Det är tomt här

Vi försöker komma i ordning, allt är väldigt rörigt men väldigt härligt. Bor så gått det går i huset, men de nuvarande ägarna har ffr saker kvar, så det känns inte riktigt som en eget än, de kan ju dyka upp när som helst och hätma grejjor. Men det går bra, de är så trevliga!

Var på banken igår så nu är allt bar ett knapptryck bort. 1 Juni blir det helt vårat, härlgit! Sen är det bara att börja ta tag i saker.

Dränering dränering...Någon som känner något dräneringsproffs? Finns inte en tillstymelse till fukt i källaren, dräneringe"brunnen" var snustorr...vad göra? Vi hade ju helt ställt in oss på att dränera, men nu börjar man fundera. Att mattor rest sig i källaren tror jag helt beror på att det är den förra ägaren som själv lagt golvet för sisådär 34 år sedan, klart att den kan resa sig, det visade ju ingen fukt när besiktningsmannen var där och mätte...

Men samtidigt så gör man det så är det gjort..då vet man att allt är grönt och den dagen man ska sälja så är det absolut ett plus...haha pratar om att sälja utan att ens kommit in!

Imorgon eller torsdag ska jag flyttstäda leggan, elelr göra den fräsch i alla fall. Sen är det över.


Nehe försöka hitta på en uppgift till mig själv här på kontoret, är spindeln i nätet idag, alla är super upptagna så jag får agera fixarfia och svara i telefon mm.

varit lugnt en timme nu...Hoppas det händer något snart!

Ha det gött!

tror faktiskt vi kan

Kalla oss klara, eller så klara man kan bli.

Nu hopp i bingen, upp i ottan och fylla två släpkärror, en vw caddy och V70 full med dåligt packade grejjer haha.


Måste bára berätta hur det gick till när prinsen packade ihop vårat förra kök, jag undrade hur han gjort med glasen eftersom allt gick så fort, jo då hade han kilat ihop dem och packat knöööööök fullt så de inte kunde röra på sig, bättre än att slå in dem tyckte han, haha ja alla sätt är ju bra utom de dåliga!'


God Natt!

SÅ förväntansfull

så jag nästan spricker, vill packa in allt i bilen och åka nu!!!!!  men men får vänta till imorgon.

So EXCITED!!!IMORGON

Går flyttlasset till vårat hus, hur underbart är inte det?
Kenny åkte precis ut för att låna pappas Caddy och hämta släpkärran så vi kan börja lassa den full tidigt som fasiken.

Åhh denna helg kommer bli the best ever, nytt hus, födelsedagskalas, hela familjen kommer och hälsar på + kennys släkt kommer ner, ska bli kul att träffa lilla familjen igen, länge sedan nu! Sen på söndag ska vi åka och hämta bilen, min biiiil!!

Prinsen är så kärleksfull nu, man märker hur han längtar tills vi flyttar, vi pratar om oss som om det inte finns något annat. Älskar den underbara mäniskan.

Nu ska jag packa det sista, sen vila inför morgondagen, men denna gång tackar jag för hiss, att flytta från vindsvåningen vi hade var ingen hitt, men nu är det hiss och sen rätt in genom dörren!!!

har haft ännu en trevlig dag på praktiken!!! paddat och satt ut busstöd, börjar även bli en hejjare på att beställa kabelutsättning=) Riktigt kul, ser nu en framtid inom yrket vilket jag inte gjorde första veckorna.

När vi flyttar in nu har vi ingen tv, telefon, eller internet och det lär inte heller bli prioriterat, så får väl smyga över till mamma och låna nätet så jag kan uppdatera lite här=)

Nehe ta tag i allt!!


Nästan klar

Men vilken jävla röra det är här. ett tag till ska jag kämpa på men sen får det vara bra för i kväll, det är "pyntet" och glasen kvar dvs saker som ska slås in och behandlas försiktigt=boooring.

