Vilken harlig dag!

vaknade och madde mycket battre, Fia jag behover inte dina fina ord haha du gor mig bara orolig!! Nathalie, jajjemen precis sa ego e vi, nar ni flyttar ner till Nykoping sa kan vi borja diskutera, haha eller nar det ar dax for erat andra...eller tredje=p

Vi borjade dagen med att hyra en moppe, sa himla roligt, och billigt, vi betala typ 50 spann for en dag och det visade sig vara ganska dyrt, ska hyra av var granne i fortsattningen hon tar 35 svenska och tar man flera dagar brukar man fa lite rabbat!! kanoners!

Akte upp till utkiksplatsen, sa himmla fint, sen snurrade vi runt runt runt, hamnade till slut pa Wang Ta Lang, en av varldens storsta juvelerar butiker, I LOVE!! hihi ga och prova diamanter och allt annat man inte har rad med! HIhi

Vidare och runt, stannade pa Sofias och kakade lunch/ middag  innnan vi akte hem, da var val klockan runt fyra, slog oss ner i soffan glodde pa en dalig film och nu har vi gatt ner pa stan for lite middag, prat med mamma och kanske en titt pa stan!

Igar kollade vi pa Sex and the City filmen, I LOVE!! haha och det roliga var att Kenny tyckte ocksa att den var skit bra!
Men jag har en fraga, flyttar inte Carrie till Paris med Ryssen i filmen?? i sadant fall var den delen av filmen bortklippt?
eller var det sista avsnitten i serien som jag blandar ihop det med?

ikvall blir det Max payne med Mark Wahlberg, tror inte den ar halften sa bra som Sex and the city, men men ikvall far Kenny valja rulle..

Imorogn ska vi lamna tillbaka moppen sen blir det nog stranden, maste battra pa brannan lite har ju hallt oss borta typ 3-4 dagar fran solen eller natt=)

har som vanligt inte sa mycket mer att skriva, vantar med spanning pa bror sa ska vi hitta pa lite kuliga saker!!

ha det gott allesammans!!

Puss & Kram Skumbanan!

Kommentarer
Postat av: Mamma Anette

Tar ni ingen hänsyn att jag är långsam på chatten??? Skulle få till ett hej då för denna gång.

2009-01-29 @ 14:13:29
Postat av: Anita, Uffe.Mormor.Morfar

Har just läst det sista från er.Vi har varit lite dåliga på att skriva kommentar.Ni verkar ha det bra Här har det snöat på morgonen jätte mysigt,HA HA hälsningar Anita,Uffe,Mormor,Morfar.

2009-01-29 @ 15:58:05
Postat av: Nathalie och den lilla familjen

Haha tredje barn!? Tror ni jag inte har annat för mig än att vara tjock och skjuta ut ungar!! Nej hua!! Haha :-D



Ta hand om varandra! Kram

2009-01-29 @ 18:22:28
URL: http://metrobloggen.se/Nathalie86
Postat av: zelle

Det är bra!! Brainstorma lite efter roliga saker vi kan hitta på så kommer vi säkert hitta många saker på vägen. Ha det gott! /Zelle

2009-01-29 @ 23:07:00
Postat av: Janni

sista avsnittet stämmer bra ;)

2009-01-30 @ 17:06:37
Postat av: Pernilla

Hallå uppdatera bloggen! :) Vad händer där borta? Sophämtning check! Kram

2009-02-02 @ 10:42:53
Postat av: Daisy

Nu får ni ta o lägga upp lite fina bilder här va!? :)

2009-02-03 @ 20:55:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0