Igår..

Var en mysig dag. Började dock rätt segt. när jag klev upp vid straxt efter 08,00 så sov fortfarande de andra, men sen vakna de till liv runt 11. Eller Kenny blev snarare väckt av mina ljkuva stämma sjungandes sånger som jag hittade på under tidens gång.

Vi åt frukost utomhus, och jag frågade Kenny:
T: vad skulle du säga om jag doppade hela ansiktet i youghurten?
K: Varför skulle du göra det?
T: Det ser så kallt och mjukt ut.
K: Ja jag skulle väl inte säga så mycket.

Tiden gick och jag kunde inte stå emot frestelsen att doppa i alla fall nästippen för att prova hur det kändes, kände ganska snabbt då en hand mot mitt huvud, och splasch så var hela mitt ansikte täck i vanilyoughurt.
Konstaterade: Att, ja det var skönt, hade helt klart en kylande effekt, men extremt kladdigt, vilket jag kunde räkna ut redan innan. Där satt jag med youghurti ansiktet och käka frukost.

Sen skulle vi åka och plocka jordgubbar, självplocket stängde om en kvart när vi kom dit så vi fick köpa istället, prinsen gav på förslag att vi skulle hälla över jordgubbarna i bunkarna vi hade med oss =) knäppskalle.

Jordgubbar och glass, sen diverse ärenden, åkte och hämta pappas motorcyklar, kenny fick övningsköra screaming eaglen, han var nöjd, minst sagt. Åkte och hämta och lämna diverse saker, åt Pizza  till middag och sen en fiske tur till egla, vilket väder, helt underbart att sitta där på berget. Fångsten blev 3 fjuttiga aborrar, kenny drog upp ett gäng till men de var så små att det inte var värt att ta hem. Efter fisketuren tog vi en sväng med bilen och kollade runt lite.

Nu ska jag ta bussen in till jobbet, jag vill inte... Hatar att stå i källaren när det är så fint väder...

Ikväll blir det nog hem till prinsen en sväng.

Ha en underbar dag, och är du ledig är det dödstraff på att vara inne!


helt slut..

Ändå vakna jag vid 06,00 idag,tror jag ska återgå till sängen en sväng, där minkära ligger och SNARKAR... ja han gör det när han druckit öl....tydligen

Galet intensiv dag igår, Mc show i Nyköpingshamn, mycket folk, strålande väder. Jag orkar inte skriva mer men det var kanoners. Tyvär så tror ju en del att det är raketforskning de håller på med, själva verket är det en plansch som ska sättas upp eller tält eller liknande. Men men i det stora hela, KANON. Blev lite grillning efteråt, skrattade så tårarna rann,
jag gav upp vid 21, men prinsen först vid 24, så först då fick vi hem och nanna kudde. Prinsen slockanade redan i bilen...jäkligt snygg, gamnacka, lutandes mot de öppna fönstret "jag måste ha syre" med öppen mun, det är då man är som mest kär.

Nehe om man skulle krypa ner en snabbis och sova lite till..jag måste sova 8 timmar för att vara mäniska, i alla fall ett par dagar i veckan...lite sömntuta jag vet... I deala tiderna för mig är att gå och sova någonstans mellan 22-23 och vakna 07-08, då mår man som en prins sen!

På tal om prins väntar min sköning på en trappa ner.

Ha det mys idag!
Puss

solen skiner

himmlen är blå, vad det är skönt att leva då, högt i topp går allas humör och det är det som susen gör, en gång till, solen...

Haha min favvo låt hos dagammorna, underbart.

Jobbat i bunkern idag, ska helt erkänna utan insperation, börjar kännas som om det är dax för terorese sallamander att ta sig vidare i livet, det jag dock skulle önska var att jag kunde ta med mig mina underbara arbetskamrater, men det går väl inte, eller? Men jag kan inte tänka mig att jag slutar för än till nästa sommar, men kommer till hösten att återgå på mina helger eftersom jag kommer plugga. Det kanske bara är vädret? Solen skiner och där står man i en betongkällare, jag har svårt att förstå hur kunderna ens överväger att komma ner, men glad är jag att de gör det.

