Framme!

Flyget ner gick hur bra som helst! 83 filmer att valja pa, spel, musik, god mat och ratt sa bra stolar, inget att klaga pa!
Forsta natten sov vi pa ett sunkigt hotell i Aukland, med jetlag och somnbrist blev det pa ett ungefar 15 timmars somn, harligt. Klockan ar nu 8 pa morgonen har, vi har varit ute och atit frukost. Klockan 12 kommer nagon och hamtar oss sa ska vi fa varan campervan vi hyrt, varldens minsta husbil, mysigt! Har ar vadret molnigt, typ 15-20 grader, far se om det spricker upp fram mot eftermiddagen. Inte sa mycket att saga an, aukland paminner om kina, mest kineser har haha.

Prinsen har blivit nominerad till en jakttidning for hjortbilden, inte illa, far se om han blir kandis =)

ta hand om er! Hores snart igen!

kramkram


Nu kan jag inte

sova. Har precis plockat klart i källaren där vi spenderat våra senaste två månader som inneboende...gudars vad vi stökar ner..men men nu är det fint igen.

Haft en helkroppsomvårdnad också, ögonbryn är plockade, ben epilerade armhålor rakade, håret är schamponerat två gånger, balsamerat en lång stund och kroppen har fått sig en omgång med någon typ av borste som mer liknar en nagelborste än något man använder till kroppen, men inget skit har överlevt detta i allafall. Vet inte hur jag ska göra med håret, om jag ska föna och platta redan nu, eller osm jag ska sova med det utsläppt och få lite skjyst fall...Big Issues!

Måste ju berätta om gårdagen, då prinsen var ute och festade. Söndagkväll i Nyköping prinsen lilla gäng om 3 personer går till rockbaren, där sitter det 4 till, de lyckas på ett eller annat sätt att bli ombedda att lämna baren, ingen nämnd ingen klämnd, då bestämmde de sig för att fra vidare till Voyage, bra val, om jag hade haft med min mobil när jag skulle hämta dem...Jag står med bilen utanför rockbaren, blir tvungen att gå in i mina sunkiga mjukisbyxor och fula gymnastikskor eftersom jag inte ser dem, de är inte där, tänker "de måste stannat kvar hos Pettersson då". Tog bilen till högbrunn och såg att de lyste i lägenheten och att tvn var på, lättnad, börjar kasta sten på balkongen...vidare till fönsterna, och när jag kastat typ 1000 stenar hårt på fönsterna gav jag upp, antingen hade de deckat...eller så hade de inte stängt av tvn och släkt lyset. Går ut på gatan..det finns inte så många som är ute och spatserar en söndagnatt i högbrunn kan jag  meddela..efter en stund dyker det upp en sunkig bil och den stannar ett par meter framför mig, jag ser min chans..Ut ur bilen kliver något som ser ut som en bödel från bosnien och jag piper, "ursäkta du har inte en mobiltelefon jag skulle kunna få låna?" Självklart hade han det, men samtalet blev kort och jag sprangnä stan tillbaka till bilen, vilken fegis jag är, han var ju bara snäll. Vidare till Voyage för att hitta två likbleka pojklar och en som precis ätit något och ser ganska så fräsch ut.  Bilresan hem var väldigt lugnt, körde så sakta att kurvorna kändes raka, men ändå fick vi stanna två gånger för "lufftning" av pojkvän, vilket i sin tur resulterade i att jag fick se en älg så det gjorde mig inte så mycket. Efter en stund i bilen säger prinsen:

-Vi  är inte så bra på det här med att supa och så... Med världens mesigaste röst
- Vi är bra på mycket annat i stället...han raddar upp en del alternativ.
- Fast det gör ingeting att vi inte är bra på att supa, för det är en sak man inte måste/ska vara bra på, det är bara onödigt.

Tack för vittsorden älskling!

Idag har jag packat, "morgonmyst" med prinsen, dvs dragit sig i sängen tillsammans ett tag innan vi gick upp, plockat, ätit lyxfrukost med mamma och prinsen, tog en sväng  till nyköping och handla lite saker och träffade Pontus och sa hej då..varit i bettna och sagt hej då, får säga Hej då till Daisy och Helene nu, missade tyvär er idag. Janni kom förbi och sa hej då..så fick hon det smink jag inte ska ha med mig, det hinner bli gammalt innan vi kommer hem, och jag vill inte kladda gammla saker i ansiktet. Var och åt med mamma på mexibaren, otroligt märkligt ställte, ganska så gott, måste höjja ett varningens finger dock för deras nachos, de fastnar i halsen, ajajaj, där satt jag med ett nacho på tvären och gråten i ögonen.

Om 7 timmar och 45 minuter kommer svärmor och svärfar hit, vi ska väl prata lite här och säga hej då till mamma...usch det skär i hjärtat...tror hon tycker om att Prinsen och jag bor här, måste bli tråkigt att vara själv hela veckorna i alla fall...Sen vidare upp till stora staden Stockholm och stora flygplatsen Arlanda och gate 5. Känns helt sjukt har ingen resfeber alls. Dock har jag lite huvudvärk..ska kanske försöka sova lite i alla fall!

Kram på er, kanske dyker upp något litet inlägg i morgon bitti=)

God Natt Kära Skatter

15 timmar kvar

till take off, sitter här lugn som en filbunke. Ska städa upp i rummet i källaren och duscha, sen får det bli ett par timmars sömn.

Åker imorgon vid 15.15 landar i Nya Zeeland den 30/10 11. 00 lokal tid, återkommer så fort vi har tid=)

Ha det gött ses i april!

pappa

Vi har precis tittat på 16 blocks, efter filmen gick pappa och borstade tänderna och hoppade ner i sängen, där stog jag och mamma och kolla på varandra som två fågelholkar, "Ska han inte säga hej då?" tänkte vi båda
Konversation:
Mamma:
- Är du inte riktigt klok
Pappa, fattar inget och svarar:
- Va fan dårå?
Mamma:
-Hon ska ju åka bort i ett halvår!
Pappa:
-Ja just jävlar, man kan väl inte tänka på allt hela tiden.

