Ibland känner man

Hur det liksom är dax att ta steget vidare, att man är klar med det man har/håller på med för tillfället, det är precis så jag känner nu. Altt ska vara nytt nytt nytt, ny lägeneht, nytt tidsfördriv, nya mäniskor nya intressen.
Mitt nya lite bättre jag helt enkelt.

mamma står och lagar mat åt oss nu, hasselbackspotatis, älgfile, sallad såser, nyplockade smörstekta kantareller, mer bortskämd kan man inte bli? Eller är det så att hon också glazerat en rådsjussadel till oss som vi ska få ta med upp till sthlm och bjuda den lilla familjen då? Ja sås har hon också gjort, amazing. mamma rockar fett.

ikväll blir det mys, prinsen åkte och köpte popcorn och cola zero till mig, han berättade för mig att kroppen tydligen surna av zero och light.. men jag svara bara att jag är så glad ändå så det gör inget...sen började han snacka något om ph värden och då slog jag dövörat till.

Imorgon är jag ledig, forsätta tvätta, plocka lite svamp och bär kanske och sen planera hur vi kommer upp till sthlm.

allt för idag, over and out.

saknaden är inte

mer än ett mms iväg, lilla gullungen, nu går hon tydligen med bara en hand  på phu bilen. skruttunge!!




har fikat med elin på stan idag, 3,5 timmar asgarv och nostalgi, vi ägde när vi var si så där 14-15. haha riktigt trevligt och riktigt roligt. Ikväll blir det fredagsmys på hög nivå, undra om det är något bra på tv eller om vi kanske ska hyra en rulle??
Prinsen kom glidandes på sin mc nyss och snart blir det lite middag här hos mamma och pappa.

inte så mycket mer att säga just nu.

det är tomt utan den lilla familjen, nathalie, du och jag borde kanske bli hemmafruar tillsammans??!! = D haha

så fint så man blir tårögd.


Älskling och hans underbara  kusin Matilda


knas i magen

har precis varit på en runda i huddinge centum, ettårs presenter och lite nödvändigheter skulle inhandlas.
Tog en lunch på ett fik, tänkte inte på att det är rötmånad, tog bakad potatis med skagen, magen känns som en badboll just nu.

nu ligger vi alla tre utslagna, lilla M i vagnen jag och N på varsin soffa. borde kanske börja packa ihop oss, ska ju åka hem kväll.

Provade att gå i mina nya stövlar till centrum och det gick alla tiders, hälarna är hela, dock är det lite för varmt för dem än, får vänta lite till.

nehe dax att börja packa...

God Morgon

Ännu en slappar dag, jag är ledig Kenny i skolan. Ätit frukost, diskat och busat med Matilda.

Drömmde mardrömmar inatt så är helt slut.. Kenny was a bad man.

Ikväll blir det lägenhetstitt, och sen kommer brorsan och hämtar oss.

Imorgon blir det fika på stan med elin, hem till tomta och tvätta.

Lördag blir det lite jobb.

Söndag får vi se.

Är en sådan dag jag inte känner för någonting..

ha det fint allesammans!

Hemma från skolan

Kennys klass drog över tiden pendeln krånglade som attan så vi var inte hemma för än kvart i sex. Kenny är helt slut efter all matte hitta han sovandes med matteböckerna på bröstet, jag har haft gräddfil på riktigt, visade sig att jag var en hejjare på word trotts allt.

Jag fick låna Matilda på en sväng till ica medans mamma n och pappa r röjjde efter hennes framfart. Riktigt mysigt.
matilda och jag är kompisar for life ; )

Natahalie och jag mumsade makaroner och köttbullar, nu står grabbarna och brasar bacon, ägg och stekt potatis, Matilda röjjer med gåvagenen, telletubbies, vi har det mysigt i vårat lilla kollektiv. tacka gudarna, eller rättare sagt nathalie och Rikard att vi får bo här!!

