Det blev ingen sol.

Nar vi vaknade i morse vrakte regnet ner, vi som hade planer pa en till lika underbar dag som gardagen. Jag vaknande runt 08.30 och tankte lata Kenny sova, vad skulle vi gora hela dagen pa vara typ 1 1/2 kvadrat tillsammans hela dagen, lika bra att lata han sova och minska pa dagens trakiga timmar. Kenny vaknade runt 11.30, da hade jag hunnit ytterliggare 200 sidor i min underbara bok och tyckte nog egentligen att han kunde sova lite till. Vi drog oss och sen gick kenny upp och lagade brunch, scrambled eggs och bacon, riktigt nice. Sen satte vi oss i varsit horn av campervanen och laste, Kenny har hittat en bok han fastnat for, Svensk Maffia heter den, det ar skont att han ocksa bara kan sitta och chilla lite. Jag drog igang en maskin tvatt och Nar det regnade som varst blev Kenny rastlos, plockade ur tvatten ur tumlaren och tvattmaskinen, fortfarande blot lade det i vanen och  sa  begav vi oss ner till Starbucks for en kopp varm choklad, satt dar och fordrev lite tid, gik sen vidare och kolla i alla souvenirbutiker som fanns langst vagen, stannade pa Donken for en billig och snabb middag. Sitter aterigen pa internetcafet, mest for att fordriva lite tid idag. Imorgon rullar vi vidare ner till sydkusten for att sen sista veckan sakta men sakert rora oss mitt Christchurch.

Vi har nagra staende samtalsamnen som dyker upp nar vi inte har mycket att saga at varandra,
1 = Hur varat hus ska se ut nar vi blir stora och bygger ett sadant, slutar alltid med att Kenny hamtar penna och papper och borjar rita. Sen blir vi osams om inredningen och sen hittar vi pa nagot annnat.

2= Vart den dar Jakla hjorten och alla andra jakttrofeer ska sitta i varat hus..Vild diskussion och an har vi inte kommit till ett gemensamt beslut, forutom att jag verkar fa bestamma ganska mycket annat om Kenny far bestamma vart den ska hanga...nagot som kommer diskuteras i alla evighet hoppas jag for den ska inte upp...

3= Hur allt var nar han skjot hjorten, nar jaktledaren kom, hur pappa korde som en galning till konservatorn, vad det kommer bli for medalj pa hornen och om Jakttidningen kommer publisera hans bild. Det har tar man upp med Kenny nar han inte ar sa sugen pa lite smaprat sa kan han prata i timmar! Man far inte vara dum.

4= Att aka eller inte aka till Papua Nya Guinea och Fiji.

5= Vad vi ska ata for att vara nyttiga och sa, spricker 5 minuter senare..varje dag!

6= Kenny borjar alltid smida planer pa hur man ska bli rik och framgangsrik, jag sitter och hugger emot, Kenny sager att han uppskattar det, sa det blir en diskussion, slutar alltid med att Kenny sager at mig att vara tyst sa han far tala till punkt.

Men annars sa gar tugget bra, forutom nar vi sitteri bilen, da sager vi inte ett ord till varandra forutom,
- At vilket hall ska jag svanga?,
Jag svarar
- Hoger.
Kenny sager
-VA?
Jag
-Jo vi skulle svangt dar borta, och pekar bakat.

Sen ar det tyst till nasta korsning. Vet inte varfor vi inte pratar med varandra nar vi aker bil, det gor vi aldrig, inte hemma i Sverige heller. Ganska skont enda, om vi hade gjo9rt det hade vi nog redan trottnat pa varandra.

Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva idag, tyvar Fia sa at Mongobilderna pa mig bara pa papper, vi hade inte direkt med oss nagon kamera pa forsranningen=p. En liten Halsningen till Robin, Vi skulle ju vara tacksamma om du gick ut pa natet nar vi skickar ett sms, men nej da det har val inte du tid med..Visst visst =P Glom bort oss bara! Du har val viktigare saker for dig en lordagsmorgon an att prata med oss. Och Edward, ar du dar ute, smyger du runt utan att lamna meddelanden? VA?! Hur mar Nathalie? Halsa henne sa himmla mycket! Ar det fest pa gang med classes gang? Vad ar det jag kommer missa denna gang. Och hur gar det for er pa Brunnsta da, borjat packa eller ar Rosi lite seg i starten Robban??=) Hihi. Kul att hora att aven Uffe Och Anita aven kanda som Mormor och Morfar ar har och laser, lamna garna en komentar ocksa sa vi vet hur ni har det! 

Ne nu far det racka for idag, lamna massor med komentarer det ar sa roligt att lasa, har ni nagot extra kul att beratta skicka ett mail till [email protected] =)

Puss & Kram Skumbanan!!
None

Kommentarer
Postat av: Pappa Robban

Ska hämta rådjurshornen i veckan , dom är klara nu, lämnar in älghornen samtidigt.



Kul att höra att ni mår bra och håller sams.



Kanske bra att skippa bungyjump, ni har ju redan hoppat förr, kan vara bra att spara pengar till Australien, det är ju ett stort land, kanske skjuta en kängru ha ha Grävningen på bygget är i full gång , så det känns bra.



Sköt om er och var försiktiga som ni har varit hittils, så hörs vi senare . Kramar pappa Robban

2008-11-16 @ 11:56:03
Postat av: MammaRosi

Det är alltid lika kul att läsa eran dagbok och titta på bilderna.Känner igen det där medpapper och penna som du-Kenny tar fram när du ska förklara något .Presis som pappaRobban han använder sig av det som finns i närheten koppar,pennor,smörpaket m.m när han ska bygga upp och förklara något.-Ja,ni det där med packning inför flytten det är lååååångt kvar."Gör inget idag som du kan göra i morgon".Var rädda om er ,älskar er.Kramar MammaRosi

2008-11-16 @ 12:33:05
Postat av: syster Yster

Låter som ni har det fortsatt skoj. Ni missar inget väder här hemma direkt. Två veckor till advent. Hur ska ni fira :) Kram P

2008-11-16 @ 13:17:02
Postat av: mormor och morfar

Roligt att läsa om hur ni har det på eran resa vi tänker på er. Saknar er.Kram uffe,anita mormor,morfar

2008-11-16 @ 13:22:52
Postat av: fia

Men helvette therese,, ingen vattentät kamera med på en sådan resa... synd att vi kör babysim annars hade ju jag en digitalkamera med uv hus att låna ut!!! åhhhh men alltid lika kul att läsa bloggen..... faan va jag garva.. tur att fler blir osams över skit saker.... hahaha sköt om er!!! stora kramar...

2008-11-16 @ 22:50:52
URL: http://stengeltjejen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0