vilket krångel.

stackars mamma får inte igång bilen, vilket gör att både hennes och min dags planering går åt skogen...har suttit i min säng som numera står i vardagsrummet, och har en målare sm kryper runt här på golvet, han har spacklat sovrummet, snart börjar han väl med köket, en vecka ska dessa två rum ta, en vecka....Så jag har som plan att ta katterna och fly till tomta ett par dagar.

Helgen har varit lugn och tervlig,fredag var vi¨på middag med kennys jaktlag, det var trevligt, blev rätt sent 'ndå, trodde gamlingarna ville avrunda tidigare. Lördag blev det att fira janni som fyllde 23, 20 i min värld, sen upp tills thlm i snöstormen och kolla på rammstein, alla nya låtar var sådär, men alla gamla klassikerna var det fullt ös i, och sen var det en jäkla scenshow, riktigt kul, även om jag är mer än diskotjej;) söndagen var lugn i hemmet, möblerade ut, handlade, lagade mat, tvättade.

så nu sitter jag och väntar på att mamma ska ringa och säga att bilen startat och att hon kommer och hämtar mig så jag slipper vara fånge i mitt eget hem,

hemmadag

ledig idag, men det betyder inte att jag är lugn ochfin, väntar med spänning på ett sms från en vän, och har väntat länge nu, sömnen i natt var sådär och har mått illa hela dagen, så ett sms skulle sitta fint nu..

Städar och tvättar idag, ska laga tacos sen tills prinsen kommer hem, sen blir det att åka och handla lite till helgen men det kommer inte gå åt så mycket, på fredag ska vi på middag med kennys jaklag ( jag är medbjuden, tack snälla kenny : P) haha vi och alla gubbar och gummor. sen lördag är det konsert och Jannis födelsedag söndagen är väl än så länge oplanerad?

Prinsen kom hem tidigare, yipee, så nu ska jag mysa med honom!!!!


kramisar

Mysig dag

började dagen med lite städ och mys med katterna. Vid lunch dök mamma upp med två semlor som vi kalasade på, sen följde jag med ut till tomta. Blev bjuden på middag och lite mer fika, sen hade vi lite  safari i huset då råbocken kom och hälsade på, spännande.
Sen gick jag över till Marro www.marjetta.blogg.se som ffr är gravid, den lille vill aldrig komma ut och hälsa på, och även där bjöds det på semla, tack så mycket, så mycket fika har det blivit. Åhh så spännande med lille killen!!

Mamma skjutsade hem mig, stannade på ica för att köpa mjölk och ketchup, blev en hel del mer i vanlig ordning så jag tänkte göra tacos imorgon, tror prinsen börjar bli lite trött på det, så det gäller att passa på när han är borta.


Nu ska jag ta mig ett bad och slappa...ses i möra!!


tröttmössa..

Ännu en dag har gått, började med en djugenlrutt runt halva nypan för att ta mig med hjälp av buss till tågstationen, men det gick bra, köpte mig ett stadskort idag, det är svindyrt att åka stadsbuss i nypan 23 kronor enkel rutt, galet, men men. Fick även köpa nytt pendlarkort, men det är vårterminens sista, skönt, sen är man 3000 kronor rikare varje månad!! Lite matte i skolan, sen missa tåget, sitta på t-centralen i två timmar,sen hem...

Känner mig lika exotisk som en ljumen folköl för tillfället, trött och hängig, ont i magen men det hör denna perioden på månaden till, men jag börjar bli trött på att vara trött...vill ha något riktigt kul att se fram mot.

Bara en månad kvar till praktik, hoppas vid gud att snön har smält så pass mycket att man kan cykla, eller snarare, så att jag kan cykla när praktiken börjar, livsfarligt att cykla nu. cyklade från stan till brandholmen och fick typ träningsvärk för att jag spände mig och var så nervös, nej så 22 mars vill  jag ha snöfria cykelvägar !!

Nej nu ska jag ställa mig på crosstrainern, sen sova, utan att ställa någon klockan och tror tom att jag ska stänga av telefonen, blev inte mycket sömn inatt, kan inte sova, och kan inte jag sova kan inte kissarna sova och då blir det som en ond cirkel..
Kissarna har för övrigt varit riktigt störiga idag, jag har varit så arg så det kokat, och när det inte fungerar jagar jag dem med blomsprutan...ja det är inte alltid lätt att vara katt heller, men bårkar man får man stå till svar.

