klar för i år

Sista tentan för året är avklarad och nu känns det inte långt till jullovet, som jag längtar. Dock är det en hel del kvar som jag måste göra innan jullovet får börja på riktigt, 3 arbeten 1 redovisning och 6 skoldagar, sen är det lov.

Detta jullov kommer bestå av jobb, flytt och tillökning i familjen i form av två små katter. På tal om katterna satt jag på blocket idag och såg att en syster till våra katter är ute på annons, ägaren har tydligen redan tröttnat, 4 månader har hon haft dem, extremt tråkigt och oseriöst av ägaren att inte tänka igenom besultet innan man slår till, sånt skär i mitt hjärta.

Men men, Kenny sa skarpt nej när jag började smyga in ett ord om att komma som en räddare i nöden och återskapa syskonskaran.

Så efter helgen får vi ett exakt datum för flytten, vi håller tummarna att det blir gjort den 13 december, sen hämta katterna den 16, sen är jag ledig 17-18 kenny 19-20 så har vi hela dagar så de får vänja sig med oss och deras nya hem.

Igår var vi och shoppa lite på djurmagasinet, en kattlåda, liten pelare och en spade får räcka för nu, sen ska det inhandlas lite leksaker och annat.

I helgen blir det jobb för min del, prinsen är ledig, hoppas han går ut och jagar av sig lite, jag blir snart crazybanans om jag hör ett ord till om jakt, gevär och jakthundar. Kenny har inget jaktintresse, han är en total jaktidiot som tror att alla andra också är det så prat om kalibrar, sikten, slugg, 9-3-56 och annat som jag är totalt ointresserad av gör mig smått galen, jag ska börja snacka om slickepottar, bakmaskiner och mixrar tills hans öron blöder.

Nu sitter vi bredvid varandra, kenny i trans med en Mikael Tham film framför sig om lockjakt på allt från älg till kråka. Nu kröp han intill och sa att vi skulle ha lite mysigt, han har ffr inte sett allt jag skrivit om honom..tror inte ens han märker att jag har en laptop i knät om jag ska vara ärlig..

Men på ett sätt är jag ändå glad att min kära har ett intresse, ett nyttigt sådant där han är ute i naturen och hur gammaldags det än låter så tar han hem mat till vårat hushåll.


Nej hellre höra allt om jakt än allt om...ingeting?


Marro vi Måste ses snart är så nyfiken på allt som händer i erat liv nu!!!

ha det gott allesammans.


Önskelista!

ska jag vara ärlig så har jag nog itne direkt haft någon speciell önskelista till jul på länge, men nu är listan lång mina vänner!! Sitte roch laddar inför julen som en galen, detta ska bli den bästa på länge, alla i familjen är hemma, får se hur länge vi orkar hålla sams och umgås med varandra ; ) katterna kommer hem till oss och gör oss till världens lyckligaste, jo så är det. jag ska äta julmat tills det sprutar ur öronen och lyssna sönder abolut christmas precis som alla andra år.

Här kommer de saker, och jag vet att en sak redan finns i ett paket, men det ligger gömnt någonstans!
 
      
T-B-B

This Bitch Bites, kan kort och gott sammanfatta denna dagen, jag är inte på humör av 100 anledningar och jag hoppas kvällen kommer vara lugnare än lugnast..Idol, kanske ett glas rött..vore gott.. och min älsjkling så klart, min underbara prins.

Tänk er det buttraste, suraste argaste ni någonsin kan tänka er, och ta det gånger 100 då har ni mig, det är inte min dag och jag är bara så jävla less på allt.

Jag ser ut som ett litet troll och nu snackar vi inget gulligt penntroll utan ett riktigt skogstroll som är på så dåligt humör att ögonen är röd/svarta och håret står åt alla håll....

Japp så är det. Kryper in i min grotta igen så får vi se vad som händer resten av dagen.

Vad i hela..

Snoret rinner, slem i halsen, täppt i näsan, yr i huvudet, trött Ingen feber. Jag är helt enkelt förkyld. Jag nyser också hela tiden, det har jag aldrig i hela mitt liv gjort, det bästa med att man nyser istället för att hostar lungorna ur sig är att man kan skylla på att man är allergiker och inte förkyld typ när man sitter i kassan så behandlar inte kuderna än som om man vore spetälsk.