Råkade köpa lite godis på ica så det blir mys framför tv´n ikvälll...väntar på att mamma ska ringa ; )

Allt är kanoners och vi längtar efter lägenhetsvisningen imorgon.

ha det gott!!

Är det bara jag?

De senaste åren tycker jag att det varit en trendförändringi frågan om att röka eller icke röka? Jag tyckte mig se färre unga rökare, och jag är själv en av dem som hoppade av. Fest rökning och liknande har jag full förståelse för att tom icke rökare gör,  men har det helt plötsligt blivit coolt att röka igen? Alla röker överallt, känns som om halva skolan bara rusar ner för trapporna varje tillfälle som ges, grupperar sig och röker. Det är väl bevisat att det är en grym social grej, men ändå.

Någon mer som reflekterat över detta?

sitter i solen utanför skolan och väntar på prinsen så ska vi ta pendeln hem till lilla familjen. Får se vad kvällen har att erbjuda. väntar på ett samtal så vi får en tid imorgon att titta på lägenheten, kan inte bärga mig!!!

På torsdag blir det hemgång till nypan, kannske det är dax att börja packa ihop alla ägodelar, för om planerna går som de ska flyttar vi redan nästa helg.

På lördagen väntas annars lite jobb, prinsen ska jaga kan jag tänka mig, på söndag är det ettårskalas. Och sen är det tillbaka till skolan som gäller.




Haha kenny gör  sig inte rättvis alls på denna bild, men en glad skolpojke på väg till skolan ;  )




rast igen

har precis haft en liten tant vid namn åsa här och prata om våran kommande LIA = Lärande i arbete.
jag vet inte om det var så hon var eller om hon försökte vara extremt genus tänkande, men när hon konstant stog och pratade om små blonda flickor med stora stora hjälmar som hoppade och skrek över hur lyckliga de var som fick hålla på med betong och cement och bli skitiga.. kände jag att jag började få nog.

Efter det stog hon och berättade tyngden av att komma i tid, ta för sig på praktikplats, inte skriva om sina kära i personliga brevet, ringa, höra av sig.. bla bla bla.. Ibland kändes det som om hon trodde att det var sexårsverksamhet, om det nu skulle vara så så kan ju inte antagningen vara så särskillt kompetent vi har ju gått igeom precis samma procedur för att ta oss dit vi är idag. Inget illa menat mot dem men det finns risk att man tar illa upp när någon kommer och berättar för än hur man är, alternativt vad de tror om än.

Han man bli irreterad på en tant också, vajjert.

Nu vidare i word, jag har precis lärt mig sidnumrering, sidhuvud/ sidfot, undra vad för spännande som kommer här näst, ändra typsnitt, eller kanske något helt crazy som ändra färgen på texten??


Nu börjar lektionen igen!! Ha det gott!

Lunchen avklarad

Gulash på jöns jacob, not so nice. Men men, fick avnjutas med prinsen som har matte i hela huvudet, han såg trött ut. Hoppas på lägenheten så blir det enklare att ta med matlåda.

Nu vidare på min grundkurs i datakunskap, nu ska vi utforska word, exiting!! haha

Sista skoldagen för mig idag denna vecka, prinse går imorgon igen.


Over and out.


Snurrigt i skallen

Miljoner inloggningar, namn koder och komandon. Omg jag som knappt vet vad jag heter i vanliga fall. Snurrigt värre.

Morgonen började i alla fall bra, snodde lilla Matilda till frukosten, försökte muta henne med macka, men det var tydligen för tidigt för henne, gjorde ett gott försök i alla fall. Mamma N fick "sova" en extra halvtimme i alla fall. Mysunge.

Vår lärare berättade att lektionen skulle börja på riktigt nu efter denna rast, jag undrar vad vi gjort hittils i sådant fall..
Tänk om man var född på den tiden då skrivmaskin was the shit,  hade helt klart varit en fördel. men men bita ihop, försöka svälja så mycket info som det bara går, sitta tyst och le.

