3 dagen i Melbourne.

Vakande upp och kande att vi borde nog stanna en dag till sa vi har allt fixat nar vi lamnar hostlet. Gick ner till receptionen och skulle betala for en natt till, nagot maste ha blivit fel for vi var redan inbokade till fredag morgon, och det har inte vi betalat for sa det ar bara att tacka och ta emot! Gled ner till stan till ett resecentrum for backpackers, kopte dar busspass som kan ta oss hela vagen upp till Carins. Kostade 2000 per skalle, och vi kan aka och hoppa av var vi vill, riktigt bra. Hade vi bestallt dem hemifran hade vi fatt betala 4000 kr styck sa det var tur att vi inte gjorde det. Har som mal att ta oss till Sidney och sen vidare till Brisbande med bussen, nar vi lart kanna landet lite och ar mer "pa landet" blir det mer bil och campervan=) Har dragit runt lite i stan idag, fikade pa starbucks, tyvar blev vi besvikna...fick nagon form av milkshake osm smakade som Kennys proteindrycker, kenny fick varldens minsta espresso till det en torr muffin och en torr bit brownie. Gick forbi en gatumusikant som spelade gitarr, tva trummor och munspel och sjong, han var riktigt grym, kopte en skiva for typ 25 kronor, hoppas det ar lika bra pa den! Kopte aven ett halsband som en kille satt och gjorde, riktigt fint, star Therese pa=)

Ikvall blir det nog chill, vi var ju nere  pa krogen i huset igar och spelade lite biljard och sa, vandrade aven runt i stan for att hitta ett skjyst stalle att ata pa, jag star snart inte ut med doften av friterat, den at overallt, och kina, vietnames, thai-mat overallt, blir galen av lukten. Slutade med att vi at pa stallet vi at kvallen innan, men denna gang blev det carbonara.

Sa imorgon checkar vi ut klockan 11.00, sen gar bussen mot Canberra 21.00 pa kvallen, hoppas vadret ar skjyst sa vi kan chilla i nagon park eller nagot. Kommer bli tufft att dra runt pa vaskorna, men man kommer val vanja sig=)

Kenny lirar lite bijard!

Kenny lirar lite biljard

Tessan ocksa, ser lite galen ut...Tyvar forlararen i sammanhanget

ser helt galen ut

City Taxi Australienstyle!

City Cab

En gubbe som satt och spraymala tavlor, riktigt coolt att se!
Tog han cirka 20 minuter att astakomma en ny tavla!



Allt for idag mina vanner, men vi hores ater fran Canberra eller sa=)

Puss o Kram Skumbanan!!

Kommentarer
Postat av: Anette

Trodde det var Magnus af Frodenkvist som spelade biljard i flip-flop. Puss o Kram

2008-11-27 @ 17:37:13
Postat av: MammaRosi

Hej små duvor! Ibland ska man ha tur,någon tyckte väl ni skulle få tillbaka lite av pengarna dom "snodde" i tullen.Nu kanske det skulle smaka fint med falukorv,eller...?Va rädda om er ,älskar er puss o kram (=

2008-11-27 @ 19:37:23
Postat av: Momor,Anita.Uffe ,orfar

2008-11-28 @ 14:50:00
Postat av: Mormor,Morfar,Anita,Uffe

hEJ HOPPAS NI HAR DET BRA .DATORN VERKAR HELKNÄPP hÄLSNINGAR mORMOR MORFAR aNITA,uFFE

2008-11-28 @ 15:04:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0