far val bli en lagesrapport da=)

Precis uppstigna fran stranden, har varit en molnig dag, harligt, skont att slippa den dar solen i mellan at. har annars haft tva dagar off the beach, akt moppe och chillat lite, riktigt skont=)

Sa igar var vi ute och akte moppe, akte till Patong beach, herreJosses hade ingen aning om att det var sa stort som det var, vi akte fel och hamnade med var sloa lilla moppe i rusningstrafik som ledde till den storsta vagen jag har sett har i thailand i alla fall. Slog pa en u svang och virra oss igen patong och hem igen. Igar kakade vi pa 2 jatte sma restauranger, kanon gott! kenny och jag kakade forratt, varmratt en ol och en frukt shake for 100 svenska kronor, inte dumt=)

Den 9 aker vi till Kuala lumpur, stannar dar i 2 timmar sen aker vi tillbaka till thailand igen. Flyger fran Phuket flygplats sa det ar skont.  Vi har inget visum har i thailand sa da far maste man aka ut ur landet en gang i manaden om man ar har mer an 30 dagar. Sen ska vi storstada var lagenhet och handla lite saker, for dagen efter det kommer bror, WIHII!! Ska bli sa kul att ha nagon mer att prata med haha, vi har ju i jo for sig vara pensionersgrannar som ar oerhort trevliga, men ska li kul att hora lite hemifran. Ska dock se till att ha Mp3 spelaren fulladdad efter ett par dagar nar det riktiga jaktsnacket drar igang. Nar det drar igang ar det som om vi ar fran olika lander, eller nastan planeter de pratar om saker jag inte kan forsta ett ord av, 3-56/936 bock, hagel kalibrar stod och det vette sjutton allt. Hoppas bror har med sig nagon bra bok for det borjar bli ont om dem har, annars far man val kopa en pocket pa nagon affar for turistpris...

Vi har det bra som sagt, inget nytt har hant, eller jo forresten, jag skulle gora en liten rusning i lagenheten i morse och lyckades sparka lilltan i vaggen, pa det enda stallet det sticker en liten bit, sa nu har jag skit ont i hela utsidan pa foten och gar som en gammal tant..men men det far man leva med.

Aterkommer om ett par dagar, far se om vi gjort nagot vart att namna da=)


Grattis till mina kara syskon som fyller 31 & 33 ar idag ocksa!!
  Grattis Grattis!!



Puss & Kram Skumbanan!!

Kommentarer
Postat av: zelle

Har du läst stieg larsson triologin?? Har även en triologi om alexander den store den har du definitivt inte läst.. Även två första i eragon triologin finns på hyllan.. Finns även några korsriddar och john grisham böcker att tillgå.



Tackar för gratulationen!! Ha det! /Zelle

2009-02-07 @ 22:54:05
Postat av: Mamma Anette

Nu brådskar det om ni vill ha något medskickat med Fredde. Kram x 2

2009-02-08 @ 10:47:42
Postat av: Nathalie och den lilla familjen

Bra att ni har det skönt! Ta det lugnt med tårna!

Kram från oss

2009-02-08 @ 17:00:32
URL: http://metrobloggen.se/Nathalie86
Postat av: Pernilla

The eagle has landed!//Kram P

2009-02-10 @ 08:35:04
Postat av: Anette

Säkert en eagel med trötta vingar. Kram mamma o svärmor

2009-02-10 @ 19:11:36
Postat av: Tilla

Du är utmanad...kolla min blogg.

Fast du får nog vänta tills du kommer hem ;)

kram

2009-02-10 @ 20:29:56
URL: http://tillat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0