Kommer ut och jag får en ordentlig kram, värmde, kändes mysko, men de kanske kommer ner till oss i thailand.

Nu ska jag hämta prinsen sen ska jag sova!

God Natt!


Sista helgen

Sitter nu den sista söndagskvällen i stigtomta på mycket länge. Bror, syster och peter har varit här och ätit och snackat skit,  känns helt sjukt att säga hej då för en sådan lång tid. fattar det inte. Kenny har åkt in till Nypan med Robin,Robin och Pontus, de skulle tydligen supatill en sista gång, undrar hur mycket folk som är ute en söndagkväll?! Hoppas bara han inte blir lika vild som jag var igår, blir inte kul ikväll i sådant fall:D Men kan tänka mig att han kommer vara rätt så fin...det ända positiva är väl att han blir så där larvigt gosig.

Imorgon blir det packapackpacka städa städa städa och plockaplockaplocka, ladda kamerabetterier och allt annat sådant där man aldrig tänker på.

Prinsen åkte till en konservator idag med sin hjort..han ska göra ett sådant där hemskt bogmontage, det vill säga man sparar allt från halsen och uppåt...så det kommer se ut som om att det springer in en hjorth genom väggen typ när det är klart..skitfint...tycker han..billigt är det också 8000:- Som hittat. Men men det är hans intresse och jag har sagt att han ska få hänga upp alla sina fula trofér i hans fula kontor i vårat övriga undebara hem. Vi har totalt olika smak i vissa frågor och andra matchar det...men tunga mörka möbler och döda djur på väggarna är inte min kopp te direkt.

Nehe umgås med mamma, vi ska väl se nån film nu snart!

Puss o kram

Grattis prinsen!

Grattis älskling!

Gick precis

egenom min telefon, ni vet man brukar vakna "dagen efter" och det första jag gör är i alla fall att titta igenom telefonen och tänka, nejnejnej, varför ringde jag den, hur i hellvette kunde jag sms´a ditt och datt till den, fint foto på mig och...`? kanske någon jag halvt känner, eller ner det var den där snälla som gav mig en klunk dreggelcider, bästisar for life liksom!

Men ingeting, ett litet kärlekssms till prinsen bara det var allt. Jag är stolt. ne nu ska jag smyga ut på trappen och ta mig lite lugt!

Onyx-katrineholm 6-1, hahaha

Skulle jag

Lägga upp en bild på hur jag ser ut i detta nu skulle alla gå sig ett garv, men jag väljer att inte göra det, men kan med ord beskriva.

- Bakfull som satan, hela partysminket och någon form av tofsfrisyr, alla msycken jag äger på mig och mjukisbrallor.

Kvällen med brudarna var så jävla skön, träffade en hel del mäniskor som jag inte träffat på hur länge som helst, tråkigt att vissa inte kan släppa vissa saker...nej jag vill inte hångla med dig varje gång jag ser dig...jag har mitt på det torra.
Börade på hos sofie, till greken, proppmätt till sofie, vin och grogg och mintu shot  i hallen innan vi drog.
Vidare till O´learys, dance dance dance!! Sen kom prinsen och hämtade mig, han som på kvällen skjutit en asastor hjorth. bilder kommer, så ni fattar hur äckligt stor den va. Och jag vart i all iver vädligt sentimental och överrsöte älsklingen med "jag älskar dig", tårar och allt beröm han någonsin kunde få, kort efter rammlar jag på gräsmattan och somnar på en sekund när jag kommer till sängen.

Tack brudar för en undebarkväll!!

Idag kommer Systeryster, bror och peter,och hälsar på, kan inte säga att jag känner mig fräsch för besök, men men det får man ta.
usch jag har så mycket att göra men min onda bakfylla säger, "skit i det vi gör det en annan dag..."

Onyx- Katrineholm 6-1 var det va? Sara det värmer i mitt hjärta när jag hör sådant ; ) Allt för min skull!

Ha en underbar dag!!


Han pussade mig hejdå

och sa ha det så kul ikväll, något så litet betyder så himmla mycket. Prinsen trotts att du konstant gör mig galen är det dig jag håller kär din lilla ...<3

Har precis flyttat barbro, vårat husdjur som jag dragit på oss som nu mamma kommer få ta hand om när vi är borta, hon är så lycklig. Har även skrivit ut nya bilder till albumet på lägenheten, det ordnadne upp sig. Pappa sitter och kollar på trav och går inte att prata med på ett par minuter till och mamma går runt och är nervös. Själv ska jag snart slänga på mig party outfiten en hel del make upp och jag saknar även mitt långa halsband i "guld" men jag får väl hitta något annat..

Hoppas man träffar på lite kändisar ikväll skulle vara roligt, framförallt hoppas jag att Jonas kommer dyka upp!Me like job Jonas A-lot. Jonas och Prinsen klarade sina yrkesprov för övrigt, så nu är dem riktiga Snickare och Murare, jag är så stolt över er båda=)

Nehe det är kanske dax att korka upp och lägga på ansiket ; )

Du är itne bara snygg...du är skitsnygg

Puss på er alla prtypinglor

Det mesta fixat.

Tog ett varv på stan med prinsen, köpte bland annat skor och snus för 1500, härligt. Svängde förbi Classe och sa hej då till Fia. Nazist uppror i centrum i nyköping och massor med poliser, vilka idioter. Tycker synd om dem.

Ska snart börja göra mig i ordning, ikväll är det krogenskogen som gäller! YiHa!

Ne nu ska  jag avra social emd mor och far! Puss o kram

Sista dagen på jobbet

Kändes helt sjukt att lämna jobbet idag och veta att jag inte skulle träffa på flera av dem jag spenderar mina dagar med för än i april. Helt sjukt. Ni ska veta mitt lilla "classegäng" att ni betyder massor, längtar nästan redan efter er ; )

Efter jobbet blev det klippning hos Andy på Hårimperiet, kanon fint =) och shopping med Janni, det resulterade i att allt jag köpte avr svart, inte så hippt men det var snygg i alla fall. Fikade på CoffeHouse, sanna, ulla och lilla kevvan kom förbi, han är så jävla söt, Gullunge!

