My sex and the city dreams continues..

Inatt drömde jag en något trevligare än den i föregående inlägg, but still, inspirerad av sex and the city.
Drömmen var ganska händelselös kan man säga, men kort och gott låg jag sked med smith jerrod, pratade om livets alla bekymmer och härligtheter, förde mina fingrar genom hans gyllene lockar, vaknade med ett leende på läpparna, kan man säga. Och ja, han är lika snygg i verkligheten ; ) Inget sexuellt FIA, utan bara rent och skärt myspys! hihi

JObbat idag, gick bra, fick en extra tid i morgon, cash is king. Veckan framöver ser bra ut med jobb minst 4 dagar!

Har varit på CityGross, brukar inte handla där men hade två ärenden just dit, helene och jag diskuterade igår vad de hade för godisleverantör, smågodis alltså, jag dementerade stark karamellkungen, men helene stod på sig att de hade visst The king of candy, jag hade rätt! Så har de ju även där något som inte finns någon annanstans vad jag har sett...Cherry Coke, den gudagåva, bästaste läsken ever! så 2 burkar köpte jag, mumsfillibabba. var inne i deras "gång" med mat från alla världens kanter, shit asså, vilket utbud, när man läser roliga recept till tex bakning så finns det knappt att få tag på vissa grejjer i en vanlig mataffär, som som typ marsmallows eller hur det stavas på burk som man kan ha i en hel del usa- inspirerade bakverk, så citygross lär det lbi fler gånger!

Ikväll ska prinsen och jag grilla, hasselbackspotatis, sallad, marinerade vitlökar och creme cuisene eller hur det stavas! Mumselimumsmums.

Nu ska jag klippa gräset som jag lovade att jag skulle göra igår, fy på mig, men nu blir dt gjort i alla fall!!

Ha en underbar lördagskväll!

Puss & Kram

Hörru Du Herr W!

Köpa miniskolådor till henne men inte till mig, vi har som känt varandra så länge, nej nu blir jag sotis!! Haha

Har varit hos prinsen en sväng, han sitter nu i skogen grönklädd med ett gevär i handen och väntar på vildsvin, jag hoppas vid gud att de skjuter dem, finns alldeles för många, är livrädd varje gång jag är ute och åker bil kvällstid.
Blev bjuden på pizza och efter middagen satt jag och svärisarna och prata lite, trevligt. Nu är jag hemma och försöker på om jag ska göra något, eller om jag ska bädda ner mig och kolla på en film..hm.

Måste bara berätta om min sjuke dröm, jag drömde att jag fick barn i natt, helt plötsligt, jag hade inte ens märkt att jag var gravid. Kenny ville absolut inte ha barn så han ignorera det helt enkelt, men vi var ffr tillsammans. Jag ville ju inte heller ha barn, och jag fick ju inga mamma pengar eftersom jag inte var med i a-kassan(?!) så jag kunde inte säga nej när jobbet ringde och fråga om jag kunde jobba. Eftersom jag hade satt mig i situationen själv så fick vi heller inget stöd från våra föräldrar, så jag lämnade helt enkelt ett spädbarn hemma helt själv i sin säng i minst 8 timmar, och där fick han ligga, jag kunde väl inte bara vara hemma så där heller, hade ju faktiskt ett jobb att sköta. Efter någon dag på jobbet och helt struntandes i barnet var jag och Kenny i hamnen där vi träffade hans gamla klasskompis som han inte träffat på länge och just diskussionen om vilka från hans gamla klass som fått barn kom upp, och vi pratade faktiskt om vilka det var vid namn och allt, och sen utbrast jag helt plötsligt "men jäklar vi har ju barn" kom då på att jag inte kunde gå o strosa där i hamnen ungen ligger ju där han ligger, racade hem, och det stackars barnet blev inte glad av att se oss, han hatade oss, eller mig, kenny hade ju inget med den att göra. Dagarna flöt på och sen en dag på jobbet så var det någon som frågade vad min lilla son hette, ja du sa jag, och började tänka som det knaka, Niclas, kan det ha varit det? Jag hade helt enkelt glömt bort och ringde Kenny för att fråga han hade ingen koll, men vi började kalla honom för Wille, för det hette ju grannens hund så det skulle vi inte glömma bort...

Sen vaknade jag, höll på att garv/gråta ihjäl mig, så absourt, och att ingen reagera på att jag lämna ungen hemma, det var liksom fullt förståeligt att jag åkte och jobba, annars skulle jag inte få några pengar. Shit.

Men drömmen är ganska lätt-tydd (?)
1. Vi träffade kennys gamla klasskompis i hamnen och pratade om de från deras klass som fått barn.
2. Jag är ute och går med grannens hund Wille, dagligen.
4. Jag kollade på Sex and The City igår och Miranda insåg att hon var borta från lila bradey för mycket.

Skallen sammanfattade, och vilket resultat!
Kan tillägga till alla som tror att jag är galen, att jag absolut aldrig skulle lämna ett spädbarn, det var en dröm.

Nehe nu ska jag hitte på nått!

Nu ska jag

Åka och överraska prinsen med en puss tror jag.. för varmt att klippa gräset, som jag också ska göra, väntar till kvällen.

Ännu en dag med Marro, hihi, alltid lika trevligt, känns bra att huset där min bästaste bäste vän bodde fick en ersättare så jag ffr bara kan springa över och få trevligt sällskap!

Promenad-kaffe-daimtårta-prat-prat-prat! Bättre start på dagen kan man knappast få!

Nej ut i solen igen!

Måste även säga att varje gång jag bävar för att Marro tagit kort på mig och ska lägga upp den på sin blogg, blir jag nöjd med resultatet, shit vilken bra kamera hon har  ; ) Hihi eller är det mina bortsprugna kilon som gör mig så söt! Haha

Ut i solen!

Hjärtat i halsgropen-

raderade precis alla bilder på mitt minneskort till cameran, bara av ett knapp-trycks-fel....Jag satt en stund i chock och försökte komma på vilka bilder det gällde, kom på att det bara var daisys konfirmation och att de redan ligger på den externa hårddisken, phew.

En dag i solen väntar idag, mamma och pappa åker till gbg och kollar på vm speedway, prinsen ska jaga ikväll, ff och pf! Hihi

Gårdagen spenderades med Marro riktigt trevligt, började med en promenad i spöregnet, inte kul. Efter det bjöd Marro med mig till stora steden där det skulle shoppas, jag vill ha en vår jacka men hittar inget, Marro hitta MASSOR ; ) Sen bjöd hon ävenpå middag, flygande jacob alá hennes vis, riktigt gott, och mycket ost?! ; ) Har jag aldrig använt. Sen blev det tjejfilm, godis och cola Zero, kvällen avslutades med ett program sex annd the city, Harry fria till charlotte, jag har missat att de ens gjort slut, varför gjorde de det? Berger lämna Carrie, tack och lov. Hihi Älskar den serien, miniskolådan ska bli min, är så trött på att aldrig fått se hela serien i rätt ordning, ena dagen ser man på 6´an och andra på 3´an, man blir lite yr.

Självklart blir det en promenix med Marro, Dogge och Wille, sen får vi se vad dagen har att erbjuda.

Imorgon blir det jobb, förhoppningsvis grillning med prinsen och sen ska vi väl kolla på Gp i speedway, hur tråkigt ni än tycker det låter så är det lite spännande!!

Ha en underbar dag!

världens enklaste goda mat!

Lagade precis middag, eller precis ätit upp i alla fall, kanon gott!
Hittade på receptet efterhand, eftersom jag råkade köpa fel ingrediens.

Pasta med skinkcambozolasås=)

Du behöver:
Någon form av matlagningsgrädde, ½ liter
En tårtbit stor cambozola ost. (40 kr)
350 gr basturölt skinka i bit.
Citron
salt och peppar
soja.
Pasta

Extra:
Ruccola
Smörstekta kantareller
Cashew nötter (salta)

Jag tärnade och brynte skinkan i kuber så de fick lite färg och yta. I med skinka, m-grädde och nästan hela osten i en kastrull, koka upp och red med mjöl eller maizena. Smaksatte med real-lemon, en skvätt soja, för att få lite färg, salt och peppar, tänk på att skinkan har en naturlig sälta.

Lät det stå på spisen på svag värme tills pastan var klar.

Serverade med bandspaghetti och garnerade med ruccola, stekta gula kantareller och krossade cashewnötter.

Sjuuuukt gott!

Sitter och väntar på prinsen, hoppas han kommer, har ej lämnat något säkert svar än, men jag har mutat han lite så jag tror han inte kan motstå.

Jo förresten, jag skulle köpa gorgonzola, men det blev cambozola, bra misstag!

Imorgon blir det fika med Janni. Hoppas vädret är som idag så kan vi sitta utomhus!

Nu ska jag dricka lite kaffe!

Sommar...

I love vackert väder, ska inte spendera minsta minut till här inne!!

Hämta Wille, träffa Marro och Dogge och sen promenix i det sköna vädret. Ska nig bjuda på en kaffe på altanen idag, om M har tid så klart!

Underbar väder stanna!!


Herr W Herr W

vad gör du med min pojkvän egentligen? Han har inte varit här en timme och sitter redan och sover i en gammal gungstol i vardagsrummet??!!

Leka försiktigt!!

En sväng till Bettna

Men prinsen var inte hemma, men det var Cindy, två timmars ordbaj*eri och hjärnan och hjärtat är tömt, riktigt skönt.

