Vi lamnade

Queenstown alldeles for tidigt. Hade kunnat stanna dar hela resan kandes det som, underbart stalle! Styrde kosan mot sydligaste delen av sydon, akte och akte med bilen och hittade inget stalle vi direkt ville stanna och overnatta pa. Vadret har vant igen och atergatt till mulet, regn lite sol da och da.  Riktigt trakigt. Men som sagt sol lar vi fa sa det racker innan vi kommit hem fran denna resa. Pa vagen till gardagens camping stannade vi vid ett vattenfall som hette McLeans vattenfall, fantastiskt! Det storsta och vackraste vi sett hittils, att vi sen fick ga genom regnskog for att ta oss dig var inte heller helt fel!! Stannade pa en sunkig camping nagonstans i en stad som i alla fall borjade pa W, mer vet jag inte i detta nu=) Vi kakade grillad kyckling med potatissallad som vi kopt pa en affar straxt innan vi stannade for kvallen. kvallen slutade med att Kenny lag och laste sin bok och jag borjade pa min nya bok, The Dirt med Motley Crue, den slar hittils inte Jenna Jamesons sjalvbiografi men den ar helt ok. Sen somnade vi. Natterna ar ganska kalla sa vi ligger som en liten knut i ett horn och varmer varandra, vi har en cupe varmare, men ingen av oss vagar slappa tacket och den varme som ar dar under for att ga ut och starta den, hihi, mysigt! Vaknade nu imorse av att regnet smattrade pa varat tak, man blir inte direkt motiverad till att kliva upp, vi har inte manga mil kvar till Christchurch som ar varat slut mal pa Nya Zeeland, sa vi unnade oss en sovmorgon, lamnade campingen straxt efter 13.00 med magarna fulla av pas-pasta som skulle smaka carbonara.
Akte vidare i ett gratt Nya Zeeland som anda ar sa vackert att man undrar om man ar pa samma planet som Sverige ligger pa. Stannade pa ett stalle for att se lite salar och Pingviner, tyvar var pingvinerna ute pa aventyr och lyste med sin franvaro, men fick se salar pa riktigt nara hall!  Far se om vi far se nagra pingviner imorgon. Idag campar vi o Omarua tror jag det hette, riktigt fint. Nagot som ar lite roligt ar att varje gang vi kor in till en camping blir vi omringade av ander, det ar som att det star "brod" pa andspraket pa varan bil. Sa jag borjar alltid att inviga vara camping med att mata anderna, pa ett lite pensionarsaktigt vis=) Idag kom det aven med ett gang tonarsankor som jag ska visa bilder pa sen, hihi jatte sota!!

Idag ar det varan dag och narmare bestammt varan 2 och ett halvarsdag, inte illa=) Vi har firat genom att kaka lite tacos och kopa en flaska vin, riktigt gott, Jacobs Creek, Merlot.

Puss o kram!!



Queenstown
En sal!





                                                                                                                                                 

Kommentarer
Postat av: MammaRosi

Har nyss pratat med dig (Kenny) på Msn tror jag visst att det heter,jag börjar bli riktigt "haj" på datorn nu.Det känns så bra att höra att ni har det bra(hönsmamma som jag är ha,ha).Saknar er och era vilda diskussioner och åsikter vid köksbordet.Va rädda om varann ,älskar er.:).

2008-11-18 @ 10:30:38
Postat av: Nathalie

Hej, låter som att ni har det bra! Är inte orolig för den saken heller i och för sig =) Ta hand om er! Kram Nathalie, Rikard och Matilda

2008-11-18 @ 11:12:04
Postat av: Uffe.Anita Mormor Morfar

Det är rolgt att höra att ni har det bra på era äventyr,här regnar det och blåser.skitväder.Hoppas Kenny får sin hjortbild publicerad.Hälsningar och kram var rädda om er.Uffe,Anita,Mormor,Morfar.

2008-11-18 @ 14:12:27
Postat av: fia stengel

Hej Gumman!!!Nopp inget nytt på CO det är som vanligt.. men vi får se efter julfesten... moahhaaaa villken underbar resa ni gör,,,,,, fantastiskt.... läser med spänning varje dag,,, hihi ta hand om er... stora bamse kramar!!!

2008-11-18 @ 15:24:36
Postat av: Eran Cindy

Ni verkar ha en underbar resa än så länge. önskar jag vore i erat ställe. en annan har det kämpigt här hemma med både matematiken och körkortet. mindre än en vecka kvar till uppskrivningen nu! håll tummarna för mig. Fina bilder ni har skickat. hoppas ni får se mer spännande saker. hoppas ni håller sams! haha. ha en fortsatt trevlig resa i hop, kram Cindy/syrran

2008-11-18 @ 19:41:52
Postat av: Broder bäver

Tjena!! Gott har ni det... Här blåser det isbjörnar och snoret frodas... Ska ut och panga lite med Kennys jaktlag på lördag så.... Tänkte höra om han har koll på sin sladd till peltorlurarna?? Ska få låna radio men vill gärna ha öronsnäcka (om han har sån) eller sladden till lurarna... Om jag får mina lurar dvs de är på lagning. Ha det riktigt kalas!! /Bror/jourhavande passkytt....

2008-11-18 @ 21:14:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0