Grattis till mig!!

För jag fyller 22 idag!!!

intagningsbesked

En vecka kvar tills vi får veta om prinsen kommit in eller ej, han är behörig har vi i alla fall fått i svar, åh håll tummarna nu för oss!! Skulle vara drömmen om också Kenny kom in på sin utbildning. Jag är så nervös, men en vecka till..Men det är omöjligt att han missar, bra cv, personligbrev, arbetsgivarintyg, yrkesbevis och ett jäkla snyggt foto, hoppas det är någon liten singelbrutta som sitter och avgör vem som får och inte får komma in, då är han helt klart inne!

Idag har jag arbetat hårt som snickare, kapat, målat burit bräder mm mm, varmt är bara förnamnet, min outfit var den perfekta också, min lilla svarta, tubklänning, kortkort, och robbans gröna krocks i strlk 42, hetare brud får man leta efter haha. Men prinsen var nöjd med mig, han idiot förklarade mig inte en ända gång och mina kapningar var perfekta! De verktyg som jag inte är helt övernes med nu är skruvdragarn och hammaren, hammaren går bra om det är korta hårda spikar, långa rangliga har en förmåga att vika sig hela tiden, och skruvdragarn tar som jag säger "tomtag!" dvs jag trycker för dåligt så den drar inte runt skruven, men men det finns tid att lära sig det med!

mån-tis har spenderats vid sjön med kennys syskon, riktigt trevligt. Skönt i vattnet också, jag som är värsta badkrukan i vanliga fall har varit som fisken i vattnet, tycker jag i alla fall, 10 åriga fanny tycker dock inte det tror jag, hon tycker det år "TRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKIIIIIIIGT" att sola med mej ett par minuter mellan doppen, så det är bara att hoppa i, eller sitta på bryggan och övervaka leken.

Daisy!Fanny och Daisy!Sebbe!Dem säger att vi är lika? vad tycker du?
Kennys systrar Daisy och FannyOch så lille jao då.Inga nyheter än, men nästa vecka hoppas jag att jag har en hel del!!

puss o kramRSS 2.0