Fortfarande inget internet!

Nu var det länge sedan igen och det finns en anledning, vi har ffr inget internet hemma, har försökt nu me mobilt bredband från tele2, ska ge 3 ett försök sen får det la bli att fixar "vanligt" bredband. Livet utan dator är i jo för sig rätt skönt, vi har för den delen abra de fria kanalerna också så det blir inte särskillt mycket tv heller.

Huset rullar sakta men säkert på frammåt, längtar till köket är klart, det blir så fint och så bra! Målaren ska komma i slutet på  mars så mitten av april ska kök,v-rum och hall vara tipptopp!

Annars då? Jo allt rullar på, jobbar och sliter både på arbetet och hemma. All gemensam fritid vi har är så gott som planerad, vilket passar oss kanoners!

har idag skickat iväg prinsen på svensexa i sthlm, hans morbror som är den lycklige, fick en bild nyss, han har en uppblåsbardräkt och ser ut som obelix, haha HETT!
Det blir en riktig grabbig dag, öl, hamburgare, paintball och avslutningsvis kommer "Angel" och bjuder på sin kropp ( Bara titta inte röra ; ) )

Själv har jag spenderat dagen på ikea, shoppade för mycket igen...Att jag aldrig lär mig. Fikade hos Marro och Tommy sitter nu hos päronen, ska bege mig hemmåt för att sedan käka hos bror och efter det jobba natt.

Fyra nätter framför mig nu, kommer bli tungt, men hellre det än eftermiddag, finns inget värre än att jobba eftermiddag!

Så hur går det att jobba skifft? Både och kan man säga, jag är en extrem tröttmössa så nätterna efter 04.00 är inte roliga, kan erkänna att jag blivit väckt en och en annan gång..Pinsamt men vad gör man? Vägrar sitta och klunka redbull och cola på nätterna för att hålla mig vaken, jag är redan "extra-viktig" ; ) som det är, behövs minnsan inte mer!

För middagarna älskar jag även om det aldrig är kul att ställa klockan på 04,20, särskillt inte när man har "försovasigångest" och aldrig somnar innen 24, óch gärna senare ändå..Men i övrigt fungerar det bra känns som om jag lär mig mer om själva processen varje gång jag sticker in näsan på det där stället.

Om någon är intresserad så vill jag komma igång med bloggandet...men som sagt inget internet..så det lär dröjja..

Annars leker livet och inga stora saker är planerade vad jag vet, längtar till sommaren då jag ska vara tokmycket ledig, har jag aldrig varit en sommar förut! Cypern och eventuellt montenergro står på schemat vilket skulle vara mer än super om det båda blev av!

Ska sälja mc´n nu så om någon är intresserad så slå en pling vet ja ; )

Ha det gott allesammans ska försöka få en blund innan middagen!!

Puss & Kram Skumbanan!RSS 2.0