Hem efter fikat hämtad av prinsen, hämtade faten som tårtorna stått på och gav de som var kvar på jobbet en sista kram och hej då. 

Här hema väntade bror och mamma bjöd på ungs...blablabla lax med skagen, kanongott!

Lite idol och fredag hela veckan, får se v ad kvällen mer har att erbjuda. 

Imorgon blir det fixar dag och krogen med brudarna, all in som man säger, då blir det fest!!

Vi höres och ses, puss på er alla jag inte komam träffa innan vi åker.

Nervsammanbrott...

Sitter här och är allt annat än pigg, men kan inte sova. Hjärtat har fått fnatt och kör i hundra tjugo, känns som om jag har ett tryck över bröstet och det är något som konstant värker under vänster bröst..GE MIG RÖDVIN I MÄNGDER SÅ JAG KAN DECKA OCH SLAPPNA AV!!! Att min kära pojkvän är lugn som en filbunke gör inte saken bättre. Han har varit ledig nu i två veckor och just nu undrar jag vad han har gjort...förutom att jaga då. Tusen saker har behöffts fixas och jag har gjort varenda grej, självklart med glädje för jag älskar att fixa och dona. Men nu säger fan kroppen ifrån. Ska inte lyfta ett finger fram tills vi åker. Kenny ska fixa bilen, ägarbyte och massa annat innan vi åker, han beställde en lapp från vägverket idag..lär inte komma innan måndag el tisdag..han ska ladda sin mp3, plocka fram kläder som jag tidigare sagt...allt hans jävla ko-lugn gör mig till ett nervrak med fett hår och finnar känns det som...Jag blir uppriktigt sagt galen på honom!

Nu när jag ville ha honom här lade han in en vägran, Robin var roligare än jag, förståeligt, men just nu skulle det kännas fint om någon kom hem och gav än lite beröm och en klapp på kinden.

Försöket även fördriva tiden med att framkalla lite bilder, de jag fick tag på som jag ville skriva ut, finns på vår dator..I bettna. Jag hatar att våra "bra" saker ligger i bettna, för saker har en tendens att gå sönder där, försökte därför att printa ut ett par skabbiga kopior som jag hämtade hem från bilddagboken..de låg typ på 45 kb bilden..ingen kvalite dvs..och jag var för ivrig så färgen hade inte hunnit torka innan jag satte in dem i albumet, vilket betyder, 10 bilder åt hellvette..och kanske är även en hel del fickor i vårat annars perfekta album förstörda..Yipee...

Nehe om man ska göra ett tappert försök till att fälla ner axlarna i normalläge och lugna ned hjärtat på något vis...

Bit ihop eller bryt ihop?

Ännu en dag har gått.

Och vi närmar oss med stormsteg, nu har jag nog något på gränsen till ordentlig resfeber, sammtidigt som om det inte känns som om vi ska åka. Vaknade och åkte till jobbet, gjorde inte många vettiga saker på jobbet om jag ska vara ärlig, har ingen motivation kvar, men imorgon är det sista dagen!
På sista dagen ska jag bjuda på tårta som jag bakat idag, en franskchoklad tårta och en marsipan med banan och hallon. Allt detta inhandlades på Willys tillsammans med mamma idag, mamma utbrister helt plötsligt- "det här är sista kvällen du och jag är ensamma va?!" -Ja svarar jag lungt, och vad gör mamma då? Jo hon börjar böla inne i kundvagnsskjulet och jag började asgarva, helt knäppt. Efter willys åkte vi och jag började i en mix av hur äckligt det än låter men baka och städa mitt akvarium (tårtan görs i flera moment och jag ville vara effektiv) Så ingen fisk eller rester efter dem i tårtan, jag lovar! Fiskarna är kanonnöjda, jag är ganska nöjd med tårtorna, kunde gjort en bättre insatts men har fan itne tid med detaljer.

Imorgon blir det 9,30- 14,00, Hårklippning och shopping med Janni, hoppas vid gud att jag får en inpackning och hårbottenmassage innan klippningen...skulle kännas så fint just nu att bli lite ompysslad. Ringde även forex idag...alltid i tid, de trodde att de kunde få fram Nya Zeelndska dollar tills på måndag, annars skulle de ringa imorgon, håller alla tummar annars åker vi utan några cash alls.

Imorgon kväll blir det att plocka fram alla kläder vi ska ha med så JAG, observera JAG kan tvätta dem tills vi åker, min kära prins kan inte tvätta..I jo för sig är han bra på mycket annat..men jag skulle bli överlycklig om han faktiskt lärde sig detta.

Nehe ne ska väl gå ut och reda upp kriget av bunkar och decelitermått i köket. Jag lovar att jag är bäst på att dra ned disk i hela världen, till dagens två tårtor har jag använt 7 bunkar, fyra olika måttsattser, fast jag egentligen kunant använda en måttsatts, 3 vispar, en elvisp, slickepott och en smörkniv, skärbräda, 2 kastruller, tallrick till att tina hallon på, räknar man med alla skedar knivar och gafflar så är det en del till,  en ungsäkerform var det också ja. Tacka gud för diskmaskinen..synd bara att pappa är hemma så han kan hålla koll på vad man sätter in i den, man får ICKE diska vad som helst i maskinen, nejnejnej.

Nej nu ska jag smyga mig ut en sväng och ta något lugnande, imorgon ska jag handla en del på apotket rödanäsan, sen ska jag ta mig en hel del lugnande på lördag med brudarna!

Ses på O´learys!

dagen mot sitt slut.

