Magnetic island!

Anlande efter bussturen fran airliebeach och en liten battur pa magnetic island, uppgraderade varat rum till ett privat eftersom det var jul. Lyckades fa sviten utan att overdriva, bor pa base, havet ett par meter fran var veranda, helt fantastiskt! Gick och handlade lite mat till middag, men rakade traffa nagra svenskar som vi stotte ihop med i Rainbow bwach, sa middagen blev utbytt mot en kvall i baren.

Imorgon ar det julafton och vi ska hyra en liten liten liten bil, hur lilten som helst ar den, typ som en bobbcar for vuxna sa ska vi dra runt on, pa kvallen ska vi laga mat sjalva och mysa lite. Svenskarna vi traffat har ar sa javla trevliga, de ar det ganget som jag namnde tidigare dar en av killarna var i bosnien sammtidigt som min bror. Sjukt kul att traffa nytt folk! Har aven en tjej fran baten har pa hostlet sa det blir val att spendera lite tid med henne imorgon!

Vill onska alla nara och kara en underbar jul. Hoppas tomten ar snall mot er, kanske bjuds nagon pa nagon extra overasskning imorgon=)

Nu ska jag tillbaka till var uppesittarkvall=) haha

Puss O Kram Skumbanan!


Kommentarer
Postat av: fia

Vi önskar er en riktigt GOD JUL!!!!!! sköt om er där nere,,, stora kramar!!!!!

2008-12-23 @ 13:41:01
Postat av: Nathalie

Skönt att höra att ni har det bra och tar hand om varandra! Inga bebisnyheter imorgon iallafall från vår sida! ;-)

God Jul på er båda två! Saknar er!! Kram Nathalie, Rikard & Matilda

2008-12-23 @ 15:46:38
Postat av: MammaRosi

Hej små duvor! Klart ni ska ha en svit nu när det är jul och allt.Skönt att höra att ni har det bra,och kul att ni har lite trevliga människor att umgås med.Här är julen i full gång granen är snart färdigklädd och knäcken står och puttrar.Va rädda om er och ha en riktig GOD JUL.Älskar er många pussar och kramar från oss alla.(:

2008-12-23 @ 18:57:34
Postat av: Pernilla

Hello! Här drar det ihop sig mot uppesittarkväll med mormor och bingolotto! Sigge och de andra är samlade på Svarvarvägen för att avnjuta skinka framåt natten. kram på er! Pilla och Zelle

2008-12-23 @ 19:12:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0