Vägen är liksom slut här för min del vad det gäller Clas Ohlson, Nyköping. Inga tjänster på år och dar kommer tillsättas, inga nya arbetsuppgifter som gäller mig osv osv. Jag måste få utvecklas och just nu känns det som min karriär som deltidare börjar gå mot sitt slut, vad mer ska jag behöva kunna ? Jag känner att jag kan allt och lite till för att kunna utföra mitt arbete på ett mer äm godkännt sätt, men tyvär, när man inte kan få mer än pengar för besväret, då tappar man gnistan ibland. Visste man att man kämpade för en heltidsanställning, ett eget ansvarsområde, anything, så skulle kanske gnistan tändas igen. Men nej, jag måste nog börja inse att det finns fler fiskar i havet, även om jag mer eller mindre älskar mitt jobb.

Oscar sköningen var inne på jobbet idag, han ska ta två tider av mig i sommar så vecka 29 är nu helt grön! Wii hoo semseter med prinsen. Myspysigt värre!

Pontus var inne på jobbet idag också, inte sett på 100 år eller närmare bestämmt 8 månader. pratade aldeles för länge eftersom det var arbetstid, men mycket att snacka om =) Ska träffas någon kväll, riktigt trevligt. I like pontus!!




Mammsen och jag har solat lite, ska åka och hämta prinsen straxt, imorgon blir det jobb 12- ?? I decide och sen ner till hamnen.

För övrigt ser jag lite grann ut som ett monster, jag har uppskattningsvis 50 myggbett i pannan, sa jag det igår förresten? hur som haver är det inte snyggt, jag ska investera i en mygghatt som jag kan ha när kenny och jag är ute i skogen och jagar djur.

Snyggt värre! Och den här bilden förskönar situationen kan man lungt säga!




Nehe dax att börja "göra sig i ordning" för att åka till prinsen då!

ha en underbar kväll!

PUSS!

Dagen mot sitt slut.

En ganska så händelsefattig dag, jobbade 09,45-18,15, åt med mamma på Vipsen, tack klara för den goda maten. Hem och jonas kikade förbi en sväng, mycket trevligt.
In hit och koppla upp sig på internetbanken, betala,betala, betala. Men men, som sagt det kostar.

Ska ta en dusch och sen hoppa i bingen, jobb 7-16 imorgon, sen ska jag antagligen ut till prinsen en sväng.
Jobbar kortdag på fredag, sen ner till hamnen för rekning inför lördagsäventyret. haha


Vecka 29 ser det ut att bli semseter, har ni bestämt er för väddö då lilla familjen?!
I really hope so!!

Jag vill bara tacka

alla underbara mäniskor jag har runt omkring mig att ni är som ni är! Helt Underbara.

Kanondag då man träffat de flesta man håller varmt om hjärtat, Janni, Prinsen, Sanna, Sofie, Sara, Marro!

Finns absolut fler men dagar med dessa mäniskor sätter guldkant på tilvaron.

Promenad i skogen, picknick på vallarna, drinkar på smått och gott boden med de bästa.

Helt fantastiskt dag!!

Imorgon jobb med alla sköningar där!

Livet leker!!

Finns det någon övre gräns

på hur kär och lycklig man får vara? Krossat den med marginal i sådant fall. Livet , leker och jag och min prins har det underbart, helt UNDERBART.

Gårdagen spenderades med prinsen, när han åkte in på körlektion så passade mamma och jag på att gå lite på stan och handla. Återigen hem i det fina vädret så gjorde vi lite jordgubbar med vispad grädde, sommarlyx!!

efter det åkte vi hem till prinsen för han behövde arbeta, själv mötte jag upp svärmor, fanny och daisy vid badet för lite sol.
Hem, mat, hemnet och sen ut i skogen på vildsvins jakt! Inte en gris så långt ögat kunde nå, men 6 rådjur, 4 grävlingar och två älgar fick vi se. Prinsen tyckte sig även se 2 dovhjortar, men de var för långt bort från mig. Grävlingarna såg bara jag, de kom knatandes på led bakom mig, såg riktigt roligt ut, saknades bara att de skulle sjunga

"ut i skogen ska vi gå joppei-dii jaoppei-daa den som sist i ledet....lalala !" Haha

Har även lagt till mig med En Kat Von D tatuering i ansiktet, inga stjärnor, utan myggbett, har mellan 30 och 40 små små myggbett vid vänster öga, snyggt!

Solen skiner, ska möta Marro om en timme för promenad med hundarna, sen tar jag bussen in till stan och sätter mig på vallarna med Janni, när klockan närmar sig 18,30 glider vi ner till smått och gott boden och möter upp brudarna för en liten drink kanske ; ) 

Härlig dag.

Imorgon börjar arbetsveckan som består av 3 dagar, nice. ons-fredag.
På lördag ska det bli mc-showi hamnen och jag ska arbeta där, hoppas vädret håller i sig, då kommer alla vara lyckliga!