Ska ta med lillbruttan (hihi du är ju bara 19) på en picknick någon kväll så kan vi avsluta det hela.

Ikväll blir det hämnden med Wallander, prinsen, mamma, pappa mormor och jag. trevligt

Nu ska jag forska!!

En dag i limpan.

Upp tidigt och satte oss i bilarna och åkte ner till syster i linköping där skulle läggas gräsmatta. syster hade gjort allt förarbete och hon och pappa åkte till odlingen och köpte rullar med gräs, det enda jag gjorde var att lyfta dem från kärrna till baksidan, sen fick jag ledigt och sistta i solen och glassa, skönt.

jag fick i uppdrag att lämna välten och jag och mormor tog en sväng förbi IKEA, jösses vad med folk det var. Hem och sen sill-lunch emd färskpotatis och allt som hör där till, MUMS.

Hade trott att det skulle bli bettna ikväll eftersom svärfar fyller år men fick till svar att det var graggkväll på menyn så det blir en kväll i tomta i stället.

Ha en bra kväll!
kram

Site-Sajjing

Visst sörru. Mor, mormor och jag har glidit runt idag, började med gumsbacken och kollade på carolin af ugglas, hon var bra live, men hon är inte min stil, lyckades få iväg ett sms ..snälla snälla rädda mig..

Vi han med alla små hålor mellan katrineholm och flen, de värsta ställena på jorden enligt mig. Stannade och fika på djurö herrgård, överskattat helt klart. Men omgivningen var fin.

En i stort trevlig dag som nu ska avslutas med middag, bror kommer förbi och käkar här sen så det blir trevligt.
Mitt huvud värker ffr så jag vet inte vad jag ska ta mig till riktigt, men det är bara och bita ihop, och när det inte längre räcker så biter jag någon annan.

Ne he nu ska jag socialisera igen.

ha en bra kväll!

Huvudvärk huvudvärk huvudvärk.

Andra dagen då huvudet känns tungt och som om det marscherar en arme där inne, blir galen, jag är inte van, jag är en friskus, en person som väldigt sällan blir hängig eller sjuk. usch diggar inte.

Hämtade mormor i staden, åkte hem fikade och sen tog jag med henne till Prinsen, där vi hämtade vår dator.

Hem igen och mor hade lagat sill och potatis, eller laga, gjort en röra som vi alltid brukar ha på jul och midsommar och så, fantastiskt gott.

Ikväll blir det en tidig kväll för mig känner jag.  Vet inte riktigt vad jag ska göra för att få bort skallebangen..

Jo du Herr W, vad sägs om en fika på tisdag då? När du slutat jobba? Långt dit nu, men jag är pretty upptagen fram tills dess.

På måndag ska jag följa med mamma till vårdcentralen och kolla på några leverfläckar jag tycker ser fula ut, på mamma alltså. Bokade en tid åt henne utan hennes vetskap, inte så poppis men jag följer med och håller handen så blir det nog bra. Tror hon är rädd, en bekant till henne dog i hudcanser för ett år sedan, men bättre att kolla upp än att gå och oroa sig!

Imorgon vet jag inte än vad planen är men är säker på att mamma har en. Fredag ska vi till Linköping och hjälpa syster lägga gräs på hennes nuvarande åker till baksida, bära, konka, och välta! Härligt!

sen blir nog helgen lugn som en filbunke, ska se till att umgås så mycket det bara går med mormor, det lär väl dröjja till Juli innan vi ses igen sen.

Farmor ringde idag igen, alltid lika uppåt, jag skrattar varje gång hon ringer. " Jag är en gammal och tokig kärring, och inte blir det bättre för varje dag som går" Så sant! SÅ fort gäststugan är klar ska jag packa in Kenny så ska vi åka upp och hälsa på!

Vågade mig upp på vågen idag också, trodde inte det var sant, jag hade inte gått upp ett hg, helt sjukt efter denna långa helg. trodde jag skulle börja gråta när jag klev upp, men blev lycklig, inte ofta jag blir det när jag ställer mig på vågen kan man säga! har inte gjort annat än ätit denna helg och den ena dagen mer onyttigt än den andra. Men jag stod still, känns bra!! På måndag när mormor åkt drar jag igång med motioneringen igen!

Ha en underbar kväll allesammans!

Puss & Kram

Deppad

Tror det är vädret, allt annat är ju kanon. Sitter här i mjukisar och linne, har precis varit ute med Wille i regnet, riktigt mysigt, han är så snäll.

Mor och jag ska in till stan, hundra ärenden, men måste duscha innan.

Efter alla ärenden är avklarade så ska vi hämta mormor som kommer med bussen, riktigt trevligt, tror inte vi har träffats sen vi kom hem från resan?! Men gud så länge sedan!
Massor med foton att visa så det blir kul, skulle behöva laptoppen...Får nog helt enkelt hämta den ikväll.

Prinsen är lika underbar som alltid, finns inget att klaga på, fantastiska mäniska som gör mig så lycklig.

Jo du Herr W, jag skulle kanske behöva prata lite med dig, tid för en kanske ganska lång fika någon dag?

Till er som inte har något för er, bädda ner er med en filt, te och bra film, det är sådant sånna här gråa dagar är till för!

It takes three.

Efter mycket grubblande kom vi fram till detta, tre-rätters hemma och hyra film. Tema är helt enkelt tre på treårsdagen så vi bestämmde att vi skulle vara tre också, så jag prinsen och mamma har kommit lite mer än halvägs i menyn, förrätt avaocado med en rör på rödlök, gräddfil och svart rom, varmrätt, grillad vildsvinskarre med prinsens extra onyttiga potatisgrateng, grillad grön sparris, sallad, bea. Nu ska vi smälta allt detta till Yes Man som vi hyrde på macken och om en halvtimme eller två blir det pannacotta med vitchoklad och hallon.

Nyttigt? Nej inte ett dugg! vi älskar mat, är det ett brott eller  ; ) Hihi

Så länge vågen inte pekar uppåt är det inget brott för mig i alla fall, mamma och prinsen, aka pinnen och räkan behöver man ju inte oroa sig över i alla fall.

Tre år tillsammans, det här är bara början baby!

Filmtajm!!

Tre år tillsammans.

Japps idag är det min och Kennys treårsdag, vi skulle ju ut och åka kanot, men som alla andra år, sviker vädret. Drt jag vet idag är att vi inte ska gifta oss den 18 maj, för det är skitvädrets-dag tror jag. Förra året satt vi på et plan till turkiet, vädret var b, året innan det skulle vi ut och flyga luftballong i sthlm, men blev inställt pga av dåligt väder, otur? Kan man säga. Men vi får helt eneklt ta det en annan dag, men vad skola vi göra idag då? Jag är verkligen jätte besviken, jag och prinsen samlade ihop grejerna igår, sovsäckar, tält, liggunderlag mm, solen sken som aldrig förr och inte ett moln på himlen..Why??

Helgen har varit trevlig, man kan säga att man är rätt mätt, 2 födelsedagar och en konfiramtion, mat-fika-mat.fika-mat-fika.. Grillspett, titti-kaka-Hamburgare-Kladdkaka-Smörgåstårta-Bullar, kakor kärleksmums. Inte det minsta nyttigt men men, ska re va så ska re! Hihi. Upptäckte dock att laxrosa inte direkt är någon smickrande färg, ser ut på vissa kort som om jag gått upp 5 kilo istället för ner. Men men, får helt enkelt bli en annan färg till nästa fiesta.

Nej nu ska jag pilla i mig lite frukost, nej det är inget skämt, gick upp runt 12, har huvudvärk och näsan rinner, mamma mår inte heller bra. Skitdag, det här skulle ju vara den bästaste bästa dagen i år typ.


Aja ha en underbar dag allihopa! Njut av att få ligga framför tv´n under en filt med en kopp te. Det ska jag göra tills prinsen kommer hit!

Konfirmation och bäbismys.

Gårdagens kväll spenderades i stigtomta framför eurovision. Riktigt besviken, eller beviken är fel ord, Malena?! dålig jag är på namn då verkade väldigt nervös. Prinsen brukar få gåshud och jag grinar men till och med jag som är tondöv hörde de falska stämmorna på vissa ställen. Synd, för hon är grym.

Idag var det uppstigning vid 8.30 och sen blev det att göra sig i ordning för att dra till Kyrkan där Daisy skulle konfirmeras. Prästen var the sämst prest ever...hon fick mig att aldrig vilja gå till kyrkan igen, stackars konfirmander som fått ha henne, över religös. Efteråt blev det fika iförsamlingshemmet, smörgåstårta, fika och en massa Bebis M. Det är så svårt att hålla sig ifrån, även om man vill behärska sig ibland, men man får tänka att det kommer bli detsamma för en själv, alla vill titta klappa leka och annat med ungen, kanske är skönt att få lite ledigt? Jag vet inte, hon är i alla fall söt som socker och man kan inte få nog.

Nu har alla åkt och jag och prinsen ska börja planera morgondagen, 3 år tillsammans. Det blir tältning och kanot, så nu måste vi handla, bestämma oss för vart vi ska börja. Det har varit svinkallt två nätter irad, får hoppas att det blir lite varmare imorgon=)

Nej nu ska jag vara social!!

Ha det underbart!!

Puss & Kram

Grillning

is the shit. idag blev det grillspett med det mesta, majs,kött,korv, köttbullar, lök och champinjoner! Så himla gott, och inte så farligt onyttigt heller.