Imorgon är sista dagen för denna veckan, ledig i helgen, lyx! Har stora förväntningar på morgondagen, har en känsla att det kommer vara en bra dag.

Har sån sjuk ****värk...lagom till flytten, men men det får gå...men fan vad jag hatar detta, inte nog med att man ska straffas varje månad med vad det innebär, det ska gärna göra ont också...Men vi kan nått som inte grabbsen kan..och det är att skapa och bära det vackraste en mäniska kan få...så det får väl vara värt det.

Nehe alvedon och sängen nu!!!


Det märks

att jag snart spricker, haha helt plötsligt är det kul att blogga igen, har packar två kartonger till i köket och nu är det bara mat och glas kvar, dvs det tråkigaste. De nuvarande ägarna av huset ringde precis, vi får nyckeln klockan 12 på fredag, de skulle inte vara helt klara då, något rum kvar, men vad gör det, vi har 6 till ; ) får se när vi sover första natten, kanske fredag, kanske lördag, hur som haver ska lägenheten vara tom och färdig flyttad på fredag, städningen ska jag ta torsdag nästa vecka, någon frivillig att hjälpa till? Vi har lyckats deala till oss att slippa en riktig flyttstädning, vilket känns skönt, men man vill inte lämna ifrån sig en äcklig legga så ska ta en rejäl omgång men inte gå bananas som jag brukar göra. De nya hyresgästerna ville komma in nästa lördag, och vi trodde nästan att vi inte skulle få tillgång till huset för än nästa helg, så det blev lite kaos, men nu ordnade det sig. Kommer ändå inte hinna allt man vill nästa vecka så det är skönt att slippa tänka på det också. Men gärna lite hjälp som sagt.

Nya bil och hus, 4 år tillsammans med prinsen och solen skiner, kan det bli bättre. Min första bil, eller ja hur man nu ser det, prinsen och jag har ju haft 3 gemensamma bilar, men det är ju han som använder dem, och nu spelar det ingen roll, tar han ena bilen så kan jag ta den andra.

Fick också veta att en gammal kär vän ska få en liten bebis vilken dag som helst, spännande!!

Så helgen kommer väl se ut på följande sätt.

Ska försöka sluta tidigare imorgon och packa det sista med prinsen, han skulle sluta tidigare. Sen kan jag tänka mig att det blir mat på något snabbmatsälle då hela köket är nerpackat.

Måndag morgon åker vi och hämtar kärran och caddyn i tomta och lämnar katterna till mamma och pappa och sen börja packa bilen och kärran och köra första rundan till klockan 12.

Hela dagen kommer spenderas i huset, sen får vi se vart vi ska sova. Pilla och Jonas ska komma förbi och inspektera!

Lördagen blir det nog lite mer hus och sen fyller bästa svärfar Robban år och återigen blir det kalas ute i bettna, 4 denna månad!

Söndagen blir det hus för hela slanten.

Nu har saker och ting börjat rulla på parktiken, jag får mer och mer uppgifter och det beror helt enkelt på att det är sådant högtryck så de måste släppa saker till mig, och hittils har alla uppgifter gått bra.


Har badat kissarna och tvättat en sista maskin tvätt i denna lägenhet, rensat kylskåp och skafferi, men man vill ju inte slänga i onödan heller, men att flytta 1 deceliter ris och typ en skvätt olja känns inte värt, det kommer hamna längst in i något skåp så det får ge plasts för viktigare saker.

Nehe ta tag i sig själv sista kvarten innan Arga snickaren.


Ni är dåliga på att komentera, jag är faktiskt lite sugen på att veta vilka som kikar förbi här=)


Bilder från midsommar i "stugan", blir nog stugan i år igen.  Det är underbart där.Hemma

Tack Svärfar Robban för att jag fick sno dig en stund och kolla på bilen. Vi har bestämmt oss och vi tar den!!

Haha vad var det jag sa, perfekt shoppingbil ; ) Hämtas på söndag så det blir perfa inför nästa vecka.