Nehe nu ska jag slänga i mig lite frulle och packa i ordning inför picknicken.  Filt, högtalare, elle, veckorevyn, glas, sen ska vi inhandla lite mumsigt innan vi drar ner.

Ha en underbar dag!!

Kramar 

Hemma igen

Efter en lång helg i stugan. tors-söndag. vädret har varit kanon, bara 2 timmar regn. Mysnivån har varit på topp, och trevligt sällskap.

Det jag dock kan konstatera efter denna helg är att jag inte är från Flen, förutom mig och Kenny så härstammade de andra därifrån, de talar något eget språk de som kommer därifrån, och jag kan ärligt säga att jag inte alltid förstår. Men men man kan ju inte rå för vart man är född så jag får väl köpa med en lexikon till nästa gång, det var ju faktiskt jag som var utböling och i sammanhanget.

Åkt båt, ätit, myst och haft det bra kan sammanfatta denna helg tror jag.

Veckan som kommer väntar jobb, träffa Janni, Kväll med brudarna i hamnen, hjälpa till på pappas och hans vänners mc Show i hamnen på lördag, kom och kika vetja! Sen är det väl inte så mycket mer vad jag vet idag.

Anmälningsavgiften till utbildningen är nu betalad, dvs I´m in for sure! Helt underbart längtar som en tok. Make-up artist..bara orden får mig att sväva. I Love. Allt känns så bra just nu. Funderar även på att öka på med hårstylist när jag är klar med denna utbildning, då är man nästintill komplett. En fotokurs vore inte heller fel, men en sak i taget.

Nu ska jag gå ner och väcka min prins som tar igen sig efter helgen som varit, det har inte varit en lugn stund. Känner mig som en pensionär när jag säger detta, men det var riktigt skönt att sätta sig i bilen, stänga av radion och bara åka , vi pratade nästan inte ens, det har knappt varit tyst en minut sen i fredags, det är vi inte vana vid =) haha.

ha det underbart allesammans!!

puss & Kram

Midsommar

Sitter i stugan nu,solen skiner!! fantastiskt. ska säkerhetsbränna hela min externa hårddisk, sen ut i det härliga vädret, detta kommer bli en bra midsommar!!

ha det underbart, tänk på att det är en dag i morgon också ; )

puss & kram

en ny dag.

Ska gå till bussen om 30 minuter, sitter är i morgonrock och vill inget hellre än att krypa ner i sängen igen.
Herr W var över på fika i syfte att planera lite inför helgen, det blev grabbsnack, orda grant, sånt där snack när man sitter lite och överglänser varandra, kul att höra tycker jag, samtalsämne? Deras motorcyklar så klart.

Prinsen ska ha körlektion på måndag, billigt? Nej 80 minuter 1080:- helt jävla sjukt.  Men men det är bara att betala och se glad ot, precis som när det gäller allt annat.

Packat ihop en massa saker inför helgen, kommer inte använda hälften, men men.

Veckorevyn, portabla högtalare till min sony ericsson och en handduk, det enda som fattas är sen solen!

Idag blir det midsommartårta på jobbet och Louise fyller 20 år, GRATTIS!!

Kan tänka mig att efter 15.00 kommer det vara en grymt seg dag idag. KOm och köp!!

Ha en underbar midsommar!!

Pussen & kramen


En dag på jobbet.

Japps, började 07,00 diverse missförstånd gjorde att det först kom någon och öppna åt oss vid 07,30, trappnedgångshäng e ju alltid uppskattat 07.00 en onsdag! Plockade varor, och på något sätt lyckas jag alltid få skiten, alla små små yttepytte grejjer som är utspridda överallt i butiken.

För andra dagen i rad hade min kära mor gjort i ordning min lilla matsäck, frukost blev jordgubbar med vanilyoughurt, lunch, hemmarullade köttbullar med makaroner, TACK! Supergott.

Janso stumpis jobbade idag också, ska erkänna att jag pratat en hel del idag, men jag var helt enkelt inte helt pepp för jobb, när solen skiner och allt bara är underbart vill man ju inte stå nere i bunkern. Men men, otroligt lyckad säljdag för min del idag i alla fall, gjorde alla kunder utom en nöjd, Men henne sa jag också åt efter hon börjat käfta att hon inte behöver slänga skit på mig för det tänker inte jag ta i alla fall. Sur blev hon, och utan infravärmare också för den delen. Någon annan som köpte det exet hon ville ha, kan de slippa frysa nu till midsommar. Hoppas hon bor i ett riktigt blåshål med lokalt regn hela helgen!!! Man beter sig inte hur som helst, och säger man något till mig, ja vänta samma mynt tillabaka, Jag är inte den som är den.

