Godermorgon!

Träningsverken lyser med sin frånvaro, bara lite trött ikroppen, vad väntas nu då? Jag borde vara heltslut i varenda kroppsdel, skumt.

Gick upp vid 08 och gjorde inget speciellt, prinsen kom krypandes vid straxt innan nio. Han och pappa skulle åka och bära ner tvättmaskinen från lägenheten så är vi helt klara. Glömde ju den när vi flyttade. Så klart hade prinsen glömt nyckeln i bettna så han fick åka dit en sväng nu på morgonen, jag gjorde frukost. För mig blev det gröt och äpple, första gången idag som suget på något "gott" eller vad man säger kom, började redan igår kväll när vi gick och lade oss. Knäckemacka med Kaviar, inte för att jag äter det särskilt ofta, men just idag kom det där suget att jag bara måste ha en sådan. Men jag stod emot.

Klockan 13 ska vi ta sista sprutan mot fästing idag vid Ica Kvantum
klockan 14 börjar jag jobba och är där till 18,15
Sen åker jag hem, kanske gör mig i ordning en smula och drar vidare till robin där grillning väntar, Robins syster Emma och hennes Kille Tommy skulle komma förbi och göra oss sällskap, Trevligt! För min del blir det kycklingfilé och kenny ska grilla vildsvins filé, ska även försöka knåpa ihop ett par grillspätt tänkte jag!

Nu ska jag ta en promenix i det fina vädret.

Ha en underbar Valborg, och till alla er Studenter i Nyköping, Jag är avis, Beppemössefesten was the best fest EVER!!!

Jo just det, det är idag 3 år sedan jag träffade Kenny, just på Beppemösse festen. Jag tog kontakt, och det kan jag tacka alkoholen för, det lät ungefär så här

Tessan = "Får jag skriva på din mössa?" (kanon full)
Kenny= "Ja det kan du väl få"( också kanon full)
Tessan= "Kan jag inte få en puss också?"
Kenny=" Haha jo det kan du väl få : ) "

Och på den vägen är det, 18 maj firar vi tre år, försöker komma på vad vi ska göra, några förslag?
1 år firade vi i Paris om jag inte minns fel, 2 år i Turkiet.  Detta år blir det ingen utlandsresa, kanske en hajk?! Fett kul, lite kanot, lite tält, lite grillning!


Puss & kram

Ns3b På väg in på Beppefesten!!



Killarna hittade ragg vid bussen, stackars tant



haha stekarn, allas våran Christopher.




Ajajaj,,

Galna pass på gymmet, är helt slut.

Slängde i mig en alevo-bar (typ måltidsersättning)  innan, kan i efterhand tacka mig själv, utan den hade det inte gått.

Gång- Styrka-Dans-Cyckel-Rodd och till sist gång 45, phew. Detta kommer kännas imorgon.

Avslutar kvällen med ett päron. Nu ska jag duscha och krypa ner i sängen så ska prinsen få knåda alla ömma punkter.

God natt!

Snilleblixt

Syrran lämnade en vattenflaska hemma sist hon var här, märkt samhall, hon jobbar ju där, nej hon pillar inte ihop påskägg och annat hon är controler, vad nu det betyder, sitter på konotret och gör viktiga saker i alla fall, hihi.

I alla fall kom jag på att jag kan ha den flaskan till gymmet så tror alla att jag har någit funktionshinder eller, man får ju inte uttrycka sig hus som helst eftersom syster läser här, men kanske lite utanför i samhället då?? och då ler så där snällt lägger huvudet på sidan och  bara tycker jag e skit bra som går på gym, i stället för att titta snett på mig och tänka
 "Jaha dax att komma nu..lite sent kanske" haha Smart tänkt! Tessan 10 points!

Samhall-flaskan blir det!!

Systra Mi


Can´t touch this do do do do..

Mc Hammer får benen att flyga fram hihi

Tagit rundan i skogen en sväng, den blev lite försenad, lyckades prata med cindy i 50 minuter per telefon, ajaj dyr räkning kommer jag få, men det var det värt, helt klart! Hon hade kallat mig grinig igår, och det ville jag inte vara med om så ringde upp och redde ut hela grejjen!! haha, jag är ju en riktig solstråle, nästan jämnt ; ) Haha, nej jag kan vara en riktigt liten grinig sak, min syster har flera gånger jämnfört mig med dottern i Telia reklamen, men när jag inte är på det humöret så är jag toppenglad, finns inget mellanting tror jag.

Om en timme går bussen in till stan och gymmet, ska försöka få något mer i magen, äpplena är tyvär slut så får se vad mer kylen ahr att erbjuda.

Kvällens pass blir 30 minuter gång, (crosstrainer) börjar nästan alltid med det, är en bra uppvärmning tar det i sin egen tackt, så man väljer själv hur hårt man vill köra.
30 minuter styrka, man får använda vikter eller sin egen tyngd i 30 minuter, dvs man väljer belastningen själv och tränar alla stora muskelgrupper.
30 minuter dans, afrikans sådan. Älskar dans så det är mer nöjje än träning, nytta med nöjje så att säga,
Och avslutar med Killern, 45 minuter gång. På den klassen är det svårt att inte känna sig död efteråt. En halvtimme som jag startar med är 5 låtar, 5 backar, det går tokfort. Men de här 45 minuterna är skitjobbiga, 9 låtar, 9 tunga backar, perfekt att avsluta med och åka hem och tycka synd om sig själv.

så totalt blir det väl cirka 2 timmar effektiv tid på gymmet, var av 1 timme och en kvart är jobbiga.
Själv har jag lite svårt att motiver mig själv i maskiner och annat men i gruppträningarna ger jag gärnet, mycket lättare attm otivera sig, man vill ju inte vara sämre än grannen =)

Imorgon ska vi in och vaccinera oss mot fästingjäklarna, sen på kvällen blir som tidigare nämnt grillning hos herr W.

Funderar på att cykla ut till bettna imorgon, tänker dock på den hemska smärtan jag hade i baken sist jag gjorde det. Men men det blir morgondagens beslut. Ska man bränna valborgsmaten behöver man nog cykla bra mycket längre än så.

Jag berättade att min telefon var lite knas här om dagen, kan säga att den inte är bättre nu, råkade hälla ut en halviter vatten i min handväska straxt efter jag skrev det. Handväskan är en skinväska, dvs tät, vilket resulterade i att när jag kikade ner låg telefonen och skvimpa runt med allt annat jag hade där i...surt. Allt fungerar ok men inte bra, den går att använda i alla dall. Mp3 spelaren var lite knäpp igår men verkar ha nyktrat till. Dock gick inte busstidtabellen och mitt A5 block att rädda. Ingen fara på taken med andra ord, kände mig riktigt tursam.

Nehe dax att leta fram de gammla träningskläderna, var ett tag sen nu =)

Ha en underbar solig onsdagskväll allesammans!!

Herr W!



Prins K



Fröken T



Dag 3

Helt slut, har städat ur lägenheten och fått den besigitgad, allt godkänt, skönt!

Frukosten blev en tallrik gröt, lunch en räksallad, ikväll blir det en sväng till gymmet, funderar på en promenad nu i det fina vädret. Helst av allt skulle jag vilja sova ett par timmar, men det får jag göra imorgon!

Imorgon blir det grillning hos herr Wahlström, myspys, kanske upp till brasan och lyssna på glade glenn ;  ) haha

Nej nu ska jag inte sitta här längre när solen skiner så fint!!


Puss & kram

Dag 2. del 4?

Ojoj, prinsen var i vanlig ordning över en timme sen så jag tog en promenix själv 30 minuteri rask tackt. Innan det gjorde jag typ en omellete...utan ägg, hihi. fräste ihop lök,tomat, färska champinjoner och vitlök, soja och kryddor. Inte tokigt alls måste jag säga.

Nu har vi deklarerat färdigt.

Ska krypa ner i sängen till en film så väntar fixning av lägenhet imorgon.

ha det underbart!!

Dröm sött!

Dag 2 del 3.

Hemma från jobbet och väntar nu på prinsen, han skulle dyka upp runt 19, klockan är tio i nu, men räknar inte med att han kommer för än 19,30 kanske närmare 20 ; ) Segare än sirap.

Jobbet tre timmar idag då, helt okey, han inte träffa så många av arbetskamraterna dock, men alltid kul. Lyckades lämna in en lista över dagar där jag tyckte att personalstyrkan såg lite klen ut, får se om de nappar.

Fick även sommarschemat, helt ok! Hade fyllt i två dagar jag inte kunde arbeta, men det hade visst missats, får se om jag kan byta.