Har suttit och småpratat med cindy,fred,helene och prinsen, riktigt trevligt. Nu ska vi kika på potatishandlaren och sen blir det nog sängen, känner mig trött...blev inte många timmar sömn inatt..usch, för mycket i skallen..

Ha en underbar fredagskväll!!

Jag hoppas

Marro är lite snäll i sitt val av bilder till bloggen. Fightatdes idag med Wille på hennes gräsmatta i mysbyxor och gamal t-shirt! Be nice for good sake!! Hihi

Ännu en trevlig promenad i det gröna, solen skiner, fåglarna kvittrar och gott sällskap. En kaffe på altanen hos Marro när vi kom hem och snack om allting från småkryp, förlovningsringar och leverfläckar.

Ska hoppa in i duschen och göra mig redo för dagen, sen blir det väl buss ut till Bettna kan jag tro.

Ryktades om grillning där ikväll, hoppas det finns en bit till mig!

Ha en underbar dag!!

Vakande för sent

men somnade även alldeles för sent. Igår var ingen bra dag, förutom en timma, den var den bästa timman på länge =)
Stackars prinsen fick som vanligt rycka in som snuttefilt. Usch nej en riktig skit dag var det verkligen.

Men den bästa timman fick jag i alla fall på lunchen, sitter i kassan och ser hur janni och Ulla går förbi utanför, jag ropar rätt ut, HAAAALÅÅÅÅ, JAAAAANNNNIII; UUUUUUUULLLLAAAAAA!! Och de får syn på mig och kommer in. Janni säger att hon har en lite överraskning till mig, och vilken överraskning. Ut från kapahl glider en barnvagn och en Sanna ut. Dem har jag inte sett sen oktober när vi åkte ut och resten.Killen i barnvagnen hade hunnit fylla 1 år och var ett halvår äldre än när jag såg han sist. Och vilken Kille, fullt ös medvetslös, I love him.
Vi bestämmde att vi skulle ta en Fika så vi möttes upp vid 15 på C.H.B.G. Lill killen skulle sova men han vaknade nog av doften av kladdkaka. Upp igen och vi öste i en timma, han är så rolig. Stackars lilla Sanna, hon måste vara helt slut efter en dag med ett så överaktivt barn, jag var det nästan efter en timme. Så fick man ju fika med hela högen också, så himla tervligt. Det är kvalittetstid!

Nu ska jag klä på mig och glida över till Marro så ska vi ta en promenad. Cindy fyller år också så efter det tänkte jag duscha och glida över till Ahlströms.

Jag citerar en kär vän, kloka ord Robin:
Pengar är till för att spenderas!!



 

Ha en underbar dag!


Herr W Herr W!

Jag ska inte säga att det är frivilligt jag lagt ner energi, har lite svårt att leve efter ditt och Herr A´s melodi "spilld mjölk, inget att älta nu", man kan säga att mjölken blev spilld över mig och det luktade ffr surt, haha om du fattar.
Men nu har jag bytt tröjja och luktar lika gott som vanligt igen ; ) Hihi.

Men det är väl klart att man kan vara avundsjuk på blondinbella, kan man vara avundsjuk på att ingenjören själv glider runt i sin snygga saab, snygga gant kläder och bara ser allmänt cool ut, så kan man väl förstå de som blir lite avundsjuka på entreprenören blondinbella som glider runt på sitt gula åk och shoppar dyrt och får filmeroller utan att gå på auditon!

Hihi

Nej då herr W, nu ska jag sno din bästaste polare, sen ska jag nog komma förbi Bettna en sväng i helgen och terrorisera dig! Hihi

Min trogne läsare, Herr W!! Hihi



och hans polare, även känd som min pojkvän, Herr A.



Jag måste säga..

Att jag på något vis bara...kände mig lite mogen, inte som i ålder utan mer med insikten om mig själv efter förra inlägget.

F*n va stark jag har blivit, keep that spirit! Tror det är i takt med att kläderna sitter bättre, prinsen och jag har rett ut en del skit som varit och jag bara kunnat fokusera på det jag mår bra av och jag vill. Så härligt! Livet leker ocg jag har skitkul!

Nu ska jag ner och dra igång love actually, ladda inför morgondagens jobb och gym och bara njuta av att jag är jag.

Ska nog skicka ett sånt där 4 -sms långt kärleks-sms till prinsen också, var säkert en vecka sedan jag gjorde det sist.

Hittade det.

När jag gick igenom alla våra saker så hittade jag det jag absolut helst av allt inte ville se...igen, har sett det förut men lyckats glömma bort det. I en skokartong har kenny sparat alla alla brev och kort han fått sen han var lite skit, brevkompisar, födelsedags kort, allt urgulligt..men även kärleksbreven och kortet från..ja vi säger henne.

Jag har ju lovat kenny att nästan aldrig mer prata om henne, för så är det, hon finns ju knappt, hon hör av sig då och då och ber om en fika eller så, men hur ofta träffas dem, som han brukar säga. Så det här får väl bli det sista och avslutande inlägget i den diskussionen för den är klar för våran del. Men det är väl mest för att jag för en sista gång fått bevisat för mig hur saker och ting ligger till, som Kenny tjatat så mycket om varje gång jag lackat ur när hon hört av sig. Det handlar inte om att jag tror att Kenny vill ha henne, nej utan ren och skär ogillande av person av olika anledningar, på samma sätt som Kenny inte alltid rådiggar mina polare.

Anyway, jag hade i alla fall när vi flyttade ihop samlat ihop alla "hennes kort" och liknande i en hög, för om jag någon gång skulle stöta på dem igen direkt kunnar utläsa vad det var och slippa se dem och om han någon gång skulle slänga dem skulle allt med. Hon ska inte finnas i våra liv, även om hon får finnas i hans. Dvs jag vill inte ha gamla foton på hans ex liggandes i min/vår lägenhet, förståeligt?

Så jag skickade ett sms och frågade vad jag skulle göra med alla kärleksbrev, foton och liknande. puss
Inget svar
skickar igen.
Nu är jag faktiskt snäll och frågar, kunde redan ha brännt upp dem. Vill du ha dem kvar får du ha dem hos dina föräldrar för jag vill inte ha dem, svara nu.puss
Inget svar

Ringer: Ah, hej! Ja hur ska du ha det? Kan du svara?
Kenny: Va?
Jag: Ja? Smsen jag skickade vill ha ett svar:
Kenny ?Va? vadå sms? Jag jobbar har inte hört något.
Jag: Förklarar och frågar vad jag ska göra?
Kenny: Va??? jag hör inte, gå upp ur källaren hör fan inte vad du säger!
Jag: Läs dina sms och skicka ett svar till mig sen.

Jag lägger på, ingen ide att prata om vi inte hör vad den andra säger.

Sms från Kenny : Släng skiten.
Ett lyckorus i kroppen det kändes så skönt att jag var tvungen att skriva:
Ska jag verkligen slänga balbilderna också?
Kenny: Nej, dem kan du väl spara?

Och fan ja, det kan jag, gav dem till Rosi när hon var här och fikade, och det känns inte hemskt alls, vilket jag kom ihåg att det gjorde första gången jag såg dem, ville elda upp dem eller gräva ner dem i ett träsk. Kenny och jag träffades innan balen, men för sent för att anmäla oss tillsammans, jag hade i jo för sig redan kavaljer, men han var ju ute och ragga hela kvällen, så min bal på slottet blev lite sådär, nykär och satt och drömde om prinsen.. Men nej ingen känsla alls, ingen avund på henne som faktiskt fått honom till balen, där de blev balens kung och drottning, well done. Ingen irretation om bilden att han står där med henne, NADA. Om detta hänt för ett par veckor sedan hade jag nog reagerat annorlunda kan jag tro. 
Kenny får gärna ha balbilden kvar, som sagt jag kan ju inte radera ut hans tidigare liv. Men hans tidigare liv ska absolut inte bli en del av vårat.

På måndag firar vi 3 år tillsammans, och de har varit the 3 best år ever!

Jag frågade Kenny en gång om han var lika kär i mig nu som när vi träffades och hans svar löd:
Jag tycker nog mer och mer om dig för varje dag som går.
-Underbart


Love you min prins, som vi sa på ett årsdagen, det här är bara början!



Ever thine, ever mine, ever ours..

En heldag med Fanny.

Slog ihjäl tiden hos prinsen med lillasyster Fanny. Lite tv, passiens på datorn och sen rå-spöade hon mig i pippi memory. Satt lite barnvakt efter det här hemma, eller barnvakt hon är ju 9, hon höll på med mina gamla barbies och kollade på bert och jag började sortera våra saker från lägenheten, blev inte av med så mycket som jag tänkt, men en del i alla fall, skönt. Lyckades packa om en hel del i alla fall så fick nog bort cirka 5 lådor.

Kvällen blir lugn, jobb imorgon, ska plocka ihop det sista av allt skrot som ligger en trappa ner efter min rensning.

Nehe nu ska jag fortsätta!

En tanke..eller fler..