Kände hur jag fick onda ögat av AnnSofie idag också, jobbets lilla arbetsmyra, stod och småprata lite med Janni, så börjar hon plocka med kundkorgrana, inte hennes jobb, det är självklart att det är vi som ska fixa med sådant, vi står ju faktiskt och är schemalagda i krokarna. Men men inget alvarligt, men förstår henne när hon kämpar 8 timmar per dag, och vi andra stökar ner! Sen kom hon och sa att hon hoppades att jag skulle jobba kvar när jag plugga, till svar fick hon "Jag kommer nog aldrig komma härifrån". På något sätt känns det väl lite så, älskar jobbet, kolegorna, allt, utom kanske lokalen, Clas Ohlson utomhusmarknad, där skulle jag passa.

Akut handlade på systemet idag, herre min gud, jag är verkligen sämst  på att vara på systemet, vet itne vad jag vill ha, tycker inte om särskillt mycket. Har köpt en massa cider, tycker jag ens om det? Länge sedan jag drack "riktig" cider nu, vinar ju mest ; ) Köpte en del öl till prinsen, och sånna där små nubbar, inget för mig men prinsen och Robin kan väl skåla.

Träffade Sara  på guldfynd, hittade henne vid förlovningsringarna och var tvungen att fråga om det var något på G,  "för sent svarade hon" Sara och Mattias förlovade sig i Lördags, jätte grattis!! Blir det giftermål nu eller, glömt inte att bjuda mig och Janni!! hihi

Japp en hel halv dag med Janni kan man säga, riktigt trevligt, ska ses på tis eller ons.

Nu ska jag börja plocka ihop lite inför helgen, kött ska väl tas fram kan jag tro, kolla om det finns lite kläder. Imorgon åker vi till stugan. och blir nog där hela helgen, mysigt!!

Sara och Wictoria, har inte fått något svar än, men ni är välkommna!!

Ha en skön kväll!!

Puss o kram

Det börjar sjunka in.

Jag vill börja med tacka för de fina komentarena, sms, louise och edwards kram på jobbet, Ann-Sofies "Det här är du värd" Systers stöd och pepp.

God damn, jag ska bli make-up artist!!!


Ett stort Grattis till prinsen som idag klarade uppskrivningen för Mc, bara uppkörning kvar, you go babe!


Allt flyter, det är nästan för bra för att vara sant, men så är livet, för tre veckor sedan kändes allt hopplöst, nu står jag på toppen och blickar frammåt med, förväntningar, lycka och engagemang. Jag älskar mitt liv just nu.

Helgen blir "stugan", dvs herr W´s sommarstuga, föhoppningsvis är vädret bra, då ska vi ut och glida i deras nya day cruiser, åka båt is the shit!! Synd att det är så kallt i vattnet, badkruka som man är blir det torrsim!!

En vecka är preliminär bokad för Väddö, en vecka, om vädret är som det ska vara i Juli är det paradiset. Nathalie och Rikard, Lilla bebis M, jag och prinsen, riktigt kul, hoppas det blir så, då ska jag vara lektant så mamma Nathalie kan sitta och läsa veckorevyn och bara ha lite tid för sig själv ; )

Kvällen har spenderats med Ulla, världens bästa Ulla för att vara exakt. Träffades vid 17, gick ner till hamnen, slog oss ner på rökeriet och smaksade limemarinerad lax med smörslungad potatis, och lite rökta räckor med aioli, underbart gott. 3 timmar konstant prat, helt uinderbart, måste vi göra om!!

Tog bussen hem vid 20,15 träffade en gammal klasskompis från låg och mellanstadiet på bussen, pratade åter igen nonstop, och nu sitter jag här.

Prinsen ska dyka upp, ska krama och pussa han tills han ber mig fara och flyga, så glad att han klarade provet!!

En dusch och ladda för jobbet imorgon.

Ha det underbart!!

Puss & Kram






 


Ni som inte

Orkar höra på hur jävla bra jag är, sluta läsa nu.

Idag är självförtroendet på topp. Var på intervju på www.makeupstudion.com  hos Birgitta Lagerholm idag. Ny Idol helt klart. Det bästa av allt var att hon digga mig med, så den 10 oktober börjar jag min utbildning för att bli MakeUp artist, på den bästa skolan i Sverige.

