kvallning.

Som jag skrev tidigare skulle vi ga over till Peter pan travel och kolla och kanske boka lite utflykter...vi ar fullbokade fram till den 3 januari, det vi ska gora ar=
3 dagar pa fraser island
2 dagar segling vid Whitsunday Islands
3 dagar pa Magnetic island
5 dagars dykkurs i Carins 2 dagar i klassrummet och i poolen och 3 dagar pa barrierrevet! Bor pa en dykbat! Far Padi open water certifikat till 18 meter!
3 dagar Cape Tribulation.

Ja an sa lange ar det allt=) haha inte illa skulle bara in och kika men det blev lite mer=) Riktigt trevlig tjej och kanonbra saljare kan man saga!! far se om det kanske blir en ren dyktur nar vi har certifikaten klara! Vi far se vi far se!

Ska in pa nasta PeterPan och kolla om det kan hjalpa oss med Fiji resan, de ar verkligen att rekomendera kanon trevliga, var de har i ByronBay i alla fall!

Vi hr aven shoppat lite idag, Kenny fick sina efterlangtade shorts, grona,gula och vita quicksilver, riktigt snygga och hans planbok som jag namnade tidigare! Jag kopte min stora roda roxyplanbok, och Kenny gick till en bankomat och fyllde den med pengar WiHii!! Cash is King!!

Nu ska vi stoppa nagot i magen och sova infor morgondagens tidiga uppgang, bussen gar 08.45, tidigt som attan=)

Ha det bra allesammans!!

Puss & Kram SKumbanan!

Kommentarer
Postat av: Anette

Nu har jag läst allt låter toppen. Ha kul o var rädda om er

2008-12-07 @ 10:43:59
Postat av: zelle

Allt låter nice! Bra det! Köpte precis Jaktmarker o fiskevatten och det stämmer att bilden inte var med. Men.... Fototävlingen var inte ens med i tidningen. Så.... Antingen blev det nåt fel när tidningen skulle gå till tryck och de glömde denna månad eller är det så enkelt att de inte hade nån tävling denna månad... Surt... Hoppas bilderna ligger kvar en månad och tävlingen utförs i Januari. Ha det kalas!!!! /Zelle

2008-12-07 @ 14:42:10
Postat av: syster Yster

Låter kanon med dykning! Ta det försiktigt! kram

2008-12-07 @ 19:11:36
Postat av: Mamma Rosi ( & Daisy :D )

Hej på er! Nu kan vi äntligen läsa eran dagbok igen.PappaRobban var i Stigtomta och hämta eran dator som ni sa att vi fick låna. :)

ska åka och lämna in våran för lagning.Oj vad ni har mycket roligt framför er!Idag var vi på julmarknad i Bettna och Fanny var med i luciatåget.Va försiktiga och va rädda om er .Älskar er ,puss&kram.(:

2008-12-07 @ 20:32:33
Postat av: Oscar

Den där paketresan kommer ni inte ångra! Lyckosar

2008-12-07 @ 23:30:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0