Igår var vi på "Farsan" riktigt bra film, skrattade och grät var om vartannat, rekomenderas, var på den med prinsen, svärmor och svärfar.
De var även här på middag tillsammans med 3 av kennys syskon i lördags, kenny brassade mat som värsta stjärnkocken, bakad potatis med massa röror och stekt vildsvin! mums!!
På lördagen på dagen var vi ute och pimplade med elin och simon i Lid, riktigt mysigt, tyvär lite snöstorm och lite för mycket snö på sjön, men trevligt sällskap och det var huvudsaken. Elins pappa visade bilder sen vi var och vandrade i fjällen, det var 10 år sedan, 10 ÅR, det är inte utan att man börjar känna sig gammal. veckan i fjällen man aldrig glömmer...fina minnen.

nehe nu tackar jag för mig och ber till högre makter att marros www.marjetta.blogg.se  bebis vill kika ut snart för nu börjar jag bli riktigt nyfiken på att se underverket, jag är ju ledig på söndag så om den kommer imorgon kanske de känner sig redo för besök på söndag ; ) hihi



En underbar dag

Det blev en relativt tidig uppstigning, för att vara ledig fredag i alla fall=) Lyckades deala till mig frukost så jag fick ligga och dra mig, myyys.

Vi åkte ner till staden för att gå på banken klockan 10.00, handelsbanken kan säga hej då till en kund, tanta som vi fick som bankman var en riktig torris, efter en stund så mjukna hon väl lite, men det kändes inte som om hon lyssnade, och lite påpekade att i vår ålder ska man minsann göra annat än bara bo för sina pengar...typ festa och resa...Nej det kändes lite som om hon klappade oss på huvudet, och det finns inget värre man kan göra mot mig, jag kanske inte verkar så jävla med i gamet hela tiden, men när jag går till en bank så har jag stenkoll, jag har lagt upp budgetar innan och har koll på vår budget, och då kan jag garantera att det finns resor medräknade!

En sväng runt på stan och köpte present till Marro som fyller 25 år idag!!! Grattis grattis, www.marjetta.blogg.se !! Vidare och köpte present till deras bebis också, åh längtar tills jag får sniffa och hålla i deras lilla=)

En lunch på donken och sedan ut till bettna för liten träff, var ett tag sedan vi var där, riktigt trevligt. Och då ringde vår bankman från Nordea, och yes, de ville verkligen ha oss som kund, nu kan vi börja leta hus på allvar, och inget litet sketet hus heller om man säger så!!! Lycka!!!

Till tomta för att ta en snabb födelsedagsfika hos Marro som sedan varade i 4 timmar, tiden går fort med trevligt sällskap (och goda bakverk ; ) )!! Marro eller så var det jag väckte bebisen i magen så jag satt där och kände på Marros mage, gud så spännande, kände verkligen ordentligt, helt fantastiskt!! men bebis blev nog lite irreterad för han flyttade foten hela tiden när jag kände.=)

Sen vidare 2 hus bort till mina päron för lite socialisering och hämtning av pimpelspön, jag och prinsen ska nämligen ut och pimpla med  elinpelin och hennes boyfriend simon imorgon, tervligt!! kan tänka mig att det blir mycket garv och pinsamma stunder, jag äger ju bla inga vinterkläder så jag kommer se ut som ett riktigt taikon, men det bjuder jag på.

Mamma håller nu på att utfodra ett rådjur som var på svältgränsen, har jag nämnt det tidigare?? Nu bor han praktiskt taget på mammas och pappas tomt, äter frukost, lunch och middag under deras äppelträd, han bryr sig knappt om varken mamma och pappa, så när de går ut och lägger mat så går han typ 2 meter bort och väntar, idag orkade han inte heller gå i snön så han valde att gå den skottade gången till altanen, runt huset,  upp längst vår skottade entre gång och sen ner i skogen och lade sig under granen ett par meter från tomtgränsen =) haha pappa fick till och med vänta med att åka in till nypan idag för att han låg och sov under trädet och pappa skulle ge han sin lunch=) Kul!!

prinsen håller nu ppå att mecka ihop vår crosstrainer som vi köpte idag, spännande!! Själv ligger jag i soffan med ett glas vin, en filt och kollar på en dålig film!