Jobbat hela långa dagen, har inte sug efterjobbet...idag verkade det inte som om någon annan där hade det heller, trist med sånna dagar. Vi Tog i alla fall en snattare idag,  dagens stora happening, gårdagens var ju lamp-mannen, nämnde jag det igår? I alla fall är det en man som konstant kommer och reklamerar lampor han köpt hos oss, vi fick se vid ett tillfälle att han skrev datum på sina lampor...och ändrade datumen när de var trasiga och reklamera dem. Då fick terorese ta tag i saken och han hade inte mycket att säga emot!!Mohaha, urkundförfalskning din jäkel!

Efter jobbet blev det en tur till bettna med en hel påse från Clas Ohlson. Uppskattades mycket. Bonde söker fru och oskylidigt dömd efter det. Vidare till Katrineholm för att hämta upp Robin, via Äckelpäckel vider Flen och sen hem till tomta.

Löndespecen hade kommit idag, 18915:-, duger! Men hade där emot önskat en till lön som den förra 23500 känns saftigt och bra!

Prinsen åkte precis hem, pussade mig god natt och lovade att han skulle skicka ett sms när han var hemma, mycket äckliga djur på vägen nu, lille jag är orolig så fort han är ute och åker när det är mörkt.

För övrigt rekomenderar jag patrik 1.5 till alla öppensinnade mäniskor i detta långa land, homofober bespara er detta ni kommer bara att förstöra en kväll i ert liv. Men för er andra, I hardley recomend!


Nu ska jag sova...undrar om syrran kommit hem från New York förresten...för sen t att ringa i alla fall...hm..
Pussisar och kramisar!

Ihh en vecka kvar!!

Japp på dagen, fixade visum och frös gymkortet i dag i alla fall. Desvärr ehar min mor och far döpt mig till ett alldeles för långt och krångligt namn, så det där med visumet för mig är det lite krångel med, får hålla alla tummar att det ordnar sig, annars får jag väl sitta på gränsen i en båt och glo på¨australien på håll, men det ordnar sig nog, det brukar göra det när det gäller mig.

Dagen på jobbet har varit helt okey, eller rättare sagt bra, Började med lite avdelningstid och jag fick stå och bygga lite, alltid kul, tyvär gör mitt aktuella tillstånd det jobbigt då jag får svettningar så fort jag lyfter något över ett kilo och får ont i ryggen, låter som om jag är med barn med så är det inte. Har också funderat en hel del över varför man ska utsättas för denna hemska mensvärk, borde det inte vara en vecka i månaden då man mår så där extra bra istället, man får lite cred för att man inte slarvar med sina piller och annat...varför ska man straffas när man gör något för den goda sakens skull. Kanske någon högre kraft som är en aning konservativ och tycker att vi trampar över på det biologiska arvet. Tacka fan för trionovum 28 i alla fall som jag återigen börjar med när denna hellvettes vecka är över, cilset 28, aldrig mer!

Ikväll blir det bio, patrik 1.5, tror den är riktigt bra faktiskt. Ville ha med mamma men hon tyckte att det blev för sent.
Så nu sitter jag här och väntar på prinsen som jag kallat vid andra namn idag och varit  väldigt otrevlig mot, men jag skyller allt på värken.

Får man i sig lite mat innan man åker eller kommer jag börja må illa?! värt ett försök.

Hörs imorgon! PUSS

Härliga hemska dag,

Dagen började med ett gigantiskt hugg i magen och ett par ögon som bara ville slå igen varje gång de öppnats, fröken lingon tittade förbi, med besked. Bussturen in till jobbet kändes som en halv evighet, dagen på jobbet var inte alls så kul. Har ingen motivaton alls att jobba vill bara åka iväg nu. Slutade med att jag under en timme fick gå in på lagret och lägga mig på en pall med kataloger för att det krampa så mycket. Fick sluta en timme tidigare i alla fall och det var trevligt. Efter jobbet var det middag hos Ulla. Hon har fått världens mysigaste lägenhet och lagade världens godaste kiwi och köttfärspaj, helt sjuk mix men även helt sjukt god. Trollungen var där, lillgrabben, så himmla söt och så himmla hyper, roligt för oss som träffar honom någon gång då och då men kan tänka mig att Mamma börjar bli lite sliten av ett barn som måste stimuleras 24-7 och inte vill sova. Lille Janni var också där, lite sjuker. Blev inte så mycket kvalitetstid för oss, det ska vi ha på fredag, ska bli roligt!

Imorogn blir det en sväng in till resebyrån och fixa visum, ringa forex om pengar vidare till gymmet för att frysa våra konton. På kvällen ska jag bara vara hemma och mysa med mamma, hade tänkt att vi skulle gå på bio, men det får nog bli en myspyshemmakväll med tv och te.

Inte långt kvar nu, en vecka, sen så blir det take off. Jag undrar hur det känns att sitta på planet och veta att nu är det dax, det vi väntat på sen i Maj månad. Sade "hej då"  till Ulla idag, ska jag inte träffa henne på 5-6 månader? Helt sjukt. Hon skulle i alla fall lära sig det här med bloggen så hon kunde läsa om oss under vår resa. Lill-killen blir nästan året när vi kommer hem, helt sjukt.

Nu ska jag gå och sova...utan prins, han är i bettna hos robin och kollar på film, och där blir han väl kvar.

Det måste jag också ta upp...24-7, 5 månader...med varanda..känslan börjar kännas helt knäpp, på gränsen till absurb. De senaste två veckorna har nog varit under vår tid tillsammans den tid vi varit mestadels isär, förutom den där tiden då prinsen jagade hela tiden, men då  var jag bara sur, nu känns allt okey, ibland skönt, vi har så mycket annat vi vill hinna med och vi hinner börja sakna varandra på ett så där romtansitkst sätt som kanske inte alltid funnits när man bott med varandra, det är härligt att sakna någon sammtidigt som det skär i hjärtat..


God natt.

Hemma igen.

En heldag med lilla familjen N & R. Tok söt unge med de största kinder jag någonsin sett, ibland var det svårt att avgöra om hon var sur eller glad, haha. Hade svårt att slita mig från lillan, som jag alltid har när det är en bebis i närheten, hoppas N inte misstyckte...Vidare till Kennys mormor och morfar där det blev förrätt, varmrätt och efterrätt, packade senare in oss i bilen och rullade hem. 