Ne nu ska jag nog få något i magen, än så länge bara tre äpplen, magsäcken krymper så det knakar ; )
Inlines blir det nog inte, men en promenad ska jag försöka få med prinsen på, vart vi ska gå är ännu ej bestämmt...

Ha det underbart allesammans!

Dag 2 del 2.

Ute och cyklade och solen började skina genom molnen härligt! Blev en haltivmme effektiv cykling i alla fall, Salinge-rundan som den kallas, totalt måste det vara i alla fall 8 kilometer? Skönt.

gröten glömdes dock bort innan jag gav mig ut, och även efter, fick bli ett äpple, nu är det 10 minuter kvar tills jag ska åka med bussen in till jobbet så får se vad jag hinner sno med mig hemifrån att knappra på. Sen börjar jag arbeta klockan 15, jobbar till 18, kortpass. Innan arbetet blir det en sväng på stan. Prinsen behöver en ny mobil, även jag, inte läge nu direkt att shoppa sånt men är de trasiga så är de. Sen ska jag runt och kolla efter lite kjolar och leggins!

NE nu måste jag rusa!!

Ha det gott allesammans!!

Puss & Kram

Dag 2

Vaknade 09,30, riktigt skönt. Vaderna har börjat ge med sig en aning så tänkte ge mig ut på en liten cykeltur. Solen lyser med sin frånvaro så det känns inte jätte inspererande.

Lite frukost, blir nog gröt och ett äpple, sen cyckeltur.

Åker in till jobbet vid 13 och jobbar ett par timmar, bättre än ingeting. Får inte heller glömma att deklarera, bara att skicka ett sms så det borde hinnas med. 3000 kronor extra till mig, tack!

Det känns fortfarande eller fortfarande, det har ju bara gått en dag typ. Men nu känner jag verkligen att jag gör det här för min skull, det är jag som vill tappa kilon!

Prinsen och jag ska ha en liten vadslagning om detta också så man får en liten extra peppning.

Han kommer över ikväll så funderar jag på att dra ut han på en cykel eller inlinestur, länge sedan jag åkte inlines så det skulle kunna sluta precis hur som helst! Hihi
Imorgon ska vi in till staden och fixa det sista med lägenheten, städning osv, sen blir det besigtning. Hoppas vid gud att de inte bråkar om tapeten i vardagsrummet, den var risig innan vi råkade göra ett par hål i den.

Känns skönt att vara klara med den sen.

Nej nu ska myskläderna på så ska jag hoppa upp på hondan en sväng!!

Ha en underbar dag!!

Puss & Kram

Så här ser jag ut idag-

Jag och Snygg-Fia www.stengeltjejen.blogg.se
Jag och bästaste fia

Dag 1

Japp, nu börjas det , på allvar!! Resan mot min målvikt!

Dagen började bra, hur bra som helst för att vara ärlig. Vaknade tillsammans med prinsen, som redan från start var på strålande humör. Min älskling.

Frukost tillsammans med prinsen och mamma, havregrynsgröt, mums...not!! haha ingen sylt och linfrön gjorde väl inte måltiden till någon smakexplosion men mitt första mål är att minska magsäcken, och då är havregrynsgröt perfa!

Mamma och jag satte fart ut på tomten och prinsen åkte hem. Mamma har krattat och fixat och donat, jag har målat altanen, blev helt okey!! Hoppas ffr att de ska ta sig i kragen och bygga en ny.

Lunch blev det lite mer gröt, sen drog vi in till stan. Handlade massor med nyttigheter, så nu är det bara att lägga upp en plan. Ska försöka gå på frukt och gröt diet fram tills torsdag, då det är valborg.

Ingen speciell motion idag, klättrar och målat, handlat och burit så det har inte riktigt hunnits med, plus att mina vader är som stubbar sen vi flyttade ur vår vindsvåning utan hiss i lördags.

Tack till alla er som hjälpte till med flytten!!

Jag känner mig taggad till tusen, nu jävlar ska kilona rasa!

Nu ska jag ringa prinsen, duscha och kanske försöka mig på ett par armhävningar  ; )

Puss & kram!!

Allas vårat crazy classegäng!! Ikväll smäller det




















Shopping!

Fick ett ryck, och det är inte vanligt för min del, shoppade kläder, och bara sådant som jag behövde, skit kul och jätte fint. Två tunna koftor, en grå "heltäckande" kan man säga, en som var något mellan röd och rosa? Djupt V-ringad, 2 jätte fina längre linnen med tryck, en kjol som ser ut som en tub. Allt detta från GinaTricot. Vidare till hm där jag köpte 4 linnen, babyrosa, babyblå, vitt och svart. Och till sist hittade jag ett par ballerina, vanliga svarta men tror jag ska kosta på mig ett par rosa också för de var både fina och sköna!! De från din sko.

Snurrade ut till blomsterlandet där mamma lagt undan 50 töjjor, trodde aldrig de skulle få plats i bilen, men det visade sig att en caddy är precis gjort för att stoppa in 50 stycken 80 centimeter höga barrträd! Kanon!!
Sen att jag fick göra en pappa rudolfstägning för att inte allt skulle rammla ur är en annan historia.

Gjorde för övrigt en riktigt så kallad kalle anka vurpa igår, eller inte vurpa, kanske mer en JanneLångben gjrej? Klev på en kratta som stod lutad mot en vägg så den flög upp och nockade mig, snyggt, en stor röd bula i pannan!!

Nu ska jag lasta ur alla grönna sköna grejjer ur bilen, koka lite korv med bröd åt pappa och mig till lunch, och sen börja gör amig i ordning för kvällen!!

Puss och kram!!

Upp i ottan,

I mina mått mätt i alla fall. Hihi har inte klivit upp innan 09,30 den senaste tiden. Men idag ringde klockan runt 08, kan inte säga extakt när vi klev upp men det dröjde inte allt för länge. Pappa som typ går upp sammtidigt som solen hade redan tagit tag idagens arbete, att få bort rishögen, jag hjälpte sedan till och två lass senare såg det ut som om jag aldrig gått lös med en grensåg!

Andra lasset körde jag till trädgårdstippen, ensam där, jag överlycklig, betyder att man inte behöver backa med släpvagn. precis när jag nästan är klar dyker det upp en till bil och blockerar vägen, shiiiit. Gör mitt bästa men misslycksfatalt..man vill ju liksom inte krocka med sig själv, så det blev att vänta ut den andre bilen och sen brumma vidare. Åkte och läma kärran i Bettna och pussade lite på den evigt snickrande prinsen, är det någon som förstår hur mycket tid och kraft han faktiskt lägger på det där huset, shit asså.

Prinsen ska på Bio med robin ikväll vad det lät, bjuda ut han går minsan bra, men jag då?? : P stackars jag vill också bli medbjuden på bio ; )

Nu väntar en sväng på stan, banken, Gina, skokanonen ( ska köpa mig ett par ballerina), en sväng förbi mamma på sjukhuset och hämta hennes visa kort och sen = blomsterlandet !! HIHI! Shopping shopping!!

När jag kommer hem ska det bli fixning på hög nivå, nej men ska ha lite hemma spa och göra mig fräsch inför kvällen då det väntar middag och bowling med jobbet, skit kul!!

Får se hur det löser sig med skjuts ikväll, lite vin och smirre skulle inte sitta fel!!!

Ha en underbar fredag allesammans!!

Puss & Kram

Jag och prinsen, Magnetic Island, australien.


Sommaren är tillbaka!!

Hihi känns nästan så i alla fall. Greppade grensaxen direkt i morse när jag fick skjuts hem av svärmor, svärfar och prinsen. De skulle in till stan och hämta deras 2 nya bilar. Missade dem båda men hinner nog se dem snart. En V70 och en renault cloi blev det, inte varje dag man åker in tills tan och hämtar 2 nya bilar : ) Lyx!

Prinsen stannade hos mig på vägen hem från stan en sväng, lite kvalitetstid sådär: ) Han kommer över ikväll så har jag lovat att bjuda på lökpaj! Hoppas den blir lika god som mormor Anitas!!

Gårdagskvällen spenderades i soffan, först roomservice, ursäkta mig men hur snygg är inte Erik Segerstedt? Hihi!! Tokfin!! Jhonny är inte så ful heller. Sen blev det efterlyst, diagnos okänd, sen kom prinsen och satte sig efter att ha arbete klart och vi kollade på Så som i himmelen. Den är så fantastisk den filmen, jag gråter och ler hela tiden när jag ser på den, fantastiskt, den gör mig lycklig. Och ja, klart att han överlever, det är ju bara ett litet sår i huvudet!! Så det så!

