Antligen!

Grattis Janni du gissade ratt pa morot i kottfarsfragan! Haha det var ju sjalvklart eller hur=)

Klev upp vid sju och satte ryggsackarna pa ryggen och trampade till busstationen dar en trevlig busschuffor tog oss forst till Brisbane. Dar fick vi hoppa av och vanta en stund eftersom nasta buss var forsenad. Skulle in och kopa lite frulle, Kenny tog en kyckling wrap och jag en liten paj som typ hade storlek som en stor muffin...allting smaka skit..snacka om att de har dalig matkultur har. Anda sen vi akte hemifran har vi inte direkt njutit av nagon gastronomisk explosion, smaklost och trakigt, sjalvklart finns det stallen dar maten ar god, men det ar sallan. Tillbaka till bussen, byte av chuaffor, gringubbe som inte tyckte att det rackte att legetimera oss med vara korkort for att kliva pa bussen, de star och prickar av alla namn innan man far kliva pa, utan vi var tvugna att springa in och skriva ut en i pappersformat, vada onodigt? Efter att hon i desken svarat att vi kunde visa vara gamla biljetter sprang vi tillbaka till bussen och gringubben var nojd...helt sjukt.

Framme i Noosa, har ar helt underbart vackert. Knatat runt och kikat, blev lite val solbranda igar sa har hollit oss undan solen idag. Bokade in oss pa att aka till AustraliaZoo imorgon, plockas upp 08.00 sen har vi 1 timme buss dit, ska blir riktigt kul! Letade oss aven till PeterPan Travel, vilka lirar som satt dar, tva sloa surfare som hatade att jobba men tyckte att det var val ett "chill" jobb att fordriva dagarna med och dra in lite kosing, haha riktigt roliga for ovrigt. Kenny har hela tiden sagt att han velat aka till Ayers Rock, sa vi kollade pa resor dit och till Fiji. De skulle sa klart stanga precis nar vi kom sa vi fick nojja oss med lite info och ett par blanketter. Efter knatade vi tillbaka till och vantade pa var buss till hostlet, da krop det fram att Kenny bara ville aka till Ayersrock for att han ville ha ett foto pa det...Sa det stroks ganska snabbt, ska sattsa pa en dykresa istallet nar certifikaten ar klara! Han ar for knapp!

Varat hostel ligger cirka 20 minters promenad fran centrum, men de har en minibuss som skjutsar alla fram och tillbaka en gang i timmen, tar cirka 5 minuter riktigt nice! Vi har ett supervarmt men bra rum. Hostlet har egen pool, restaurang, bar, ligger precis bredvid floden, lanar ut gratis kajaker, surfbrador och bodyboards, helt klart det basta i standard hittils. Tror inte det blir sa mycket strand har, imorgon blir det som sagt Zoo, dagen efter det tankte vi kanota och kanske hyra jetski. Sen ska vi vidare igen. Tiden gar sa otroligt fort, helt sjukt.

Nu ikvall har vi suttit pa hostlet och delat pa en kanna ol och snackat skit om allt och ingenting. Ska val rora oss mot rummet snart sa vi inte forsover oss imorgon, vi har ju forbetalat sa det far inte handa!! Haha

Nehe nu borjar nog fantasin ta slut for dagen, men vi hores nog imorgon igen=)

Puss & Kram Skumbanan!

Kommentarer
Postat av: Mamma Anette

Otur med visa-kortet hoppas det reder sig ändå. Ta kort när ni är på zoo, är nyfiken på vad det finns mer än krokodiler o reptiler.Lite avundsjuk är man, ni har det gott förmodar jag.Puss o kram x 2

2008-12-11 @ 17:27:49
Postat av: Anita, Uffe.Mormor.Morfar

Hej,åker till Bettna på lördag, Rikard,Natalie, Matilda och vi firar lucia i Bettna.Kenny nu är det klart att man får jaga vildsvin med strålkastare på natten.Kramar var rädda om er .Anita Mormor,Uffe,Morfar.

2008-12-11 @ 22:31:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0