Det var ett himmla tjat=p

haha nu har vi tagit oss till en dator. Anledningen till att vi inte skriver sa mycket ar helt enkelt att vi inte gor sa mycket!
Vi vaknar, ater frulle aker till stranden, solar badar snorklar, aker hem kokar nudlar, pratar med vara grannar nagon timme eller tva, gar ut och ater, gar hem till lagenheten, kollar pa en film och sen ar det sovdax.

Vi har det kanoners, njuter av att inte ha nagot pa schemat. Vadret ar fantastiskt, inte sett en droppe regn sen vi kom hit.

Aker runt pa var moped som vi hyrt 14 dagar, provar oss fram pa skjysta snorkling stallen, hitta ett igar. Sag drakfisk, riktigt coolt, trodde inte man kunde se dem sa nara land, sag aven stenfisk, dessa tva ar nog bland de gifitgaste fiskarna jag kanner till i alla fall. Stora pappegoffiskar, muranor, blackfiskar, you name it, vi har sett det=)

Nu har vi borjat var nedrakningskampanj till bror kommer ner, ska bli javligt kul. hitta pa lite grejjer!

Som sagt har inte sa mycket att skriva och kameran har vi sa klart lamnat hemma, haha, sa bilder far det bli nagon annan dag.

Men ha det gott allesammans, kommer mer info om ingeting om ett par dagar, och kanske vi bjuder pa ett par bilder=)

Puss & Kram Skumbanan!

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Låter som att ni har det bra, inte ett dugg avis! =)

2009-02-04 @ 16:44:18
URL: http://metrobloggen.se/Nathalie86
Postat av: Anita, Uffe.Mormor.Morfar

Roligt att höra ni har det bra.Här snöar det utanför fönstret JÄTTEHÄRLIGT.Vi längtar efter er när ni kommer hem.Det skall bli roligt.Kram,hälsningar Anita,Mormor,Uffe,Morfar.

2009-02-05 @ 14:30:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0