Nu börjar vår tomt se riktigt fin ut, har även lyckats ränsa "häcken", ikväll kommer prinsen med släpkärran, sen är alllt i ordning igen. Nästa vecka någon dag ska jag gjuta för första gången, prinsen ska ta med sig matrial så jag kan göra en form och lite armering. Sen ska det nog upp en ny fin postlåda. Jag vill ha ett eget hus, så jag kan göra så här fint för mig!!

Nu ska jag försöka driva frågan:
1. Att bygga en ny altan!
Mor och far har pratat om det i hundra år, men de har roligare saker för sig på sina semsetrar än vara hemma och snickra, nu ska jag tjata, och erbjuda mig göra allt jag kan för att hjälpa.

2. Att pappa ska riva upp häcken runt halva huset så jag kan fortsätta odlingen av så kallade töjjor. Växten är för mig ingen favorit direkt, men det ser mer enhetligt ut och lite mer insynsskydd. Halvvägs är det töjjor restena av biten någon anna bladbuske. Ser inte så jävla illa ut kanske, menkan helt klart förbättras!

Nej nu ska jag montera ihop ett litet drivhus samt en trädgårdslåda och göra fint på altanen!

Puss & kram


Jag och Prinsen på Whiteheaven Beach, Australien!

Hej vad det går!!

Efter prinsen åkte satte jag mig framför datorn, sen kom dampanfallet, kände att jag var tvungen att göra något, om det inte var att ha sönder något så fick det bli något nyttigt. Gick ut, greppade grensaxen och gick loss, hela djungeln i hörnet bara, poff, borta. Insåg att jag :
1. inte hade någonstans att lägga alla buskar.
2. Inte hade någon direkt plan för hur jag skulle få bort dem.

Så jag skickade ett sms till prinsen och bad han ringa när han hade tid, han ringde, check, jag kan låna deras släpvagn på fredag, ett problem ur världen.

Andra tanken var, vad ska mamma och pappa säga?? Visste att mamma någon gång ville ha bort det, men inte riktigt när.

Åkte in till stan och mötte upp mamma, vidare till blomsterlandet, sten, ljung, boxbom, markduk och 60 kilo sjösten.
Mamma supernöjd, nu ska vi planera vad vi ska få dit istället.

Syndade och stannade på McDonalds på vägen hem, mamma och jag har bestämmt att vi gemensamt ska ta tag i våra liv från och med måndag.  Jag ska gå ner i vikt och mamma ska bygga muskler, klenfisen ; )

Åkte hem och lastade ut allt ur bilen, pust, sen vidare hem till prinsen där han självklart var upptagen med att snickra. Men nu sitter han här med mig, blir nog en rulle innan sängen kallar.

Så jag har bestämmt att från och med måndag ska denna bogg bli min personliga hälsoblogg. Jag ska lämna ut mig helt och hållet, skriva mat, motion och allmänt hur jag mår varje dag, helt ärlig, smäller jag i mig en påse karamellkungen  ska det skrivas, skiter jag i att äta en dag ska även det skrivas. Jag tänker inte skriva allt jag gör och inte gör för att jag vill skryta för hur duktig jag är, eller få medömkan när allt går dåligt, utan för att jag ska fortsätta i samma anda. Att hänga ut mig själv och mina dåliga vanor, skulle få mig att skämmas, att få kredit när jag gör något bra kommer kännas guld.  Bloggen kommer ge mig en extra kick att vara "duktig", tänka att jag kanske ska ut en sväng på en promenad, ser ju bra ut i bloggen ; ) Jag kommer själv kunna se vad jag gör fel, rätt och se tillbaka på alla steg i processen och förbättra de saker som går dåligt och fortsätta den goda anda om de metoder jag provar fungerar. Jag har en förmåga att ge gärnet i 2-3 veckor, sen skiter allt sig, antagligen för att jag alltid försökt för någon annan, inte för min egen skull.

Nu vill jag gå ner i vikt
, fixa till kroppen och bli lika fantastiskt snygg som jag var för 2 år sedan. Men det viktiga är att jag vill slippa prata om det, det ger mig en press utifrån som jag i just detta ämne inte klarar av, om någon frågar sätter jag någon form av press på mig själv och blir otroligt besviken på mig själv när jag inte uppnår vad andra förväntas av mig. Jag måste köra på mitt sätt, även om det många gånger absolut inte är rätta metoder. Jag kommer skriva allt i bloggen, och tar gärna då emot tips och trix. Men som sagt inget jag vill prata om utanför bloggen.

Nu jävlas ska det bli ordning på lilla mig!! Min husgud när det gäller detta blir världens bästa Fia http://www.stengeltjejen.blogg.se/ , tjejen har tappat 23 kilo sen någon gång innan jul, jäklar vilken kvinna!! Grym blogg för övrigt, och stans sötaste ungar!! Ska absolut ta lite tips från henne.

Nej nu ska jag leka med min prins!!

Puss & Kram



Bye Bye prinsen.

Prinsen lämnade mig som ett skott, någon ringde tills hans mobil och frågade vilken buss hans kulle ta, visade sig att han skulle ta den som gick om 4 minuter, som en snabbspolning i en film var han påklädd och på väg till bussen.

Själv har jag återigen försökt hitta utbildningar, ingen större framgång.  Ett arbete jag skulle vilja arbeta med idag, som skulle göra mig så fantastiskt glad är komunikatör på IKEA, älskar IKEA. Men det är väl knappast troligt att man vill arbeta med det resten av sitt liv? Eller? Trädgårdsmästare, inredare, någonting där man får använda händerna, se vad man gjort när man går hem för dagen, inte bara någon mapp på datorn där det står en massa siffror. 

Jag vet att jag inte skulle trivas på något kontor. Jag är inte ute efter titlar och liknanade, om alla skulle vara det skulle det ju inte fungera heller. Sammtidigt vill jag ha en utbildning, något att falla tillbaka på, kanske blir tiderna som denna igen någon mer gång under mitt arbetsliv, då vill man sitta säker.

Jag vill ha ett jobb där jag trivs med mig själv, mina arbetsuppgifter, arbetstider, arbetskamrater och lön, är det för mycket begärt?

21 år...21år? Vad är man egentligen när man är 21 år? Frågar man min mamma så är man ena dagen vuxen, andra dagen inte alls vuxen, det beror sig liksom på vad man frågar om. 
"Therese du fyller ju faktiskt snart 22!!! bla bla bla......."
"Therese du är bara 21 år....blablabla"
Just nu känner jag mig inte vuxen, känner mig nog mindre vuxen än vad jag gjorde när jag skulle ta studenten, då hade jag planer och visoner för miljoner, men träffade kärlek och fick kompromissa lite : ) Inget jag ångrar, min prins är värd varenda minut.  Han har "offrat" en del planer och drömmar för min skull så vi  är nog kvitt. Frågar man Fia på jobbet är man nog bara en liten skit " fan 21 år, det är ju ingeting" Och det är väl precis så jag känner i viss sammanhang, och i andra så känner man att man i alla fall borde ta tag i saker och ting inför framtiden..Åh shit blir tokig.. Man vill ju liksom inte gå och slösa bort sina "bästa år" på att grubbla över vad man vill bli när man blir stor, fast än att det är svårt att koppla bort.

Prinsen ska ju börja plugga till  hösten om han kommer in, jag håller alla tummar!! Han vill så gärna, och han är värd det!! Jag har sökt skola och hoppas verkligen att jag kommer in, men konkuransen är hård, och när det är ky så räknas meriter högre än annat, inte för att jag har några speciella betyg att komma med, men att slås mot personer som har arbetslivserfarnhet av just det de vill utbilda sig till, känns hårt. Om jag inte kommer in så är planen ett arbete, så prinsen slipper ta studielån.

Så kommer man till boendebiten, vi flyttar ut vår gammla lägenhet i helgen, känns bra faktiskt, få chansen att börja om på något nytt ställe, det ska bli kul. Helst av allt vill jag ha ett hus, men det hör ju ungefär ihop med att man har pluggat klart och skaffat sig varsit yrke man trivs med,  så det får väl vänta. Planen är nu att vi ska ta över E,N och lilla A´s lägenhet, men eftersom herr E aldrig hör av sig så är det ju svårt att veta när det hela blir av  ;  )hihi

Ne nu ska jag städa av rummet där alla saker ska in när vi flyttar. Gjorde ju inte det igår, och det fick man ju höra. Herregud jag har ju all tid i världen till att göra sånna tråkiga saker..om man städar på en tisdag hinner det ju bli dammigt igen innan lördagen..dubbeljobb, inte bra.