JAG ska göra det, jag är en av 8 utvalda, jag är så jävla bra helt enkelt. EGO-BOOOZ 2000!!

Studion var helt galen, så skjyst. Alla som var där verkade supertrevliga, och den ligger på hantverksgatan typ 15 minuter från centralstationen gör inte saken sämre. I´m gonna love it there!

Första dagen får vi även vår "lilla" sminkväska, värd 20 000, i den finns allt jag behöver för att kunna göra alla vackra.

Jag är så lycklig, endrofinrus i hela kroppen. Oh MY gaad säger jag bara, hur gick detta till?

Jag vill avsluta med ett par ord:

 Jag älskar mig själv. Jag är så jävla bra!

Tack och hej!!

Idag smäller det.

Ska åka upp till sthlm nu, känner mig taggad, tror det beror på att det är så liten chans att man kommer in på utbildningen att det enkelt går nog som bäst om man är sig själv. Behöver inte för fina och annat som man kanske gör när man söker ett jobb. Framstå som om att man är raketforskare bara för att ta en plats i Kassan på Ica.

Lite bilder från helgen!

Alla redo? Bälte på, Nu kör vi!



Sebbe med skylten i Väntan på Cindys utspring!




Bebis M undrade varför det svar sådant ståhejj, kunde inte sova då heller.




Och så kom dem!



Att få ett foto på cindy där hon såg lycklig ut var omöjligt, nästan i alla fall.
Lipsill ; P



Vi, och Herr W! Haha



Jag!



Duschen, spegeln, bilen, intervju!

Håll era tummar!!


06:20

På väg till jobbet, nu ska det packas upp varor!!!!
Sen blir det 5 timmar med kunder i butiken.
2 timmar shopping
Hem till prinsen, göra pannacotta till en hel arme.
Kolla på dumburken.
Sova.

Lördag.

Cindys Student!

Dagen mot sitt slut.

Jo, det är så att skolan jag sökt till är en skola som utbilar Make-up artister, och om jag ska tro vad jag läst både på hemsidan och allt jag fann på Google så ska det vara en av de bästa i Sverige, helt sjukt att de hörde av sig till mig=)
Så på måndag klockan 16 ska jag infinna mig för en guidning i deras lokaler samt intervju, spännande!!!

Så morgondagen kommer till en början handla om arbete, och efter det ska hela kittet inhandlas, make-up, kläder, ALLT!Har mitt standard smink just nu, dvs ingen foundation eller puder eller så, för det använder jag oftast inte då jag tycker min hy både har färg och inte är så flammig, men jag kan väl tro att de på skolan har andra tankar om det, så Make-up store here i Come =) hihi.

Chansen att bli antagen känns lika med 1 på 1000, de har massor av ansökande, och tar bara in 8 personer till varje klass. Men håll tummarna!!

Har precis klickat hem en prenumeration av ELLE interiör, och har kommit på vad jag ska önska mig i födelsedags present. Tidningskungen.se is the shit, och jag kommer önska mig ELLE, ELLE decoration, Cosmopolitan och veckorevyn i födelsedagspresent, super kul att komma hem och det finns en helt ny tidning att läsa! Jag kan börja skriva en önskelista nu, för det är faktiskt mindre än en månad tills jag fyller år!! Hihi!!

Prinsen skulle komma förbi ikväll igen, vet inte om Amor varit och skjutit en pil i han eller något, så kärleksfull han är just nu slår nästan när vi blev tillsammans.

Igår hyrde vi Benjamin Button för övrigt, världens bästa film, helt underbar Kenny gav den fyra pluppar av fem och av mig fick den fem av fem!! Måste ses!!

Vill även passa på att gratta den lilla familjen till den nya lägenheten!! Verkar nästan för bra för att vara sann!! Grattis!!

Jo så nu kan jag börja min önskelista, och jag tänker vara ego!

Miniskolådan, sex and the city: 599 :- (discshop.se)
prenumerationer på:
Elle. 12 nr 299 :-
Elle Decoration. 3 nr 270 :-
Cosmopolitan. 12 nr 299:-
Veckorevyn. 26 nr 499:-
Sminkkurs på Make up store. 500:-

Låter ni mig tänka lite till så kan listan bli mycket längre, men vi börjar så här ; )

underbara hellvettesdag!

vaknade inatt av ont i magen, tredje dagen med denna smärta, livrädd, denna vecka ska vara den så kallade "lingonveckan", men inget hade hänt. Jag har ju en fruktansvärd panik över att bli gravid, och har en förmåga att inbilla mig själv att jag är det, minst 4 gånger per år. Min stackars pojkvän påminner mig varje gång att om man äter sina piller som om de vore droger som måste intas exakt på minuten varje dygn, så är risken minimal att oturen skulle vara framme, men nu var jag säker på att så var fallet. Kunde inte sova så jag började planera min framtid, eller vår rättare sagt. Herre min skapare, allt från boende, ekonomi, förvaring och vad jag skulle önska mig i julklapp.. Man kan säga att allt var klappat och klart, i min beräkning kunde Kenny fortfarande plugga till hösten och jag skulle kunna börja plugga vårterminen 2011.