Imorgon kväll kanske svärmor och svärfar kommer på middag, de kör ju lchf dieten så det blir sallad och kött till middag, prinsen och jag tar nog lite bakpotatis också=)


Nu e min duktiga prins snart klar, klippan!!

På tal om filmjölk fick jag mina fina smycken från pilgrim idag som jag fick när jag besällde tidningen sköna hem=)

nehe dax att röra sig mot bingen snart, trötter som man är,  ses på andra sidan kassetten!!!

permafrost, mardrömmar och sällskapssjuk

Igår kväll tog jag stadsbussen ner till stan och en kort promenad till Jonas, gud så fint han bodde, typ 90 kvm helt för sig själv som han har helrenoveraat, lite avis blev man allt!!
han bjöd på mat och det var tacksamt, så istället för att sitta och pilla in granatäpplefrön som en fågelunge i min ensamhet blev det köttfärssås och spaghetti ala jonas, tack så mycket!! en riktigt trevlig kväll med skitsnack och skvaller, som alltid när vi träffas haha.

Gjorde misstaget att jag lånade hans cykel hem...jag var frusen redan innan jag hoppade upp, men efter dödsfärden genom stan, packad snö är perfekt cykelunderlad, men modd och is...inte kul alls...och sen när styret inte sitter fast gör ju inte saken bättre, så man fick svänga med kroppen och inte med styret. Jag skulle ta en liten genväg också..bara det att bara halva genvägen var plogad så jag fick vända om..så det blev en senväg istället.

När jag kom hem var jag genomfrusen, på riktigt, jag har sovit med två duntäcken inatt, elementen på full effekt och två katter hud-mot-hud, när jag vaknade så frös jag fortfarande´så det fick bli lite frulle, bädda in mig i mera kläder och täcken, och när det inte hjälpte så blev det ett bad. Nu sitter jag i soffan under täcket med kennys hood och håller på och värma lite soppa, jag har helt enkelt drabbats av permafrost.

natten har också varit hemsk, mardrömmar, mitt värsta, jag vaknar och mår alltid precis som i drömmen, inatt när jag vaknade var jag spyfärdig, svimmfärdig och allmänt rädd, usch, hatar mardrömmar, det är så man ska ha sin stora starka hunk att krypa tätt intill, men han kommer hem imorgon.

Ja usch jag har blivit så sällskapssjuk så det finns inte igår fick jonas utstå mig, i måndags janni och ulla och ikväll har jag bjudit över mamma, imorgon kommer PRINSEN!!!

Idag har mina små katter varit extremt intensiva, de har haft hinderbana i min säng, skrikigt som galningar om mat, försökt sno min frukost, och nu sitter jag och äter ärtsoppa med senap och jag får kämpa för att hålla dem borta från min mat, de är knäppa, de äter  precis allt, katter ska väl inte gilla senap? conrad snodde precis senapstuben och skulle snaska i sig. galet..

nehe ta tag i sig själv och räkna lite mer matte!!!

en lugn dag

Sitter och kollar på sex and the city under en filt med två mysiga nakenfisar i knät. De tar varje chans de fåt att mysa, haha, ska alltid vara i knät, under täcket, under filten, på badrumsmattan när jag tar ett bad, på stolen bredvid när vi äter, på axeln när jag fixar något i köket. conrad sover nere vid min mage varje natt, och ceasar och jag soover sked, haha sover på min arm så får jag hålla om honom med den andra. Jag sover alltid på höger sida i fosterställning, prinsen på sin vänstra, tidigare låg jag ofta med mitt ansikte mot hans bröstkorg, men nu har vi två katter mellan oss så man får sova lite mer ensam, haha, men men, det går det med.

Jag är ledig från skolan till på torsdag, har suttit med matten idag, fy fan säger jag bara, antingen är jag dum i huvudet, eller så är det jävligt svårt, blir galen..men men det är bara att kämpa på!

Känns som om jag håller på att bli sjuk, så nu försöker jag kurera mig så gott det går, te med honung, frukt och proviva, vill inte bli sjuk nu, vill aldrig vara sjuk i jo för sig men nu skulle vara taskig timeing.

igår var janni och ulla här, alltid lika trevligt, stackars janni reagerade på kissarna, alla som är allergiska har reagerat så jag kan säga att är man allergisk så är det inget säkert kort  att köpa sphynxar, eftersom det är pälsoljan man tydligen är allergisk mot och inte själva pälsen, även om det är ett bidragande då de små fjunen lätt hittar upp i näsan.