Det är Ingen skönhet, men det är vad det är, en bil som jag kan ta mig till och från stan, kan köra virke, skräp och helt enkelt ta mig dit jag vill när jag vill det. Perfekt!Klicka för att se nästa bild


billig och hela motorn är servad så man kan ju hålla alla tummar att den rullar som den ska ett tag, men alla bilköp är bara mer eller mindre dåliga inköp, sålänge man inte köper en sproilansny =)

Nu ska jag packa i en timme, sen ska jag se Arga snickaren eftersom de sänder från tomta och ett hus som jag alltid gick förbi när jag gick till skolan när jag var liten.

Sen tänkte jag packa till midnatt, sen är det sovdags. Imorgon är sista natten vi bor här, för jag tror inte jag hinner packa allt så det får bli en natt till så vi blir klara innan vi börjar dra ivär flyttlasset

Kontoret.

Sitter på kontoret och svarar i telefonen, och kommer göra det en timme till, efter det blir det att kolla på bilen,
sen hem och packa som en gaaaaleeeen!!!!


Håll nu alla tummar att att den är något att ha! ( Kan säga att det är en riktigt bra shoppingbil haha)

Lycklig

Idag är en lycklig dag och det märks att prinsen tycker det med, han har ringt 2 gånger, glad som tusan och pratat och pratat, mys.

Jag gör mitt bästa med lägenheten men det går sakta, det är svårt att packa när man är själv, svårt at strukturera bådas saker, vad vill man ha lättillgänglit och vad kan man gräva ner någonstans.

Imorgon ska jag och kolla på en bil, hoppas verkligen den är fin för det priset, behöver verkligen en bil akut till flytten och den skulle var perfekt för kommande ändamål. Svärfar Robban ska följa med som ett kritiskt öga, jag blir ju alltid eld och lågor så fort jag ska få eller köpa något och tycker det är kanon, så det kan vara bra med någon som hejdar än.

Idag går stora flyttlasset för de nuvarande ägarna till huset, så jag ska ringa dem imorgon och se om vi kan komma förbi torsdagkväll och hämta nyckeln så vi kan dra igång fredagmorgon. ohh!!

SÅ nu håller vi tummarna att inget krånglar och vi får nyckeln på fredag, och att bilen imorgon är helt ok så jag slipper strula en massa för att ta mig till och från stan.


Älskling...4 år redan...min plan var att vi skulle åka till Barcelona denne helg...men istället ska vi flytta in i vårat hus!!!

Kenny Prinsen Ahlström, Jag Älskar Dig


4 underbara år

Idag. När jag kom hem från jobbet stod en superstor bukett 30 cm i diameter med 10 röda rosor, brudslöjja, blå blommor, vita blommor och ett fantastiskt underbart romantiskt kort <3

Älskade Prins, Ingen kan älska som vi <3
Både gulligt och fyndigt, tur att vi just flyttade till den gatan=) <3


bloglovin

har gått och blivit medlem i bloglovin, och det kommer spara mig mycket tid!!

Utöver detta så firar jag och prinsen 4 år imorgon, och på fredag flyttar vi in i vårat hus.

Om det kommer bli mycket skrivet här är inte troligt, dock kommer det nog massor med bilder=)

Lyckan är total!

att det är så svårt

Att flyttpacka. Alla småsaker man har, pennor, papper mm mm, vart ska man lägga det?? öser ner allt i kartonger så får man ta tag i det när man har lite mer lust och ork, det är roligare att plocka upp än ner!

Flytten går snart och jag är så lycklig. idag när jag kom hem skulle jag gå ut på balkongen, det var 50 grader varmt och luften stod still fast än att jag öppnade upp hela fönsterraden, inte avundsjuk på nästa hyresgäst som har en lite son, fruktansvärt varmt här. Och vi som hade som mål att i alla fall bo här över sommarne så vi kunde uttnyttja våran underbara balkong, shit pommesfrittes...fatta att knalla ut i tofflorna på altanen och bara mysa...läääääängtaaaaar!!!!!

