Sa, vi har landat

Haha japp nu ar vi "hemma" pa riktigt haha. Spenderar dagarna pa stranden, laser tar det lungt. Har som ni sett spenderat ett par timmar pa salongen mitt emot, pedikyr, footscrub, thai massage och fotmassage ar vad vi provat.
Helt fantastiskt skont och billigt, en timme massage 50 kronor!

Igar var vi och kaka pe en restaurang och vi at hela tiden pa nar vi var har sist, fantastisk! Super gott och hur frascht som helst! Dit blir det nog fler ggr, vi at en super god middag med dricka till for 100 kronor, Kanonpriser.

kakade aven lunch pa stranden, ananas, banaer och en kokosnot cirka 18 kronor, inte illa det heller=)

Thailand ar fantastiskt, har finns allt och lite till, kan bli lite mycket ibland men da ar det bara att lasa in sig med min kara lata airconditonen vara pa och bara njuta av lugnet..har nog inte haft en tyst stund i hela australien, skulle vara nar vi dok da.

Bror verkar laddad ocksa, riktigt kul, kan tanka mig att en stock grov los och nagra jakttidningar ar pa onskelistan fran Kenny, Sjalv nojjer jag mig med lite taxfree godis, typ gott & Blandar eller natt=) om du har nagra pocket bocker och plats far de garna slinka med=) Kan aven varna att det verkar vara handbagage rassia over allt, de star och mater och vager sa hall dig inom matten!

Igar var vi pa Kata Noi, den absolut basta stranden har, helt fantastiskt, var ett par kilomter bort men vi tog en promenad, vattnet kandes underbart nar man kom fram svettig och acklig. Pa kvallen gick vi aven phuket runt for Kenny hade bestammt sig for att nagonstans MASTE det finnas lossnus, stackarna har ju snusar portion i en manad nu, har nog aldrig hant forut. Vi gick in och fraga i varje affar och skyffe, en nisse som stog och salde t-shirtar havdade att det skulle finnas en bit upp pa gatan, och vi gick och vi fraga och vi gick och vi fraga, kom till den minsta avlagsna affar och Kenny visade upp sin dosa for expediten som kollade pa denna markliga runda sak, skrek nagot at en gubbe som satt utanfor och pekade sen nagopt forsiktigt mot kylen i ett horn, och dar lag den en GROV LOS, Kennys favourite!! haha ni skulle sett hans ogon, gar inte att beskriva som ett barn pa julafton, billigt var det ocksa, bara 100 kronor dosan, Kenny kopte tva, men jag hade for en gangs skull inga invandningar gor det honom lycklig sa ska han ha det. Jag sa att honom att han fick vanta tills vi kom hem sa jag fick med det pa film nar han proppa munnen full. Nu ar han glad igen och han langtar tills bror kommer med mer av den varan=)

Nu ska vi ut och ata, far se vart det blir har pratat om ett stalle som ar som...hotorgshallen al'a Thailand, dvs massa sma skjul som star pa rad och serverar thailandsk mat, mycket fisk och skaldjur. Ar alltid fullsatt dar sa det maste vara bra!

Trodde detta skulle bli ett kort inlagg men icke!

Skriver sa snart vi har nagot att beratta, tills dess, ha det gott allesammans!!

Puss & Kram Skumbanan!

Kommentarer
Postat av: MammaRosi

Hej små duvor!Tänk vad lite snus kan göra.Ni ser verkligen ut att ha det glassigt,lugnt och skönt.Själva håller vi på att packa lite smått,nu är det ju inte så långt kvar innan flyttlasset går.Men oj vad man hittar saker som man glömt bort att man haft,har hittat teckningar som du(Kenny)ritade när du var 4år ,jätte kul .Va rädda om er och ta vara på solen och passa på och mys.Älskar er puss &kram(:

2009-01-22 @ 14:38:53
Postat av: Anonym

Vad skönt ni ser ut att ha, och bruna o fräscha!! :)

Ha de så skönt, kram daisy =)

2009-01-22 @ 18:39:34
Postat av: zelle

Tjena!! Kollat upp lite... Checka på www.thaisnus.com



Svensk som tillverkar där nere. Helt okey enligt många... fanns nåt som hette viking oxå men det skulle man akta sig för,smakade inte bra. Thaisnus levererade viss till ens adress och priserna var bra.. Värt att kolla upp. Sen hade svenska resturanger/barer oxå men kan tänka mig priset är ganska kryddigt. Ska plocka med mig ordentligt så får vi hoppas det går bra genom tullen.

2009-01-22 @ 19:34:18
Postat av: zelle

Hitta en återförsäljare....



Cafe del Mar

106 Moo 4, Thaina Road

Kata Beach

Phuket

83100

Tel: 0854786208

Mail: [email protected]

www. www.cafedelmar.se

2009-01-22 @ 19:39:30
Postat av: fanny

tjena tjena söt bild på dig tessan. ser soligt och skönt ut på bilderna stranden såg jätte fin ut puss och kram fanny/<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

2009-01-24 @ 16:07:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0