Ska möta mamma i Nyköping vid 16,30 så ska vi åka till Blomsterlandet, 90 kilo sten, markduk, gräsfrön ska inhandlas, får se om jag kan se till att det kommer lite mer i handlingspåsen, vill ha lite frön som vi kan driva upp.

Imorgon blir det återigen en lugn dag, gott om sådanna nu för tiden, funderar på att ta fram grensågen igen och ta ner resten av buskarna på tomten så har man något att göra, kanske en sväng till prinsen.
Fredag blir det en tur till banken, fixa nytt visakort eftersom den där jäkla bankomaten i Noosa snodde mitt gammla, måste även skaffa mig en e-legetimation..den gammla ligger på datorn som är totalt kraschad.. 
Lördag blir det flytt, Tessan, Kenny, Robin,Syster, Pappa, Helene? Förhoppningsvis Cindy Och Fred. Håller alla tummar att alla kan hjälpa till så går det mycket smidigare!!
Och söndagen blir det arbete ett par timmar.

Kom på att det är valborg snart, snacka om högtid som dör ut när man är över 17? Förut var det ju året happening, hänga på vallarna i typ minusgrader i alldeles för lite kläder och gömma sig för nattvandrarna, föräldrar och andra man kände som man inte ville skulle se än i det tillstånd man befann sig. Får se vad det blir i år, förra året var det ju ferre i Nypan och utgång om jag inte mins fel? Gjorde även ett gästarbete i Eskilstunabutiken då.

Nej nu ska jag ut och hämta posten, lönespecen kommer ju idag.



Puss & Kram allesammans!


Prinsen och jag Julafton -08, Magnetic Island, Australien


Julafton 08

Segdag

Kollat utbildningar, det är en ren djungel det där, jag har ingen aning om vad jag vill arbeta med när jag blir "stor". Tycker också att det är ren idioti att behöva välja i stora drag sin inriktning när man är 16 år och ska börja på gymnasiet. Jag vet hur stor jag kände mig när jag var 16, men shit,  idag när jag har bra kontakt med folk i alla åldrar via min kära pojkväns familj känner jag bara att man var ju knappt mogen alls, inte jag i alla fall. en är det ju vissa som har stenkoll,  är inte avundsjuk på dem heller.

Om jag skulle välja om mitt gymnasieval hade det blivit, Bf eller Sam, det hade passat mig mycket bättre än natur/samhäll..snacka om att inte välja efter hjärtat.

Men men, spilld mjölk som min kära pojkvän säger, inget att gå och deppa över nu, lika så att det är torka med arbete, man får helt enkelt ta dagen som den kommer.  Egentligen ska jag väl "njuta" av att ha möjligheten att vara ledig om man så säger, eftersom jag tidigare nämnt inte har några måsten i livet just nu. Men fan så rastlös man blir.

Nej nu ska jag städa lite i källaren där alla våra saker från lägenheten ska få platts under tiden vi så att säga är mellan två boenden ; )

Prinsen ska komma över ikväll, ikväll blir det en prat kväll har jag bestämmt. Man måste ha sådana ibland, ventilera åsikter och hur man tycker och tänker och så. Har försökt gjort det till en vana, istället för att bli osams om en skit grej som sen escalerar i något superbråk för att man inte vädrat småsaker som man kanske stör sig på. Vi har ju tur, vi bråkar nästan aldrig, kan nog räkna på en hand de duster vi haft, men jag vill fortsätta ha det så, så då är det lika bra med lite parterapi i mellanåt ; ) hihi

Sugen på att baka...hm, kanske ska sno ihop något lite fort?!

ta hand om er allesammans!

Puss & Kram

Prinsen och jag HydePark Hostel, Sydney.




DAMP

Damp damp damp, men ingen lust att göra något. Torka på jobbfronten, verkar vara lungt på O´learys också, hellvetttesjävla skit rent ut sagt. Det skulle antagligen vara timmar till en start och leda till heltid, men som i alla branscher har det väl lugnat ner sig där också? Får väl sluta drömma om ett jobb helt enkelt.. Fan att folk ska vara så snåla bara för att det är lite lågkonjuktur, ut och ät och shoppa för fasiken...

Nej men det är väl så, man ska inte ha flyt hela tiden. Det sjuka är att när vi åkte ut och reste fanns det inte ett dugg som pekade på att det skulle bli så här, allt bara flöt, när vi var ute och reste så märkte vi ju inget av det heller för än vi kom till Thailand och alla turister var som bortblåsa, jämnfört med hur det brukar vara där. Sjukt egentligen. Det som känns skönt i alla fall är att vi var kloka och sade upp lägenheten, även om det inte berodde på att vi trodde att det skulle vara torka med arbete utan att vi ville till en ny. Vi har inga lån och det ända som ska betalas varje månad är gym och mobilräkning. riksigt skönt. Kan tänka mig alla stackars mänsikor som sitter med skyhöga lån, inget arbete och får leva på A-kassa...helt sjukt.

Det där med A-kassa stör mig lite ändå, man går hemma och får betalt..Varför kan man inte göra så att A-kassan betalar lönen så man i alla fall får behålla arbetet, kanske gå ner i tid så man inte arbetar mer än vad a-kassan ger per månad? Jag blir tokig av att vara hemma. Kan tänka mig också att för en anställd känns det bättre att söka sig vidare när man har ett arbete, så skulle jag känna i alla fall. Men alla äro vi olika i vår herres hage. Men jag tycker att a-kasse systemet säger emot sig självt lite grann. Självklart förstår jag att alla inte kan få gå kvar på sina arbetsplatser, men en dag kommer detta och vända och då är det alla varslade personer som måste söka om igen.. Det är hemskt tycker jag i alla fall.. Det måste finnas någon bättre lösning än den som är framarbetad idag.. vi lever ju för sjutton på 2000 talet.

I övrigt så är det att söka skolor som gäller, ska sätta mig nu och kolla vilka alternativ som finns som jag skulle kunna tänka mig, jag är helt klar över att det blir en KY i alla fall, min syster undrade varför jag just var så inne på det? Det är helt enkelt så att jag har inte tålamod och självdisciplin att sätta mig och plugga mer än 2 år det vet jag, i mitt huvud är det "bara 2 år" på en ky medans det är "4 jävla år" på högskola. Så Ky får de bli, de har bättre statestik också på hur många som får arbete inom det de valt att utbilda sig till, vilket inte är helt fel.

Helgen är bokad i alla fall, fredag ska jag ut med jobbet och äta och bowla, lördag ska vi flytta ur vår lägenhet och söndagen ska jag jobba. Så tyvär N kan vi inte komma på lördag, läste att lillan var krasslig också, får ta det en annan gång.

Damp damp damp, jag blir tokig.


Hoppas ni får en bra dag allesammans!!

Puss & kram

Jag är kär

Förälskad, förstörd. gråtfärdig, han är död-

Heath Ledger

Jag är frälst. förälskad. Han är underbar- Kärlek...

Har precis kollat på 10 orsaker att hata dig, där han är med..God Damn säger jag bara....Pirrar i hela kroppen när jag ser honom, fantastiska människa ska det vara så nödv'ändigt att gå och dö`? Jag grät mig igenom Batman filmen på bio..Men det här tog priset, blev nästan svartsjuk när han hångla upp sin motspelare...Å gud. vilken man, vilket leende.
Hadejag varit amerikan och känd hade vi varit gifta och levande tillsammans nu...

Men nu får jag sluta dörmma om honom, han har lämnat jordelivet, vila i frid, du får mig att känna mig nykär igen.

Nu får jag rikta in mig  på Matthew McConaughey igen..kärlek...Mmm

Nej nu får jag ge mig, eller ska jag kanske gå till Gallerix och köpa ett gäng posters och smälla upp med kludd på väggarna?

Fredagkväll!

Behövde ingen blodtransfusion, nu är jag tillbaka och det med besked ; ) Hihi.

JObbat idag, till alla er som undrat, jag har förhoppningsvis börjat arbeta i köket på O´learys, andrekock kan man säga det? Jo så är det väl. Får se vad det blir av det hela, jävligt kul idag i alla fall och inga större missöden. Glad att jag valde att arbeta i en svart tröjja i alla fall, det första jag gjorde var att välta ett par liter iskallt vatten över mig, miss wett t-shirt, men tack vare de svarta kläderna var de ingen som märke detta.

hackat,stekt, fixat och donat. Jag trivs verkligen att jobba i kök, synd att det är sånna jävliga tider ibland bara. Men men man kan inte alltid få allt, jag är jävligt lycklig i alla fall. Känns bra!!

Nu ska jag bege mig hem till herr Wahlström där en grillafton ska äga rum, MUMS!!

