En riktig

Genomkörare. Var helt slut efter gymmet, gåg 45 och sen box på det, hamnade med en riktigt ettrig tjej så det var riktigt kul. Känns även att man blivit lite lättare och att konditionen börjar komma igång, skönt!

Nu hemma och prinsen har dykt förbi, vi ska basta och mysa, riktigt skönt, han hade inte direkt någon tid att passa imorgon heller så även det är skönt.

Morgondagen bjuder på promenad med Wille, och kanske Marro och Dogge också?? Ska skicka ett sms sen.
Lovat mamma att städa ur källaren sen börjar operation rensning. Allt det vi flyttat ska gås igenom och sorteras och slängas, eller inte slängas men kanske skänkas till någon loppis eller så. Vi behöver inte alla dessa saker det är bara att konstatera.
Sen avslutas dagen på gymmet i vanlig ordning, idag var det riktigt kul så motivationen är tillbaka. Tyvär är det den jobbiga veckan i månaden så suget efter choklad är betydligt större än motion...Men det är bara att bita i, detta ska inte förstöras!!

Jag har så mycket jag egentligen nästan måste köpa men det får helt enkelt sållas och bara bli det nödvändigaste, men ett par nya joggingskor ska införskaffas, nu sticker snart lilltån ut på vardera sko, någon gräns måste man dra.

Nu kommer nog boende diskussionen att dra igång i bastun, märktes att prinsen var  lite sugen på det. Får se vad vi kommer fram till. Man vill ju så mycket =)

Nehe dax att hoppa in i värmen!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0