Det här med blogg tycker jag är en skitkul grej, annars skulle jag inte göra det...Men ibland blir jag knäpp när jag klickar mig vidare till olika bloggar, idag besökte jag kissies? Heter hon så? Hennes blogg i alla fall, Oh my good säger jag bara. I mina mått mätt, hemsk mäniska, "jag är stolt över att vara egosentrisk och racka ner på andra mäniskor..." Nej jag förstår inte hur man kan suporta en sån blogg, tror inte heller att jag kommer besöka den igen, fejk och elak, är min åsikt. Sen om hon är nöjd med att skriva ut att de som faktiskt tycker om henne, ber om en bild och autograf och hon bara rådissar dem och säger de är patetiska och inte ska ta av hennes dyra tid, vem tror hon att hon är?  Hennes enorma självkänsla och ego hade varit helt ok, om hon inte la så mycket kraft på att kasta skit på andra. Nej, bojkotta säger jag bara...

läser www.blodinbella.se nästan dagligen och tycker hon är en fantastisk mäniska och extremt smart brud som gör sin egen förmögenhet då något hon tycker om och brinner för, de som rackar ner på henne är nog mest avundsjuka. Hon kämpar och lägger ner mycket tid, all cred till henne. Att jag sen inte delar hennes enorma intresse för mode och håller med om alla hennes åsikter om saker och ting tycker inte jag ger mig någon anledning att racka ner, jag behöver inte läsa, lika lite som jag tvingar någon att läsa här.

Men en sak som jag kan bli trött på i vissa bloggar är detta enorma klagande på unga föräldrar, mammor framför allt, de är de som får ta skiten. Man väljer själv hur man vill göra med allt sen får man helt enkelt stå för det.  Jag vet att om jag själv skulle bli gravid skulle jag aldrig kunna göra en abort, jag skulle helt enkelt inte kunna leva med det, men eftersom jag inte vill ha några barn ser jag till att skydda mig så det inte heller blir några, men är olyckan framme, eller hur man uttrycker sig, skulle jag inte vilja få det slängt i mitt ansikte av en person som inte känner mig i hennes blogg att jag är en dåliga mäniska som väljer mitt barn framför tex en karriär. Vem säger att man inte kan ha båda? Och bara för att det inte är det bästa för just dig, ger det dig inte rätten att bråka på någon som väljer att skaffa familj vid ung ålder. Jag ska säga att jag absolut ska vänta med barn, men jag har vänner som har fått barn i åldrarna 16-20 och de har lyckats hur bra som helst med sina familjer, sen vet jag även dem som kanske inte lyckats fullt så bra, men då ska väl de som älskar livet som familj och är supernöjda med hur de har det få skit för det?

Vem säger att man är en lycklig familj bara för att man väntar längre? Finns klara bevis överallt att även vuxna klantar till det. Unga lyckliga föräldrar som har massa tid tillsammans och älskar varandra, eller en skilsmässofamilj med massa nya parterns, plastmormor o morfar, halvsyskon, varannan vecka, uppdelade julaftonar, och två föräldrar som jobbar, jobbar, jobbar och bråkar hela tiden? Det finns nog dem som trivs hur bra som helst med det med, men jag tror och hoppas att kärnfamiljen ska finnas kvar, det är en sådan familj jag vill ha när jag blir stor. Självklart finns det familjer som mår bättre av skilsmässor, och man ska inte hålla ihop för sakens skull, men som sagt klaga inte på andra, när man själv inte vet vad man kommer utsätta/utsätter sin egen familj för. Man ska leva livet lycklig för sin egen skull.

En annan sak är det hela med en karriär, varför ska alla sträva efter det? Om alla vill bli chefer eller högt uppsatta inom sitt val av yrke, vem ska då stå i affären du handlar i, arbeta i kassa på McDonalds när du är sugen på en burgare, städa ditt hus eftersom du inte har tid när du jobbar så mycket, ta hand om dina barn när du är på jobbet. Nej låt alla leva sitt liv, man är sin egen herre och man väljer själv hur man vill ha det, fokusera på dig själv och inte på andra. Bara för att man kanske inte väljer vad andra anser du ska eller inte ska göra, gör det väl inte dig lyckligare? Och man ska absolut inte vara olycklig för att man väljer att gå sin egen väg, snarare lycklig.

Min dröm med livet är att jag får ett arbete där jag trivs med mina uppgifter, arbetskamrater och lön. Jag ska känna när jag vaknar att jag går till ett jobb där jag känner mig omtyckt och stimulerad. Sen vill jag komma hem till mitt lilla fina hus på landet, kanske klappa lite på katten och hunden, pussa min fantastiska man och fråga hur hans dag varit och kanske ha två? friska underbara barn som drar runt som två små troll och får mig att le. Är det för mycket att begära, eller snarare för lite?

Måste jag sträva efter att bli karriär kvinna, bosätta mig i en trendig lägenhet på söder, sattsa mycket på mig själv och mitt arbete så min man och jag lämnar varandra för att vi inte har någon tid för varandra, letar och letar efter den rätte, hittar honom skaffar fort som attan en till två ungar, lever det goda livet utåt men slutar sen med en skiljsmässa för att vi inser att vi inte älskar varandra, har nog inte ens varit kära utan bara extremt fokuserade på att leva upp till allt som förväntas av oss.

Jag är så extremt lycklig som jag är, med mitt liv, med min kärlek, mitt allt. Och jag hoppas alla andra njuter lika mycket av livet som jag.

Man lever väldigt kort om man jämnför med hur länge man är död, tänk på det.


Ha en underbar dag!! Det ska i alla fall jag!!

Jag och Fia, en kanon tjej som väljer att leva livet lycklig, en insperation och glädjespridare utöver det vanliga!

www.stengeltjejen.blogg.se

Jag och bästaste fia

Helt slut.

Hemma hos Kenny nu. Fikar med Robin, Robin och Kenny, de har vilda diskussioner om allt och inget.

Gymmet gick fantastiskt bra, endorfinerna rusade och mitt dåliga humör flög bort direkt!! Så skönt. Mamma var inne och läste också så nu fick hin sin dos också! Haha. Men nu är det över! Skönt att få avreagera sig här lite. Imorgon blir det nog promenad hem, sen ska jag moppa golvet, blev inget för att jag inte hittade Ajax, mamma tyckte visst att det skulle gå lika bra med Mr Muscle, så det får det bli.

Ska börja sortera imorgon, har som mål att halvera allt vi äger i småprylar.

När Endorfinruset kom började gamla minnen tillbaka, saker som jag och Kenny gjort som får mig att känna mig så lycklig varje gång jag tänker på det.

Kennys första födelsedag när vi var tillsammans, jag gick direkt från Natt jobb till att göra världens monster frukost och hämtade honom tidigt och bar iväg ut på picknick..bryggan vid badet, sen somnade vi i solen när vi ätit klart, super mys.

Alla våra resor...så underbara..finns så mycket att säga men det finns inte tid..=)

Impuls åket till Dalarna, fick iden vid 23, 24.00 var vi på väg, åkte hela natten och stannade och käkade lite frukost tidigt och åkte vidare.

Alla mysiga somrar på Väddö.

Balongflygningen över Stockholm.

Min födelsedags picknick från vallarna som Kenny fixade, fisk och skaldjur från rökeriet och vin..

Den andra picknicken vid yngaren i tidig vår för 2 år sedan..i solen, på filten i kohagen vid vattnet..

Skidresan till sälen..

Flytten till vår lägenhet...alla mysiga kvällar där..

Alla våra stunder helt enkelt..Livet är så underbart när man får dela det med Kenny, han är så fantastisk och gör livet gladare och mig lyckligare..Vill alltid ha det så här, driver på ett litet rosa moln, och jag vill inte hoppa av...

Skönt.

Slipper ta bussen in kan åka med Marro som ändå ska in och jobba. Blir lite stressigt men hellre det än att slå sönder 30 minuter innan passen drar igång. En timme är okey, men 30 minuter blir bara seg-stressigt på något vis.

Humöret är ffr inte på topp, hoppas jag kan dra nytta av det idag på passen, så det inte bli omvänd effekt.

Suget efter choklad...eller snarare vad som helst är helt galet just nu, grr blir tokig. Men det är bara att göra sitt bästa och stå emot!!

Har bokat in mig galet mycket idag såg jag, men det är blandade pass, kondition och styrka om varannat så man arbetar inte med samma kroppsdelar hela tiden i alla fall. Igår blev det tufft med först 45 minuter gång när man står och drar i pinnarna på crosstrainern och sen 45 minuter box där man bara slog och slog tills man fick blodsmak i munnen. Känns idag kan man säga, men men nya friska tag. Såg på bilden som jag lade upp här innan att det gett goda resultat så det känns skönt.

På söndag är det ju konfirmation och då vill jag känna mig lite extra fin, hihi, får se vad jag kan rota fram och ha på mig, kanske kan komma i något som jag packat ner?! Vem vet, men man ju hålla tummarna!!

Snodde lite bilder av Marro!

Jag och Wille på dagens promenad med Marro och Dogge.

Ser ut som jag rycker Wille i örat men så är inte fallet, haha.
Även snygg matchning med pärlhalsbandet och fotbollskorna,
men fotriktiga skor vid motion kommer att bli mitt signum, annars får jag ånga mig i dagar efteråt!

Marro försökte få Wille och Dogge att posa tillsammans på bild men det var omöjligt!



Dogge!


städat källaren

Allt utom våttorkning är kvar, skönt, slipper man höra det, eller man kanske får back-jobb..verkar vara tjat humör från den sidan idag. "skulle inte du...nehe då får man ingen hjälp med.." Nej jag sa redan igår att jag inte skulle vara hemma ikväll...och har jag sagt att jag ska städa så gör jag väl det..när jag vill, ingen stress direkt.. "inspekterar när jag kommer hem" Ja men gör det då passar det inte får man väl helt enkelt göra sakerna själv... varför bara inte skita i att kritisera hela tiden så kanske man hjälper till på eget bevåg...men då ska det väl klagas på något man inte gjort, eller så är det man gjort inte tillräckligt bra...tröttsamt.