Har fått schemat också fram till jul, ser bra ut, lite mycket fredagar bara, går inte riktigt ihop i planeringen, men det ska fungera.

Funderar på att redan nu fixa lia plats så det är klart, är man ute i god tid kan man kanske få något riktigt bra. Anläggning "markplan" blir nog inriktningen känns inte direkt super lockande att hålla på med broar tunnlar och liknanade. parker, bostadsområden städer, låter roligare!

Är så sugen på att kolla på lägenheten, vore riktigt kul om det går vägen!!



 

At class

Snacka om

att ha Bernt i datakunskap på gymnasiet inte var bra, där kunde man bara skapa mappar med namnet på den uppgift man skulle göra, sen var man klar,  han kollade aldrig vad dem innehöll, exel, words  everything, ska bemästras, det här är bara en grundkurs. Önska mig lycka till.

Imorgon ska vi kolla på en lägenhet på kvarnbergsplan i huddinge, riktigt spännande, om vi får den blir det inflytt redan nästa vecka!!


Nu går det bra!

Andra dagen i skolan



Nu börjar datalektionen, spännande, inte mitt bästa direkt=)


Skolan, ses från essingeleden, nära tomteboda postterminal

Myspysdag

Dagen började med mys,  mjukisbrallor, soffan, matilda jag och nathalie. Tjejsnack och telletubbies, hjärntvättad ab.

En sväng ner på huddinge centrum för nödvändig inhandling av hygienartiklar en fika och sen  mötte vi upp Kenny vi pendeln, den rackaren åkte inte fel en enda gång =)

Kenny hade sin första riktiga skoldag idag, hela dagen spenderades i cad, något ritningssystem på datorn, inte kennys favorit. hihi

Imorgon blir det skola för oss båda, så har jag bokat en romantisk lunch med min kära.
Nästa vecka blir det att ta med egen mat=)

Lägenhets sökandet går sådär, men vi hoppas på bättre tider, ska de inte  ha 3 månaders deposition, så svarar de varken på e-post eller telefon, men men vi kämpar på. någongång ska det väl lösa sig.

Skriver mer imorgon, jag ska ha datakunskap och prinsen matte, intressantvärre.


Ha det gott!!  kramar



 


Godermorgon

Stackars prinsen vaknade vid 06 imorse, ner vös för skolan och livrädd att försova sig. Jag  trynade vidare, Natalie och Matilda gick upp och höll han sällskap vid frukostbordet. Stackars barn kommer kunna massa knäppa grejjer när kenny är klar, natalie har skvalrat. Kenny var och köpte en jätte fin, fast ltie tråkig jacka igår, hade hoppats på något lite häftigare.

Kenny var nervöös både för att komma försent och inte hitta, 08.30 fick jag ett stolt meddelande där det stod att han var framme på skolan. Duktig pojke.

Nu låter Matilda som ett krigslarm, elaka mamma byter bajsblöjja, hon verkar bara vill gåträna med hennes vagn, gullunge.

Vädret är tråkigt får se vad vi hittar på idag.

kramis

gammal bild,

Min älskade pojkvän gjorde denna till mig när han lånade min mobil en kväll, älskvärd är vad han är=)


Back in the Benk


 läraren Hasse förvirrar oss alla med sina ritningar.



varning på stan

Tror ni inte att jag i all stress också slängde mig på fel tåg i älvsjö också, stressad som en galning hoppade jag på första bästa tåg, när jag sen upptäckte vilket håll det rullade fick jag god lust att börja asgarva och banka huvudet i något hårt, men då hade jag garanterat avslöjjat att jag inte var från stan. haha

Kenny, Rikard och Matilda är i skärholmen och letar jacka till kenny, tack för inbjudan tänkte jag nästan säga.

Natalie är på möte så nu sitter jag här själv, solokvist.

Som tidigare nämn blir kvällen lugn, nu när jag satte mig ner kände jag hur slut jag var i skallen efter all info idag.