En jätte mysig dag som mot slutet kändes helt märklig när man skulle tacka för sig och säga hej då för ett halvår frammåt, det är inte varje dag man gör det. Lill tjejen kommer vara stor när vi kommer hem och undra vad vi är för några och varför passar det först att komma nu?! Haha.

Imorgon blir det jobb 9.45-18.15 hela veckan lång förutom fredag då jag kör 9.45-14.00, sista dagen.

Imorgon blir det middag hos Ulla, ska bli spännande att se hur hon har det och hur hon trivs i sitt nya hem.

Ne nu ska jag spendera lite tid med min far, vi har inte många timmar tillsammans kvar innan jag åker nu, han jobbar ju borta i veckorna så det blir nästa fredagkväll, lördagmorgon och söndag förmiddag/eftermiddag, på kvällen ska han bort. Helskumt. Stackars mamma blir ensam sen igen. Det skär i mitt hjärta, men hon säger att det går bra. Jag skulle dö om Kenny jobbade borta måndag-torsdag varje vecka alla år vi var tillsammans. Mamma har fan lyft ett tungt lass genom åren med tre aktiva barn som skulle skjutsas, matas och sammtidigt jobba heltid själv. Hennes svar är alltid " Ja man hade ju inget val", jag säger bara shit pommes frittes, jag hade dött.

Nej nu tackar jag för mig.

God natt kära vänner.

Dagen till ända

Besöket på restaurangen blev väldigt lyckad och trevligt. En ringa skara på 10 personer var av 8 "barn" blev rätt så ordentligt ut-tittade när vi klev in, gänget bestod av Fanny 8, Sebbe 12, Daisy 14, Helene 17, Cindy 18, Therese 21, Fred 22, Kenny 22 och Mamma Rosi Och Pappa Robban. Vi åt alla tills vi rullade ut och drog därifrån vidare till Bettna där det blev fika och stjärnor på is.

Det har varit en skön och trevlig dag, sov tills jag vakna av mig själv, in till stan, passade på att tömma skåpet på jobbet som var fyllt av gammalt skit, vidare till bror. Hem och på monsterfart göra sig i ordning för kvällens festligheter.
Sitter nu hemma och träffar far & bror som jag inte träffat på en vecka, trevligt.

har för övrigt köpt en ny mp3 spelare, en creative Zen, liknande modell till Ipod Shuffle, den har världen sämsta shuffle dock, den shufflar precis hur den vill, samma låtar i ordning och massa annat trams, I-landproblem? maybe, men det är irreterande.

Skönaste I-landsproblemet hade vi dock i veckan på jobbet, ska inte nämna vem som sade det men orden lät på ett ungefär så här:
 - Vi får alltid prinsesstårta eller den här sorten, det börjar bli tröttsamt.
Hahaha vi ska vara glada att det minst en gång i månaden dyker upp tårta till oss men som sagt, man kanske inte behöver köpa samma sort varje gång ; )

På fredag blir det i alla fall franskchokladtårta på jobbet så jag hoppas ed...eller jag menar han jag inte nämnder vid namn blir nöjd, ska även göra min variant på marsipantårta, hoppas alla andra också blir nöjda såklart.

Imorgon blir storstan, middag Hos kennys mormor och morfar, umgås med lilla familjen. Myspys.

På måndag ska jag träffa Ulla, Jannis mamma, ska se hur hon fått det efter hon lämnat huset här bredvid och flyttat till stan. Känns hur skumt som helst att hon inte är kvar här. Har alltid varit att bara springa över så har alltid någon varit hemma på skräddarvägen, alltid har det funnits någon att prata med, men nu, nu finns det inte längre. Känslan är märklig, det har ju alltid varit så!


Ne nu ska jag ut i köket och socialisera med min kära familj.

Godnatt

Vilken hel trevlig

vecka detta har varit. Började med att träffa Filip för en fika på onsdagen, en fika med Elin på torsdagen, och en fika med Sandra på fredagen. Fredagskvällen avlsutades med bowling med prinsen och Robin, Kanon Kul! Vidare till Max där prinsen började få beundrar sms av någon brud via robins telefon, kontrade snabbt med ett par mms, haha riktigt kul=D

Att träffa Elin och Sandra var lite extra roligt, vi hängde ju från vi var 13-16 kanske 17 konstant, alla otroligt korkade och roliga saker vi gjort tillsammans, den tiden går inte att värdesätta, den är ovärderelig. Inget fel att träffa Filip heller för den delen, 1-5 i lågstadiet och framför allt hela gymnasiet och ceckan i Österrike, en helt galen tid.

Tänk om man var 15 igen..eller kanske inte, men fy fan va roligt och enkelt allt var då. Nostalgi.

Idag blir det lugnt, ska överaska bror lite, hoppas han uppskattar det. Ikväll blir det middag på greken med Cirkus Ahlström, efter det vidare till Bettna och fika lite.
Imorgon blir det stora staden Stockholm och träffa Natta och Rikard och deras lilla tjej, ska bli så roligt.

Ne nu ska jag pallra mig iväg.

En vecka, tre dagar, 4 timmar...Take Off


Ha en underbar dag och helg alla vänner! 

Helmysig

Dag idag, jobbet gick bra, tiden gick fort, alltid lika skönt att sluta 16,00. Träffade Cicci på jobbet och hon bjöd in på fika så på onsdag nästa vecka ska vi klämma in en lite date.

Var ute och fikade men Filip idag på hellmans, alltid lika trevligt att träffa den pricken. Han är en gul prick i en gråskala, riktigt kul. Vet inte om vi har samma syn eller åsikt om någonting egentligen men det funkar ju bra ändå=) För övrigt var det även ganska så lattjo att båda ville ha laktosfria alternativ och ingen tomat påmackan, gärna lite extra gurka, haha. Laktosduon.

På café Hellmans har de de snyggaste CaffeLatté-glasens om någonsin gjorts, StockholmDesign är tydligen utgivarna, ska ta reda på vart jag kan få tag på det när vi kommer hem. 

