Dagen till ända

Besöket på restaurangen blev väldigt lyckad och trevligt. En ringa skara på 10 personer var av 8 "barn" blev rätt så ordentligt ut-tittade när vi klev in, gänget bestod av Fanny 8, Sebbe 12, Daisy 14, Helene 17, Cindy 18, Therese 21, Fred 22, Kenny 22 och Mamma Rosi Och Pappa Robban. Vi åt alla tills vi rullade ut och drog därifrån vidare till Bettna där det blev fika och stjärnor på is.

Det har varit en skön och trevlig dag, sov tills jag vakna av mig själv, in till stan, passade på att tömma skåpet på jobbet som var fyllt av gammalt skit, vidare till bror. Hem och på monsterfart göra sig i ordning för kvällens festligheter.
Sitter nu hemma och träffar far & bror som jag inte träffat på en vecka, trevligt.

har för övrigt köpt en ny mp3 spelare, en creative Zen, liknande modell till Ipod Shuffle, den har världen sämsta shuffle dock, den shufflar precis hur den vill, samma låtar i ordning och massa annat trams, I-landproblem? maybe, men det är irreterande.

Skönaste I-landsproblemet hade vi dock i veckan på jobbet, ska inte nämna vem som sade det men orden lät på ett ungefär så här:
 - Vi får alltid prinsesstårta eller den här sorten, det börjar bli tröttsamt.
Hahaha vi ska vara glada att det minst en gång i månaden dyker upp tårta till oss men som sagt, man kanske inte behöver köpa samma sort varje gång ; )

På fredag blir det i alla fall franskchokladtårta på jobbet så jag hoppas ed...eller jag menar han jag inte nämnder vid namn blir nöjd, ska även göra min variant på marsipantårta, hoppas alla andra också blir nöjda såklart.

Imorgon blir storstan, middag Hos kennys mormor och morfar, umgås med lilla familjen. Myspys.

På måndag ska jag träffa Ulla, Jannis mamma, ska se hur hon fått det efter hon lämnat huset här bredvid och flyttat till stan. Känns hur skumt som helst att hon inte är kvar här. Har alltid varit att bara springa över så har alltid någon varit hemma på skräddarvägen, alltid har det funnits någon att prata med, men nu, nu finns det inte längre. Känslan är märklig, det har ju alltid varit så!


Ne nu ska jag ut i köket och socialisera med min kära familj.

Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0