Bussen går om en timme så ska nog hinna med moppandet innan jag far. Funderar på att åka ut till prinsen ikväll, samtidigt som jag nog skulle behöva hela dagen hemma imorgon för att gå igenom vårat bohag..måste rensas ur!!

Vädret är helt mysko, sol, mulet, spöregn, sol..

Nehe dax att rycka upp sig och försöka skaka av sig den sura minnen någon så lätt målade dit.


Mys morgon.

kvällen avslutades med mys, prinsen var ovanligt kärleksfull, kände mig som en prinsessa. Kollade på Envy med Jack Black och Ben Stiller, riktigt dålig film som är så dålig så den nästan är bra. Sovmorgn till 09 och låg och droh oss i en timme. Upp och lagade omelette till frukost, misslyckas jämnt kännsd et som, de blir så ful att man kanppt vill äta dem, men de smakade bra i alla fall.

Nu ska Prinsen röra sig hemmåt och jag ska hämta Wille för en promenad med Marro och Dogge.

Ska hinna städa källaren och kanske gå igenom någon av alla kartonger i källaren. Prinsen sa att jag fick slänga allt utom sofforna och köksbordet, haha skönt att man har fria händer!

ne nu ska jag dra mig!!


puss o  kram


En riktig

Genomkörare. Var helt slut efter gymmet, gåg 45 och sen box på det, hamnade med en riktigt ettrig tjej så det var riktigt kul. Känns även att man blivit lite lättare och att konditionen börjar komma igång, skönt!

Nu hemma och prinsen har dykt förbi, vi ska basta och mysa, riktigt skönt, han hade inte direkt någon tid att passa imorgon heller så även det är skönt.

Morgondagen bjuder på promenad med Wille, och kanske Marro och Dogge också?? Ska skicka ett sms sen.
Lovat mamma att städa ur källaren sen börjar operation rensning. Allt det vi flyttat ska gås igenom och sorteras och slängas, eller inte slängas men kanske skänkas till någon loppis eller så. Vi behöver inte alla dessa saker det är bara att konstatera.
Sen avslutas dagen på gymmet i vanlig ordning, idag var det riktigt kul så motivationen är tillbaka. Tyvär är det den jobbiga veckan i månaden så suget efter choklad är betydligt större än motion...Men det är bara att bita i, detta ska inte förstöras!!

Jag har så mycket jag egentligen nästan måste köpa men det får helt enkelt sållas och bara bli det nödvändigaste, men ett par nya joggingskor ska införskaffas, nu sticker snart lilltån ut på vardera sko, någon gräns måste man dra.

Nu kommer nog boende diskussionen att dra igång i bastun, märktes att prinsen var  lite sugen på det. Får se vad vi kommer fram till. Man vill ju så mycket =)

Nehe dax att hoppa in i värmen!!

Promenad och kaffe,

Kommer detta bli lite av en vana tro?=)

vaknade alldeles för sent, vaknade av att jag hade en söt liten kissekatt på bröstet som halft slog upp ögonen och titta på mig och sa, en lite stund till bara, och det blev det.

Hämtade Wille och sen hem till marro, tog lilla rundan och det gick jättre bra, Wille höll sig på mattan och lilla Dogge slapp bli utsatt för några övergrepp.

Hem till Marro och fikade, pratade inredning och massa annat. Mycket trevligt.

Nu ska jag slänga i mig en bit lunch och sen kolla upp en buss till gymmet, är man snäll kanske man får låna bilen till och med. Prinsen undrade om jag ville komma över och det beror på jobb, kanske får jobba imorgon och då blir det ingen promenad med Wille, så då kan jag åka över. Får se hur det blir.

Ikväll blir det gymmet, gång och box, hoppas jag är lite mer taggad när jag väl kommer dit! Nu känns det bara tråkigt. Men men.

Lugn dag i vanlig ordning, nu ska jag värma maten och måla naglarna!

Puss och hej!

Helgen har varit

Onyttig, tacos grillning mm mm, grr. Men  men bara att ta nya krafter, ha bokat in mig på gymmet så mycket jag tror jag orkar.

Humöret  är inte på topp idag, efter jobbet blev det gymmet och sen hem. ett kor pass med gång, 30 minuter, kändes om som det gjorde varken till eller från egentligen, men all motion är ju så klart ett plus. Längtar tills jag kan börja jogga och springa igen, är för tung för det nu, konditionen finns, palla jag med passen jag körde i torsdags och promenaden på 2 mil kan jag lätt jogga 2,5 kilometer i skönt takt, men som sagt, lite för tung för mina stackars fötter och ben.

Men men nya friska tag. Målet är ju egentligen att komma i min favvo klänning på cindys student och det klarar jag utan problem, men jag sätter som vanligt för höga mål för mig själv, och blir tok depp när jag inte lyckas vara både världens atlet och super glad och pigg hela tiden, men som sagt, nu är det min tid, jag ska bry mig om mig..

Hade hoppats att prinsen skulle varit kvar när jag kom hem från jobb och gym, men så var icke fallet. Blöev lite ledsen om jag ska vara ärlig, hade sett fram emot att få burra ner mig hos honom ikväll igen.

Drömde inatt att jag och Kenny gifte oss, kan säga att det mesta gick käpprätt åt skogen men vi var lyckliga i alla fall. Under cermonin var alla lampor släkta så ingen kunde se oss, Why? Vi famlade där i mörkret och när vi kom till att byta ringar hade de gått sönder, de var typ helt paj, men vi var ffr glada, vi kunde köpa nya. Kenny hade bokat bröllopsresan, den gick till kroatien, makarska för att vara exakt, vi har ju varit där förut och var super nöjda och åker gärna dit igen, any whay,  för att komma till vårat rum var man tvungen att simma genom ett stort terarium, typ som på kolmården, och sen klättra genom en ventilationstrumma för att nå, sen att rummet var det best room ever gjorde ju saken lite bättre, men det var en himmla massa trassel att ta sig till och från i alla fall.. Så ska det inte vara när vi gifter oss..då ska allt vara perfa.

Ne jag undrar vad jag ska göra av denna kväll..gå och gömma mig under täcket och vänta på morgondagen kanske.

Imorgno blir det promenad med Wille, ska höra med Marro om hon och Dogge är sugna på att följa med. Sen så vet jag inte riktigt, på kvällen ska jag till gymmet för Box och gång både klasser 45 minuter långa. Ska även försöka mig på maskinerna..vill hitta någon jag tycker om, jag ska inte träna utan snarare gå igenom vilka som finns och hur de fungerar. Ska börja träna på morgonen innan jobbet tänkte jag, finns inte alltid klasser då och det är så tråkigt att slå ihjäl tid innan man börjar arbetet, kan man lika gärna gå till gymmet och försöka sig på att forma kroppen.

Veckan blir lika lugn som vanligt, i alla fall till en början sen börjar det.
Fredag fyller Cindy 19. 
Lördag Daisy fyller 15, jag jobbar 09,45-16,15
Söndag: Daisy konfiermeras och hela tjocka släkten kommer?
Måndag: Jag och prinsen firar 3 år tillsammans, blir det nån hajk honey?

Vi prata om att kanota, tälta, grilla och mysa. Får se vad vädret erbjuder men det vore mysigt.

Nej nu ska jag ta tag i mig själv för att hitta på något.

Puss och kram


Dagens snyft

Antinge var det dagens rätt, eller vinnare v75 som sänd lunchtid på tv4. Den häst som vann, tränaren var så lycklig, till och med han grät....så jag började gråta..I know detta börjar gå över styr..

Snillet själv

Var helt slut när jag åkte till jobbet, och det innebär en fnittertramsmajja. Det mest pinsamma som hände utspelade sig som tur var i personalrummet, så det bjuder jag på.
Min kära vän Herr Robin hade bett mig att köpa en ny nätadapter till deras router, (el-sladden man sätter i väggen) Jag kan inte mycket om el så jag går in till Herr Niclas och frågar om den jag kikat ut är den rätte för Robin.
Niclas börjar prata och driva med mig med Micke över mitt huvud, men jag fattar ingeting, tror de snackar i fackliga eltermer, inte att han driver med mig. Sen slutar han i alla fall med det utan att jag märkt att han ens börjat och säger så här:

Niclas: Ja men den här är rätt, du behöver inte bry dig om watten.
Therese: Vatten? nej den är till datorn...
Niclas: Tystnad...
Therese: Jaha du mena Watt som i effekt.

När detta utspelar sig sitter Niclas på kontoret och jag på golvet, börjar fnittra hyseriskt och kan inte sluta, när jag helt plötsligt sitte och fnittrar ett par minuter senare, fortfarande på golvet på kontoret så förstod jag att Niclas och Micke börja undra hur min aktuella hälsa var. Smög mig ut i butiken och körde speed tekniken i kassa, dvs jag är super trött men spelar att jag är super pigg, ungefär som när man är alldeles för full och träffar någon man inte vill vara full inför, och då spelar nykter.

Annars var dagen på jobbet seg, men det gick bra, N var förbi med lilla A och jag fick busa med den lilla galningen när de åt lunch, att en så liten, eller liten är han ju inte, men ung krabat kan vara så stark, N kommer se ut som magnus samuelsson när wabbat klart.