Smell ya later!

som en riktig bonde

Glömde jag kolla slutstationen på pedeltåget, och hade självklart hoppat på fel, efter älvsjö ska stuvsta komma, inte farsta strand, bara hoppa av byta och nu stå här och vänta. Så typsikt mig. haha

tur att jag kom på det direkt i alla fall haha.

Första dagen i skolan, nu på väg hem

Sitter på pendeltåget mot huddinge efter första dagen i den nya skolan. Helt okey, känner mig halft som halft blåst, det första som hände var att läraren gick igenom massa grejjer som har méd stenkrossnign att  göra, jag kände mig helt med, mackadam hit och storlekar dit, pappa och bror är i branschen, det här blir lätt som en plätt tänkte jag.

Sen kom smällen, 20 ark 1 Á3 format med ritkningar, från hur man förebereder tillss vägen är klar...inte helt lätt. dock så verkar det bara vara en bonus som vi får se, för kära hasse som läraren heter berättade att han upptäckt att hans förra avgångsklass var riktigt dåliga på just ritningsläsnning.

så har varit i skolan 09-16, haft en timmas lunch och 4 bensträckar á 20 minuter. var och åt lunch med min nya klasskamrat Annika på jöns jacob´s haha.

Nu snart framme i huddinge, ska väl inte göra  allt för mycket ikväll, imorgon är det prinsens tur att åka till skolan, så får jag vara ledig,

Håller tummarna att Lill M är på strålande humör så kan vi busa lite sen=)

that´s all for now.

ha det gott!!!


kramisar

God förmiddag.

Idag ska det packas och fixas och donas, ikväll åker vi upp till lilla familjen i huddinge och ska vara där till på torsdag.
Kenny och jag börjar ju i skolan imorgon, hihi, låter helt knäppt att säga det men så är fallet.

Tror avfärden blir runt halv åtta någon gång, innan dess ska det packas, tvättas, hinna med en sväng till stan, städa mitt rum och övriga källaren. Men det ska nog gå bra.

Idag är det en av de stora dagarna inom jakten, bockpremiär, vilket betyder att min bror och min pojkvän springer omkring grönklädda i skog och mark och skjuter djur. Upptäckte att det första sms jag skickade imorse var "har ni dödat något än?"  hur makabert är inte det. Men men, fick till svar att en stackare fått sätta livet till. Kul för dem, synd för bocken.

Nu går allt så där oförskämt bra. Skola, mckortet, kennys jaktlycka, nu är det bara en rackars lägenhet som behövs..


nehe dax att dra igång så allt hinns med!!

ha en bra dag!

kramar

God afton bloggen.

Nu är det dax att dra igång här igen, länge sedan nu men nu känns det som om att insperationen har kommit tillbaka.

Prinsen och jag är båda inne på nackademin, han på byggnadsingenjör och jag på väg  och bergsingenjör. Känns riktigt kul! Jag börjar på måndag prinsen på tisdag. Tills vi hittar en lägenhet blir vi inneboende hos lilla familjen och det känns skönt att de ställer upp så vi slipper pendla varje dag. Tack så jätte mycket!!!

Nu sitter jag och pillar på min nya mini pc med ett mobilt bredband, myspys =)

Nu blir det bloggande om den nya skolan, jakten på en lägenhet och massa annat kul hoppas jag!!

Jag är världens lyckligaste och om vi bara får en lägenhet så finns det inte mycket mer man kan begära!!

ha det gott allesammans!!

Puss & Kram

Jag sitter nu och njuter av

Att både jag och Kenny är kallade till upprop på de utbildningar vi sökte, att jag ska plugga make-up artist i höst och att min Elle interiör har kommit.

Att sen extrafilm.se mest har grönt i sina utskrifter på de bilderjag framkallat hos dem känns för stunden som en skitsak..


Nu leker livet, God Damn it.

Marro om du läser här så ska jag ärligt berätta att jag saknar dig!

Måste ses någon dag.

Bjuder på denna till Lilla familjen, vilken skönhet!











RSS 2.0