Nya Zeeland!

Vi glider omrking i varan camper van och har det allmant bra! Vi har nu tagit oss ner till Napier dar vi star pa en fin camping. Dagen har varit intensiv, borjade lungt med bad i vatten fran varma kallor, vidare upp pa ett berg dar de tydligen spelat in sagan om ringen lite grann, sno och blast! Borjade aven snoa en kort stund, men vi satt i bilen sa det gjorde ingeting! Vi stryde bilen mot en liten stad dar vi stannade och handla lite gottigott som klasse skulle sagt. Lamm, potatis, bea sas vin, och effterratt blir mer vin, ost och kex, hihi fredagsmys i campervanen!  Sen forsokte vi hitta en camping, fanns bara trailertrasch campingar sa vi...eller snarare kenny tyckte vi skulle leta vidare, klockan var runt 16 vid det tillfallet och vagen vi planerat att aka pa imorgon var grusvag och lite asfalt, mycket kurvor..osv..Kenny..nu mera kand som rallyforaren tog gruskurvorna pa stallner for berget, haha riktigt sa illa var det kanske inte men det krangde bra och jag holl i mig for glatta livet! 


Har sviker vadret tyvar, moln, blost, storm 2 natter, idag snoade det och haglade lite, men med sol i mellan at, hoppas pa mer sol nu framover.

En vanlig dag for oss i Nya Zeeland=
Tessan vaknar 08.30 borjar sparka och stora Kenny som pigg som en larka hoppas upp vid 9, tessan ligger kvar. Vi borjar packa i ordning sangen och borja gora frukost, braka lite om vem som ska koka egg, blir det kenny blir eggen bra, blir det tessan blir de inte bra, kenny borde koka agg varje dag!  Efter lite om och men rullar vi ut pa vagarna, vi kor alltid fel det forsta vi gor far att kartlasaren (tessan) ar lite osaker pa vart vi egentligen ska.. Vi stannar till och lagar antingen lite lunch i vanen, typ campbells soppa eller stannar pa nagot stalle dar vi blir missbelatna med maten. Kor aterigen vidare och stannar pa alla stallen som verkar intressanta. Runt klockan 17 brukar vi rulla in pa en camping, da ar det dax for matlagning pa riktigt! Det har Kenny stott for hittils, det ar aven han som diskar och baddarsangen, kanon! Great succes!
Sjalv har jag det ytterst tunga ansvaret att lasa kartan, se till att vi tar vara flourtabletter, laddar kamerabatterier och tar fram kontanter ur var safteybox vid behov! Jamnt och bra fordelat=)

Maten har pa nya zeeland ar ingen hitt, allt ar friterat och snabbmat, nagot man blir riktigt trott pa ganska sa snabbt, hopaps Australien har mer att erbjuda!

Vi glider val vidare i var van och far se vad N-Z mer har att erbjuda,  vi skriver sa sanrt vi har en dator tillganglig!!


Kram pa er alla!

Kommentarer
Postat av: fia

Men åå va ni har det mysigt!!!! ta hand om er!!! och låt kenny fixa äggen.... hihi kram kram

2008-11-07 @ 12:14:10
URL: http://stengeltjejen.blogg.se/
Postat av: syster Yster

fortfarande ingen köttfärssås? :) KRAM

2008-11-07 @ 22:12:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0