Kvällen avslutades med tacos och tårta, de andra kollar på Mr & Mrs Smith, känner mig mest trött så jag hänger själv i köket en stund.

Ska försöka då prinsen i säng i tid, bussen in till stan och jobb imorgon, imorgon kväll tänkte jag mig en promenad och slapp i soffan, allt jag orkar tror jag. Hoppas jag kommit ikapp mig själv med sömn och allt imorgon så jag är lite piggare.

Nej nu ska jag kramas lite med prinsen!!

Ha det underbart!!

På tal om

Mitt eviga gråtande, igår var gränsen nådd. Samtidigt som jag bakade tittade vi på grannfejden. Galet program där jag undrar hur man överhuvudtaget kan anmäla sig till, snacka om att man gör bort sig.

I början var jag arg på gubben, men efter en stund började jag känna hur underläppen började darra...Stackarn var ju så ensam, säkert en aning socialt missanpassad..så hans sätt att kanske få ut sin "sorg" eller bitterhet och samtidigt få kontakt var att skälla på sina grannar...Tårarna började komma när han kom till katthemmet, han älskade katter, och katterna älskade honom, ne nu börjar detr vattnas i ögonen av bara tanken....

Jag har så svårt att inte, vad ska man säga, tycka synd om mäniskor som inte har det så bra som jag...Ibland är det helt och hållet förutfattade meningar, det vet jag, har ju egentligen ingen aning om hur mäniskor jag inte känner lever.
Ett bra exempel är när jag, mamma och Kenny var och tittade på Mamma-Mia på bio, när filmen slutade och alla reste sig och gick satt det en ensam liten dam kvar, skulle uppskatta att hon var i 50-55 års åldern, klädd som teskedsgumman och lika liten...nja inte riktigt kanske men ni fattar..Hon satt och klappade händerna och sjöng med i låtarna som spelades när eftertexten rullade...Hon såg så ensam ut, och direkt började tårarna rinna, min känsla var utifrån hur jag avläste läget att hon var extremt ensam, och inte hade något att dela det hela med...

Vem vet hon kanske njöt att för en gång skull få vara ensam, hon kanske hade en man som älskade henne så högt och bara pussar och kramar henne hela tiden när hon är hemma och ett gäng ungar som är så där fantastiska som barn inte ens är på film, så hon tog helt enkelt ledigt den kvällen och spenderade lite tid på sig själv.

Vem vet?

Lika så när jag jobbade på Vipsen (Gatukök) det fanns två (av flera) alkoholister som jag tyckte så synd om, den ena var en man som konstant hade kissat på sig, han skämndes för att han fanns och att han över huvudtaget visade sig hos oss, men han var väl helt enkelt hungrig.. Han bad om ursäkt för allt, man såg att han skämdes över den han var..Han skämdes över att han överhuvuudtaget var i livet..

Den andra är en kille som tidvis varit ren, men han ramlar alltid dit igen, jag skulle uppskatta hans ålder mellan 35-40 år. Han kunde komma på kvällen, han hade med sig alla kronor han ägde, alternativt hittat på backen runt om i stan när han glidit runt? Så bad han att han skulle få mos och något tillbehör, tex majonäsgurka för den summan han hade. Man frågade om han ville ha senap och ketchup, och han svara alltid, " allt som är gratis är bara att ösa på". Jag hade inte hjärta att ge denne person den lilla klick potatismos han faktiskt hade råd med...Öste på med potatismos och allt annat som faktiskt var gratis, det var ju ändå inte mina råvaror så någon gräns fick jag ju sätta...Men det kändes så bra att den här mannen fick ett mål mat i magen innan han skulle gå och sova i någon trappuppgång eller liknanade..

När jag jobbade i stockholm lärde jag mig ganska snabbt att undvika plattan, inte för att det hänger massa skumma mäniskor där, det var mer att jag var pank varje gång jag kommit ett par meter från t-banestationen, personer som tigger och frågar om man har någon krona att ge, och jag kan inte säga nej..En gång sa jag att jag kunde köpta ett mål mat istället för att den skulle få pengar, och den här gamla herren blev så lycklig, så en sväng till BurgerKing, visst är det de som ligger där? Och ett mål mat till honom.
Det var även en person som absolut såg lite skum ut som kom fram och frågade om han fick låna min mobil, han var väl runt 30 och säkert lite full eller påtänd, javisst svarade jag och halade fram mobilen, den gången hade jag en bekant med mig som gav mig en rejäl utskällning direkt efter jag fick tillbaka mobilen " Va Fan han kunde ju bara lagt på löpet så hade du stått här utan mobil!!"... Den tanken slog mig inte ens, han behövde ringa en kompis, och om jag skulle vara i samma situation skulle jag uppskatta om jag fick låna en telefon..

Therese i ett nötskal...blåögd och i mellan åt alldeles för snäll...Dumsnäll...

Om Kenny någon gång blir sur på mig är det alltid samma fras som kommer ut ur hans mun:

"Sluta vara så jävla snäll mot alla hela tiden och tänk lite mer på dig själv!!"

Det är väl sant, att vara för snäll är absolut inte bara en bra egenskap, och man kan vara snäll på olika vis, och jag är nog snäll på det sättet att jag gör allt som jag tror förväntas av mig, vilket kan gå över styr ibland..
Exempel från igår.
Kenny ringde och frågade om jag hade möjlighet att köpa blommor år Rosi och komma över med dem senare så de kunde ge dem på morgonnen till sången och gratulationen. Huvudet började spinna. Hm nu är klockan 16, jag ska vara på gymmet 17.30, jag har inga pengar, då måste jag vänta på mamma som kommer hem från jobbet vid 17, och fråga henne om jag kan låna en slant, och sen ta en senare buss än tänkt som gör att jag är inne i stan 17.25 handla blommor, springa upp till gymmet och byta om och missa en del av ett pass eller kanske till och med hela. Åka över, hm nja jag hinner ju inte med sista bussen, men jag kanske kan låna bilen, och åka hem sen igen när jag lämnat blommorna och tårtan, fast du vet ju hur mycket jag hatar att åka den vägen när det är mörkt, så mycket djur på vägarna och jag har redan smällt en bil, sen ska jag ju baka och städa upp efter mig, duscha såklart, och eftersom jag är hemma runt nio är jag ju klar vid 24 kanske, så kan jag inte sova kvar för jag tror pappa måste ha bilen i morgon bitti, hörde något om att han skulle hämta motorcykeln...Gnuggar geniknölarna och kommer fram till: Vi gör så här
Jag åker in med den senare bussen, köper blommor, åker till gymmet, hem, bakar kommer över och åker hem igen..Där sa Kenny stopp..

Det skulle inte bli något bekymmer för dig, det var bara en fråga eftersom jag ändå skulle till stan, Tessan tänker till, det är inte världsfred vi snackar om, det är några blommor. Så vi struntade helt i blommorna och Kenny kom sen och hämtade mig så jag slapp köra den otäcka vägen och höll mig sällskap när jag bakade, ett mycket enklare alternativ än det jag målade upp i skallen, och trevligare för mig.

Och vet ni, då blev jag så glad när Kenny sa, "Det ska inte ställa till några bekymmer dör dig", så då började underläppen darra igen, men det var för att jag var glad att han kände så, mesigt? Ja det tycker nog jag med.

Nehe dax att tuffa till sig lite, känner mig ibland som han Göran i  filmen Tillsammans.

Det här är absolut ingen glorofiering av mig själv, jag kan vara både elak, dryg, grinig och bestämmd om jag lägger den sidan till, men i vardagens alla små "problem" och liknanade är jag en mes som nog viker mig för mycket och försöker göra alla så nöjda det bara går, och den som i slutet kanske mest blir lidande är väl jag som upptäcker att alla planer jag hade för dagen helt plötsligt blev flyttade eller bortglömda, eftersom de var andra som bad om min hjälp och tid. Men då kan jag ju i alla fall glädja mig med att jag gjort någon annan glad. hihi.

Ne nu ska jag ut och sätta mig i solen innan det är dax att åka och jobba!!

Helt Slut..

gårdags kvällen spenderadespå gymmet, tog ut mig till det yttersta, 2,5 timmar effektiv tid, gång, spinning, puls-balans, stepp och core...shit asså, sista passet trodde jag att jag skulle ramla av crosstrainern, fick sitta nära papperskorgen på bussen hem...mådde till och med illa, men det kändes härligt, lite påfyllning av reserverna och jag var på G igen.

Bakade min specialitet, fransk chokladtårta, började runt nio klar 24, tar tid med allt, men den är så fantastiskt god så det är värt det bara för att få alla komplimanger över hur duktig jag ärpå att baka =) hihi

Sen kom gårdagens stora bekymmer, prinsen skulle hitta ett kort som vi skulle skicka med hans ansökan, snacka om fåfäng, herregud, haha men efter någon timme så var även det klart jag jag fick ta med en kopia på ett papperskort, tagit med en gammal hederlig kamera, så ska se om de kan kopiera upp ett till åt mig på fotoaffären, för han är väldigt fin på kortet.

Var här vid 01.30 många tankar i skallen så somnade inte för än runt 02.30, 06.00 var det dags att gratta svärmor, hela familjen von trapp marscherar in i sovrummet och sjunger med trötta röster "Ja må hon leva ..." presentöppning, en clockradio/väderstation, tandblekning, choklad och blommor.