Jag prinsen och robin, i vanlig ordning. Fläskfile, entrecote, tzatsiki, bea, Smultronglass...MMM jag är så hungrig. Lite komiskt eftersom jag varit på en restaurang hela dagen, men har inte blivit något ätet där, jobbat och jobbat.

Imorgon ska jag till calsses och glassa lite, får se om jag hittar något att sätta tänderna i, kanske ska kolla bäst före datum på batterirna?! =) Haha.  Kan tänka mig att det blir en lugn helg.

Edward glöm inte att ringa mig, you promised idag!!

Och N, R och lilla M, vi måste verkligen ses snart! Saknar er!!!

Nej nu ska jag duscha bort matosen ur håret och bege mig!!

Gud jag känner mig lycklig igen, glad sprallig... Wii Hoo Bettna here i come ; ) haha

Pussar och kramar!

Back on track.

Imorgon blit det jobb, nytt jobb, spännande!! Kläderna är framplockade, ska se till att allt är förberett. Ska sova tidigt ikväll, nu blir det dusch, sen ska jag leta fram plattången, håret måste ju vara i sin ordning.
Känns en blandning mellan otroligt spännande och självklart, det är ju inom det yrket jag aldrig nekats ett jobb förut..men nu har jag klivit upp en division...Hoppas det går vägen, det skulle göra mig så lycklig. Jag är värd detta, jagf har slitit hårt, nu ska jag visa vad jag går för!

Therese Selander, nu jävlar ska du skaffa dig ett fast heltidsjobb!!

Dagens Situation

Svärmor: Galen, duktig och försöker sluta röka hållt upp 3 månader nu, men idag verkar suget satt in, springer rúnt och sjunger knäppa låtar och är rastlös. Crazy!!

Daisy: Illamående, håll dig borta!! Har låst in sig på sitt rum och kollar på Chuck and larry.

Jag: Ligger fortfarande i sängen men har varit uppe, väntar på min blodtransfusion, känner mig helt tom, kan inte tänka orkar inte göra något. Planen är at cykla hem idag en jag vet fan inte om det finns krafter.

Prinsen och Robban är duktiga och är nu i katrineholm och köper virke till gäststugan. Tycker prinsen kan komma hem nu, är lite sugen på en puss...


Ett fruktansvärt ointressant inlägg från en person med alldeles för lite att göra..

Puss & Kram

Blääää

Tessan har gått och blivit ett litet dampbarn, bristen på arbete den sista veckan börjar sätta sina spår, känner mig lite deppig men är väl antagligen lite understimulerad.

En annan sak som för er inte är intressant så hoppa över dessa rader om ni vill. Har haft en sån jävla m**svärk den senaste veckan, i en hel jävla vecka, har aldrig hänt förut, äggtockarna är väl typ inflamerade eller irreterade så jag har ont i hela jävla svanken och magen, känns som jag behöver en blodtransfusion, kan inte ha en gnutta järn kvar i kroppen, trött som ett as och blek som ett lakan..måtte detta ta slut snart så jag får lite krafter..

I övrigt så har veckan varit lugn och trevlig. Söndagen spenderades hos syster i Linköping, jag som ett lik och de andra tre som hurtiga hemmasnickare. Mat och trevligt sällskap, riktigt nice. Måndagen sov jag ut och åkte sen till prinsen där jag bara tog det lungt, fanns inte kraft till mer, åkte hem på kvällen. Vaknade på tisdagen av att mamma och pappa kom hem, "Tessan kan du komma ut och hjälpa till lite??" Jo hej, tervligt att se er också ; ) hihi.

Tisdagskvällen var dock bäst! Sara, sanna, sofie och jag träffades och gick ut och käkade på greken, prata och myste, vidare hem till sofi där snacket fortsatte, tog sen 22 bussen hem.

Idag har jag bara glott i väggen till Helene dök upp och vi tog en promenad i det gröna. Kärleken är svår när man är ung, stackarn, men hon är stark och tar det bra. Hon vet att det var rätt att göra.

Nu sitter jag hemma hos prinsen och väntar på att han ska ha snickrat klart sen ska jag krypa ner i hans famn och bara mysa och tycka lite synd om mig själv. Inget synd om mig egentligen, men ibland måste man få deppa lite.

Therese, therese, therese vad ska det bli av dig när du bli stor?! Så mycket att fundera över. Plugga, till vad? Vänta lite till med att plugga och ge sig fan på att skaffa ett heltidsjobb man trivs med..Lägenhet, E & N hur går det för er i sökandet??  Nu har jag ju lite på G i alla fall, på fredag ska jag provjobba på ett ställe så alla ni får hålla era tummar att det går bra!! Är lite nervös, men det ska nog gå bra. Hoppas det kan leda till en fasttjänst.

Tänk om man var 6 år igen, vad enkelt allt var. De ända måstena man hade i skolan var jul och påskpynt, alla kompisar var lediga eller hos samma dagmamma som jag, man hade alltid saker att göra, roliga saker. Mitt största bekymmer när jag var sex år var min pojkvän Oscar Bladin som visade sig ha 4 andra tjejer också, men det var bara att dumpa skithögen och leta upp en ny ; )

Just nu känns det som allt bara är blä, jag vill ha ett jobb, ett bra jobb, en lägenhet/hus. Pallar inte deltid längre, men vill inte byta jobb, men nu är det väl bara att inse att det inte går, snart får det kanske lov att bli ett avsked..


Nu ska jag platta Daisys hår, kolla på Greys och bara vara.


Jag vill bara göra något galet!!!!


Puss och Kram

Cirkus Ahlström

Minst sagt, dagen började i alla fall bra. Familjen Ahlström var bara en halvtimme sena och plocka upp oss ; ) Sen drog vi vidare i två bilar till Nynäshamn, efter diverse omvägar och sightseeing i södertälje var vi i alla fall på rätt väg mot Nynäshamn. Väl i Nynäs blev det värre, fick guida oss fram med hjälp av telefon, robban körde kenny växla Rosi försökte hålla jämn tackt i bilen bakom. Väl framme ramlade vi 8 plus hund ut ur bilarna och intog farmor och Oves lägenhet. Mat...mat..mat, fika, efterrätt, godis, chips, shit asså rullar fram. När klockan närmade sig 20 så skulle vi börja rulla hemåt igen. Pappa Robban skulle åka och jobba så vi andra 7 kastade in oss i minibussen och började åka, stämningen på topp! Helt plötsligt säger Fred, (kennys lillesyster cindys pojkvän)
-Du Rosi, har vi något vatten? Tempreaturmätaren står lite väl högt.
 Slängde oss in på första bästa mack och började fylla vatten i halvliters petflaskor och fred stod för själva påfyllandet i kylaren. Jag och Fanny (10 år?!) satt längst bak i bilen och hon undrade vad som hände. Jag förklarade att bilen behövde vatten precis som vi mäniskor, om hon springer jätte mycket utan att dricka vatten så blir hon svettig och så, om hon sen fortsätter att springa utan att dricka  kan hon svimma, lika så bilen, fast den behöver vattnet för att inte bli varm. Fanny funderade en stund och sa sedan något i stil med.
-Ok, men om man inte hinner fylla på vattnet vad gör man då då? Måste man stänga av bilen så den får vila lite då eller?
- Ja typ, ivärsta fall går saker sönder och så, men oftast räcker det nog med att fylla på vatten och vänta. svarade jag
- Men om den är trasig vad gör man då då? svarade fanny i sin tur.
- då får man ringa bärgaren och en taxi så man kommer hem. svarade jag lungt

Vi körde på ett par mil och helt plötsligt ropar Mamma Rosie
" fan va äckligt det känns som man inte kan styra"
Daisy, 15 kontrar med
 " Meeeen va faaaan jag vågar inte sitta häääär, mamma stanna rå, men mamma stanna"
Rosie kontrar,
 "den dör, det händer inget när man gasar, hallå vad är det som händer?!?!?!?"
Fred svarar lungt,
 "Kör in till sidan"

Och det gjorde vi, konstaterade att vattnet läckte ur kylaren, hm, jag gick med hunden och lät de andra sköta arbetet, fick användning av min ficklampa, som jag igår nämnde att jag hade i handväskan.
Med många ideer och trick med både det ena och det andra i kylaren provade de att starta bilen igen, det stod som en stråle ut ur kylaren denna gång, aj aj hålet var inte litet.

Kaos började utbryta

Rosi ringde pappa robban som efter ett tag kom förbi, hur i helsike skulle vi göra? 8 personer och en hund. En bil som inte fungerar mitt ute i ingenstans, lååångt hemifrån, automat, så boxering 12 mil var inget alternativ, har ni glömt att jag sa att Robban skulle åka och jobba? Men det löste sig så robban fick "ledigt" över natten. Många om och men, funderingar och förslag senare konstaterades att det var bara att packa in sig i Fiat punton, 8 personer plus en hund och ge sig iväg hemmåt.

