Är det bara jag?

De senaste åren tycker jag att det varit en trendförändringi frågan om att röka eller icke röka? Jag tyckte mig se färre unga rökare, och jag är själv en av dem som hoppade av. Fest rökning och liknande har jag full förståelse för att tom icke rökare gör,  men har det helt plötsligt blivit coolt att röka igen? Alla röker överallt, känns som om halva skolan bara rusar ner för trapporna varje tillfälle som ges, grupperar sig och röker. Det är väl bevisat att det är en grym social grej, men ändå.

Någon mer som reflekterat över detta?

sitter i solen utanför skolan och väntar på prinsen så ska vi ta pendeln hem till lilla familjen. Får se vad kvällen har att erbjuda. väntar på ett samtal så vi får en tid imorgon att titta på lägenheten, kan inte bärga mig!!!

På torsdag blir det hemgång till nypan, kannske det är dax att börja packa ihop alla ägodelar, för om planerna går som de ska flyttar vi redan nästa helg.

På lördagen väntas annars lite jobb, prinsen ska jaga kan jag tänka mig, på söndag är det ettårskalas. Och sen är det tillbaka till skolan som gäller.




Haha kenny gör  sig inte rättvis alls på denna bild, men en glad skolpojke på väg till skolan ;  )




Kommentarer
Postat av: Svärmor

Vilken söt skolpojke.

2009-08-19 @ 17:58:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0