En underbar dag

Det blev en relativt tidig uppstigning, för att vara ledig fredag i alla fall=) Lyckades deala till mig frukost så jag fick ligga och dra mig, myyys.

Vi åkte ner till staden för att gå på banken klockan 10.00, handelsbanken kan säga hej då till en kund, tanta som vi fick som bankman var en riktig torris, efter en stund så mjukna hon väl lite, men det kändes inte som om hon lyssnade, och lite påpekade att i vår ålder ska man minsann göra annat än bara bo för sina pengar...typ festa och resa...Nej det kändes lite som om hon klappade oss på huvudet, och det finns inget värre man kan göra mot mig, jag kanske inte verkar så jävla med i gamet hela tiden, men när jag går till en bank så har jag stenkoll, jag har lagt upp budgetar innan och har koll på vår budget, och då kan jag garantera att det finns resor medräknade!

En sväng runt på stan och köpte present till Marro som fyller 25 år idag!!! Grattis grattis, www.marjetta.blogg.se !! Vidare och köpte present till deras bebis också, åh längtar tills jag får sniffa och hålla i deras lilla=)

En lunch på donken och sedan ut till bettna för liten träff, var ett tag sedan vi var där, riktigt trevligt. Och då ringde vår bankman från Nordea, och yes, de ville verkligen ha oss som kund, nu kan vi börja leta hus på allvar, och inget litet sketet hus heller om man säger så!!! Lycka!!!

Till tomta för att ta en snabb födelsedagsfika hos Marro som sedan varade i 4 timmar, tiden går fort med trevligt sällskap (och goda bakverk ; ) )!! Marro eller så var det jag väckte bebisen i magen så jag satt där och kände på Marros mage, gud så spännande, kände verkligen ordentligt, helt fantastiskt!! men bebis blev nog lite irreterad för han flyttade foten hela tiden när jag kände.=)

Sen vidare 2 hus bort till mina päron för lite socialisering och hämtning av pimpelspön, jag och prinsen ska nämligen ut och pimpla med  elinpelin och hennes boyfriend simon imorgon, tervligt!! kan tänka mig att det blir mycket garv och pinsamma stunder, jag äger ju bla inga vinterkläder så jag kommer se ut som ett riktigt taikon, men det bjuder jag på.

Mamma håller nu på att utfodra ett rådjur som var på svältgränsen, har jag nämnt det tidigare?? Nu bor han praktiskt taget på mammas och pappas tomt, äter frukost, lunch och middag under deras äppelträd, han bryr sig knappt om varken mamma och pappa, så när de går ut och lägger mat så går han typ 2 meter bort och väntar, idag orkade han inte heller gå i snön så han valde att gå den skottade gången till altanen, runt huset,  upp längst vår skottade entre gång och sen ner i skogen och lade sig under granen ett par meter från tomtgränsen =) haha pappa fick till och med vänta med att åka in till nypan idag för att han låg och sov under trädet och pappa skulle ge han sin lunch=) Kul!!

prinsen håller nu ppå att mecka ihop vår crosstrainer som vi köpte idag, spännande!! Själv ligger jag i soffan med ett glas vin, en filt och kollar på en dålig film!

Imorgon kväll kanske svärmor och svärfar kommer på middag, de kör ju lchf dieten så det blir sallad och kött till middag, prinsen och jag tar nog lite bakpotatis också=)


Nu e min duktiga prins snart klar, klippan!!

På tal om filmjölk fick jag mina fina smycken från pilgrim idag som jag fick när jag besällde tidningen sköna hem=)

nehe dax att röra sig mot bingen snart, trötter som man är,  ses på andra sidan kassetten!!!

Kommentarer
Postat av: Marro

Tack än en gång för presenten och sällskapet! :)



Bebis kanske tyckte att det kittlades under fötterna? fniss :)



Kram

2010-02-13 @ 00:44:50
URL: http://marjetta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0