Om en timme går bussen in till stan, jobba mellan 12-18.15 och sen ut till Bettna och äta födelsedags tacos =) Sen ska jag dö i soffan, helt färdig idag, skavsår, muskelvärk och huvudet är inte på tipptopp direkt, segare än sirap.

Helgen bjuder på arbete, ska bli kul, hoppas det blir ös i butiken!

HA en underbar fredag!!

Snyft-fjant!

Jag bara gråter och gråter. är det inte till extrem home makeover, spårlöst eller något annat program man kan förstå så är det till, greys, vänner, sex and the city,  måste lsuta lipa, det är bara serier!!

Tog en promenad med grannen och förra arbetskamraten Marro idag, vi tog Wille och Dogge med oss, gick riktigt bra. Wille hade lite svårt att förstå att Dogge är en liten Jack Russel och han en stor Golden Retriver, och även vid ett tillfälle missade Wille att Dogge är en pojke och inte en flicka. Men annars så gick det kanoners.
Längst vägen hittade Marro något väldigt exotiskt, en kopparödla, sådanna har de tydligen inte i Kiruna så mobilen fick åka upp och fota henne när hon höll i besten, får se om hon bjuder på några bilder på sin blogg senare.

Lämnade Wille och tog en kaffe här hemma, pratade om mitt gamla och hennes nuvarande jobb, där tar nog aldrig samtalsämnet slut. Lot of shit went down on Vipsen =)

Detta måste vi göra om!

Hel trevligt dag och nu väntar lite städning av golv. Sen tar jag bussen till gymmet, 6 kilo är bara början =) nu ska det ner mer!! Sen hem och baka en fransk chokladtårta till svärmor som fyller år i morgon, hon önskade sig en sådan och visst ställer man upp!!

Nehe nu måste jag sätta lite fart så jag hinner med allt!!

Marros blogg : www.marjetta.blogg.se
 
ha det gott!!

Wi-HO!

Ställde míg precis på vågen, minus 6, känns bra!! bara 6 hg kvar till på söndag!! Sen är målet nått!!

sitter hos prinsen och har precis ätit lite frulle. Ska ta bussen hem vid 11 så ska jag ut med Wille, är dugen på en långpromenad men får se hur fötterna håller, i värsta fall får det bli en promenad i crocksen.

Har lovat mammsen att hjälpa till med städningen hemma så ska jag in till gymmet sen. Har även lyckats lova svärmor att baka en tårta tills i morgon, herregud, hur ska allt hinnas med. Får ta det ikväll efter gymmet.

Nu ska jag bara chilla ett par timmar till tills bussen går, sen blir det en aktiv dag till!!


Ha en underbar dag och njut av det  fina vädret!!

Puss & Kram

Kärlekskrank kines

hamnde till slut på bussen till prinsen, inga snowyoggies men väl ett par gammla fula crocks på fötterna.
Kul var ju även att bussen inte gick hela vägen fram så det vart väl en promenad på 2 kilometer till i regn, i crocks..Härligt!

Träffade även busschauffören : Kinesen, han har varit mer än snäll ( med ord för att vara tydlig)  mot mig ända sedan jag gick på gymnasiet, även på jobbet. När jag satt ensam kvar ropade han fram mig..jag kände hur jag inte ville gå fram men vad skulle jag göra?
Så kommer alla frågor, 1000 stycken, namn, bor, vart ska jag, vad jag gör, jobbar extra. Och så avslutas det hela med Therese- vackert namn på vacker flicka..

Vi har gått igenom det där så många gånger att han måste veta vad jag heter..och jag tycker det är så pinsamt varje gång det händer, men han skiner upp som en unge på julafton när han får en liten pratstund...så jag får väl bjuda på det.

Snart ska hela familjen von trapp åka och vaccinera sig så jag och kenny blir ensamma hemma en stund, skönt! ska se till att han i alla fall tar en lite rast!!

Om någon

Ser en halt person iförd snowyoggies, eller hur det stavas, så är det bara jag. Tro inte jag blivit knäpp, men det verkar vara det ända jag kan ha på mig just nu=)

Galet.

Idag fick jag ett infall, men innan jag drar det ska jag berätta om dagen så här långt.

Natten var underbar, sov hos prinsen, vaknade mitt i natten av att jag frös som en galning, eftersom prinsen är nästintill död när han sover kunde jag fixa och trixa och mecka så att vi låg sked under dubbla täcken tills jag återfått värmen. Myspys, det  är kvalite =)

Vaknade runt halv sju och låg och drog mig med prinsen, upp och iväg till staden där ett spinningpass på 35 minuter plus strech väntade, filmmusiken från mamma-mia cyklade vi till, rackarns så fort tiden gick. Som vanligt är jag en tönt och börjar gråta till "our last summer", jag är en riktig lipsill när det gäller musik, gråter till mycket jag tycker är bra. Anywhay, efter gymmet smög jag ner till jobbet och shoppade lite, och sen gick jag till mamma på jobbet och lämnade det jag handlat, för jag orkade inte släpa det...Nu kommer det galna, Jo jag hade bestämmt mig för att gå hem från stan.

2 mil och tre timmar senare sitter jag här, är pigg, men mina stackars fötter, har ju en medfödd, sjukdom? Är det vad det är Halgus Valgus eller vad det nu hetter, det ger knölar i alla fall prevcis nedanför stortån, och jösses vad ont jag har i dem. Mina tår är också trekants-formade, och jag har skavsår på sjävla spetsen på flera tår, har även ett gäng skavsår på hälen,men de har inte ens kännts för att jag haft så ont i tårna. På vägen finns något som kallas Stigtomta-rakan, tänk er arizonas slätter, där har ni den, precis när jag entrade den typ 3 ?! kilometer långa raksträckan började det regna, ingen skog som skyddade mig, två bilar stannade och frågade om jag ville ha sjukts, men jag bet ihop, jag skulle knata hela vägen!! Haha, japp men nu har man gjort det i alla fall centrala Nyköping till slutet av stigtomta.

Nu ska jag ta bussen ut till prinsen och ge han en av de saker jag shoppade på jobbet, något mananvänder när man ska sätta in el-uttag.

Hoppas nifår en underbar dag i busvädret!!




Dagen planerad och klar.

Känner mig först och främst extremt hungrig idag, inte gjort på ett tag, hm vad ska jag mätta magen med?
Började ialla fall dagen med en kopp te, och två knäcke mackor, en med ost och en med kaviar.

Har precis varit ute på lilla rundan med Wille, den tar väl cirka en halvtimme, vet inte riktigt hur långt det är med det är en bit i terräng.
Vi lyckades se ett rådjur på vägen men Wille brydde sig inte en som det, riktigt skönt. Han har fått gått lös nästan hela vägen, det ända jag är lite rädd för att träffa en annan hund, allra helst en lös hund, inte för att jag tror Wille skulle göra något, men man vet ju aldrig.

Med tanke på att det är ett jäkla skitväder så har jag lovat mamma att dammsuga här hemma, blir nog ingen långpromenad idag, får se om jag kanske går till kyrkan och hoppas på bussen i stället, blir det ett par kilometer till i alla fall, men det beror på vädert, vill inte komma in till stan och se ut osm en dränkt katt.

Klockan 16 går i alla fall bussen och jag är väl inne runt halv, sen ska jag till gymmet, spinning, gång och core blir det idag, så 2 timmar effektiv träning. Spinningen bävar jag för, har varit på ett en timmes pass förut, jag var död och häcken helt mör..Man kan dela på det om man vill, det är egentligen två halvtimmes pass efter varandra, men om jag bara går på ena får jag en timmes paus till nästa pass, lika bra att passa på när man är där. Den där halvtimmen mellan passan är alltid svår, jag har ju som sagt svårt att motivera mig till att arbeta i någon maskin, crosstrainern känns inte så lockande då jag har en halvtimme gång, spinningcykeln är ett big no-no, 1 timme räcker, roddmaskinen i en halvtimme känns inte allt för kul. men träna ska jag i alla fall, de har ju även en grymt skön massagesäng, men den ska undvikas.

Efter gymmet ska jag slänga mig ner till busstationen och ta bussen ut till prinsen, är väl framme där runt nio, lagom tilla tt han börjar avrunda kvällen kan jag tro. En dusch och sen mys i soffan är det jag hoppas på. Upp i ottan imorgon igen och ta bussen in till stan då jag ska gå på det pass på gymmet som jag längtat efter, jag hoppas rumpen håller, 45  minuter spinning till abba låtarna från filmen Mamma-Mia, men som sagt om jag känner att jag knappt kan sitta ikväll, måste det skippas.

Nu har jag en liten tiger i knät, så jag får väl sitta här en stund till.


Min Tiger



Godermorgon!

Prinsen anlände här runt 22,30 ogår kväll, han åkte också nyss dvs runt 09. Kvalitetstid, verkligen. Men det var underbart mysigt att han kom över i alla fall. Men snart kommer jag kidnappa honom så man får en heldag.

Om man nu ska umgås med min kära pojkvän så finns det ett sätt, klä på dig arbetskläder och hugg i. Då kan man få spendera hur många timmar man vill per dag, men risken är att han bara blir sur för att jag inte förstår vad han pratar om när jag ska hjälpa till och det ibland till och med går fortare om han gör det själv. Och att jag blir uttråkad, för jag är faktiskt ingen snickare..

Jag får väl rycka in i slutskedet, spacka små-hål är jag en jäkel på.

Tänkte väl öppna upp dagen med lilla rundan, ska bara vakna först.

Sen blir det långa rundan med Wille.

Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.


Ha en bra dag!!

