Nu drar vi vidare!

Klockan ar 09.20 och bussen gar klockan 19. Vi maste checka ut klockan 10.30..maste hitta en plats att lagga vara vaskor pa..Gubben som har det har hostlet ar javligt snal, han ska ha 10 dollardvs 50 spann for att lagga vara vaskor i hans affar...som ar varldens sunkigaste affar och inte direkt ett sakert stalle. Man kan aven lamna dem i skap pa bussstationen men det verkar inte heller sa sakert...med tanke pa hur manga securitas vakter det var pa Centralstationen nar vi var dar har om dagen sa ar det nog ganska mycketstolder och grejjer...sa vi far se, vi kan inte bara omkring pa dem igen hela dagen i alla fall..
Traffde en italiensk och en irlandsk irlandsk tjej har igar pa hostlet. Det visade sig att vi bokat in oss pa samma buss till ByronBay som den italienska, hon fragade om vi bokat hostel, och vi svara nej, hon gav oss nagra tips och ett samtal senare hade vi boende for de kommande 5 natterna. Forsta natten ska vi sova i sa kallad korridor, allt mellan 6-16 sangar, jag vet alla som backpackar gor sa men inte vi, vi har egna rum=) Men natterna efter det har vi ett eget rum.  De som har hostlet kommer och hamtar oss fran bussen ocksa sa det ar skont!

Ska bli skont att komma ivag fran stan och ut lite mer "pa landet" ByronBay har 7000 innvanare, jag tror Stigtomta typ har 4-5000, men med lite mer os sa klart=)


Far tacka fam Ahlstrom for alla fina julbilder!! Riktigt kul att se, tyvar harman inte sa mycket julkansla har i solen..men det kommer val en saknad pa julafton kan jag tro.

Mamma vart har du tagit vagen, lange sen vi fick ett mail eller komentar???

Och Lilla familjen Johnsson-Klaar, bilddagboken ar seg har men vi forsoker kolla sa mycket som mojligt,men det gar lite sadar, kul att se hur hon vaxer=) Ta hand om er!


Hoppas pa att det gara att ladda upp lite bilder fran byronbay, klart att det gar att gora fran sidney ocksa men inte fran denna dator och den ar gratis.

Nehe dax att spraka liv i prinsen!!

Ha det gott allesammans och lamna garna en komentar eller tva=)

Puss & Kram skumbanan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0