Christchurch.

Efter 22 dagar pa vagarna har vi slagit oss ner i Christchurch, det borjar bli dags att knyta ihop sacken for Nya Zeeland och borja pa en ny! Man kan inte forsta att vi nastan varit har i en manad snart, tiden gar sa fruktansvart fort, en manda av 5 ar avklarade, avklarade ar val fel ord men sa ar det i alla fall. Pa tisdag gar planet till Melbourne, Australien. Riktigt spannande, vadret ska vara pa topp dar sa vi far val borja njuta av vara halvsjaskiga molniga dagar har, blir kanske inte mycket svalka de kommande manaderna. Vi bor pa en camping som ligger cirka 4 km fran Christchurch centrum, om vadret tillater sa blir det en promenad ner dit  imorogn, blir det extra fint vader blir det nog solningen och ar vadret skit blir det boklasning i vanen.

Idag nar vi vaknade sa packade vi ihop oss och akte direkt ut fran campingen, stannade pa ett lokalt cafe och tog en smorgos, akte lite till och kollade pa ett vattenfall och efter ett par timmar var vi pa plats i Christchurch! Stannade pa Pack'n Save och handlade de matvaror vi tror vi kommer fortara vara sista dagar har och tog en lite macka pa Subway. Eftersom det ar lordag tankte vi ha lite lordagsmys och grilla kopte vi nagra fina bitar kott, klyftpotatis och vin. Hittade en campinmg som heter Amber, latade oss lite och tog en ol och borjade sa smaning om laga maten, tyvar fanns det inte nagon grill sa vi fick steka, tyvar hade kottet samma konsistens som gravad lax sa det gick inte att ata, tyvar var vinet ganska surt sa, det gick att dricka, men inte att avnjutas. Nu sitter vi har och forsoker hinna med att skriva till allt och alla och aven har.

De senaste dagarna har inte varit sa handelserika, jag har roat mig med att mata grisar, far och en hjort och solat, Kenny har last sina bocker lagat mat at oss och solat. Det har varit riktigt skont. Ska bli kul och se hur manga mil vi har kort nar vi lamnar tillbaka bilen, maste vara massor, vagar inte gissa ens.

Kom en ful gammal tjurig tant och sa att vi maste borja avsluta sa det ar val lika bra att lyda.


Puss o kram Skumbanan pa er allihopa!!


Kommentarer
Postat av: fia

Hej på er!!! fasen va trist med maten och VINET,,,, helskotta.... jag ska med suga i mig lite vin i kväll,,, skiter i pointsen i kväll ibland får man unna sig!!!!hihi eller hur,,,, spännade att läsa om australien... jag är såå djäkla avis ska du veta!!! krma kram på er!!!! ha det så bra,,,,

2008-11-22 @ 15:34:43
URL: http://stengeltjejen.blogg.se/
Postat av: Anita,ufffe Mormor Morfar

Lördag var på Clas Ohlsson Hi Hi du kanske saknar de ,träffade Rikard Nathalie Matilda iSkärholmen och tog en fika hon har blivit jätte duktig och söt hoppas ni har det bra på fortsatta resan önskar Anita Uffe Mormor Morfar Puss,Kram, Var rädda om er.

2008-11-22 @ 17:50:45
Postat av: MammaRosi

Hej mina duvor!Vi har presis ätit en god middag hela familjen +farmor &Ove vi åt älgfile´från din älg,den smaka superbra.Hjortfile´n sparar vi tills ni kommer hem.I kväll blir det kaffe&stjärnor på is.Alla här hemma hälsar .Ta hand om varann .Älskar er,puss&kram (:

2008-11-22 @ 19:25:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0