Känns lite oroligt att vi flyttar innan den 25 då alla räkningar kommer dyka upp i denna röra, vill inte missa något, men desto fortare allt är nerpackar desto fortare kan man få lite ordning i det krig vi nu kallar hem.

Har försäkrat huset och motorcykeln idag, moderna försäkringar blev det, de är riktigt trevliga och bemötande och billiga. Kan rekomenderas!!

Nehe fortsätta i kaoset!!!

Verkar

Som de har svårt att ge mig arbetsuppgifter idag, men men ska försöka få den här dagen att gå också, Ikväll ska jag fortsätta packa, hallen och förrådet står på schemat!!

myspys

Igår kväll  fixade prinsen myyyys. Grillade och sen myste vi i soffan till dåliga program. Riktigt härligt. Gick genom alla textiler här hemma också, slängde en sopsäck, har jag skrivit det tidigare?? Riktigt skönt. Idag blir det byrån i hallen och förrådet tror jag!!

ska snart åka ner på stan, handla lite födelsedagspresnter till kennys systrar som fyller år lör-sön.
Den ena önskade sig min special-cake så det blir nog att baka ikväll.

Imorgon ska jag jobba till 15, vid 14 ska Kennys halva familj komma förbi på lite lunch och häng då Cindy som fyller 20 ska ha vänner hemma. Hon hade ju precis fått moppe när prinsen och jag träffades...

Söndag blir det jobb 12-16, och sen ut till bettna och fira Daisy som fyller 16.

Så på med palter och starta dagen!!!


Idag

Skulle prinsen och jag gå upp 09.30, ta sovmorgon mysfrukost tillsammans och sen ta tag i lägenheten.
Nu är klockan straxt efter 13, vi sitter i soffan, jag kollar på sheer gi någonting på tv.. och prinsen läser tidning.

Inte kul att flyttpacka men känner jag oss rätt drar vi igång efter vi varit och handlat lite, så kommer vi hålla på heeeeela natten.

Ikväll ska vi grilla, mysa och packa.

Vi bäddade för övrigt rent vår säng i går och upptäckte att vi har bara 2 matchande bäddsätt, óch vi gillar inte det ena, brukar göra så att vi tar ur sängkläderna på morgonen tvättar och lägger i på kvällen igen...men man vill ju variera sig.

Snart slipper vi den här jäkla lägenheten, och ingen längtar mer än vi!!!!

Underbar dag

Har haft en underbar dag på praktiken, fått massa ansvar och nya utmaningar, me like!!

Väntar nu på prinsen som kommer vilken sekund som helst, två dagar ledigt tillsammans, upptagna hela tiden, men lediga tillsammans!!!

Det händer mycket nu, nästa fredag får till tillgång till huset kan man säga, för det är inte säkert att de är helt klara, men vi får börja flytta in våra saker i alla fall, så får vi se när vi för första gånge får sova i vårat hus. Kan inte tro det, HUS?!?! Underbart. Första kvällen där är min och prinsens..av någon anledning vill jag bara njuta av det själv, men sen är det öppet hus, alla välkommna när som helst, anmäld som oanmäld!!!


Nu måste jag sluta världens hetaste hunk kom innanför dörren!!! Skjorta och kavaj, han hade tydligen varit på affärsresa sa han haha eller så är det så att han har kläderna från förra veckans 70 års kalas!!

En dag i solen.

Har spenderat dagen i vagnhärad och observerat, Svevia håller ju på att bygga om resecentrumet där och det är mycket olika moment som ska göras, kul.

Helgen närmar sig med stormsteg, ledig tors och fre sen blir det jobb i helgen. Utöver detta så fyller två av Kennys alla systrar år, 16 och 20, lör och söndag. Torsdagen ska ägnas åt att packa ihop så mycket som möjligt av leggan. Fredagen ska vi följa med mina päron till Kumla där de ska hämta sin nya "motorcykel" haha eller bussen som pappa kallar den. Ska sjutsa dit mor och far så de kan åka hem på den.  Så det blir full rulle i vanlig ordning, kul, men det är mycket som ska hinnas med kommande vecka, ojoj blir stressigt att hinna packa ihop allt...Men men sopsäckar och flyttkartonger så ska det ordna sig!!

