Fraser Island.

Anlande i Rainbow Beach efter ett par timmar buss fran Surfers Paradise. Hamnade pa Dingo Hostel, 7 baddars rum, jakligt varmt men annars helt ok. Gick pa mote och blev indelade i grupper som vi skulle aka med pa Fraser, vi hamnade med 2 tyskar, 2 svenskar, 2 irlandare, en brasilenare, en schweizare och en canadensiska, ett valdigt splittrat gang kan vi konstatera.
Efter motet blev det mat och vi satte oss ner med de irlandska tjejerna som vi skulle dela bil med, Irene och AnnMarie, riktigt trevliga. Upp i ottan och skulle borja ga igenom allt med bilarna och packa dem med vara vaskor, mat for tre dagar, talt, alkohol, gaskok mm mm. Tog en halv evighet, men efter informationen var vi redo att aka. Tog oss ut till en farja som gick mellan Fraser och fastlandet, och vi sag en VILD DELFIN, lyckan var nestan gjord, den kom bara upp och tog luft, pa ganska langt hall men jag har i alla fall sett en, och hoppas pa att det blir fler och narmare nar vi aker ut till Whitsundays!

 I alla fall. Den canadensiske tjejen borjade kora och hon var en komplett sopa...vi kom efter en stund fram till Lake Mackenzie, kristallklart vatten och varmt, skont som satan att ta ett bad. Efter det tog tysken Stephan over rodret och det gick lite battre, inga roliga vagar kan jag saga, korde fast och fick putta lite har och dar. Kenny tog sen over och korde som en kung! stannade vid det strandade vraket och fotade lite, campade sen i narheten, man kan saga att det var da intrigerna i var bil borjade...vi ville campa pa forsta basta plats sa vi skulle kunna laga mat och satta upp talten innan det blev morkt, vi ar de 4 svenskarna, de andra ville aka vidare, sa det gjorde vi..sen blev det natt svart nar maten skulle tillagas och talten skulle upp.. Kvallen blev det lite fest for de andra, vi chillade lite, lagade mat i komplett morker och sand overallt, krop in i vara talt och sov i ett par timmar...sen gick solen upp och det blev som en ugn i taltet, 04.00 uppe med tuppen, men lyckades fa nagra riktigt skjysta bilder pa soluppgangen.

Dagen skulle spenderas typ hogst upp pa fraser dar vi skulle kika efter hajjar, rockor och delfiner, och vi sag faktiskt en haj, men den var typ 1 meter och vi sag den kanske pa 200 meters hall, uppifran ett berg. Dagen var kanonhet och man fick inte bada pga av hajar, maneter och stommar, och vi fick inte aka vidare eftersom tidvattnet blockerade stranden. Denna dag borjade tjaffset med den kontrollberoende tysken ordentligt, allt vi ville gora satte han sig pa tvaren och man kan saga att ett litet krig utbrot. Nar vi val fick aka vidare akte vi till lake Wabby, gick 1 kilometer i nerforsbacke sen over en sandbunker ...sen blev det en tripp tillbaka over sandynen och vidare upp for en 1 kilometer lang backe!
Stannade sen och campade nere vid havet, lagade mat i komplett morker igen. Alla gick och lade sig tidigt fran varat gang och vi svenskar satt kvar upp och snacka skit, riktigt trevligt, sag en del dingos. 

Sista dagen var alla trotta pa alla och det slutade med att vi rostade, dvs halva ganget nojda, resten inte, vi blev nojda, great succes!!  Jag korde bilen for forsta gangen, den guppigaste vagen hittils, alla i baksatet flog runt som vantar, men utan plattan i mattan hade vi inte kommit upp for backarna, dagens sanning! Akte till nagon liten sjo, badade och akte sedan och kakade lunch, vidare till farjan som tog ett trott gang till uthyrningen av bilen, stadade ur den och skildes at, SKONT. En kort beskrivning av varat gang
Brasilenaren= en paraokt filuer som bettedde sig konstigt, trevligt, vidrigt, bra, helt knapp han hangde sen med-->
Schweizaren, en likadan filuer som ocksa bara rokte pa och gjorde konstiga saker..knapp..
Canadensaren, Ensamma hjartat som Kenny kalla henne, anda gangen hon oppna munnen sa klagade hon, hon hjalpte inte heller till med nagonting pa alla dagar...primadonna..
Tyskarna= Stephan och Katia, hon var som en aerobics instruktor, skit jobbig och han satte sig pa tvaren och skulle gora allt tvartemot vad alla andra ville, trodde han visste bade bast och allt..skit jobbig.
Iralandarna= trevliga tjejer, jatte snalla, de hangde med pa allt och sa bara " okey" pa typ allt vi sa.
de tva svenska tjejerna var fran gotland och riktigt trevliga, forgyllde verkligen trippen till fraser ordentligt!
Och sa var det vi saklart.

Vi duskuterade med de andra svenskarna om det var vi eller de andra som var trakiga, sa klart var det inte vi.

Kom till hostlet och tog en efterlangtad dusch lade oss pa sangen och lyckades slokna ett par minuter. Vidare upp ch gick och kakade, nacho talrick..smart av mig, kandes som om det borjade brinna i mina lappar nar den starka maten kom nara mitt  munsar...blev in isglass direkt efter. Hoppas pa att det ska borja laka lite battre nu.

ursaktar att inlagget bara e allmant trakigt men ar sa jalva trott sa jag inte vet vad jag ska skriva,.

Imorogn blir det 15 timmar buss till Airlie Beach...Det far bli allt for nu, annars hinner jag inte boka bussen.

Rosi skriv garna ett mail om allt och ingeting, sa ska vi forsoka kontakta dig i tid nar vi ska ut nasta gang!!

Saknar er alla<3

Puss & Kram Skumbanan!

Kommentarer
Postat av: syster Yster

Det var en resa som man brukar säga :) Låter ändå helt fantastiskt! Skulle vara kul med ngn bild om ni får möjlighet. kram!

2008-12-17 @ 18:25:06
Postat av: fia

men heeej jag har saknat er!!! kollat varje dag,,,, men nu förstår jag varför,,,, villken trevlig resa... och jisses så positiva månniskor (föruton gotländarna) haha tänk att vissa är så förbannat trista VARFÖR gör man en sån resa???? hmm längtar efter bilderna,,,, STOOORA KRAMAR FIUS!!!!

2008-12-17 @ 19:18:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0