Sista dagen pa nordon!

Sitter pa en camping precis utanfor wellington, ska ta farjan over till sydon imorgon bitti! Vi kor och kor och kor, far se sa mycket langstt vagen. Har haft tva dagar nar vi akt pa grusvagar mitt ute i ingenstans, hur vackert som helst runt omkring.

Sist jag skrev berattade jag om att vi skulle ha myskvall, det gick at skogen kan man saga, kenny skulle laga lamm men fick ett dampanfall over att det var sa trangt och javligt i varan campervan, tessan blir ledsen for att kennys humor forstor myskvallen, tessan lagar maten som smakar sadar, och ennu varre ar att vinet inte var nagon hitt direkt, kenny sitter i ett horn och laser jacktidningar. Vi bestammer oss for att ha en mysfrukost istallet,  solen skiner och vi dukar upp vid ett campingbord utanfor vanen, kort efter vi dukat klart kommer det en liten katt som ocksa vill ha frukost, mysigt tanker jag, kort efter katten kommer en 5 arig snorig tysk vid namn Ella som konstant pratar med oss om die katze und gestern und baum, vi fattar att hon pratar om igar, katten och ett trad sen springer hon runt bordet, sitter under det och allmant forstor varan mysstund.

Idag har vi varit i Wellington city, letat efter en keps till Kenny, antingen ar alla kepsar felsydda eller sa har Kenny nagon konstig modell pa huvudet, vi later det vara osagt. Vi hittar i alla fall inget som passar sa kenny far ga runt och showwa med sin ofixade langa frisyr ett tag till!

Till kottfarsen som min syster undrar om, japp vi har lagat egen kottfarssas, det far man inte missa! Dock gjorde vi den fran scratch, hade ingen hemmagjord med oss! Vi har aven tillagat chilicorn carne, och sa blir det som sagt en hel del Campbellssoppor!

vadret har varit battre de senaste dagarna, men fleacen ar pa da det blaser en hel del.

 Har hort att sydon ska vara annu vackrare an nordon,  svart att forsta nar det ar sa fint har.

Vi funderar pa att boka in en tripp till Fiji nar vi anda ar har, typ over jul eller natt, ska hora med dem pa kilroy vad de kan gora.

Tyvar kan vi inte lagga in nagra bilder idag heller da sjalva datorn ar inlast i ett litet skap...sa det far bli en annan gang, men minneskorten till  systemkameran kommer nog ta slut bara har pa Nya Zeeland, vi har hittils ocksa filamt typ i en timme med massa mer eller mindre fina klipp, ska bli riktigt kul att kika igenom allt nar vi kommer hem...i April=)

nu har vi inte mer att skriva for dagen, men vi aterkommer sa snart vi kan=)

kram pa er alla!

Kommentarer
Postat av: Pontus

Campingplatser? Vad är det för nåt? :)

2008-11-09 @ 21:11:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0