Slut på dagen!

känner mig helt färdig.
Gympasset var ok vill jag säga, men bruden som höll i det förra gång 45-passet jag var på var vassare, men men någon nytta gjorde det nog!

Vidare hem till sara där det bjöds fruktsallad!! MUMS, sen en massa skitsnack i vanlig ordning, härligt!!

Tack så mycket för en trevlig kväll brudar, i sommar ska jag stå för en också, det lovar jag!!

Nu väntar jag på att prinsen ska ringa, han skulle kanske komma över, men jag tror det börjar bli lite sent, men jag håller alla tummar.

Imorgon blir det en dag som denna igen, minus jobb och gym kanske? känns lite b attt busspendla för 1 timme på gymmet, men vi får se. Wille ska ut och motioneras också, vi förbättrade för övrigt vår tid på rundan med en hel halvtimme idag, vi flög fram. Vågade släppa Wille för första gången så då var allt mycket roligare, slapp en vägrande hund denna dag, får se hur det blir imorgon!!

Nej nu ska jag ner och kolla på någon mysig disneyfilm eller något, då kan man inte få mardrömmar, eller hur?!?!

Dröm söta drömmar!!

dagen planerad.

Liten promenix avklarad och jösses vilken fart det varpå benen!
Jag har även sytt mina träningsbyxor, ska inte säga att det blev snyggt, men det är i alla fall inga hål i dem.
Nu ska jag gå över och hämta Wille så ska jag försöka mig på en promenad på runt en timme en och en halv.
Hem packa gym och jobb kläder och bege mig mot staden, jobb och sen blir det gång 45 minuter.
Stressa över till Sara där brudarna ska träffas!!
Bussen hem 22,10, sen sooova!!

Hemska natt...

Det var lägen sedan jag hade en natt som denna, usch och fy och blä, sovit så dåligt.

Mardrömmarna har gått om varandra, bråk, död och allmänt bara otäcka situationer.
Jag har vaknat av att jag gråtit, skrikit och varit panikslagen flera gånger. Usch.

Idag är ingen toppendag direkt..

Ska försöka få i mig lite frulle, sen ska jag gå och hämta Wille så ska vi ta en kort promenix, ta en längre sen vid lunch tid tänkte jag.

Sen är mamma snälll och låter mig ta bilen in till jobbet, efter jobbet blir det en sväng till Sara, hoppas jag ´hinner med ett pass på gymmet innan dess.

Sen hem och förhoppningsvis sova som en bäbis, håller alla tummar att prinsen har tid att komma över, men jag tror inte det, de är mycket nu elektriker och grävmaskiner och allt som ska fixa hos dem de närmaste dagarna. Har inga större förhoppningar att vi kommer ha så där riktigt tid att träffas för än i helgen, och då jobbar jag. Men men.

Hoppas ni alla får en underbar dag, jag själv ska göra mitt bästa!

Puss & kram

Slappar dag.

Idag har det inte blivit mycket gjort...klev upp alldeles för sent, lunchtid närmare bestämmt. Trodde inte det var sant när jag kollade på klockan. Men det visade väl att man är lite trött efter den vecka som varit i mitt så kallade nya liv. Åkte hem till prinsen och drack lite kaffe, sen försvann han ut och började snickra. Jag och fanny låg och lyssna på min Mp3 som nu bara är tankad med up-beat musik så jag får lite extra fart på benen när jag knatar. Fanny gillade dock inte musiken så mycket men fastnade för Mr Cool av snok och sjöng raden, Långalandet falukorv om och om igen.

Det är liksom lite tråkigt att skriva om hela viktnedgång grejjen eftersom det går bra, man blir inte lika taggad, om det hade gått dåligt hade det varit enkalre att bara spy ur sig, men att sitta och berömma sig själv känns lite B. 
En vecka har gått och på vågen visar det nu 3,5 kilo ner, inte illa pinkat. På söndag har jag min första så att säga vägning. Vägning inför publik hihi, har även bestämmt att prinsen ska vara med när jag kliver upp så jag har lite extra motivation att vara lite extra duktig.

Tidigare har jag alltid bestämmt ett slut datum när jag ska väga X antal kilo, men det har aldrig fungerat, liksom bara skjutit det framför mig. Så nu har jag lagt upp ett schema med mål varannan till var tredje vecka, första målet kommer garanterat lyckas, och hoppas på något kilo extra.

Imorgon ska jag låna Wille igen så får vi se vart vi ska gå, skogen garanterat så det är lite fart på honom, men jag hittar inte i så många så får se vart det bär av.
Efter det blir det en sväng till jobbet och avslutar kvällen med gymmet en timme. Inga roliga klasser imorgon, eller roliga är dem men man blir inte så där jävla super slut, för mig känns det alltid bäst att gå från gymmet när det är på gränsen till att benen inte bär längre, då vet man att man kämpat hårt.

Ikväll ska det nog bli sex and the city filmen eller kanske fools Gold med Mathew Mc C och ... vad heter hon? Samma par som i hur man förlorar en kille på 10 dagar i alla fall. De är fantastiska tillsammans.

Det jag ser fram mest emot nu är nog Daisys konfirnmation om två helger, inte för sjävla konfirmationen utan att hela lilla familjen ska komma ner, länge sedan vi sågs, och så spännande att se hur stor lillan har blivit!!

Nej nu ska jag nog gå ut i köket och se vad som mamma kokar ihop för kvällen, tror det blir korv med potatismos.



Ha en underbar söndagkväll allesammans!

Det blev en

nattlig tur till prinsen igår. Somnadew nästan direkt när jag kom fram och åkte direkt när vi vaknade. Jobbet 3 timmar och vilket öös, herremingud! Så mycket kunder har det inte varit på länge riktigt körigt!!

Hem från jobbet och gick över och lånade Wille en sväng. En promenix på straxt över timmen blev det nog i alla fall. 2 ormar och en räv han vi se, eller jag i alla fall, Wille höll på med annat.

Han är rolig, passar det inte honom så sätter han sig bar apå baken och vill inte gå, till exempel när man går på asfalt, skogen är bra mycket bättre.

Nu sk ajag ut och cykla och njuta av det fina vädret, hörde det skulle bli sämre imorgon!

Ikväll blir det nog robinson tror jag, ingen direkt plan. Sen kommer prinsen, min underbara prins

Frysig.

Det blev ingen cykeltur, solen från promenaden gjorde att jag började frysa när jag var still.

Istället blev det humorgalan med mammsen, riktigt bra, vilken insatts, tårarna rinner när jag ser sådanna program.

Lite chips och godis, inte mycket, men men, aldrig bra, men som sagt den mängden jag fick i mig ligger jag fortfarande på plus från promenaden.

Ingen myskväll med prinsen imorgon fick jag veta av bror, de ska ut och jaga. Hoppas de får något.

Nu ska jag ringa prinsen, sen är det sängen som gäller, upp vid 07 och till gymmet se jobbet, får se vad dagen har att erbjuda imorgon, funderar på att gå över och fråga om jag får låna Wille igen, känns liksom roligare att promenera med en hund.

dröm sött!!

En dag i solen.

Tog en riktigt lång promenix med Wille, grannens golden, blev nog straxt över milen, riktigt skönt.
Wille däremot började ge sig mmot slutet, när vi hade 4 kilometer kvar så satte han sig på baken och vägrade gå, men jag hittade en pinne så det blev att locka med den, helt plötsligt fanns det energi.

Blir en tråk kväll i kväll, prinsen ska jobba så han kan ej komma över...buhu, vill verkligen det. men men får bli i morgon kanske.

Funderar på att cykla en sväng för att få njuta lite till av solen.

Imorgon börjar dagen på gymmet, sen blir det arbete, och sen hoppas jag vid gud att prinsen får lite ledigt hemifrån, börjar tycka han är värd det faktiskt..så han kan spendera ett par pigga timmar med mig när vi inte gör något speciellt...bara är och har det mys.

Ikväll blir det nog i alla fall humorgalan kan jag tro, känns lite b och sitta inne och glo i detta väder, men men.

ha en underbar fredagkväll!!!


Puss & Kram

Valborg var...GOTT!

Gårdagen spenderades som sagt hos robin, emma, tommy och pappa thomas, jag och prinsen, riktigt trevligt. Började med en grillning som inte var av denna värld. Kyckling fié och så smakade jag vildsvins filé. MUMS. Till det hade grabbarna kokat ihop en fatastiskt god sallad, robin hade gjort två kalla såser, och jag gjorde tzastiki, och till det hela lite nacho chips. Mätt som en plätt och super trevligt var det! Begav oss in till varadsrummet, mumsade lite mörk choklad med sesamfrön i, riktigt gott, kunde jag inte tro. Somnade på soffan och runt 24 drog jag och prinsen oss hem till honom. Vaknade av att någon poppade radio idag, att sova i ett vardagsrum hos en familj som består av 8 personer är ingen häjdare, att sen kliva upp, se ut och känna sig som ett lik, och till råga på allt måste klä på sig för att man inte har någon stans att gömma sig och bara vara morgontrött på är inte det bästa..Frukosten blev 3 polarmackor med kalkon och ost, inte helt enligt min diet, men det kändes som jag var värd det, inget kul om man aldrig får unna sig något.

Nu funderar jag på en ruskigt lång promenad, håller alla tummar att prinsen ska dyka upp här ikväll.


Ne ha det bra allesammans så drar jag ut i vårsolen!!


Puss & Kram

RSS 2.0