Imorgon blir det kvinnohälsan, trött på "lek och hobby" verksamheten på landstinget, flera personer som är utbildade gynekologer skulle passa bättre som grovslaktare på scan. Känns bättre att gå till en privat klinik där man faktiskt är kund, och blir väl behandlad. Ska även ta bussen till jobbet, börjar 07,00 så det är absolut ingeting jag är sugen på alls, efter jobbet blir det fika med Elin-Pelin, long time no see, och ska avsluta kvällen med att hjälpa mamma storhandla, stackarn har så ont i ryggen och sina leder och behöver bärhjälp.

Ne nu ska jag se på tokfan som har som mål att bli världens fetaste kvinna, hur pundad får man vara?

Saknar dig prinsen, vet att du saknar mig med=)

God natt alla skatter.

Jag Älskar

Livet på landet. Att vakna upp i tystnad, tassaner och sedan gå ut på verandan. det är helt tyst, suga i sig den friska luften och bara njuta...Helt underbart, så vill jag också bo när jag blir stor:)
Självklart finns det en hel del minus också..bland annat när ens prins skickar ett sms och ber än gräva en grop...i den gammla gödselstacken. Så iklädd leggings och klänning och höga gumistövlar står man där och skyfflar det som en gång för länge sedan varit b*js, trevligt? Nej men a girl got to do what a girl got to do. Efter som jag varit så duktig och grävt gropen tyckte även prinsen att jag kunde fylla den med härliga gammla benen från något stackars djur han skjutit...så snäll som man är hämtar man skottkärran, kirurghandskar och en massa kraft...efter en stund var allt äckel på plats och gropen igenfylld. Nu kan man säga att prinsen har en hel del att kompensera..

Har lånat filmen "Livet är en schlager" av Kennys grannar, I LOVE. "nästan tusen kronor"...´Hahaha och slutsången som får mina kinder att tåras till tusen. Jag och en ganska  så nygravid Natta satt och kolla på den, känslomässigt värre blev det då, satt som små töntar och snyfta ikapp.

Imorgon blir det jobbet och efter det fika med Filip. Trevligt! Länge sedan man träffade den filuren.

Mina höga ambitoner om att gå till gymmet regelbundet går som vanligt åt skogen men, snart ska jag väl ha all tid i världen till promenader och joggingturer, jag hoppas att denna blir en riktigt hälsoresa ; ) haha

Allt leker, dagarna är proppade till max, ska träffa sandra någon dag och kolla in deras hus, vi har väl inte träffats på ett par år i alla fall : ) Elin skulle jag kanske fika med också, och på måndag ska jag hem till Ulla och bli bjuden på mat och prata=) Måste träffa Ponta så jag kan återlämna filmen Madagaskar.

Funderar på om jag ska försöka dra ihop ett gäng på jobbet och köra lite lasergame närsta vecka, vore inte helt fel.


Nej nu kallar livet är en schalger.

God nattt kära vänner, dröm sött

God Morgon!

Vaknade vid 10,45 idag, tror inte jag sovit så länge på hundra år, riktigt skönt! Smyger runt hemma hos svärmor och svärfar och funderar på om jag ska åka hem nu, sen eller senare. Prinsen sitter i vanlig ordning i skogen och jagar, idag är det hjort som är på tapteten får se hur det går. Kan tänka mig att han även sitter ikväll om jag känner honom rätt, inte alltför lattjo att sitta här själv då. Själv är förresten helt fel ord, nu är nog första gången jag är ensam hemma här, kanske hänt någon enstaka gång, annars är här fullt av systrar, systrars pojkvänner och broder till prinsen.

Promenaden blev ett minne blott, googlat kollar resor och donat nu på förmiddagen.

Funderar på om man ska krypa ner i soffan och mysa med te och film...ne just det...det ska jag inte alls...jag ska gräva en grop på baksidan av stallet som kenny ska kunna slänga ner sina slaktrester i...Yipee..hur mysigt som helst..

Ne vi kanske ses ikväll. Kanske jag har något nytt att återkomma med angående resan.

Puss och Kram

Fjärilar i Magen!

God damn, känns som jag har 2000 fjärilar i magen som flaxar så det kicklas(?!) så där hemst men ändå härligt.
Känner att jag har svårt att släppa allt som har med resan att göra, det går tyvär ut över jobbet (ursäktar mig, men jag har så jävla mycket att tänka på).

Sitter och Googlar allt och ingeting som har med asutralien och Nya Zeeland att göra och har det jävligt mys, längtar efter att få sätta mig på planet och få den där känslan "Vad i hellvette har vi gett oss in på?"

Träffade min favorit Pontus igår, helt underbart, lite för länge sedan dock, plus att han bar bakis så han var inte så allert direkt. Men som alltid alldeles underbart=)

Har precis också youtub´at Skydiving och bungyjumping i australien och Nya Zeeland, 134 meter Bungyjump, det är lite skillnad mot 50 meter i Thailand, men det är bara att hoppa, man är ju ingen mes; ) Haha kommer väl sluta med att man bangar.

Dagen på jobbet var seg, antagligen för att jag var så ofokuserad, men nu är det bara 8 arbetsdagar kvar, Härligt.

Ska även passa på att Gratulera min underbara Pojkvän som sköt sin första älgtjur idag på premiären:



På tal om ingeting har min laktosintolerans börjat urarta, den dök upp som ett brev på posten för ett par månader sedan och nu är jag fan på gränsen till totalintolernat känns det som, Jävligt jobbit. Men that´s life. Mjölk, körsbärstomater och Kiwi, saker jag kanske snart få välja att leva utan.

Imorgon är jag ledig, skönt, ska försöka komma ikapp mig själv lite grann, allt har fan gått i ett sen i slutet på juli, men helt klart värt det när man ska ha semeter o 5 månder. Funderar på att försöka pallra mig upp i tid och ta en promenix med Milou i morgon bitti, blir inte i skogen då det som sagt är älgjakt och skogarna är fyllda med galna halvbilda gammla gubbar som mellan tuggorna på fikat frun skickat med siktar på måfå ut i skogen i hopp om att se något.