Åh nu börjar det bli spännande, marro (www.marjetta.blogg.se) snart ska få sin lilla bebis, tror jag är inne 10 ggr per dag på hennes blogg och ser om det hänt något.  SPÄNNANDE!!!


På fredag får vi svar från Nordea vad vi är goda för, så ska vi även träffa min nya bankman som kanske blir vår nya bankman på handelsbanken, spännande, sen ska vi köpa huuuuuuus!!!!

På tal om allt som hör till att vara tillsammans, jag har så svårt att prata om kenny med folk man inte känner, att kalla honom min kille får det att kännas som om vi varit tillsammans en månad och att det inte är något seriöst, att kalla honom min sambo som om jag vill framställa det som om vi är 35 och varit tillsammans all evighet, den dagen vi förlovar oss kommer jag absolut inte kalla honom min fästman, men blir det automatiskt man när man väl är gifta? haha det är svårt sådant där.


Nu vill jag att prinsen kommer hem, men får vänta till torsdag, älskade prinsen, han ska för övrigt kanske börja jobba i kiruna, galet, men det kommer gå bra, då kommer han jobba mån-tors ledig fre-sön, jobba mån-sön och sen vara ledig mån-sön. Det är ju perfekt när vi köper vårat hus, för då har han en hel-ledig vecka att renover på ; ) haha...min underbbara prins. Snart 4 år tillsammans, han är bäst. Snyggast i världen är han också, nu har han lagt på sig ett par kilon också, och då har han nog världens hetaste häck, haha, men han säger att den ska bort, men man får njuta såå länge den sitter kvar.

På fredag ska vi hämta våran crosstrainer, får se om den blir väl använd elller förpassas till förrådet haha håller tummarna på det förstnämnda.

Åh snart är det middagstid, finns det något så tråkigt som att äta ensam...blää det smakar inte bra, och det är absolut inte kul att laga till sig själv..

ne nu ringer jag jonas och ser om han vill hitta på något.

ha en bra kväll!!

God Kväll!

Dagen har flytit på, började med ett "möte" på svevia, fick träffa mina 3 handläggare, beroende på hur mycket och vad för jobb det finns kommer jag få vara med någon av dem ute på plats och på kontoret. Tanken de hade nu var att jag skulle få gå med arbetsledaren på ett arbete i vagnhärad som verkade superkul, superkul!!

Efter svevia blev det coop, sen hem, städade leggan, top model och sen lagade jag mat till mina gäster som kom vid 17 =) Janni och Ulla var här, riktigt trevligt, katterna var efter dem hela tiden haha, stackars janni som inte gillar djur och desutom är allergiker, jag gjorde mitt bästa men de är ju rätt så intensiva..

Helgen har varit mysig, fredag hade vi hemmakväll, lördag var lilla familjen här och söndagen var vi i tomta och firade mina syskon som fyllde år!

Annars är väl allt som vanligt, jag och kenny är lite sega, i största allmänhet, men vi har köpt en crosstrainer så nu ska vi väl få upp lite flås i alla fall.

Idag pratade jag med en supertrevlig bankman från Nordea, så på fredag ska vi få höra vad vi är värda, på fredag morgon ska vi till handelsbanken och se vad de värderar oss till=) Ska bli kul om det hamnar inom samma ram som nordea eller om det skiljer sig.

Hus hus hus, jag vill ha ett hus, har hittat ett hus, men det är kanske "lite" dyrt, som alltid när det gäller mig och prinsen.


Vill lägga in en varm rekomendation för munsårsalvan Anti, jag har alltid kört vectavir förut, men Anti var i en helt annan liga, riktigt bra, rekomenderas som sagt!!! Smörjde varannan timme i ett dygn typ, sen ramla munsåret bort och lämnade kvar ett vanligt superfint sår, inga blåsor, inget ont, Kanon!!


Nehe nu ska jag hoppa i bingen, huvudvärken smyger sig på och mina svarta ringar runt ögonen börjar snart kännas som en del av mig..




Goderafton!

En dag i skolan har gått, vi har gått in i den näst sista skolmånaden för denna termin, 22mars, som jag tjatar men det datumet har en gloria runt sig just nu, jag är så trött på skolan, och jag märker att många är ungefär lika taggade som jag, dock ser jag fram mot nästa vecka, ledig mån-tis-ons, dock så ska jag plugga matte tills ögonen blöder.

