God jul!

Har spenderat de sista tva timmarna i en telefonkiosk bakom hostlet och pratat med vara kara familjer, det varmde att hora deras roster, forsta gangen pa 2 manader! Nagon som blev nastintill overhettad av att hora vara roster var en tysk tjej som vantade bakom oss hela tiden nar vi snacka, hon var rod som en tomat och man var nastan lite radd mot slutet. haha!! Tyska lektionerna har betalat bra och vi horde alla dumma saker hon sade om oss, funderar pa om vi ska ga och dra ivag nagon trevlig julreplik pa vagen hem till rummet. Vi borjade dagen med att kaka lite frukost med svenskarna vi hangde med igar, riktigt trevligt! efter det bar det ivag till att hyra en liten bil. Tillbaka till hostlet och lagade lite lunch, spaghetti och kottfarssas, juligt va??
 
Efter det tog vi varat vral-ak och cruisade de 10 kilomterna runt on, stannde vid en vandringsled som var 8 kilomter tur och retur, den ledde till ett fort/ utkiksplats som australiensarna anvande nar de var i krig med.......=) 4 kilomter uppforsbacke i stekande sol gjorde mig lite gnallig men det gick bra sen, inte direkt hur jag hade tankt fira julen=) Men men det var helt klart vart det, fick se papegojjor, ugglor och lite odlor och det ar ju alltid kul.

Cruisade vidare och hamnade efter ett stopp pa affaren pa hostlet igen. Gjorde om varan soptunna pa rummet till en kyl, kopte typ 5 kilo is pa affaren som vi halde i sa vi kunde kyla vara julol=) Julmiddagen bestod av chillicorncarne med nachochips och salsa, inte ett dugg avundsjuka pa alla er som nu sitter och mummsar kottbullar, skinka, POTATIS...och allt annat gott som julen bjuder.. Efter middagen fick vi besok pa terassen...av en pungratta, riktigt nyfiken och valdigt hungrig, sa vi gjorde det man absolut inte ska gora med vilda djur, vi matade den. Den alskade Kennys chillicorncarne och hangde hos oss ett bra tag, tillrackligt lange for att vi skulle kunna fa fota den i alla vinklar och filma nar vi handmatade den, riktigt kul! Vi sag en wallaby idag ocksa fran var balkong, den var ruskigt snabb och pa vag till nagot julfirande sa vi hann ej fanga den pa bild, tyvarr!

Som sagt nu pa kvallen har vi pratat med vara nara och kara, riktigt kul att hora ifran er, kanns lite mer vemodigt nu att man ar borta over jul, men men det ar ju jul om ett ar igen!!

God Jul kara vanner och familjer!!

Ta hand om er och skamm bort er ordentligt nu!!

Puss & Kram Skumbanan!!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Vi bevakar bloggen för nästa uppdatering. För tillfället slåss vi om arbetsuppgifter i köket. Mormor blir lite grinig för hon hinner inte med att sno åt sig något. Till slut fick hon i alla fall hacka lök (precis när jag skulle sätta igång fick knep hon åt sig löken). Julkram!

2008-12-24 @ 17:09:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0