Dock sa min prins något bra i förra veckan när han var sjuk " Nu behöver man inte oroa sig för influensan för man kan bara ha ett virus i kroppen åt gången". Vet inte om det är sant eller om det är något han själv kokat ihop men jag väljer att lyssna och tro på det han säger. Vet inte ens om det är ett virus jag har men jag håller tummarna så prinsens teori stämmer.

Igår var det min och prinsens 3½ års dag, eftersom vi inte firade 3 år pga regn, hur tokigt det än låter så har jag valt att vi ska fira 3½ som vi hade igår idag..haha. Vi skulle ut och åka kanot, tälta och grilla 3 dagar 2 nätter helgen vi firade tre år men då kom vårstormen så det blev 3 rätters hemma hos min mamma med min mamma och en hyrfilm. hihi

Men nu har jag smidigt planer ska ni veta, Kära Kenta har ingen aning, hihihi.

Jag ska plugga till nästa veckas tenta, sen ska jag inte göra något mer idag..Heller. Har inte gjort ett skit, förutom gästspelat på jobbet, och det var underbart. Love my classe.

Nehe dax att planera dagen vidare, hihihi.

Puss o kram

 
Hihi Baby om du bara visste vad jag har planerat ; )


Åh vad jag längtar efter er!!'


Mina små prinsar


Conrad & Ceasar
För alla som undrar

Inte mycket har hänt, men det är i alla fall lite att berätta om.

Kenny och jag har köpt katter, Conrad och Ceasar, de flyttar till oss i mitten på december och vi längtar, eller i alla fall jag! de är då 7 månader, vilket vi tycker är en perfa ålder. Kenny kallar dem för våra kärleksbarn bara för att han vet att jag tycker det är romantiskt, bakom min rygg kallar han dem nog råttorna.

Vi ska flytta mitten av december och det känns också skönt, fast stressigt, jag ska hinna plugga fram till den 10/12, och vara klar med allt som ska vara klart då, plus jobba, packa, fixa, dona.. Prinsen jobbar, jagar, jobbar och har lite projekt på g, så han ser man nästan aldrig.

Annars händer det inte så mycket att berätta om ska jag säga.

Skolan  är som den är, bara att bita ihop. Älskar att gå till jobbet för där känns det ändå som om man gör någonting vettigt, fast än man tappar jävligt mycket speed och liknanade när man aldrig är där, man vet liksom inte vart man ska börja med saker och ting. But i Love my Classe.

Skolan går bra fast än det inte borde, har knappt öppnat en skolbok sen vi började och klarat alla tentor utan problem, känns skönt.

Mitt liv ser ut som följande numera och jag hatar det...

Upp vid 06,30
Tåg 07,24
Sthlm, Centralen,
Buss till skolan
Sitter i skolan, pratar med louise och sofi, har trevligt. Skriver ner vad läraren säger
Lunch, sitter av en timme i världens tråkgaste lunchrum..
Lektion igen på efm, försöker vara intresserad och skriver ner allt jag hinner som läraren säger.
Slutar
Bussen till centralen
Tåg 16,40
Nyköping 17,40
Hemma 18,00
Trött
Prinsen kommer hem.
Vi äter.
hittar på något eller kollar på tv
Duschar
Sover...

Och så börjar det om igen...


Det är fan inget liv, för ett år sedan gled vi runt i våra campervan i nya Zeeland och hade 4 månaders semseter framför oss och inget att tänka på och bry sig om, det  är livet.

Längtar till mars då jag börjar praktisera. Då man faktiskt lär sig något.
Allt teoretiskt som inte har med matte och cad och göra o skolan tycker jag är super lätt,
och det jag inte kan tycker jag är tråkigt och då finns ingen motivation..
jag vet att jag inte kommer behöva det i mitt framtida liv, då är det inte lätt att motivera sig.

Nej gud vad jag är deppig..
men ibland måste man få vara det också.

Jag ska komma på något smart så kenny och jag blir rika som troll och bara kan glida resten av våra liv... eller försöka i alla fall...

Me and my prins... Och Herr W


RSS 2.0