Sista dagen i Cairns.

Gardagen spenderades pa hostlet, fikade, internet och ritade, nu ar husritningen klar sa nu saknas bara typ 2 miljoner och en tomt sa ar det bara for Kenny att borja snickra=) haha.

Idag ar sista dagen i Cairns och vi har inga planer, ska forsoka fa dagen att ga sa fort som mojligt sa vi ar pa Fidji snart!
Jag var ute och handlade frukost imorse och hittade knackebrod i en delikatessaffar som lag bredvid Iga, typ australiens svar pa Ica. Mumsade knackebrod till frukost. Igar vart det chilli corn carne, kennys bastaste mat sa har langt pa resan, sa idag blir det spaghetti och kottfarssas, min bastaste mat, haha.

Vi forsoker fa tag pa Kilroy men de vagrar svara sa hoppas de kan boka om var tripp till thailand snart annars blir vi lite sura...Har fixat boende i Kata beach de forsta 10 dagarna innan vi far tillgang till lagenheten vi hyrt sa det kanns skont att allt ar ordnar. Bror har antligen bestammt sig for att komma ner, kosta vad det kosta vill och vi ar overlyckliga for att fa lite sallskap. Aven mor & far verkar ha bestammt sig far att komma ner, det anda mamma ar orolig for ar kattvakt men det ska val hinna ordna sig! mamma Rosi pa Brunnsta har erbjudit sig att hjalpa till bland annat sa mor lilla mor, det kommer att ordna sig!!

Annars har vi nog inget nytt att komma med, dagarna efter Cape tribulation har varit handelselosa och vi vantar mest pa att fa aka vidare!! Det ar sa synd att man inte far bada i havet har, tar liksom bort halva grejjen med att ga ner till stranden. Men men vill ju helst komma hela och levande tillbaka fran denna resa sa vi far halla oss till poolen om vi vill svalka oss!

Allt for idag, vi kommer nog in en gang till ikvall och dodar lite tid!!

Tills dess, ha det sa bra allesammans!!

Ut pa krokodiljakt!




Vi Leta lite har>




Likadan bat som vi akte med



ute och vandrade i regnskogen.



Tessan hitta monster korall med snackor! haha



Och Kenny hitta en Lian.



Vi kom till en flod



Och sen vidare till havet, dar var det stopp.



"Hamnen" i Port Douglas



En varan pa flykten!



Puss & Kram Skumbanan!

Kommentarer
Postat av: Mamma Anette

Fina bilder ser varmt o skönt ut.Här vaknade vi med minus 16, inte ens katterna vill gå ut.Ha det bra kram x 2.

2009-01-05 @ 09:11:51
Postat av: MammaRosi

Hej små duvor!Ni ser fortfarande friska och fräsha ut ,skönt.Vilka härliga bilder kom och tänka på den där låten :Nu ska vi ut på tigerjakt..... när jag tittade på bilderna,ha ha.I morgon kommer huset jiiiippi,få se om vi kan sova inatt,vi skickar lite bilder så att ni också får vara med och titta. Va rädda om er ,älskar er.

2009-01-06 @ 23:13:25
Postat av: MammaRosi

Hej små duvor! skönt att se att ni fortfarande ser friska och fräsha ut.Vilka härliga bilder kom att tänka på den där sången:Nu ska vi ut på tigerjakt....när jag tittade på bilderna ha ha.Imorgon kommer huset jiiippi,få se om vi kan sova inatt.Vi skickar lite bilder så att ni också kan vara med och titta.Va rädda om er,älskar er.

2009-01-06 @ 23:23:38
Postat av: MammaRosi

Oj,det skickader visst 2(:

2009-01-06 @ 23:25:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0