Idag efter skolan har det inte blivit mycket gjort, var hemma i leggan runt kvart i sex,  hungrig som ett djur, men det smakar inte gott att äta ensam, så det blev en macka..söker en halvtinneboende som kan komma och laga lite mat åt mig och prata med mig tisdagar och onsdagar, månadagar tycker jag det är rätt skönt att vara ensam faktiskt. Måndag är min dag, vi är ofta lediga från skolan, prinsen har lämnat hemmet och jag är ofta lite trött efter allt man gjort eller itne gjort i helgen, då är det skönt att göra vad man vill, när man, vill hur man vill.

Huvudvärken har letat sig tillbaka, munsår på vänstra sidan samt en svullen halsmandel, nu börjar jag ruttna, jag brukar aldrig vara sjuk eller få krämpor, spricka i näsan har jag också efter det varit kallt och man gått och snytit sig hela tiden. Ne usch!

Det hände en liten olycka idag, Ceasar var lite bråkig och gav sig på vårat torkställ, och det välte, fullt med kläder, rakt över svansen och det kom blod!!! Stackarn, så han fick sitta i mitt knä och så hade jag ett litet tryckförband i form av hushållspapper, han verkar inte bry sig över huvudtaget, så det kan inte göra ont, får hoppas att han lärt sig att inte välta torken mer!

De sitter nu båda i mitt knä och väntar på att vi ska säga godnatt, det pär deras bästaste. Så frot jag kryper ner i sängen kommer de efter som två små rakater, sen sover de hos mig tills jag går upp dagen därpå. 6-12 timmar utan att lämna sängen är inget problem, mina skruttar, mina intensvia skruttar!!

På fredag ska Prinsen och jag gå och ta oss ett lånelöfte, får se vad vi är värda, spännanade värre! Sen blir det att köpa hus!!!!!!!! Åhh så roligt!!!!! Som min kära mamma sade, nu behöver vi inte stressa, haha får se hur det går med det. Sen ska jag jobba ett par timmar tänkte jag, sen på kvällen vet jag inte vad som händer.
Lördagen kommer lilla familjen hit, och det lilla monstret, inte setts på jätte länge!!!

Nu pratar de om snökaos igen på nyheterna, jag förstår inte hur chockade alla kan bli över denna snö, KÄRA ALLA DET ÄR SNÖ,  Svensk vinter, det vi tjatar om varje år när vi inte har snö, NJUT för SJUTTON Gubbar!!!
Visst att snöröjjningen på många ställen är under all kritik, men jag tror inte det är något de ansvariga gör med flit, tror knappast de sitter och flinar åt alla som är ute och går/kör i detta oväder...alla gör väl så gott de kan, sen att det inte alltid är så lyckat är väl en annan sak, det handlar som alltid om pengar våra pengar, så indirekt är det vi själva som är ansvariga. Så snälla njut av denna snö, för om 2 år kommer vi drömma tillbaka tillvintern 09/10 och säga, tänk om vi hade en sådan där riktig vinter igen..


Jag önskar jag hade ett hus där jag kunde gå ut på tomten i snön, det är så mysigt, nu sitter vi i våran fågelholk på brandholmen, och kikar ut.


Här kommer lite avreagering och galla så för alla er som är ointresserade av mina åsikter kan sluta läsa här ; )

Det är lite roligt när man åker tåg, man har liksom väldigt mycket dö-tid, och då hinner man tänka på allt man stör sig på och fundera kring olika. Snöröjjning är en sak. Sen kommer all kritik mot grisbönder som varit sista tiden. Om den vanliga familjen svensson inte var så jävla snål så skulle aldrig ett djur behöva lida innan de hamnar i köttdisken, men eftersom gemeneman hela tiden ska köpa allting BILLIGT så är det någonstans man måste dra in, blir så förbannad när folk tror att det är bönderna som gör fel, de gör allt de kan för att kunna leverera så mycket kött som marknaden efterfrågar till det priset marknaden är villig att betala. Det är vi som hela tiden är på prisjakt i butiken som styr hur djuren har det innan det hamnar i köttdisken. Vi ska spara ören på relevanta saker för att sen kunna bränna det på skit.