Att börja så här tidigt som jag gör tar knäcken på mig, är verkligen helt slut när jag kommer hem från praktiken, sen piggar man på sig när det är dax för att sova..Det borde vara en mänsklig rättighet att få sova till 06...eller 07 haha 05 är ingen tid en vanlig mäniska bör gå upp. Men men man vänjer sig!

Nehe nu ska jag göra lite fint här i alla fall, prinsen kommer bli tokig om det ffr ser ut som ett krig imorgon när han kommer hem haha ska rensa som galningar på torsdag!!! Slänga allt man vi inte tror vi kommern använda eller sakna!

Haha

Nu kom jag på mig själv att bli sur och irreterad pga av det förra inlägget, att kalla mig arbetsskygg är nog bland det värsta man kan säga enligt mig...usch så irreterad jag blev, inte nog med att man antingen pluggar eller praktiserar 40 timmar i veckan, så jobbar man extra varje chans man får, sen så har man en sambo som är borta, så då gör jag faktiskt de flesta sysslor här hemma, utan att klaga, utan att min sambo vore borta skulle jag inte ha den standarden jag har idag, så jag är tacksam för att han gör det för oss.. så då kan jag tävtta, städa diska och laga mat till största del, men han hjälper också till, de ska jag inte säga att han inte gör. Jag söker jobb och har nu två extrajobb som tidigare skrivet, alla lediga dagar är uppbokade med att träffa vänner och familj. Nu har vi skaffat ett hus som ska renoveras i säkert 4 år frammåt för att få det som vi vill...Arbetsskygg...ja kanske det...deklarerade för en heltidstjänst (inom handel) förra året fast än att jag var tjänstledig i 4 månader....


Anledningen till att jag försöker spara tider nu är väl att jag snart tjänat de 55 000 kronorna jag får tjäna denna termin...

Nej gud..nu får jag nog sluta..Behöver absolut inte försvara mig inför någon som inte vet hur jag lever mitt liv eller hur mina dagar ser ut...

Kom på att jag kan

titulera mig som riktigt upptagen numera, heltidstudier, och två deltidsjobb, känns skönt...med tanke på att någon kallade MIG arbetskydd igår när jag gick hem tidigare från jobbet...In youre face...haha

Vill haaaaaa vill haaa vill haaaaaaa


 

Anställd

Skrev idag på papper för anställning från och med 21 juni tom 31 december, deltid här på Svevia, känns bra, sommaren och hösten räddad. Så har jag kvar min Deltid på Classe, får se om jag eventuellt måste bara lite tjänst ledig beroende på hur mycket cash man drar in.

Dagens i-landsproblem är väl att jag snart tjänat för mycket pengar denna termin så måste hålla ett vakande öga på inkomsterna.

Nu har vi fått inflyttningsdatum!!!!!!

Eller för sakerna i alla fall, men vi kanske kör lite paralellt med nuvarande ägarna, men det är inte långt kvar nu!!

Helgen har ägnats åt firande av födelsedagar, Svärmor och Prinsens farmor. Utröver detta var det jobb lördagen och egentligen söndagen men jag gick hem efter en halvtimme och åkte på kalas i stället. Sen så var det allt annat man ska hinna med på helgerna.

Blivit bjudna på dop har vi också, mitt första riktiga dop!Oh så mysigt. Lille killen blir döpt i samma kyrka som jag, ska bli kul att se den, kommer inte ihåg så mycket från den dagen...

Lycka!

