjatat om i typ 2 år, jag kom in, trivdes super bra med utbildningen, dvs, inget att klaga på.

Nu är jag själv inneboende hos N, R och lilla M, super snällt av dem att ställa upp, men det är lite jobbigt, för båda parter tror jag. Nu letar vi läggenhet igen i Nyköping, känns sådär, Nyköping är nog en av de sämsta städer som någonsin byggts, mår lite illa av bara tanken att  flytta tillbaka dit, men det är väl bara att bita ihop, 2 år, sen är jag klar, då kan man shoppa loss på något man vill ha. Ska kolla på en lägenhet på fågelbovägen, får se om vi gillar den...

Alla jag pratar med frågar om make-up utbildningen, och ja den ska bli av, jag ska läsa den under vårterminen kvällstid. Vi funderar lite på att vara särbo-sambo under den tiden, jag hyr ett rum eller billig lägenhet i sthlm och kenny är kvar i nyköping. Kommer läsa mån-ons sen kan man ju alltid åka hem till helgerna, Under tiden jag dubbel pluggar kommer jag vara tjänstledig.

Jag känner med denna utbildning att jag har skitroligt och tycker om att lära mig, ser en framtid med bra arbetstider, lön och uppgifter. Samtidigt är make-up något jag mer brinner för, en chans som jag känner jag inte kan missa.

Så så är läget nu, jag längtar efter min prins som sjutton, imorgon åker jag hem, ska mysa med min prins och bara planera framtiden så gott det går.

Min underbara kenny, han är så rolig, satt i bilen förra helgen och så helt plötsligt frågar han,
"hur ska våra barn lära sig åka slalom?"
Jag kontrar med, "hur menar du nu"
Ja du kan ju bara åka snowboard, då kan man inte inte hålla barnen så där i snören som alla gör.
Sant sade jag, men kom sedan på att det finns ju skidskola.

Det är nog första gången Kenny tagit upp barn i en diskussion som gäller vår framtid, även om det var lagom seriöst värmde det i mitt lilla hjärta.

Nehe snart dax för lektion igen.

Ha det gott, puss o kram!!


RSS 2.0