fortfarande Queenstown.

Queenstown ar undederbart och vi blir kvar har 2 natter till! Hamnat pa en jatte mysig camping som ligger jatte nara city.

Igar var vi pa rafting, as kul, 8 notter i en bat som akte ner for en flod med sa klart och rent vatten att man kunde dricka det, urfint! Fick oss nagra riktiga akturer bland strommarna! Vi akte gemensamt till en samlingsplats, darifran tog de oss via bussar med en guide i varje upp for ett berg och ner for en dal, det var pa gransen att bussen hangde ut over kanterna pa vissa stallen, dar det stupa 100 meter rakt ner i ingenting, bussturen var faktiskt varre an sjalva raftingen i laskighetsskala! var guide var en lite plutt som bade sag ut och forde sig som bjorn gustavsson, han var riktigt kul och de 45 minuter vi spenderade i bussen kandes som max en kvart. Sen val framme sa var det vatdrackts-time, flytvastar hjalmar och roda jackor, Kenny var som vanligt snygg men jag sag ut som ett pumpjon, bilderna fran raftingen vill jag helst branna men som Kenny sa, vi far skratta at det nar vi blir aldre. Jag ser ut som ett mongolit barn och Kenny liknar min personliga assistent, skit kul! Fick ta oss ett dopp ocksa bland strommarna, riktigt uppfriskande!

Vi kom hem och lagade lite kycklingsallad, hade lite kvallsmys utanfor campervanen och gick ner till City och tog en ol, riktigt mysigt. Alla som besoker Nya Zeeland maste verkligen stanna i Queenstown ett par dagar. Helt sjukt vilken harlig stad det ar! Alperna, en kristallklar sjo mitt i centrum, strander, pubbar, krogar restauranger...Allt verkligen!

Vi vaknade idag till att solen sken som aldrig forr, kakade lite frukost utanfor vanen, plockade ihop oss och gick ner och lade oss pa stranden, 27 grader matte det idag och vi har bada fatt var forsta farg for resan! Harligt! Efter ett par timmar pa stranden och boken, Jenna Jameson att alska som en porrstjarna, sjukt bra bok, alla borde lasa den!! Gick vi vidare upp till City och satte oss pa en Thailandsk restaurang, kyckling med cashewnotter, riktigt fint! Glomde bort att betala sa vi fick ga tillbaka sen, ville inte bli jagad av nagon Thaimaffia sa det var lika bra att gora ratt for sig! Efter Maten tog vi ett varv pa stan, Hyrde varsin cyckel for en timme och cruisade runt pa vara heta cycklar, riktigt roligt! Avslutade med att ga till Starbuck och ta en Kaffe, riktigt gott! Vidare hem och klockan har redan hunnit bli 18.30, upp till affaren och inhandlade de saker som saknades till dagens kycklingsallad, mumsfilibabba, och eftersom det ar lordag blev det diverese andra onyttigheter ocksa, maste ju lyxa till det lite=) Vi sitter nu pa ett internet och klockan har 21.20 pa kvallen. om en liten stund ska vi tillbaka till campingen och myspysa lite, kanske blir nagra sidor i boken, sen blir det somn, och laddning infor morgondagens aventyr! Blir nog mest sol och bada tarna i det iskalla vattnet=)

Jag pa mitt nya favorit stalle, statbucks!
Kenny-ol-campervan!Kenny och hans coola cyckel!
Jag och min skitcoola cyckel!Nya ZeelandQueenstown

Det ar allt vi bjuder pa for denna gang, skicka garna en halsning eller lamna en komentar!!

Pussisar o kramisar till er alla!



Kommentarer
Postat av: MammaRosi

Vilka härliga bilder.Ni ser ut att må bra så mamma Rosi kan vara lugn. :) Älskar er puss och kram. <3

2008-11-15 @ 10:24:40
Postat av: fia stengel

Hej på er,,,, ja vad härligt ni verkar ha!!!!! villka coola cycklar,, Kenny ser ju asa cool ut riktig HD åkare perfekt,,, moahaaaaa nerå ni är suuper fina men jag vill nog se mongolid bilderna,,, hihi ta hand om er kram kram

2008-11-15 @ 11:36:47
Postat av: syster Yster

Vad är det får påhitt :) att cykla på stenstranden, märkligt. Me love Starbucks också. Kram

2008-11-15 @ 17:27:56
Postat av: Broder bäver/passkytt nr 2

Ser riktigt nice ut!! Kollar lite efter flygstol till februari,men är fortfarande fantasipriser de begär om man bokar nu.... Hittar nog nåt så småningom,ska bara bestämma datum för alperna först. Ha det förbannat gott och njut järnet!



/Zelle

2008-11-15 @ 18:14:08
Postat av: Emma Lannge

Ni verkar hade underbart! Ser så vackert ut! Verkligen ett minne för livet :)

2008-11-15 @ 19:01:09
Postat av: Walen

Aaaa heej! ja ni ser ju ut att ha det riktigt trevligt! :) själv sitter jag på ett sunkigt kontor och räknar på jobb! Har börjat träna som en tok nu också, så Kenny du kommer få det tufft när du kommer hem! ;) Hoppas ni mår kanon och att ni har det bra! Love You Both! //R

2008-11-15 @ 19:17:46
Postat av: Malin

ni ser ut att ha det kalas bra =)

här hemma är det grått och KALLT!!!

2008-11-17 @ 19:58:40
URL: http://trasselmaline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0