Imorse så hade det värsta magontet släppt, och 3 dagar för sent så dök fru lingon upp, jag blev så lycklig så jag höll på att börja gråta. Tack gode gud. Jag kan fortfarande vara en förrvirrad ung flicka som funderar på vad hon ska bli när hon blir stor.

Så nu sitter jag här lycklig och svullen och sugen på allt som går att ätas, haha Therese i ett nötskal.

Har promenerat med Marro och hundarna, Wille, isbjörnen som han även numera kallas, fattar inte att han inte är en lite knähund, jäte mysigt att  ha en 40 kilo tung goldenretriwer i knät, som är extremt vartsjuk, så när lättviktaren dogge försöker sig på att få lite uppmärksamhet, så snor Wille det direkt. Fikade lite efteråt, och nu är jag hemma. Ska städa av källaren, bädda rent i våran säng och rensa upp på mitt rum.

Dagens bästa var är i alla fall att de ringde från en skola som jag "sökt" till, gjort en intresseanmälan rättare sagt, så jag ska dit på intervju på måndag klockan 16, håll alla tummar att det går vägen. De tar bara in 8 personer per klass, och jag har ingen tidigare erfarenhet av ämnet, men jag ska berätta för dem vilken fantastisk mäniska jag är och hur pasasnde jag är för yrket!

KOmmer jag in börjar jag utbildningen i oktober, är klar till efter jul, och då ska jag även söka en till kurs på medborgarskolan i sthlm, sen är jag färdig till två yrken som jag kan tänka mig. Håll tummarna att det går vägen för mig!!

Imorgon ska jag jobba till 16, sen ut på stan för att hitta en outfit som både passar till intervjun och Cindys student på lördag. Spännande, jag är sämst på sådant, sen måste det också bli en sväng runt make- up store, jag har inte råd egentligen, men nu känns det som om jag inte har något val...

Ne nu ska jag börja städa!!

Ha en underbar dag allesammans!!

Puss & Kram

Wille!



Jag!



Jo jag kom ju på..

Jag har för bövelen varit ihop med tidigare nämnda erik, ihop är helt rätt ord, inte tillsammans, strulade på ett skoldisko i högstadiet, blev ihop, jag var inte kär så när han ringde och bad om mitt mobilnummer ändrade jag en siffra, gjorde sen slut ett par dagar senare, haha det hade vi ju kunnat prata om, om inte annat =) hihi

Så till nästa sak, att vara tillsammans med en arbetsnarkoman, det finns två sätt att umgås med min pojkvän, eller möjligen tre, det första och kanske enkalste är att själv dra på sig blåstället och hugga i, då skulle man kunna spendera mer än halva sitt liv med honom, det andra är att kidnappa honom från arbetsplatsen, vilket inte alltid går, och självklart då och då har han sina lediga stunder. Jag har nog samanlagt spenderat under en timme med min kära idag, men varit hemma hos honom i snart 8 timmar. En timme var nog en stark överdrift, och under den korta tiden han jag få ett psykbryt på han vid middagsbordet (hela familjen var samlad) och slängde min snusdosa så hårt jag kunde mot hans ansikte, skrika, " DU FAN LYSSNAR JU INTE PÅ VAD JAG SÄGER, DU BARA VRIDER OCH VÄNDER PÅ DET, ÄR DU DUM PÅ RIKTIGT ELLER SPELAR DU?!" haha kärleken är härlig.

Diskussionen var om perserkatter och mopsar och andra framavlade raser inom sällskapsdjur. Raserna är framavlade för sitt utessende, vilket har resulterat i att katterna lider av konstant snuva om man uttrycker det milt och att mopsar inte kan genomgå en normal vaginal förlosning utan måste förlösas med kejsarsnitt. Jag hävdade att det skulle förbjudas med denna mänskliga fåfänga, bara för att man vill ha ett snyggt djur kan man väl inte gå emot evolutionen, medans kenny menade på att alla som ville ha ett sådant djur skulle väl få ha det.