I framsättet återfanns robban som chaufför, kenny med lillasyster Fanny 10 år i knät och hunden Miloue på golvet.
I Baksätet satt Jag, mamma Rosi och Fred 23, i våra knän hade vi Daisy 14 och Cindy 18..

Som sagt, Cirkus Ahlström, Allt ordnade sig och stämningen var på högre nivå än väntat hela vägen hem

Ska bjuda på liter bilder från kvällen, tyvär kunde jag inte röra mig tillräckligt mycket för att få ett foto i bilen.

Fanny & daisy Ahlström,


Fanny o Daisy

 Snillen spekulerar, kan det där vara felet? Robban, Rosi Fred




                           
Systrarna Daisy, Cindy och Fanny ahlström




Fanny, Daisy och Kenny Ahlström



Shake that ass, Daisy vad gör du?! haha




Om vi sätter ett tuggummi här så kanske...?? Fred fixar ; )



Sovit som en prinssessa!

Gud så skönt, kom i säng relativt tidigt, eller tidigt var det väl ej, men straxt efter tolv. Vaknade nu vid 10, så himmla skönt, eller vad säger du nathalie?! ; ) Många socmorgonar in now days?! hihi

nu ska jag fixa lite mysfrulle till mig och prinsen, svärföräldrarna kommer och hämtar oss om en och halv timme sen blir det vidare till nynäshamn och prinsens framor  & Ove. Har hört att kvinnan är en hejjare på mat så man lär väl rulla hem därifrån. Men men min gräns för att börja vara nyttug börjar på måndag så än kan jag och ska jag festa till det. Ikväll när vi kommer hem ska jag dricka vin, jag har längtat efter det ett tag, igår var suget  ordentligt på topp, men jag körde so nono.

Nej nu ska jag duka åt min prins!

HA en underbar dag allesammans!

Puss och kram

Handväskan

A big deal, eller ej?

Jag kan säga att jag är beroende av min handväsla, eller rättare sagt mina handväskor, men min svarta BjörnBorg är en favorit så det är oftast den som får följa med. Så vad är det nu med tjejer och deras handväskor? What´s the big secret, vad ligger egentligen i botten?! Varje gång prinsen frågar om någonting och jag svarar att det finns i hanväskan, räcker han den till mig, det är som att leta efter en nål i en höstack menar han på men jag hittar alltid saken direkt, hur kommer det sig? För mig är handväskan en försäkring och en tillflyktsplats hur knäppt det än låter, är man bara noga med vad som finns i den så kan man sysselsätta sig i evigheter om det skulle vara så! Så vad hittar du alltid i min handväska?

Plånboken:
såklart! i den inkluderas, Körkort, pengar, kontokort,en extra karta p-piller, om man skulle råka glömt ta sin livsmedecin på morgonen, kodbrickan till internetbanken, alla dessa medlemskort, ett litet rosa post-ithäfte, busskort och vaccinationshäftet för fästing, om man skulle råka springa på fästingbussen någon dag, och även ett annat sorts skydd, regnrock?!, även om man inte behöver det själv så kan man skicka med en vän som kanske tar med sig sällskap hem en suddig kväll, det är tankens om räknas ; )

Mobilen:
Ett måste, gärna även headset så man kan prata och lyssna på musik med händerna fria och utan att störa andra.

Kameran:
Nu är den på vift, prinsen har den, men annars alltid i väskan, ett måste måste. Catch the moment.

Ficklampa:
Man vet aldrig när man behöver en ficklampa, har använt min några sena kvällar, känns riktigt bra att se vart man går.

Kikare:
Skumt? Nej tycker inte jag, åkte hem från jobbet för ett tag sedan och det stod massvis med hjortar ute på en åker, kikaren var inte där, missade ju typ hla upplevelsen, en kikare är ett måste; )

Pennor:
 Vad ska jag annars skriva med på mina post-it!

Sminkväskan:
 Att jag inte sminkar mig varje dag, och ofta sover lite för länge vilket resulterar i att sminket inte hinns med gör ingeting om man har allt i väskan, väskan är alltid där jag är, därför bör även mitt ansikte vara det.

Lipsyl/försvarets hudsalva, klövervaselin:
Ännu ett måste, torra tråkiga fnasiga läppar, nej tack!

Snusdosan:
 utan den är jag inte mig själv, tyvär.

En tom snusdosa:
Alltid bra för oss portionssnusare som inte gillar att kasta snusket och tex gamla tuggumin på backen.

Frukt:
Inte dumt att ha något att småtugga på om suget kommer fram.

Flaska:
Enkelt billigt och bra, slipper man köpa en loka om man känner att man vill lägga pengar på annat, bara öppna,fyll på och drick!

Tuggummi:
Alltid gott, fräscht, tyvär en sak som inte alltid finns i min väska, men så ofta jag kommer ihåg.

Bakteriedödande medel:
 Fick av min syster som hon köpt i New York, finns nog även på apoteket, hittar ni det inte där så finns det hos återförsäljare av sexleksaker, kommer inte ihåg vad det heter, perfekt att smörja händerna med så fort man känner sig lite ofräsch, hanterat pengar, pillat på något mm mm.

Ännu en extra karta med p-piller om man skulle både glömt det på morgonen och glömt plånboken, saftey first!

Mp3 spelare:
Bättre sätt att fördriva väntetid på tex busshållplatse och bussar finns inte.

Busstidtabellen:
För oss kollektivtrafikare finns det inget så heligt som busstabellen, den bestämmer helt enkelt när du får åka iväg, och komma hem igen, härligt?!...Not

Utöver detta finns oftast tessan lilla blå i väskan, dvs clas ohlson katalogen, haha det är som ett måste att jag ska kunna ta reda på saker ur den när jag helst funderar över något, eller någon i min närhet gör det. har ni det, vad kostar det? vilka märken har ni? mm mm. En sekund bara så har jag svaret! galant!

Än har jag plats för en hel del till, det som är planen att tillkomma nu är först och främst en textilvårdsrulle, men sen börjar jag nog känna mig rätt komplett? Några tips på måste-ha-i-väskan saker?!!?

Snacka om ointressant läsande, men jag sitter här och väntar på prinsen, alla bloggar är genomlästa..inget kul på tv, so what to do liksom?

Ha en underbar kväll allesammans!!

Puss & Kram

God morgon,

minst sagt, somnade i prinsens famn igår kväll så jag vaknade med ett leende på läpparna, han hade krypit tillbaka till sin säng när jag somnat, men det var så mys. Nu låter det väl nästan som om vi har skilda sovrum,men så är inte fallet, när vi flyttade hemifrån gjordes mitt gammla rum om till gästrum, så nu står två 90 sängar i vinkel därinne, men så fort vi flyttat ur vår lägenhet så kommer dubbelsängen in dit, så man kan kramas hela natten utan att behöva trängas ; )

Jobbet idag och det var väl nästan som vanligt, förutom att det fanns typ 100 kilo godis och tårta, great succes!! Lille E var på strålande humör  hela dagen så det var alldeles underbart att arbete med honom... ; P haha eller inte, men det var bra i all afall.  Hans lill ason A med de vackraste ögonen en bebis kan ha var förbi, så himmla söt. Var med och plocka min första snattare idag också, spännande, adrenalinet pumpade kan jag säga.

Efter arbetet blev det en sväng till födelsedagsbarnet Ulla, hela familjen var samlad, plus jag, hihi. Ulla är min stjärna, extramamma och mentor och värd sin vikt i guld! Vi ska ses snart igen, det lovar jag!!

Träffade även Janni och fredrik, ja janni är ju ullas dotter så hon var där, myspys det med.

Idag har jag gjort en hel del intressanta inköp på arbetet=
En lövsug/blås- Jag kan använda den hos mamma och pappa...
TVÅ svarta toners till en laserskrivare jag ej äger...
En ej komplett förpakning med brännare till typ creme brule...
Och till sist en minneskortläsare, som tydligen inte var en minneskortsläsare? eller?

Haha som Richard sade, vad ska du med alla grejjer till? Vet ej, men billigt var det ; ) Hihi det genetiska anlaget, måste handla en påse skräp!!

Imorogn blir det nynäshamn och påskmiddag, ska även ringa prinsen och säga att jag inte kommer över ikväll, rädd för att köra bil när det är mörkt sen krockan med vildsvinen. Hade jag haft en egen bil så hade det varit okey, men eftersom jag på ett eller annat sätt kvaddat alla pappas o mammas bilar vill jag att denna ska vara hel när de kommer hem.

