hejsan hoppsan!

Sa sitter man har igen=) blir kortfattat for det ar brors sista kvall med oss, han aker hem i morgon eftermiddag sa blir det bara Kenny och jag igen. Men det gor inte sa mycket, ska bli skont att fa avsulta det har tillsammans, bara vi, tva veckor kvar tillsammans, sen tillbaka till verkligheten, det svider lite i hjartat, hur kan 4 manader ga sa fort??

Men men vi har fatt nya grannar och de verkar lika trevliga som de forra vi hade sa det  blir val samtal pa balkongen igen pa kvallarna sa helt solo ar vi inte. Funderar pa att dra ut pa en dykning till med Vischan varldens basta divemaster, skulle inte vara fel. Nu har de ju sett valhaj vid tva tillfallen sa chansen kanske okar nagot i alla fall. En annan grej som ar skont ar att det borjar sina bland turisterna, har aldrig varit med om att det varit sa lungt har i thailand forut, det ar till och med sa lite folk att standen i basarena borjar stanga for sesongen.

Men men har ska njutas in i det sista, 16 mars gar planet hem och vi landar pa morgonen, ska bli sa sjukt spannade att aka och fika i svarforeldrarnas nya hus, lite synd dock att vi inte hinner se deras gamla gard innan de lamnar det, men men man far rakna med lite missar nar man ar borta sa lange. Ar aven sjukt nyfikna pa lilla Mathilda, hon verkar vara en riktig liten skrutt!!

Sa imorgon blir det val lungt, bror aker till flygplatsen nagon gang pa eftermiddagen sa det blir val hang i lagenheten hela dagen, sen galler det att battra pa brannen for resten=)

Sa onskelistan tills vi kommer hem ar lite lingongrova och palssons tunnaskivor med kalkon, och mjolk sa klart=)

Nehe nu ska vi spela lite biljard med de sexiga ladyboysen och ge bror min en sista helkvall i Thailand!!


ha det gott allesammans!! Hor av oss igen nar vi har nagot vettigt att skriva!!


Puss & Kram skumbanan!




Kommentarer
Postat av: Anita, Uffe.Mormor.Morfar

Har just läst erat brev hoppas ni får det skönt era sista 14 dagar.Skall bli roligt att träffa er när ni kommer hem.Många kramar och hälsningar Anita Mormor Uffe Morfar.

2009-03-02 @ 16:00:45
Postat av: Mamma o svärmor i Tomta

Hej nu är det nära. Ses snart kram x 3

2009-03-02 @ 16:31:54
Postat av: helene

Min och daisys nya blogg om ni undrar! :) Kolla in vilket fint collage jag gjort till er längre ner i bloggen :) saknar er puss och kram

2009-03-03 @ 18:07:19
URL: http://kissiess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0