Om någon tänker efter, hur mycket mat, tid och arbete det krävs för att göra en stillastående gris fet från det att den är liten?
Inte så mycket, lika lätt som att göda ett litet barn med fet mat och andra onyttigheter och de fick inte göra något annat än att ligga i sängen. Dvs, det är en billig produktion.

Men om du Släpper en liten kulting fri, låt den äta när den vill, vad den vill, då tar det hur lång tid som helst innan den blir rund och go som vi vill ha den i disken. Som vi vill se att djuren har det innan de hamnar där, det är en dyr produktion.

De äter ju i sina bås för att de inte har något att göra, de biter varandra för att de är understimulerade, alla djur blir knäppa när de är understimulerade, mäniskan också.

Jag stör mig riktigt jävla mycket på hela detta köp-kåta kupong och lågpris samhälle där man ska handla till minimala priser, det säger sig självt att det är något som kostar typ 50 kronor och är importerat från brasilien och inte kan vara ett särskillt smart köp, inte för än själv, djuren naturen eller svenska bönder. Jag handlar aldrig lågprismärken (om det inte är så att det är något jag behöver och det absolut bara finns i typ ett b-märke),  jag köper gärna ekologiskt, fair-trade och närproducerat, utöver detta är 90% av det kött vi äter skjutet av Kenny, det vi kompleterar med är typ kyckling, fisk mm och annat smått, men allt detta finns i svenska alternativ. Nu är det ju så att alla har inte turen att ha en sambo som är jägare men man kan alltid välsa smarta alternativ.

Så tänka bör man innan man börjar klaga, det är också vi som konsumenter som styr hur vår mat har det från födsel tills den hamnar på vårat bord. Självklart ska man inte gå och handla för mer pengar än vad man behöver, men man ska absolut tänka på att det man stoppar ner i sin egen korg präglar marknaden och utbudet.

Har jag fått det från hjärtat också, som sagt är du inte den som klagar, go on, fortsätt shoppa  kyckling från polen och kött från irland, men då är min personliga åsikt att man fan inte ska klaga på de svenska böderna som försöker överleva på att ge oss bra mat. Mer stöd åt mjölk, spannmål och köttbönderna!!!!



Ett sista Grattis till Pontus och Mormor som båda fyller år idag!!! hipp hipp hurra för er båda!!


glömde ju säga



Vi ska börja kolla efter ett hus!!!!!

Vi har ingen stress men vi har betämmt oss, jag hoppas vi hittar något till sommaren!!

Åhhh!! Så spännande.

Jag kommer tvinga Prinsen att gå på alla visningar men kan tänka mig att han är extremt kinkig.

Tyvär är ju inte marknaden på topp just nu men håller tummarna att det till våren ska dyka upp en hel del!!

Så så är det=)


god dag..

Känner mig som en pensionär idag, tog stadsbussen ner på stan och handlade haha, på hemköp också, stans sunkigaste affär.

Jag känner mig utvilad, första gången på länge, men är fortfarande trött på vanligt sätt, svårt att förklara, trött på ett sätt och pigg på ett annat, har varit fullt upp på dagarna den sista tiden, och även om man haft myskvällar i soffan har varken prinsen eller jag kännt oss på topp, allmänt sega och trötta. Idag kom pricket över i:et som visar att jag inte är på topp, munsår. Det finns tre tecken, munsår, finnar och fett hår, alla är här nu, försöker göra allt jag kan för att få bort dem, men kan ju inte duscha två gånger om dagen, det gör inte saken bättre..blir galen. Men men det är bara att bita ihop, så fort våren kommer så brukar man piggna till. var på apoteket och köpte munsårsalva och så fick jag gratisprover på munsårsplåster, se om de fungerar.

Helgen som varit har varit super trevlig! Marro Och Tommy var här och käka lite i fredegs så spelade vi alias, Marro fick lite förvärkar, spännande värre!! Ska bli så roligt när deras lille kommer=) Lördag jobbade jag, sen på kvällen hade vi lite mys mat occh bada badkar, och sen kom Robin :P vi kollade på film men alla 3 somnade på soffan. Söndagen åkte vi upp och firade mormor som fyller år imorgon, riktigt trevligt!

Ser redan fram emot nästa helg, då kommer den lilla familjen ner på lördagen, sen ska vi fira mina syskon hemma i tomta på söndagen, mysigt!!

nehe ska rensa upp i denna knarkarkvart som vårat hem har blivit och sen ta ett långt varmt bad!!

RSS 2.0