Nej djurplågeri är vad det är, man ska inte avla fram för sin egen vinning, man måste tänka lite längre. Man är inte bättre än Hitler om man håller på med sådant eller stödjer det. Punkt slut.

Det känns som om jag börjar bygga upp en plan just nu på saker jag kan tänka mig att plugga vidare till, har hittat ett par saker som min kära syster direkt dizzade rätt hårt. Men jag är inte en sådan person som är ute efter ett topp-noch jobb, jag vill ha ett jobb jag älskar, och därför ser jag ljust på mitt fynd.

Jag ska ge det ett par dagar till betänketid, men sen så.

nehe dax att börja röra sig mot sängen egentligen, klockan är nu 22 och så länge det inte är becksvart så kan jag nog inte räkna med att min prins kommer släppa hamaren/skruvdragaren eller sågen..så det får väl bli att knäppa på tv´n och vänta lite till.

Det är lite roligt hur

det kan bli när man träffar personer man inte träffat på ett tag, allt från månader till år, ibland blir situationen att man inte får fram ett ord och ibland har man så mycket att säga att man bokar in en träff.

Igår träffade jag Erik, vi har gått i samma klass 1-6, paralell klass med gemensamma vänner både högstadiet och gymnasiet, träffats som hastigast ett par gånger sen vi tog studenten för 3 år sedan. Vi har absolut inte varit bästaste bästa vänner men det som hände igår har nog aldrig hänt, pinsam tystnad, visste inte vad vi skulle säga och det blev några plumpa meningar, helt sjukt egentligen.

Förra veckan träffade jag Tobbe, vi gick i parallel klass och umgicks en del på högstadiet, vi var tom i Ryssland tillsammans, vi hade väl en del att prata om, men ibland känner man hur vissa inte kan eller vill hantera situationen och istället vill berätta om sig själv, och gärna klanka ner på andra, och situationen blir återigen plump. Jag är inte den som tar åt mig om någon som knappt känner mig ska berätta för mig hur jag ska och inte ska leva mitt liv. Och att öpnna upp konversationen med "jasså så du fastna här, själv är jag i Oslo och arbetar" vet inte om det är bästa sättet för att öppna upp en glad dialog. Ibland får man god lust att kontra med " Ja jag har ju så mycket vänner här så det hár hållit mig kvar", men jag är inte elak på det viset, så jag låtsades som om att jag inte hörde vad han sa, eller snarare brydde mig inte om hans kritik riktat mot att jag ffr bor i nyköping och inte pluggat vidare, så jag körde vidare på motorcykel temat eftersom jag vet att att han har en och berättade om våra planer, hade vi ju något att prata om, och direkt
"neeeej en sån ska ni inte köpa, nej det är inte bra, köpa ny, nej köp en begagnad...bla bla bla"
Lika så då har man lust att säga nej jag vill inte ha begagnat skit och om du tycker att det duger åt dig och ditt perfekta liv i oslo, ja då är ju det bra.

Haha om man träffar en gammal bekant börjar man väl inte med att klaga på deras levnadssätt, speciellt inte när man inte vet något om det, om man sen börjar prata om något annat måste man väl inte heller börja klaga på det.
Om någon jag knappt känner säger något som kanske inte direkt faller mig i smaken, och man inte diskuterar och personen i fråga ber om min åsikt, kanske jag hellre väljer att säga vad roligt för dig/er! stället för, fan ska du köpa en bil för ?så jävla onödigt, och en begagnad också, jävla fattilapp har du inte råd med en ny eller?

Så illa kanske det inte var, absolut inte, men jag tyckte att det var så fantastikst hur han själv inte reagerade på hur han stod och höjde upp sig själv i skyarna och berättade för mig hur jag ska göra i vissa frågor och samtidigt klanka ner på mig. Tur att jag inte är en sådan som tar åt mig, men stackars de som utsätts för detta och gör det.

Sitter hos prinsen, ljud överallt, prinsen spikar, helene lagar mat och sjunger högt och har radion på högt, sebbe sitter och kollar på film, cindy busar runt med Fred och bara låter. Haha vilken Cirkus, tur att man kan smyga hem till tomta när det blir för mycket ; )

typsikt tessan

Nyss satt jag och väntade på en buss som inte kom, den skulle inte heller göra det, jag som hade kollat tidtabellen åt fel håll, bara att knata hem igen då och vänta på nästa.

