Sista dagen i skolbanken!

Blev hamtade 07.30 och begav oss till "skolan"=) Borjade dagen med lite infromtaion om dykutrustning och begav oss sedan till poolen for att prova lite olika masker, snorklar och fenor. Eftersom Kenny och Jag redan har typ varsta basta maskerna och snorklar inriktade vi oss pa att prova fenor. det spo regnade mest hela tiden nar vi  var i poolen men det gjorde ingenting. Vidare pa lunch och sen efter det till dykshoppen sa alla kunde kopa sin egen utrustning om de inte ville lana. Tillbaka till "skolan" och hade vara tva sista lektioner innan det var dax for slutprov. Kenny och Jag var riktigt nervosa innan det var dax for skrivning och satt kvar langst av alla i klassrummet. Nar vi var rattade och klara visade det sig att Kenny hade 1 fel och jag 2, great succes! Fick skjuts hem till hostlet , kakade middag och gick ut for att kopa sjosjuke tabletter, blev guidade runt halva cairns innan vi hittade ratt. Pa vagen hem oppnade sig himmlen och vi fick oss en riktig dusch!

Hamnade har och ska nu ga och packa ihop vara grejer infor vara 3 dykdagar vi har framfor oss! 3 dagar, 9 dyk var av ett nattdyk, alla ute pa yttre barrierrevet!! Ska bli sa sjukt kul. Alla vara instruktorer ar jatte bra,trevliga och roliga!

Ni dar hemma behover inte vara oroliga om vi inte hor av oss pa ett par dagar=) haha vi har bara ingen tackning pa telefonen!!

Ta hand om er sa hores vi ater om ett par dagar!

Puss & kram Skumbanan!

Kommentarer
Postat av: Nathalie med familjen

Ha det så kul och akta er för stoora fiskar när ni dyker! :-)

Hela lilla familjen hälsar och ta hand om er! Kram från oss

2008-12-27 @ 17:28:03
Postat av: Pilla

Upphittat: Ett örhänge (modell party), två hårnålar, en nagelfil, en skruv och en snodd. Var? I nålsilen i tvättmaskinen på Svarvarvägen. Återfås inte mot beskrivningen däremot mot förklaring. Kontakta: Pappa Selander. /Genom P (vars samtliga svarta kläder hamnade i ett gisslandrama i tvättstugan)

2008-12-28 @ 01:13:34
Postat av: Janni

Hallå där!

Som vanligt så verkar ni ju ha det underbart:) Hoppas ni får ett riktigt trevligt nyår och alla hälsar. Förresten kom jag på ett svenskt djur som fröken selander inte är särskilt förtjust i .................NYCKELPIGOR!!!!!!!!!



Som vanligt så får ni ta hand om er, kramar från Janni och Fredrik

2008-12-28 @ 12:34:49
Postat av: Cajsa

Hej! Det var sjukt länge sen jag träffade dig (men det har ju fått sin förklaring) Måste bara få fråga hur mkt pengar du fick spara för att åka på den här fantastiska resan? Skulle behöva en liknande. Kram från Cajsa

2008-12-29 @ 11:17:00
URL: http://littlemisscarrie.blogg.se/
Postat av: Anette

Hoppas ni har det bra. Törs knappt läsa kvällstidningarna har väl aldrig stått så mycket om hajattacker som nu. Säkert han där uppe som vill att jag ska ha adrenalin kickar. Julen är över o nu kommer vardagen igen, haft en lugn o skön jul. Mormor är på plats i Hallsta,Pilla åkte i dag,Fredde kom från Åre i natt, Puss o kram x 2

2008-12-29 @ 13:44:31
Postat av: MammaRosi

Hej små duvor!Hoppas allt är bra med er ,och att ni har haft det bra på eran dykning.Ser fram emot att få höra om erat äventyr både över och under ytan.Imorgon kommer farmor och Ove hit dom ska stanna och fira nyår med oss.Alla här hemma hälsar.Puss och kram,älskar er (:

2008-12-29 @ 23:59:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0