Bil historia:

Pappas Bmw: Fick för mig att jag var bättre än vad jag visades vara på att sladda, nyårsafton stod jag nere i diket med den och kom inte upp..
Lyckades även backa in i en stor jävla fyrhjulsdriven pickup, hur kunde jag missa den? Ajaj men buckla blev det.

Papaps Wv Caddy: Min första olycka, rådjurskiddet,  den tvär dog, bilen höll, jag var vegetarian och storgrät..Kenny hittade mig i vägkanten med kiddet i min famn...
Caddyn lyckades jag även total köra ner i ett 5 meter djup dike, ja det var snö, och står det 90 på skylten så kör man väl 90? Ínte längre..Lyckades även få dit en buckla när vi var i sthlm sist, då på parkeringen, någon som typ kört en karatespark i sidan på skåpet.

Pappas Audi= 2 vildsvin en bil, så enkelt var det, de dök upp från ingenstans och det kostade mig 6500 kronor, härligt..

Däremot så var jag aldrig ens i närheten att smälla något med vår rishög toyota starlet från 86 eller skit seaten, men de nya fina bilarna ska minsan bråka.

Nog om detta, nu ska jag mysa lite och njuta av ensamheten!!

God natt allesammans!

Härlig dag!

Dagen började med en sväng till jobbet, en kortis, skulle bara laminera ett papper som pappa skulle ha på mc´n på utställningen. Vidare hem och avskedd, planer började smidas, hihi!

Så fort mamma och pappa åkte greppade jag tag i alla trädgårdsverktyg som finns i detta hus, inte mycket, letade även förgäves efter en fogsvans, men hitta bara en bågfil. Så jag har friserat äppelträdet med en bågfil idag, en gren missades då bladet gick av, prinsen lovade att ta med en fogsvans ikväll när han kommer.

Mina föräldrar har en kärlek till ölandstok, en ful buske som har gula blommar, ska man plantera något någonstans på våran tomt så blir det ölandstokar, varför? Jo för att de överlever allt, torka permafrost och allmän misskötsel. Får se om de överlever mig, just nu ligger alla ölandstokar som omringat vår altan i en hög på tomten, planen är att jag ska plantera om dem, inget får förgås, men på ett ställe där de knappt syns, dock behöver jag en fogsvans till detta. En annan i ett hörn av vår tomt ligger urskogen, i detta hörn har allt fått växa fritt de senaste 10 åren, nu är det slut med det, här ska rensas, och förhoppningsvis ska ölandstokarna ner där senare. På vår framsida har vi ett till buskage, japp även där finns en hel del ölandstok, men de ska få stå kvar, däremot är det några runda buskar med lila blommor som ska ryckas upp och planteras framför vår altan istället. Hoppas vid gud att jag hinner med allt detta innnan mamma och pappa kommer hem.

Mamma och pappa har pratat om en ny altan ett par år, det var ruskigt nära att jag slog sönder och samman hela den befintliga som står idag för att de inte skulle ha något val utan vara tvugna att bygga upp en ny, kom dock på i sista sekunden att det skulle jag nog inte göra, räcker med att jag planterar om och klipper deras träd utan lov.

Det började regna och jag fick avbryta, nu ska jag sätta ihop drivbänken jag köpt så får vi se om jag är så busig att jag bär in en påse med planteringsjord och börjar plantera lite, skulle inte uppskattas om min kära mor var hemma.

Har precis tagit ett varmt bad, måste klä på mig så jag inte förfryser.

Imorgon blir det jobb och Edward har tydligen en del att berätta, så ska det bli påsktårta också!! Efter det vidare till Ulla och fira henne! Ska bli kul!!

Och till Marro: promenerar jätte gärna med dig, jag är hemma väldigt mycket så skicka ett sms eller kom bara över så snörar jag på mig så kan vi ut och knalla!!

Ha en underbar kväll!!

Puss & kram

Det är som man blir tårögd

Vädret håller i sig och jag känner mig så pigg och glad. Även fast det är lite torka på jobbfronten så känns det inte helt åt skogen nu när man kan spendera dagarna utomhus i solen. Nu ska jag ut på tomten och göra mamma och pappa en tjänst, hihihi, får se vad de tycker när de kommer hem, jag är ju ingen trädgårdsmästare direkt, men  jag tror detta kan bli bra. Hoppas det i alla fall, sen är det lite småplock som krattning och göra rent mellan trädgårdsplattorna.

Mamma och pappa åkte precis, pappa var som ett barn på julafton, förväntansfull som en tok. Hoppas han får lite beröm för sin motorcyckel, har lagt ner en jäkla massa tid på den nu.

Vet inte vad mer dagen har att erbjuda, ska ta med mig lille katten ut och börja fixa, stackars lille katten hade för övrigt 3 fästingar på sig idag, så nu börjar det, HAR DU VAXINERAT DIG?? har du vaxinerat dina barn? Tänk på det, det är en billig försäkring.

Hej hopp nu ska jag ut i det härliga vädret!!!


Kramar!

Glad far med utställningshojjen!



Pappas pärla



Motivet


Our Picks

 










Pain in the ass

Är precis vad jag har, gårdagens cykeltur, känns idag som om jag stått på alla fyra och någon laddat fullt och skickat in  en slägga i varje sittben, eller vad heter det? I rumpen i allafall...Pain. Men det var det helt klart värt, fantastisk tur i det underbara vädret, fick nog ihop 3,5-4mil så det var inte illa det heller.

Tog turen som jag skrev, Tomta-Halla-Bettna. Blev kvar i Bettna och myste med alla där, igår var det lungt, ovanligt i det huset. Mor och far Ahlström unnade sig restaurang och biobesök, vi andra var hemma, kollade på MammaMia, lite tv och sen drog klockan iväg och "minstingen" skulle sova. Fick läsa lite för henne, det var mysigt, spännande bok också, Rosalie hette den, rekomenderas till alla småbarnsföräldra ; )

Idag var det uppstigning vid 09, då hade prinsen redan varit hos tandläkaren. Hjälpte Cindy eller hur man säger med en läxa, blev lite intervjuad kan man säga, och sen ut i det fina vädret. Prinsen kämpar på med sina hus, jobbarjobbarjobbar och blir tokig på alla oss blåbär som försäker hjälpa, men skjälper mest, haha. Jag satte mig på en brädhög, eller älskling var det reglar? eller kanske plank? Haha det är noga det där ; P Langade fram de där brädbitarna han behövde och satt sen i solen.

Ikväll blir jag hemma, mor och far åker ju till Finland imorgon och ställer ut pappas motorcykel på en utvisninig, så ska ha lite kvalitetstid med dem. Ser ut som om jag är ledig imorgon också så det blir det väl en sväng till Bettna igen kan jag tänka mig, promenad kanske? Hur lång tid tar det att gå typ 2 mil?? Håller tummarna att vädret är fint så kan jag ta mig en promenad. Ladda på Mp3´n bara annars kommer det bli segt.

Får passa på att tacka min syster för skorna jag fick, tyvär är ju mina monsterfreakfötter riktiga skodödare, men ett tag till kommer de nog hålla ihop, måste ta tag i det hela så jag får min opperation! Kan inte förbruka ett par skor för 1200 kronor per månad..Nejnejnej.

Schemat för den kommande veckan är speckat, inte hela dagar men det finns något att göra varje dag, kul!
Torsdag ska jag till Ulla och fira henne så hon fyller år.
Fredag blir det påskmiddag hemma hos Kennys Farmor och hennes man Ove, aldrig varit där så det ska bli spännande.
Lördagen ska kim fightas på så då blir det ett par timmar i sporthallen.
Söndagen ska vi antagligen ner till Systeri Linköping, och jag kommer i alla fall stanna till måndagen.

Härligt!

Miloue!



Det är hondan och jag på nya äventyr!




En härlig Vy



Vår!



Tänk om man fick bo så här

¨

Eller så här?



"Jag tager dig...." gärna i denna mysiga kyrka ; )



Så härligt väder



Tänk om häcken skulle vara mer tränad, då skulle jag cykla på sånna här mysturer varje dag!!


Ha en underbar tisdagkväll allesammans!!


Nästan sommar.

Det är så fantastiskt härligt väder ute, ska ta kameran och cykeln och ge mig ut på en långtur, funderar på att ta halla rundan, svänga av mot bettna och sen hem, kommer kännas i baken i morgon, men det är det värt.