Ska ut till min underbara prins,min bästaste, förstår knappt hur jag kan vara så kär efter 3 år, kär inte bara förälskad, det liksom pirrar när jag tänker på honom. Underbart.

Varit på en promenad med Marro, han ju inte med kaffe idag eftersom jag stressade till bussen som inte kom.
Har även hunnit dammsuga övervåningen, och moppat så nu blir mammsen glad hoppas jag.

Nehe dax att röra på sig återigen!

kram o puss o hej!


Jag är så



Kär i dig Kenny,
 Min Prins,
Mitt allt



tack för igår!

Vilken hel tervlig kväll, bästa på länge! Grillat-pannacotta-sällskapsspel.rödvin-baileys och super trevligt sällskap! Kan det bli bättre? Skrattade så jag grät ett par gånger, att kenny som knappt hittar i sin egen ficka totalt körde över mig sällskapsspelet När och fjärran var ett stort nederlag, men får man frågor som vad är detta för flagga, och det är sveriges och vilken stad förknippas Hollywood med, så talar det sitt eget språk, jag fick bara massa knäppa frågor, så jävla typsikt ; ) Men sen kicka vi killarnas ass på så det kan låta, riktigt kul spel, måste spelas fler gånger.

Ne enriktigt toppkväll som svslutades vid 03, hem direkt till bingen och upp och jobba idag, söndag igen, jag hatar att jobba söndagar men ser jag att det finns luckor är jag för snål för att inte anmäla mig som frivillig, för bra pengar för att missa helt enkelt.

veckan blir lugn, ska klippa mig i morgon, sen är planen närmast fredagen då jag ska jobba, lördag student och söndag jobb igen. Promenader med MArro ska självklart hinnas med!!

Ne nu ska jag äta massa god mat, hungrig som en björn!!

Puss & Kram

på väg!

prinsen fixar till sig, i vårat förhållande är det alltid han som tar längst tid på sig! Jag sitter färdig.

"Jag ska bara" är nog hans favorit replik.

Grillning som sagt, jag tar även med pannacotta till efterrätt, hoppas det gillas!

ha en underbarkväll!

här ligger man

på den uppblåsbara dubbelsängsmaddrassen i svärisarnas vardagsrum och funderar på vad jag ska göra. Alla utom jag, Daisy och Fanny sover ffr. Vill inte göra för mycket "väsen" så de andra störs ur sin skönhetssömn.

Idag blir det först och främst hemgång till tomta, ska marinera kött till ikväll, göra lite pannacotta, sen ska vi bege oss till biltema och köpa ett kapell till prinsen heta åk. Sen hem till tomta, chilla lite, och sen gå över till Marro och Tommy, grilla och dricka vin! Mysigt.

Det är planerna för dagen, imorgon jobbar jag, 11.45-16.15 men betalt för 9 timmar, helt klart värt, men söndagarna är så sega. Kom och köp, eller fråga i alla fall!!

Om det är någon som undrar när bästa choppingtiden är varje vecka så är det söndagar mellan 14-16, då skulle ni kunna vara praktiskt taget ensamma i hela stan.

Försöka sparka lite liv i min prins som ligger i dvala här bredvid, har redan gjort diverse elaka saker, men han sover som en bebis..

lycklig

Bilden nedanför är väl en stor anledning, prinsen är så lycklig, det smittar!! Snart ska kortet tas och då blir det mc för hela slanten, härligt! Förhoppningsvis kan vi glida upp till väddö med den i sommar!!

Morgondagen kommer bli super, först blir det väl biltema och köpa ett kapell och efter det så ska vi Grilla med Marro och Tommy, ska bli supertrevligt! Ser verkligen fram emot det!!

Ha det underbart!!



Kawasaki er 6 n  årsmodell  2009

Jag hjärtar dig föralltid!!




My sexi mot*er fucker!! hhihhi



Behöver jag säga något?!

Min heeeeta hunk på sin nya båge

suck

Så ska tydligen det superfina vädret gå över i regn just när jag blir ledig?! Känns inte kul alls, jobbat lör,sön,mån,tis..Blirlagom ledig till onsdag när höstvädret som de sa ska dra in över oss...Jag är ledsen, påriktigt!

En oerhört händelselös helg för övrigt, myst och jobbat, what more to say.

Just nu händer mycket men samtidigt så lite så jag ska inte skriva något för en det är hugget i sten.

Håller tummarna och väntar med spänning tills på onsdag/torsdag!

ha en underbar kväll, jag ska deppa ihop framför tv´n och tycka synd om mig själv tror jag.

RSS 2.0