I helgen blir det myspys, fredagen blir antagligen lugn med på lördagen ska Cirkus Ahlström med tillhörande partners ut att äta på Reastaurang, vi bokar bord för 11 personer! Hahaha En ringa skara och bara de närmaste. Söndagen ska vi åka up till den lilla familjen i Huddinge och se hur de har det. Jävligt mys, få träffa Natta, Rikard & lilla Matilda.

Prinsen och svärmor är på väg och hämtar Cindy från sin praktik sitter här själv och glor. Ska nog gå ut på balkongen en sväng och kolla in den vackra omgivningen...If you know what i mean...

God natt på er kära vänner, vi ses på andra sidan kassetten.

Tatueringar

Har fördrivit lite tid på sidan www.gaddad.se, tervlig sida om man tycker om tatueringar. Vilket jag gör, till en viss gräns. Jag har ju pojkvän som den dagen han är klar med sina kroppsmålningar lär vara ganska täckt på armar, rygg och mage. Han har i alla fall bra smak angående motiv så med honom är jag nöjd=)
Men vad återstår det då till mig? Jag har ju en liten plan om vad jag önskar, det är inte stort eller blaffigt på något vis och jag tror knappt någon skulle märka den trotts att den inte sitter på något intimt ställer.
Det jag är mest rädd för i hela världen dock är min syster som hatar tatueringar mer än...ja du mycket i alla fall..

Det jag vill ha ska inte bli offentligt för än den sitter på sin plats vilket kan ta allt mellan ett och hundra år, den som lever får se som man brukar säga. Så länge jag är ogift så blir det inget större än en femkrona i alla fall.
Man vill ju inte se ut som värsta prinsessan och så sticker det upp en brinnandedöskalle från klänningen. Not my style direkt.

På tal om giftermål så åker Cicci på bröllopsresa idag, så mysigt! 

Egentligen kallar sängen men är inte sugen på att krypa ner själv. Tillsammans är vi mindre ensamma.


2 veckor 3 dagar 15 timmar 22 minuter -- > Take Off

Freitag

Fredag...?! Dagen före lördag, denna lördag som är arbetsdag. Vi har i alla fall slutat fått varor på morgonen på helger så det blir sov morgon till 9,45 slutar 16,15 en helt perfekt dag om inte annat.

En lite sten av den samling som finns i mitt bröst har i alla fall fallit. Pratat med Janni idag, vi som setat ihop som en klase bananer sen vi har tre har haft ett jävligt turbulent år, nu kanske det kan ordna upp sig. Håller alla tummar och tår.
En liten visit hemma hos Janni med tillhörande familj blev det nu ikväll, fick leka med Kevin 5 månader, hur kul som helst, jag sade till hans mor "galet barn", hon kontra med  - "Galen Barnvakt". Det mest roliga tyckte han ikväll var när vi kastade BarbaFlink i huvudet på han så det gjorde vi nog i en kvart i alla fall. Herr Flink vägde ingeting så ni behöver ej oroa er om misshandel. Sen så blev det lite Idol så klart, inte så mycket som väntat med en del..Tycker det inte är asbra i år direkt.

Nu sitter jag och mor och kollar på FredagHelaVeckan ska nog sova efter det, blev sent inatt..03,00, inte min melodi direkt, inte om det inte har med något roligt att göra i alla fall. Har haft ett sådant där Deeptalk me mammsen idag, helt sjukt, det har nog aldrig hänt.
I min familj är vi inte så känslosamma direkt och öppna, men idag så krossa vi även den barriären!

Kenny var och shoppade resekuddar och sovpåsar, inte säckar utan påsar till oss idag, sovpåsarna och kuddarna är ungefär lika stora som Whiskaskattmatsburkar, assmå! Kanon!

Nehe...
 
Dröm Sött kära vänner!

Jag Kände något

Ett pirr, en liten känsla av hjälplöshet allmän förvirring, RESFEBER. 2 veckor 4 dagar kvar nu.  Härligt!

Jobbet går som en dans nu, dagarna bara flyger förbi, riktigt skönt. Hemma så är allt som vanligt, Kenny är lite här lite där jag är mest här.

Det blir jobb i helgen, hela helgen. Vet inte om det blir något mer, chilla och njuta av lugnet. Vill försöka hälsa på Natalie Rikard och Matilda innan vi åker, men det kanske får bli någon vardag. Uasch nu börjar det bli stressigt : )

Nehe nu ska jag gå och unbderhålla min mamma-

5 Månader i solen

Herregud.

Har tagit ut mig själv totalt idag. Träning på morgon och kvällen, jag som aldrig tränar. Men det ska det bli ändring på.
Jobbet idag var helt ok idag, fick lite tid till min avdelning och det är ju alltid roligt.

Märkligaste grejjen men måste barra berätta det..En av mina favoritlåtar är "I samma bil" med Bo Kaspers orkester, Nu är det så att jag tycker att Kennys chef påminner en aning om sångaren i just Bo Kaspers så numera varje gång jag lyssnar på min favvolåt...så ser jag, Bengt 43 år i ett par gammla rayban brillor vit t-shirt och ljusblå jeans i hans skåpbilsmonsterstora citroeng sjungandes just denna låt och när texten "vi sitter i samma bil" kommer tittar han sådär nyfälskar på Kenny, sjukt?! Ne inte alls, det som är som mest jobbigt är att jag börjar garva varje gång jag hör den låten numera så folk som möter mig på gatan kan nog tro att det är dax för mig att knata till hispan.

Har även gått bort mig idag, i lillskogen, den är precis så liten som den låter. När det är ljust ute ser man rakt igenom den vart man än står, men när det är mörkt så är saken ej densamme. Virrade och fick till slut stryka tomtgränserna för att hitta hem till rätt hus utan att rammla snubbla eller allmänt slå mig. Jag har alltid en liten lampa med mig i vanliga fall men idag var den borta, såklart.