Åkte till intersports rea, kom hem med fyra par skor, två jasics, 1 nike och ett par firefly allt detta 1000 kronor!! Nu kommer mina tassar må bra ett bra tag framöver. Ska köpa mit ett par converse, balerina och klacka om mina röda stövlar, och ett par "slip-in", sen är jag super nöjd!!! Har jag skor för alla väder och tillfällen!!

Jag vill ha, jag vill göra, jag viiiiiiill

Så mycket man kan, så mycket man vill, och allt ska helst hända idag, gärna igår.

Längtar som en galen till flytten, vill flytta nu nu nu nu!!!!!!!!!!!

Känner mig rätt asocial för tillfället, har så mycket i huvudet, så mycket som ska göras och utöver detta ska man hinna praktisera och jobba också.

Har börjat inse att vi har köpt ett hus, ett hus, ett ställe där vi ska bo länge. Helt plötsligt så kommer det över än, måste man ha så jävla brottom? Visst är det kul att ha ett underbart fint hus, men det är ju också underbart att ha någonting att göra, projekt. Man måste inte släppa en bomb och börja med allt på en gång. Ska nog försöka vara lite systematiska så man slipper ångra saker och göra om elt bråka om att man är missnöjd vilket jag vet kommer vara fallet i vårat förhållande.

Tror sommarens bestyr blir att dränera, riva upp, föryngra och planera trägården samt lägga marksten och dekorsten. Målning av fönster, dörr och hus faller på min lott skulle jag tro. Sen ska vi nog vara nöjda ute för i år, man ska väl för sjutton kunna njuta på altanen någon kväll också. Så får det bli altan, garage och staket nästa sommar, och plantering såklart!! Rosor, nya träd, aster, syren, doftviol, vinbär, björnbär, amerikanska blåbär, smultron, potatis, lök, ärtor sallad och kryddor!!!Oh det ska bli så kul=) Så ska jag fixa en riktigt fin gräsmatta!! Sen när det är dax att kliva in, så blir det väl hall, kök och vardagsrum i ett svep. Sen vet jag inte varför men jag vill få ordning i källaren, två av rummen har ju nuvarande ägaren byggt med 70-talets regler, vilket inte är de bästa idag, så det skulle vara skönt att få ordning i de två rum det gäller så man kan använda de två rummen ordentligt.

Så är det möbler, man vill ju ha allt, har bla spanat in en rokoko byrå, fake, på blocket vill hahaha, men skulle jag köpa den nu, kommer den se helt missplacerad ut...men vill ju inte vänta och köpa en äkta och förvanska den som jag ska, vit med silverbeslag, och det finns ingen vit orginal rokoko med sivlerbeslag, allt är mörkt trä, mässing och marmorskivor, och jag vill inte förstöra någon fint och orginal. Två indemo röda Ektorp 3-sits soffor, soffbord, matgrupp för 10 personer, gärna med någon skänk eller fint vitrin till,  lampor till förbannelse, en äldre stor fin spegel till hallen, hatthylla och skoställ...nya sovrumsmöbler, kompleteringar till tv-rummet, mediamöbel, ska i jo för sig hänga upp tv´n på väggen, men måste ha något under, den måste väl gå i indisk stil, då kistan och våra nuvarande soffor är bruna. Så är det de rummet i källaren vi ska göra till kontor, där vill vi ha lite Jugendstil, tungt mörkt, gammalt, med en strindberg lampa på skrivborder, med kontraster mot modernt med coola tapeter och ljussättningar. Det mörka och gamla är Kennys stil, så det får bli i källaren.

Så måste jag övertala kenny till att riva två väggar, det räcker med 2 sovrum...vi behöver INTE 4...om det skull bli aktuellt för fler, så får vi väl sätta upp en vägg...eller flytta ner i källaren...Men min plan är att när vi behöver så många sovrum...ska vi bo någon annan stans!! Men ha är tuff...jäkligt tuff..

Som sagt vill ha allt nu, gärna igår!!!

Nehe dax att börja förberede sig inför morgondagen, klockan ringer ju som sagt 05.40


RSS 2.0