Back on track!

En natts somn och nu kanner vi oss som manniskor igen! riktigt skont, checkat ut och sitter pa hostlet och vantar pa bussen som ska ta oss till airlie beach, 15 timmar senare!

Jo kan aterkomma lite till fraser nu nar jag ar klar i huvudet! Helt klart vart en resa, och bilder kommer sa fort vi hittar dator med skjyst uppkoppling. Fantastiskt vackert, vidrigt mycket sand, overallt, sand ar nagot jag hatar, men ar man sa dum att man bokar en tripp till en sand o som fraser far man helt enkelt bita ihop och forsoka gilla laget.

Haha japp tyskarna hade aven pratat med nagra andra svenskar som vi traffade har pa morgonen och deras version var att vi satte oss pa tvaren, sa vi hade samma uppfattning om varandra, det roliga var i alla fall att vi rostade om alla beslut och vi var alltid fler som diggade det forslaget vi holl pa sa det var ju inte direkt bara varat fel. Sen att gargongen inte var den basta att vi hogg och liksa han mot allt vi sa gjorde val inte saken battre. Men man kan inte alska alla, och ibland funkar det bara inte. Men hel heten av fraser kanns idag battre an vad den gjorde igar nar vi var helt slut.

Pa tal om ingeting hade en av de 4 svenskar vi traffade har pa hostlet i morse varit i bosnien pa fn-tjanst, och om jag inte missminner mig sa var det exakt sammtidigt som min bror och i samma bataljon, far se vad Zelle svarar nar han ser mitt sms. Vi fragade bara for att han hade en likadan ring som bror min kopte nar hanvar dar, vilket sammantraffande!

Kenny har kopt ett ritblock och linjal sa han sitter och ritar i "sallskapsrummet" och jag tankte ta igen lite tid har=)
Drar varat schema en gang till eftersom det onskats av min mamma=)

Som sagt bussen gar till Airlie Beach idag, vi kommer fram 09.00 typ, en dag pa hostel dar, sen gar segelbaten Prima ut till Whitsundays Islands med oss pa i 2 el 3 dagar, ska bli riktigt kul! En dag till i Airlie beach sen vidare till Townsville dar vi tar baten till Magnetic Island, 3 dagar dar, over jul, tillbaka till Townsville, ta bussen till Cairns, och i mellandagarna aka pa baten dar vi ska ta varat certifikat pa 5 dagar,  2 dagar "vila", sen blir det cape tribulation 3 dagar, sen blir det ytterligare 3 dagar i Carins, flyger fran Carins till Brisbane, en dag i Brisbane sen blir det flyg Brisbane till Nadi, Fidji, en vecka (7-14/1) ute pa oarna, njuta och ta det lugnt, forhoppningsvis ta en dag och dyka pa nagot rev, sen blir det tillbaka till Brisbane, vara dar ett par dagar, ga pa IKEA, sen aker vi ner och spenderar vara sista dagar i antingen surfers paradise eller Byron Bay, vi far se, sen blir det Thailand!

Sa sa ser schemat ut, ska bli riktigt spannade med allt vi har kvar, jag tror att faktiskt allt kommer var annu roligare an fraser, men vi far se. Dykcertifikaten kanns sa spannande sa det gar inte att beskriva, ska bli sa roligt! Hort massa gott om Cape Tribulation ocksa sa det ska bli kul, ar bara radd att det ska vara sa sjukt varmt nar vi ar dar men det ar bara att harda ut.

Sjalvklart saknar vi er dar hemma, men ta inte illa upp nu, vi saknar nog svenska mat lika mycket, detta tjat kanske ni tycker men tank er in i denna situation=

Frukost= Brod vitare an sno med samma konsistence som sockervadd, pa det jordnotssmor eller jordgubbs sylt...till det..pa sin hojd mjolk med flingor...Juice med typ 70 procent socker...andra alternativet ar Subway typ..det ar frukostarna som ibland ingar pa hostlen och de tycker de ar varsta kanon frukosten tycker dem. Pa det hostlet vi ar nu bjuder de pa pannkakor till frukost, det ar ju skjyst...om pannkakorna inte hade samma storlek som plattar och man fick ta max 2...
 
Visst kan man gora sin egen frukost men nar vi aker omkring som vi gor kan vi inte dra runt pa massa mat hela tiden, vager mycket, blir daligt och med det javligt dyrt om vi ska handla nytt hela tiden...

Lunch= Tror inte de ater det har om jag ska vara arlig, kanske typ pa Subway (baguetter gjorde efter bestallning), skit svart att fa tag pa nagot som inte ar stekt, friterat eller allmant drankt i fett som inte kostar under 100 kronor...vi ar nog typ aldrig nojda efter vi atit en lunch har...

Middag= Det anda malet som man ibland kan njuta av...eftersom jag alltid ater pasta bolognese...pasta, pizza, burgare, friterat, biff med typ pommes och nagon sas...som alltid ar svindyrt..

Australien och Nya Zeeland har ingen matkultur och vi saknar varan lingongrova med kalkon till frukost...

Ne nu ska jag googla lite grejjer vi diskuterat pa morgonen, typ hur djup mariana graven ar..och sanna grejjer.

Men vi hores nog imorgon igen, forhoppningsvis med bilder!!

Puss & Kram skumbanan!

Kommentarer
Postat av: Tomta mamma

Tack för resrutts beskrivningen minnet är gott men kort.Ni låter piggare i dag, sovit gott hoppas jag.Roligt att höra att ni har humöret kvar, då är ni inte helt utmattade. Puss o kram x 2.

2008-12-18 @ 09:27:32
Postat av: PappaRobban

Hej på er! kul att ni har att syssla med , då har man inte långtråkigt.



Våran dator har äntligen blivit frisk efter förkylningen, så nu kan vi ha kontakt igen.



Ska upp och fota imorgon förmiddag så vi kan skicka lite bilder till er.Dom har grävt klart nu, så dom återkommer i vår för återfyllnad och finplanering. Här är det mörkt och grått , så njut av sol och värmen . Har saltat in vildsvinet, så den får tjänstgöra som skinka i år. skicka ett sms när ni är ute på msn nästa gång så får vi prata mer . sköt om er och må gott , kram pappa Robban

2008-12-18 @ 23:30:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0