Prinsen skulle sova i Bettna inatt, imorgon har jag tvingat hem honom. Funderar på att ta ett varmt bad med massa badolja skum och grejjer...myspys.

Nu är det mindre än tre veckor kvar till take off, lite extra saker som ska göras innan är nu en träff me Fofilolipop, Filip på ren svenska, Ska även träffa Pontus och höras om hans äventyr och se hans nya fina lägenhet, Ska dra ut ett varv med brudarna och göra staden osäker, utöver detta ska jag även baka två tårtor till min sista dag på jobbet, det är i jo för sig det roligaste jag vet men saker och ting tar ju sin tid.  Imorgon ska vi söka visum och betala boendet i Thailand.

På fredag ska jag till alla affärer jag ivanliga fall undviker Ö&B, Jysk, Copp Forums specialvaruavdelning, måste hitta sovsäckar, någon som har något tips? De behöver inte vara varma, snygga eller sköna. Enbart små och tokbilliga, enda kriterierna vi har.

Nehe dax för lite badvatten!

Puss & Kram på er!

Trötter trötter.

Usch är så trött men pallar inte gå och lägga mig..Prinsen sitter en trappa ner och kollar på The Holiday...den e bra...men jag såg den för någon vecka sedan när jag var sjuk...Gjorde iordning en höstbukett, åke upp och lade den på Thommies grav, buketten blev jätte fin. tyvär passade den inte så bra in i omgivningen...men det är väl tanken som räknas.


Nehe om man skulle ta opch packa ihop sina saker inför morgondagen, back to reality.
Får vi se vad som sades på mötet idag.

God natt God natt!

Märks det att jag har tråkigt?

Har inte bloggat på ett par månader men har fastnat här vid datorn fast än att det är så fint väder idag...ska ut och plocka en höstbukett sen i alla fall så lite friskluft får jag allt.

Kommer bara på mer och mer saker som ska göras innan vi åker.. men ingeting man direkt kan förbereda..jag kan ju inte packa alla kläder vi ska ha med då kommer vi gå nakna i tre veckor..har även svårt att hålla mig från böckerna jag har köpt tillr resan, Jenna Jameson " Att älska som en porrstjärna" & TheDirt om Mötley Crue båda skrivna av Neil Strauss. Tror jag både komma igenom dem på vägen ner, det är en hel del bilder.

Vårat handbagage är problem nr 1 för mig just nu. Vi har köpt sånna där 60 liters Everest väskor på Stadium, kanonväskor helt klart, på den där stora "backpackerväskan" sitter det en lite ryggsäck som man kan koppla bort och ha som handbagage, den liknar i storlek sånna där "hippa" miniryggsäckar som alla coola kvinliga 12-50 åringar hade 1996-1997 och som äldre damer fortfarande har kvar för att de är så "behändiga". Hur i all sin dar ska jag få plats med allt jag behöver måste och vill ha i den lille? Saker som ska ner: Kameror, pass, biljetter, snus, ett paket cigg, pocketbäcker, tidningar, godis, mp3spelare, kortlek, mobil, plånbok, tandborstar, tandkräm ett par nya underkläder, strumpor...ja hör vart det barkar...Mission impossible.
Massa skit med på bilden för att visa hur liten den e!NoneNone

Att konstatera är att jag har den hetaste hunken på våran gata i stan!


En annan jobbig grej som måste hinnas med är ju att plocka ihop alla grejjor vi har spridit ut i Stigtomta hos mina Föräldrar samt det min kära andre-hälft har hemma hos sina föräldrar. Min mamma vill ha ordning och reda därför måte vi plocka undan här...Kennys mor och far ska flytta undertiden vi är borta så där måste verkligen allt bort.
Det är tur att han är ledig så mycket innan vi åker.

Nej nu ska jag plocka blommor!

Nu drar det ihop sig.

Ida gär det exakt 3 veckor kvar tilla vi lämnar Sverige ett par månader..Känns inte så, just nu känns det som om jag skulle vara mer nervös om det var en finlandskryssning som det gällade.

Det är mycket mer eller mindre viktiga saker som ska hinnas med, vi ska söka visum, på tisdag måste vi komma ihåg att ta vårat vaccin, jag ska klippa mig och gå till tjejdoktorn så jag får nya sånna dära så man inte blir med barn, jag ska jobba två veckor till, prinsen ska vara ledig och jaga, vi ska tvätta bilen och rensa ur den eftersom den ska säljas, vi ska packa, tvätta planera lite grann plus att vi måste få tag på 2 billiga kalla små sovsäckar, precis sånna som vi hade på Clas Ohlson som tyvär utgick och jag var för seg för att köpa...TYPISKT...

Många bäckar små som man brukar säga. Idag är jag i alla fall ledig. Ska åka och hämta Pernilla och Peter på Skavsta snart, de har varit i Paris en sväng. Vad ska jag göra sen? Jo jag ska sy lite i mina träningsbyxor, risken är att det ser bättre ut med hål i rumpan än efter jag lagat.. men men..hål bak i byxan kan man icke ha.

Vi var på Bio igår förresten, Arn, den var precis lika dan som den första så det är bara att gå och hyra den på dvd och se igen om ni är sugna..tycker det där är lite fjantigt men men.
Däremot ska jag se Patrik 1.5 innan vi åker, det verkar vara en riktig toppenfilm. Mamma vill även se RallyBrudar vilket jag tycker verka vara en riktig B-film men men man får väl ställa upp!


För övrigt har syster gjort om våran dator till Xp meny, vi har vista...inte Poppis jag har haft vista i ett år nu och skulle gärna fortsätta med det så hon får backjobb när hon kommer hit sen.


För att bli aningen mer känslosamma så är det idag Årsdagen då Thommie Gillerius lämnade oss i stor saknad..1 år går så fort. När man har något att relatera till så märker man att man ska ta vara på varje dag som går..Man vet aldrig vad som händer imorgon..

Vila i Frid


RSS 2.0