Helgen har varit underbar, kvällen på Tellus var helt ok, träffade massa gammla kändisar som man inte sett sen vi åkte i oktober, och en del ännu längre sedan. Vi avrundade runt 01,00 och var sen hemma och i säng vid halv tre. Söndagen erbjöd arbete ett par timmar och sen kom jag hem till huset som var så fint, prinsen hade städat och förberett maten när vi var borta. Mitt rum som senaste tiden sett ut som sju svåra år skiner, inte en sak på golvet förutom fårskinnspläden som ska ligga där, Härligt!! Sov så gott inatt. Middagen besod av grillat vildsvin, potatis, bea och en god sallad, MUMS. Helt klart en fördel att ha en pojkvän som jagar, finns alltid något mumsigt man kan slänga på grillen.

Denna vecka blir lugn, för lugn är jag rädd, eftersom det blir cyckling idag antar jag att det får bli en promenad imorgon, häcken brukar vara rätt så öm dagarna efter årets första cyckeltur. Får roa mig själv, prinsen arbetar ju hårt. Mamma och pappa åker till Finland på onsdag och ställer ut pappas motorcyckel och kommer hem igen nästa vecka så det blir lugnt här hemma. Påsken blir anagligen en dag i linköping, ska hjälpa syster med hennes nya hus, och sen ska vi gå och se när Kimpa ska slåss, ja han tävlar så det är inte bara för skojjs skull, ska bli kul att se.

Ne nu ska jag packa min lilla väska och slänga mig ut i det vackra vädret!!



Njut av dagen allesammans!!


Puss & Kram




Virrpanna,velpelle bombnedlsag.

Livet är ibland som ett jävla hamsterjul, eller? Jobba, sova, äta, umgås lite grann med nära och kära sen börjar allt om igen.. Usch blir så trött på mig själv när jag är så här uttråkad, finns egentligen massor av skojj att göra men jag tar mig liksom inte för något, har för mycket i skallen, allt bara snurrar runt runt runt där inne och just nu känns det inte som om jag kommer någonstans med varken mig själv eller livet i sin helhet.

22 år och förvirrad, kan tänka mig att det inte hör till ovanligheten. Så himmla mycket man måste bestämma om livet ska bli si, eller så kan man skita i allt, låta det rulla på och låta livet bli så. Jag vet egentligen hur jag vill ha det, jag har faktiskt sökt skola till hösten, men jag tror i ärlighetens namn att min chans att komma in är mindre än en på tusen. 
Om jag inte kommer in, blir det att fortsätta springa i detta hamsterjul? Eller ska jag lyckas ta mig vidare ändå?

Jag vet vad jag själv mår bra av, vad jag borde göra, men det är inte alltid lika lätt i verkligheten som i tanken. Nu när situationen ser ut som den gör också så är ju chansen satt få ett jobb med okey lön och rimliga arbetstider som dessutom är stimulerande nästintill omöjligt. Även fast det skulle vara tillfälligt arbete fram tills dess jag börjar studera vill jag inte slänga bort min tid och mitt liv på något som är pest och pina, jag förtjänar helt enkelt bättre. Jag vill inte stå i kassan på McDonalds eller arbeta timmar med att byta blöjjor på något äldreboende, jag ser absolut inte ner på dem som gör det menar inte så, men personligen skulle det vara för mig att sänka mig, och jag har alltid siktet uppåt, jag vill utvecklas.

 Vi har precis kommit hem från en resa, vår resa, livets resa tillsammans och nu kommer det dröjja länge, om det ens händer igen i våra liv att vi ger oss ut på något liknanade igen. Har vi haft vårat? Okey så finns det fler saker i livet än att resa, but still, det känns bajs nu att det är över för denna gång.

Jag skiljer rätt mycket från mina jämnåriga får jag en känsla av, inte helt och hållet men en del. Jag drömmer om hus, bra jobb, pengar så jag kan köpa det jag önskar, behöver och bara vill ha. Hur många gör det när de är 22? Pengar och ett bra jobb kan jag tänka mig, men sen den lilla härliga svenssontillvaron, är det inte så många vad jag vet som håller varmt om hjärtat. Nu snackar jag inte att jag vill ha hela kittet och vara "som alla andra", långt ifrån. Men jag vill bara känna att jag lever mitt liv för att jag vill det, för att jag mår bra av det och det ger mig en livslust och något extra. Vissa är stadsmänniskor andra inte. Vissa vill bo i lägenhet, andra i radhus, några i villor och en del galningar mitt ute i skogen på en liten gård eller liknanade. Jag tillhör den sista kategorin, varför? Vet inte. Jag trivs helt enkelt där, jag behöver inte närhet till H&M eller Coop om det skulle vara så, jag vill ha närhet till natur, vatten och friskluft. Jag vill känna mig fri, kanske skaffa en hund, ta ett dopp vid min brygga och ha härliga kvällar med vänner och kära på verandan som har utsikt över en sjö eller annan härlig utsikt, så vill jag ha det när jag blir "stor".

Jag har ett fastförhållande som jag tror på. Okey det finns det nog en hel del som har i min ålder. Jag dricker nästan aldrig alkohol, varför? Jag har helt enkelt inge behov, det har aldrig varit riktigt min grej. En helkväll med jobbarkompisarna eller brudarna då och då är så jävla roligt och det gör jag gärna, dela på en flaskavin med någon eller bara ta ett glas är hel mys och jätte gott. Jag har aldrig ens haft någon period i livet när jag festat som en galning och av den anledningen undivker alkohol idag, varför? Alla andra festar ju, varför gör inte jag det? Vet ej, men av någon anledning gör jag inte det, är inte ledsen över att jag missar en kväll på någon krog, jag uppsakttar helt enkelt annat. 

Jag tror jag skriver detta för att få någon rätsida på vad jag egentligen vill, allt finns svart på vitt men det är långt dit som det känns nu. Att bygga sig ett hus, köpa en tomt och allt annat betyder att både Kenny och jag måste ha ett jobb där vi kan få ett lån på någonstans runt 2 millar, sen kanske man vill ha mat och en bil också. Man kan inte bara drömma man måste slå slag i saker och ting.

Men vart fan ska man börja!?

Ikväll ska vi faktiskt ut, Robins hm, dejt f.d dejt?! Vän kan vi väl säga då, ska vara modell på en krog så vi ska dit och kika sen ska vi väl vidare och ta ett glas eller två. I vanlig ordning alkoholfritt för min del, jobbar imorgon och det finns inget värre än att vara bakis på jobbet, och respektlöst skulle jag nog också säga. Men det får stå för var och än. Jag tänker inte vara det.

Får känslan att att jag låter ganska tråkig efter detta inlägg? Hoppas verkligen att så inte är fallet, jag är bara en virrig liten flicka som inte riktigt vet vad hon ska ta sig till med sig själv och sitt liv, framförallt inte vilken del hon ska börja med.

Ne nu ska jah gå och gräva min egen grav genom att använda hårspray, förstöra ozonlagret och sen gå ut och sätta mig i solen en sväng.

Ha en underbar lördagskväll allesammans!

Puss & Kram

Älskling & Robin



Pussar man den fula grodan blir han en prins.



Puss Puss





Min Prins, vilken skönhet ; )


Farmor ringde precis.

Och nu när det bara var jag hemma så kunde vi prata en stund. Hon pratar verkligen om allt, hon är rolig och ursäktar sig med att hon är ju inte riktigt klok men ärlig. Hon gav mig två uppmaningar, var noga med hur du äter dina P-piller och kom upp med pojkvänen så jag hinner träffa honom innan jag dör. Hon har väl glömt nu att vi var där förra året men vi ska se till att åka upp en sväng. Ska även åka och hälsa på mormor, men det  måste lugna sig lite för Kenny först, lite fullt upp nu med att bygga hus.

Jag frågade farmor hur det var med henne och farfar och hon svarade ärligt att ena dagen var man trött på allt en gång om dagen, andra tre gånger om dagen, men de har det bra. Skönt att höra.  Synd att de ska bo 50 mil bort, det är inte så mans länger sig iväg på ent tur och hälsar på.

Det man kan säga om farmor är att hon i alla fall alltid säger rakt ut vad hon tycker utan att förfina en enda bokstav, och även om det är många av gångerna man har delade uppfattningar så uppskattar jag hennes ärlighet.

Idag är jag ledig, Mamma jobbar och Pappa är ute och åker motorcyckel. Mor och Far ska åka och gratulera min faster och kommer hem på söndag. SÅ det blir FF här hela helgen!! Wihii! Hahaha

Men det blir ingen fest, haha, nej det blir kvalitetstid med prinsen, bara vi, underbart!!

Har bakat lite, ikväll ska jag göra tacopaj, sen får vi se vad det blir.

Ha en underbar fredag allesammans!!'


Puss & Kram




RSS 2.0